Португалец уби полицаи заради лаещо куче

Трима души, сред които жандармерист и полицай, бяха застреляни вчера в Кинта ду Конде, на около 30 км южно от Лисабон, при битова свада, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Португалец уби полицаи заради лаещо куче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой, питам аз, кой продаде оръжие на този афро-португалец?!? Той е за наказание.

този, който е трябвало да бъде убит, е останал жив.

Потърсих в гугъл "защита за бездомни" и ми излязоха 30 водещи сайтове за "бездомни кучета" и нито един за бездомни ХОРА. А такива (ХОРА) не само че не липсват, ами и броя им се увеличава главоломно.

Понеже помиярите редовно лаят гръмогласно по нощите за сметка на здравето на хората, редно е да бъдат отстрелвани. А кучезащитниците да се заврат в на кучето ----, ако не проумяват това.

То срещу тоя да не смееш и да среляш, че веднага ще се почнат протести на расова основа...

Е то кво ся? Кучето пак остана да лае...да беше засрелял кучето, как може да посяга на хора

А кой да бъде обстрелван когато поредната глутница безстопанствени кучета , всяка нощ "провокира" нервите ,слуха и здравето на немалко жители на софийските квартали,със свирепия си лай?

Не съм почитател на глутниците, но просто от любопитство - как точно бе установен свирепия лай? Може да е бил весел, демократичен лай, показващ радостта от свободния живот в столицата.

Един хубав пример за наща си зоо-полиция. Да ходят с бронирани жилетки и да дебнат нощем край цивилното и военното НДК! Към 02:00ч. всяка вечер глутница разгонени кучета лаят в нощната тишина. Има вече ловна дружинка от живущите, сега смазват двуцевките.

то верно, че е горещо, ама и журналята изтрещяха - от жегата ли? Ега си важната световна новина.

Sm3hurk0

"Убиецът, който е пенсионер, е ранен, задържан е и е настанен В болница Сетубал...." Има изпусната една буква - "В" в края на първи ред на новината - написал съм я с главна буква.

ко рече? КАТ ИСКАШ ГРАМАТИЧЕН СИЙТ И ДА ПОПРАВЯШ ХОРАТА ЗА ПРАВОПИСА - СИ НАПРАИ САЙТ И ДЕРИБЕЙСТВАЙ ТАМ. Тука си се забавлевама на нетноизчанчено и си ни е гот.

Sm3hurk0

И аз се забавлявам, но като прочетох, колко много хора го хокат админа... та рекох и аз да се включа... Все пак доста хора четат писанията.... Ако аз направя грешка, което се е случвало - ше си помислят, че толкова си мога и дори да искам да я отредактирам - не мога.

lu4ka

Този е черен. "Чист" португалец.

Този май не си е мил врата откакто е заченат... И не ми прилича на Вашку де Гама, сигурно е "португалски гражданин", ама не е португалец!

Собственият ми опит с португалци показва, че те са опасни и действат много над обикновеното човешко въображение! Да ни пази Господ от тях и от подобните им!

на тези с минусите да им пратят по 10 португалеца за да им се радват....

Ама тоя все на място в главата ги е уцелил всички и то с пушка. Бая точен стрелец ще да е бил за пенсионер. Ама като гледам снимката, да не излезе, че е пенсиониран боец от ИД?

Защо трябва да стреляш по хора, когато можеш да стреляш по кучето.

А какво е виновно кучето - нали за това е куче, за да лае! А може да е било черно и да е под закрила на ЕС...

народа изперка за един кучешки лай, за паркоместо се стрелят

сСАМО ТАКА! КАТ НЕМА ПРАВОСЪДИЕ ГО ЗЕМИ В СВОИ РЪЦЕ. МОЖЕ ДА ПОСТРАДАШ, НО ШЕ СЕ НАКЕФИШ ЧЕ ШЕ СТАНЕ НА ТВОЙТА. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

Мъжа с белезниците не е португалец. Значи скоро и у нас ще има такива панаири. Само това ни липсва. При нас може да е още по-брутално хората вдигат шум лятото без да им пука,че пречат на някой.

Абе дирници що ми изтрихте коментара, та в него се коментираха отношенията между кучета и тъмнозелени пришълци от съзвездието Андромеда. Ей вие сте по - гадни и от гадовете дето разстреляха журналистите от Шарли, ама кво да очакваш от гадни комуняги!

Толкова неграмотно написана статия за първи път чета!Браво!

тази статия на Гугъл транслейтър ли е преведена, кой е ,,той" изпозвано 5 пъти? Кой е полицай, кой е син и на кого?

Гошо, статията ти е толкова нескопосано направена и разхвърляна, че имам чувството, че кучето е убило полицая! Айде постарай се малко! Уж си редактор?!

Така ще е, като дават оръжие на комунистите.

Приятел, ти си по-зле от стрелеца. Дано нямаш ловна пушка.

много добре се е получило, ако беше демократ да е умрял в депресия!

ти си просто тъп комунистически провокатор

много скоро ще има подобен случай и в София! И то не на един- два адреса. Стотици софиянци и кой знае колко в провинцията не могат да спят от такива кучета. Виновни са само и единствено техните стопани !!! И съвсем скоро ще пострадат !!! Пък вие не обръщайте внимание на подобни заплахи ...

Стрелецът е трябвало да докопа собственика на псето и с него да се разправя. В краен случай - с псето.

СмЕх, що за стстия е това? Този, който я е одобрил разбир ли изобщо от писане...този, който я е написал е ясно че нищо не разбира...

Служа на Народна Република България!

Португалски гражданин, бе неграмотник. Не видиш ли, 4е е африканец?

Съседи ми системно ме тормозеше с силна нощна музика,и не приемаше забележки.Засяхох го на етажа,и му плеснах по около 10 шамара по всяка буза,и го предопредих,че при всяка среща,ще го шамаря.И те така,поне 5 пъти го шамарих за кефа той-путьото-като ме види,и пребледнява.Сега гледам,пуснал си обява,ще продава панелката-на село ще си ходи:)А искаше аз да си ходя на село,като ми пречи музиката:)

браво -много правилно си постъпил с такива наглеци само така -тук се напълни с аборигени дето си мислят че само шум трялва да вдигат и всички да ги търпят тия селяни и цигани прости-и аз имам едни такива съседи

Бярвам ти,че си го ошамарил-личи си по писането.

Повикан от съседи, патрул на жандармерията се отзовал на мястото, и неговият командир, 25-годишен военен, бил убит с изстрел в главата. В това изречение пунктоацията куца здраво

Твоята кога ще оправиш?

Я не съм писател , аз съм читател. И все пак се разбира какво пиша. От горното изречение, писано от журналист, не се разбира нищо. Някой бил повикал друг ама кой дошъл , кой убили , кой е патрул.... Колкото и да си неграмотен тва е връх , трабва и да си поне пиян за да го достигнеш .

На мен най-много ми хареса как започна;той направил еди какво си...Без да се уточнява кой е тоя "той"!Няма нужда!

Статията - неграмотна, 'португалецът' като отвориш снимката - изрязан. Негрнамотни и манипулативни.

неграмотник, спри да триеш а си редактираи статията! срам си за целия български народ!

Жалко, че не е докопал собственика на кучето.

Тоя португалец до вчера кучетата ги е ял, доплува до Европа и почнаха да го дразнят

Е да, де, ама печеното куче с гарнитура не лае...

шума е номер едно отровител на нервите-свистене лаене писъци на деца включително бормашини коване блъскане аларми на коли крясъци на аборигени посред нощ по улиците мотори -е как се живее в такава среда питам аз -не на всички нервите са им като корабни въжета -нужна е тишина и спокойствие за нормален живот и всеки трябва да се съобразява -нулева толерантност към нарушителите и закони за които полицията да се грижи

а се оказва че дори аборигените се дразнят много от шума ..

Напоследък е модно медиите в ЕС и САЩ да промиват мозъците на местното си население, че негрите са португалци, турците са германци, арабите са шведи, а ромите - българи. "Германецът" Мохамед, "шведът" М' Бонго и "българката" Айше..колко добре звучи само! :)

абе ти, мурзилке, друго освен Алфа, Близ и РИА-Новости не четеш/слушаш? Как точно разбра кое било модно в западните медии ?

Абе тъпоумнико, ти очи и уши нямаш ли? Човека е абсолютно прав да отбележи факта. Последно направи справка за задържаните за превозването на уж умрелите в камиона мигранти-собственика на камиона бил българин. Чак след няколко дни стана ясно, че бил с български паспорт-иначе бил сириец. Вече всеки мангал и всеки арабин или негър, когато има български документи за самоличност се обявя за българин. А то документите може и да са фалшиви, но няма значение-трябва да се смачква самочувствието на българите.

Също като в България - няма власт, която да сложи ред и хората изперкват. Ако в Германия куче лае веднага глоби, глоби и изселване. В България и Португалия кучетата си лаят, хората изперкват, политиците забогатяват...

комшия има Лада петица с изтрит ферододиск, сутрин ме събужда седем без пет с отвратителния звук, стържене, известен на шофьорите! Имам ли право да го застрелям?

в 7 без пет трябва отдавна да си станал

за препоръката, ще се поправя!

Не може да го застреляш,но може да му смачкаш физиономията,та да изглежда зле във фейса :)

че комшито с натиснати спирачки ли кара?-аз също карам всеки ден ,но чак на първото кръстовище натискам педала.

нали тъй ги учат сега на курсовете- спирачка -съединител- ръчна!

Какво да се прави - южни нрави, не сме като северняците...

Чист португалец е това. Да!

someone

бог да ги прости. повечето португалци са доста емоционални хора, бързо им гърмят бушоните, трябва да се внимава с тях.

Португалския Петко от Лясковец.

Петко от Лясковец с кучета ли го атакуваха? Изобщо каква е връзката между двете събития? А знаеш ли какво се е установило на последното дело на този Петко? Че той изобщо не е вадил оръжията си от касата, всички изстрели и поражения са от оръжията на полицаите. Затова делото се води при закрити врати.

От статията ми стана едно ясно: Човекът си държи на думата.....

Разбира се - Господ да прости умрелите хора...

Дир-а вижте как хаотично е структурирана тази съвсем кратка новина. Направо нищо не се рабира. Положете усилия младите и дежурните да пишат по умело.

същия малоумник като този от Лясковец! В града имало шум, ми да отиде да живее сам на безлюден остров!Кой му пречи?

Прав си! Да става Робинзон!

Български мислене е това. Някой ми пречи, но този, който трябва да се махне съм аз, защото нищо "тъй ще е." Някои си мислят, че това, което ги кефи трябва да кефи и околните. Този човек е превъртял, но нищо не го оправдава.

Ал

А защо да не се спазват нормите и законите, и който вдига шум и пречи да бъде глобяван и изселван?

Sm3hurk0

Изселване в европа ли ? Какво да нуруша, че да ме изселят....направо от България ?