Млад мъж е прострелян в столичния жк ”Люлин”

28-годишен мъж е бил прострелян пред блок в столичния жк „Люлин 4“, съобщиха от МВР. По нформация на БНР, раненият е собственик на погребална агенция.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж е прострелян в столичния жк ”Люлин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рекламация?!

Имаме сателитни данни , че е прострелян от про-руски сепаратисти , като имаме подозрения , че лично Путин е участвал в тази акция (прикриван от Медведев). Ще наложим строго мъмрене на Русия и на леля й.

ох колко глупав и неграмотен си

Драги другари, другарки, госпожи и господа!!! Поздравявам ви!!! целта е постигната!!! Сега българите са разделени не само на елит и обикновени хора, на комунисти и некомунисти, на богати и бедни, на умни и глупави, на прости и образовани, на софиянци и провинциалисти, но вече се делят и на отделни квартали. И така, докато те се карат ние ще си КРАДЕМ безнаказано. Ай хаир да е !!!!

Нещата са разделени преди много години. Началото на януари 90-та бях на митинг против създаването на ДПС....пред НС.Софиянци ни отсфириха....малко бяха тия които донесоха топли напитки че беше здрава зима.....когато влизахме някъде да пием по кафе ни гледаха като извънземни с развети български знамена.......виж за кои времена ти говоря.....е, дойде време и за кварталите.Като има глупаци да им се връзват така ще е.

Всичко търпи развитие! Все пак за 20-25 години мисля, че трябваше да проумеем, че принципа на всички управляващи "Разделвй и влаей!" ни бута все по-надолу към дъното. Ако не се опомним и осъзнаем нищо добро не ни очаква. Тази държава е оцеляла след толкова катаклизми, а ние ще я съсипем от собствената си глупост!

Я, престрелка в ЛаоЛин - не може да бъде, та това е квартала на академиците, докторите и професорите!

Целото гето на име София е такова. Хахаха. Дишай смога и чети новините, а не коментирай.

Злобничко звучиш, да не са те шили някъде по тези географски ширини?

Поне си има човекът къде да си легне и да го положат - и то собствено производство. Егати гротеската и малшанса.

Е нема що,....това не е ли ЕЖЕДНЕВИЕ ,в Бг.?

Решили да се пострелят, докато техните още не са издали властта.

и гледай сега какво става - на Енимехмедов му засече пищова 3 пъти, тоз пък стреля сватбарската...язък

ами Златко Барета - от 50 м със снайпер - пък същата работа

"неточен" изстрел....май му отнесе топките:)) Какво по-голямо наказание искаш.

Погребалните агенции от време оно още са собственост на онези, с дебелите вратове. В този бизнес трудно се пробива, ако си никой и ти е тънко вратлето.

Днес си собственик на погребална агенция, утре - клиент...

ОВЧЕВ,КАКВО СТАВА БЕ?ТОВА Е ЗА ЗЗБОГОМ,А ВТОРОТО- З -Е ЗА ЛАЗАРЧЕТО,ТВОЯТ ОРТАК ОТ КРАДЛИВОТО ОРЕШЯРСКО 15/15 ПРАВИТЕЛСТВО.ДАНО МОМЧЕТО СЕ ОПРАВИ!!!!

Хабе люлина не беша ли свете?

Браво на другарите,за спокойствието и най важното,че няма страх!А Секретарчето,да остане на поста си-докато се пенсионира!

По-глупав коментар на подобно събитие не съм срещал! Ти печелиш.

Друго си е да си тъп комуняга нали?

Е па кожудеру с погребалната агейнсия хубаво са го гръмнали. Време е тези кожудери да свалят цината на погребенията. Това ще е урок за всички погребаниционалисти. А относно люлина майка.... тва си нашия квартал. Квартала на летите жанти от страната на дискотеката. Квартала на новите прозорци от страната на дискотеката (и наилона след градушката от другата страна). Квартала на най-големите ганстери майка. По случая написах едни рими: Ъ, Аз съм пешо Люлинъ, дупча ги наред, Ъ толкоз съм евалъ, пуцам ги без чет, Майкаааааа, Аз съм свръх умник, TOEFEL i GMATH ги взимам с отличен успех, Майкаааа, дупча циганските пичшки безчет. Ъ, ъ майка, йеа люлина майка, знаеш за какво става въпрос....майка!

Това няма нищо общо с цените, ти добре ли си? По тази логика, трябва да гръмна продавачката в магазина, че ми продава скъпо сирене или олио?

Абе, ей! Селяни! Ние - старите софиянци - помним поляните, които бяха там, където сега се намира и пълни жк "Младост" с всичките му части! И още: "Люлин" пое и част от отчуждените собственици от западните квартали, там са добри хора, а що се касае до мутрите - има ги навсякъде - били те собственици на погр. агенции или с бели якички. Ех... колко си ни е хубаво в събота и неделя по улиците, когато ви няма всички вас - с номера СО и други "външни"... Мъкааа.. къде си, Тато, да си ни върнеш софийското жителство?!!!

Ааааа како,не мой така напред с рогата:))Тато беше прав за софийско жителство,макар че можех да се оженя за коя да е софиянка и след година да и бия дузпата и оставам софиянец. Не ме влече тази София и това е,имам си къща с градина:))Нищо че е в провинцията. Като си толкова отворена кажи защо толкова народ се пресели в София?

Ти си от провинцията, ти кажи.

И аз съм ЗА софийското жителство!

И стана тя - голяма гордост, да си стара софиянка. Какво му е хубавото, да си стара? Бръчки навсякъде, бюстът е стигнал до пъпа, артритът те мъчи... А за софиянството да не говорим - отиди в Истанбул, Москва, Рим. Това са големи и стари градове, столици на империи, чиято култура и богатство влияе на света. И където хората са истински граждани, а не като тукашните - менте.

що не си седнеш на дъртия софийски дирник кореняшки,а си се замислила за селяните потомствен селяндур такъв

Егати калпавия стрелец, от 6 изстрела да не можеш да убиеш жертвата и само с три куршума да я улучиш по крайниците.:))) Крайно време е отново да върнат задължителната военна служба, така поне ще научат тези разглезени дрогиранци и посерковци да стрелят като хората.

A на тебе като ти шатнат детето , дали пак същата песен ще пееш?

Софиянци отдавна са на на други континенти, вие си спорете и карайте!

Забелязваме, че има хора които се чувстват Софиянци - щом имам минус вече :))

Ех помислих, че Дудука са гръмнали! Жалко

Разчистване на сметки между герберски мутри и пласъори на дрога.Тиквата ще ги елиминира до един,става въпрос за неговата дрога открадната от Брендо.

Кух си баце. Ама много кух та чак дрънкаш.

Пълен с мухи-лайнарки!...

Чакайте и аз да се включа във войната на кварталите. Първо да си кажа, аз съм централен гъзар с два магазина под наем на Витошка и няколко апартамента из София. Казвам го за да не ме нападнете, че съм "селянин" и хейтвам, защото ще изплащам два живота апартамент в Красна поляна. И така, от скромния си опит мога да кажа, че в Люлин живеят главно провинциалистите от Северозападна България, а това говори само по себе си. Ходил съм един път в този квартал и си намерих колата без огледала, парктроници и отчаяни опити за разпробиване на секретните болтове на джантите. Поздрави!

Я ми кажи сега от колко години си "централен гъзар" и от кое село дойде, за да изместиш софиянци от центъра в Люлин? Моята фамилия живее в София от преди 2 века - отначало в центъра, но от преди 50-на години потомството беше постепенно изместено към така презирания от теб Люлин - знаеш защо, нали? И като че ли няма кражби и гърмежи в центъра - забрави!

Как те изместиха бре, друже, да не си гламав нещо? Колкото до погледа ти толкова години назад (200 и нагоре) - ти знаеш ли в началото на 19-ти век какво е имало тук? А нещо за Паисиевото време да кажеш, къде сте били тогава? Сопол!

Че то преди два века София имало ли е квартали, че да говориш за център? Преди два века в града /ако може да се нарича въобще град при положение, че населението тогава е 15 хиляди, ако не и по-малко/ циганите, турците и евреите са били колкото българите като бройка, та започвам да се съмнявам вашия род какви точно сте били!!

Не са били люлинци иначе щеше да намериш само секретните болтове

хахахахах

Снобари и комплексари от Младост Най-добре си е унас в ДРАГАЛЕВЦИ Но там ви не пущат

Тъй ли? Да не съм пропуснал нещо - направиха ли ви канализация там? А боклука извозват ли?

А с детските градини как сте там?

Що, искаш да водиш малкото олигофренче в нормален квартал на детска ли?

Абе,какво ви става ?Гръмнали са човека а вие се препирате кой квартал е по-големи л.йна ...Или е пак криминално проявен но полицията още не го знае или е разчистване на сметки а може и да е ходил да опрашва някоя и нейния го е изпратил с пищова .

Убойците са платени Соросоиди,пратени вие знаете от КОЙ ЙОЙ.

Сори за някой разменени букви,но работя на пет клавиатури едновременно.

Извинен си! За всички ни е ясно , че си от платените драскачи на дир-а. Твоите идиотизми НИКОГА не се трият.

Ти ако наистина работеше както казваш, нямаше да ръсиш глупости тук.

Гледам тук някаква драма люлинци срещу Младост се заформя, тия от мъглата в Дружба няма ли да се обадят? Те, на вас СО номера трябва да ви дават: Софиянец отскоро Че и винетка за цивилизацията ви трябва

ЖК Младост се напълни със селяни - снобари и комплексари с 30 г. ипотеки, двустайни апартаментчета - зле проекткирани и още по-зле изпълнени, както и с озболено самовнушение че се нещо повече от другите

Мдаа, кисело е гроздето, кисело...

Хайде стига сега злобни изказвания, тъпи спорове само! Какво общо има едното с другото не мога да разбера? Кой иска да си живее където иска, смисъл от тези коментари няма...... освен, ако се успокоявате по този начин естествено....

Бе к'во си ревнал? Живей си там при мама и при тате и не им се връзвай на снобарщината. А някои и деца си раждат. Представяш ли си?

Като ти гледам правописа си мисля, че си завършил килийно училище в съседните села.

Че кореняк софиянците да не би да нямат ипотеки? Или мама и тате им купуват апартаменти? И после ги оставят да гният в старчески домове? Всеки би трябвало сам да си купи дом, без да ощетява родителите си. Някои от нас се справят с това. Не е важно къде си роден, а какъв човек си станал и как се справяш в живота.

Люлин е един от най-добрите квартали за живеене най-малко по три причини: 1. Разстоянието между блоковете е голямо, има много зеленина и простор, асфартирани широки улици, магазини, спортни съоръжения, сервизи, пазар и т. н. 2. Супер развита инфраструктура - рейсове, тролеи,трамваи и метро 3. Ветровете в София духат основно от запад на изток и затова над Люлин е най-чист въздухът, а над източните квартали - естеествено най-мръсен въздухът.

Люлин е гето,пълно със селяни от северна България,граничи с циганската махала,където зимата горят автомобилни гуми за да се топлят мангалите,така че ти си дишай чистия въадух и си го мери с другите пришълци от село

Много зависи къде точно живееш в "Люлин", а дали е гето можем да спорим. Щом за 12 мин. с метрото съм в центъра, значи не живея в гето, щом всички магазини са ми под ръка и удобни, значи не живея в гето, щом дишам чист въздух, значи не живея в гето, пък не съм и от село, нито от някоя паланка. Така, че ще продължавам да си дишам чистия въздух, пък че някои са се гърмяли, ако би мирно седяло, не би чудо видяло, има една такава приказка. Пази, боже казвам.

35 г. живях в идеалния център на София, до ЕнДиеКа-то до Витошка-та...мерси не искам повече! От 6г съм в Люлин 10 и се чувствам суперрррр!, а що се отнася до гърмежите, те поне ги нема в "хайлафни-те райони..дай Борово, Манастирски ливади и т.н. и т.н., така че стига сте коментирали, кой квартал какъв бил и в центъра има простотия и селения навсякъде, да не говорим за циганите по Лъвов мост....

Абсолютно вярно! И все повече интелигентни и порядъчни семейства се заселват там - свидетел съм на това! Сега, като пуснат и новия МОЛ от септември, не че ще бъдем там всеки ден, но постепенно се подобрява средата за живот. А метрото кога пуснаха - не го и усетихме, транспортът е редовен и за 10 мин. си в центъра с кола.

ПИПО

Квартал Люлин е направен, за да покажат на хората как се живее на Запад.

Bell

Люлин е доказателство, че и на Запад може може да се живее лошо. (аз така го знам)

ПИПО

И това е яко :)

Впрочем забравих - "елитните квартали" - Манастирски ливади и Хладилника, където освен че е претъпкано гето без улици и асфарлт, но и се спират водите от септичните ями в Драгалевци и Бояна, пълни с гов..на и с п-икня

Не мислех да коментирам, но дотук колко негативни коментари за квартала в който съм израснал :) Не съм съгласен, че е толкова лош дори напротив смятам, че е много по добър от много други квартали в София, но не искам да взимам от удоволствието на хората които имат желание да си се заяждат за глупости ;)

Надничарятс ник Демократ Абе, 15 ст на постинг, къде видя руснаци да купуват вЛюлин, бе гладнико жалък

Очаква се , и в другите квартали на ''свободна''София.

1. Защо ли си мисля че панелни гета са и Младост, Мусагеница, Дружба, Надежда, Обеля, Хаджи Димитър, Сухата река и естествено - Лозенец - над и под Кемпниски

Bell

Панелни са, спор няма. Но човешкият контингент се различава. Живял ли си в Люлин?

ПИПО

Да ти кажа, че с нищо не се различава от другите квартали. Селяните са по малко, но пък за сметка на циганите.

След като йОВЧЕВ стана министър,страха напълно изчезна.

В Бг и слепите имат оръжие,не само лудите...

Е, това защо да е новина? Там това се случва постоянно.

Разрешиха на руснаци да си купуват апартаменти и это на престъпността се увеличи.

Само един ли? Люлин, излагате се ! В Дружба и Обеля вече по трима има простреляни.

Гетото на София...с концентрация на криминалния контингент...какво да искаме ?!

Bell

Да не ме разбират погрешно люлинчани, и аз обичам Люлин. Например когато нямам пари за сафари в Африка, отивам на разходка в Люлин след полунощ. Адреналинът е жесток. Препоръчвам го!

То....след Тунела влизате в друг свят, добре дошли в Люлин!:) Избиха се панелните таласъми...както е тръгнало, мрежи и КПП ще оправят работата там, пък може и екстремен туризъм някой по- бизнес ориентиран люлинец да направи

А съвсем скоро ще има и куклен театър :)!

щото пък в Младост или Манастирски ливади е пълно с библиотеки. В Люлин има библиотека, даже и читалище с доста добър детски и юношески ансамбъл по народни танци.

То понеже библиотеката и читалището правят квартала добър... Истината е, че Люлин и Младост общо имат само по 1 точка - крайни квартали са, но до тук... Даже Младост вече не е и краен.. Люлин, колкото и да го облагородяват си е гето за жалост, а че кофти елементи има навсякъде, спор няма, но на някои места преобладават....

краен, краен - колко да е краен ? От Люлин до Шератон са 7 км, от Младост до същата дестинация - двойно. А иначе Говеда има из целият град.

А след Младост какво има че не разбрах-поляни....това не е ли краен квартал?

ЖК Люлин - първата в Европа територия, свободна от закони! Да живее криминалитетът и демокрацията!

Bell

Щеше да е новина ако не се беше стреляло в Люлин. Например: "Тази нощ в Люлин не се стреля".

По време на стрелбата около блока са забелязани тиквата-буда и цвъцко оцвъкания....

....и бягащия пред тях в посока Брюксел ужасен серГей.

Тъпата мутра-буда няма къде да избяга - дори и при гейчето, щото никой не ще тъпи мутри гробски, даааа.....

Какво да очакваш в Liu Linn? Там библиотека няма, театрите и кината са в близкия Белград и все някой им пречи да живеят нормално, а полицията все недовижда какво се случва и си шушука с всички отрепки, за да си получава информацията.

Всъщност библиотека има, клон на Градската...

Прощавай, ама си в грешка. Аз живея точно до библиотеката. Както навсякъде, така и тук живеят всякакви хора, добри и лоши, умни и глупави....

Така се получава като там се е преселила цялата провинция на Булгарията. Всичко има за разлика от село където само в кръчмата има социален живот, да не говорим за кино, театър или библиотека...

прав си само за полицията, иначе утрепки има както в крайните квартали, така и в центъру. И ако обичаш не се намираме в Китай - намираме се в БГ и четем и пишен на БГ и ж.к.-то се нарича "Люлин"