Стрелба пред Националната служба за сигурност в САЩ, 1 убит

Мъж загина, а друг бе ранен, след като се опитаха с кола да се врежат във входа на Форт мийд, където е централата на Агенцията за национална сигурност на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба пред Националната служба за сигурност в САЩ, 1 убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли Путин??? Ей , и на сън се стряскат краварите!!!

Чудя се гражданите как ще приемат с лекота приемането на "антитерористичните" закони които третират всеки като терорист до доказване на противното, оправдават параноичното слухтене на службите с повод или без и ограничават правата и свободите им дадени от нашият Създател, ако няма тероризъм? Човек не е трудно да се замисли кой има най-много интерес от него?

ако нещо е станало в америка, последните, които очакваме адекватно да го обяснят, за простите момчета - тролове на путин, които смятат, че тези форуми са направени, за да могат да показват колко са подивели

кух си като тиква

Кое точно американско време ? В САЩ времената (часовите зони ) са 4 , а ако прибавим и Хавай , стават 5.

Еххх над 15 години хората си мечтаят в България нещо подобно да се случи къ, НС.

Само националните предатели-руски мекерета си мечтаят за това.

Да върви разговора...

Тц, тц, тц, тц...

Аз каубойче съм ура, и с пищовче ще умра.

"9 часа американско време" ме разби. Америка има 6 часови зони. Кога точно е американско време?

колко часови зони има америка?

Боклуци има навсякъде. В САЩ поне знаят какво да ги правят, за разлика от нас.

Каубоите се стрелят. Е това новина ли е? Че те така са заченали държавата си, така и ще я свършат.

Винаги сзм се чудил как ще изплатят дълговете си. а те са си знаели още отначало. Ще наладнат някоя държава и ще я оберат под маската на въвеждане на "демокрацията". Лошоте е ,че не останаха държави за обиране. Затова се готвят да скочат на Русия. Като начало ще набутат марионетки да пробват ситуацията.

това с русията е добра идея

СИТУАЦИЯТА В РУСИЯ Е МНООГО ЗАТЕГНАТА, ТОЛКОВА, ЧЕ ФАЩ НЕ МОГАТ И ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ...ОТ 5 ДНИ НАСАМ ДОРИ НЕ ПОЛУЧАВАМ СПАМ, КОЙТО ПРЕДИ ПОЛУЧАВАХ ОТ ЗАПАДНИ САЙТОВЕ. ТОВА КАКВО ТИ ГОВОРИ??? МЕН САМО МЕ РАДВА...НЕ ТРЯБВА ДА ТРИЯ СПАМА, ДЕ...((((((((((((((((((((((((

Означава че няма смисЪл да се праща спам на руски домейн защото там няма бизнес и няма кой да купува... а не че са седнали да те защитават.

"Инцидентът е станал около 9 часа, американско време, когато кола се опитала да заобиколи един заключен вход към комплекса. " Имало ли е предупреждение>СТО ЩЕ СТРЕЛЯМ!? И предупредителен истрел във въздуха? После стреляли ли са със стоп патрони, гумени и прочие или направо с бойните? И ако толкова е било опасно защо не са използвали гранатомети като при една акция у нас?

САМ П.С.: ОТ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗПРАТЯТ НЯКОЛКО МИЛИОНА ГРАЖДАНИ ЗА "КРАТКО" ВРЕМЕ В САЩ И НЯКОИ НЕЩА ЩЕ БЪДАТ ПОДОБРЕНИ

Не . Охраната там е от стари кримки с боен опит . По нарушителите стрелят на поражение без да се замислят . И така и трябва , все пак "несъществуващата агенция " е най важният нервен възел на щатите . На оградата и либерастията и демократурата свършват .

Аммм, да ме прощавате, ДИР, ама преди месец в Нигерия хипопотам обърна лодка и загинаха 12 деца. Което ми изглежда да е по-интересна и съществена новина от това, че НСА гръмнали някой дрогиран или пиян.

Ти ни извини, но Нигерия не претендира за световна хегемони, не ни е окупирала и не готви трета световна. Трябва да знаем какво става в краварника.Когато станат регионална сила тогава няма да ни информират.

h 1

а главата ти е толкова Объркана и промита по ПУТИНСКИ, че може да ти се привиди и 4-та световна война !!!

вашроните ептне ги нема никакви...

Мда-а! Твърде демократично!

В джипа им е имало дрога. Илюминатите надрусаха американците и сега гледаме последствията стрелби ,масови убийства. Жалко за американците и САЩ.

Толерастията на САЩ: стрелби, проституция, наркомания и сексуални перверзии, натрапвани от Мадона, Лейди Гага, Елтън Джон и т.н.

А руската толерация - биеш детето в главата, после го душиш и айде в куфара в Пасарел. А майката без глава на части покрай морето. Колко ти плащат да ръсиш простотии по цяла вечер ?!

Каква руска толерастия? Това са страничните ефекти на войната. Предполагаемия убиец е бил в Афганистан. Това показва,че не трябва да допускаме БГ да се замесва във война защото тя деградира хората ужасно. Дори четох случай на ветеран от Афганистан, който убива хора на опашка. В САЩ има такива случаи.

Не бързай със заключенията. Убиецът може да се окаже мазен педофил от Холандия, а информацията по медиите - поръчана, за да се обвини за пореден път Русия.

Да се махате от българия ,да не бягате от тук като в йемен.....Американски командоси бягат от Йемен 4 години след Арабската пролет Публикувано: 21 март 2015, 18:48 Обновено: 21 март 2015, 18:48 .

АМЕРИКА (США) БЕЗ ГРИМА - Все 4 серии фильма

НЕ ЩЕМ ТЕРОРИСТИ В БЪЛГАРИЯ!!!! СВЕТЪТ ЩЕ СТАНЕ МНОГО ДОБРЕ МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ КОГАТО СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТЕРОРА И НАСИЛИЕТО НА ЦИОНИСТКИТЕ ТЕРОРИСТИ!!!!! СМЪРТ НА ЦИОНИСТКИЯ=АМЕРИКАНСКИ ТЕРОРИЗЪМ!!!!

ФАШИЗЪМ!!!!! АМЕРИКАНСКИТЕ УБИИЦИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ. ТЕРОРИСТИ!!!!!!

Дай боже повече такива радостни новини.Вън от българия гадове.България няма да стане територия на вашите военни действия .Зимайте си докараните днес танкове и се махайте идиоти..............................

Ей,близачите на перхидролената златка днес са си пили хапчетата и се изхвърлят като чекия на пясък......по-леко попикани старчоци,че инсултите ви зачестиха а и добрите доктори нещо все на запад бягат та няма да има кой да ви спаси пък и с тези копейки никой няма и сопола си да хвърли в/у вас......обещал съм да съм на помена ви:))))

голям проблем за хамерите.работата не върви на добре,много често започнаха да цапат гащи.

Единия в колата е бил брат-а по деверска линия на лилинчото на Путин! Това е поредния варварски акт и е крайно време лично Плевнелиев да поведе армадата български военноморски съдове подкрепена от няколко готварски съда право към Крим... и да го освободи.

червените тролчета, как сте? :)путин грижи ли се за вас? :)

Да не вземе да се окаже че на шофьорът му станало лошо като резултат изгубил управление на колата без да иска към тези, а тези защото са психопати го взели за терорист и го застреляли?

на тези които им е нужна ползицейскла държава и граждани без право на свободен избор си търсят поводи за "патриотични" закони. Следва да напраивем уточнението че хора които се владеят от горделивост , суета и реваншизъм и неприязън към совбодните и светли личности са с робска психика. Защото само роба може да иска да отнеме свободата на свободният по дух човек и да приравни до своето незнанчително положение. Робите са идеалните служители на тъмните сили.

Аууу, льошите хамериканци пак са застреляли невинни, невъоръжени и мирни американски граждани (преоблечени като жени), които просто са искали да влезат и да разгледат сградата на НСА. У-жас, ужааас!

Тук някой писа че в Агенцията за национална сигурност били съсредоточени огромни потенциали на интелект.Навярно е така но от именно такива съсредоточвания на интелект под политически диктат като американската АНС и руската ФСС най ме е страх.Да си спомним за немското "Аненербе" при Хитлер-целия немски интелектуален потенциал в служба на фашизма и СС.

Двама души нападат сграда с 40 000 души. Добре! И, естествено, са убити пред портата. Преди да избият 40-те хиляди. Браво! Важното е да се поддържа американската офча маса в ужас (терор по нашенски) и да одобрява нови патриотични актове.

световните агресори са имали гости. жалко че не е имало пиротехника в колата.

Има ли данни някой от охраната да се е нас..ал, или ще го скрият?

ТИПИЧНО ЗА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ

Ще ме изкефи някаой с автомат да влезе в спалнята на Бараката.Не е невъзможно.

Aбе защо скрихте новината за сорос4ето....дето щял да дава пари на поросенко? Аз тъкмо по4нах да ги "храня".... Сега кого да ругая?...Ай отивам за една ракия, пък после който е наред!

Тия не са си пили хапчетата и са си скъсали медицинското.

Установих самоличността на двамата нападатели. Но заради Нешънъл Секюрити ще кажа само инициалите - ВВП на 63 год. и СВЛ на 65 год. Вероятно притежават руски паспорти.

Единият бил ДЕТРОЙТА, а другия бил az!!

Съвсем скоро някоя сила пусна ракета, а тяхното министерство на отбрана каза че не е нейната и не на чуждите сили.

тия маи бая са усрали националната служба за сигурност.

Добре, че зад волана не е била бременна жена, която вози детето си на задната седалка и търси място за паркиране. Както беше случката пред Белия дом ...

Дрогираните афроамерикански говеда са сабъркали входа на Форт мийд с входа на ювелирния магазин... ха..ха..ха

Самъй руский человек....ти да не си този който го търсят за убийството на детето и жената???То от руснак какво може да се очаква освен да е мъртво пиян и да стреля по каквото види......"има човек,има проблем....няма човек,няма проблем"...тази максима още важи при вас

То техните не могат да ги търпят, а какво остава за нашето търпение.