Млади мъж и жена са простреляни в Дупница

27-годишен мъж и 24-годишна жена са простреляни тази нощ в Дупница и са открити в близост до Спешния център в града, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Обратно в новината

Коментари - Млади мъж и жена са простреляни в Дупница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, какви са тези неща дето ги пишете, бе хора? Мислех да не пиша, ама не мога да се въздържа. Първо. Не може да сте сигурни, че това са наркомани. Това са млади хора, чувате ли се какви ги говорите. Второ. Да приемем, че са наркомани. И какво - вие ли сте най-безгрешните, че да ги съдите и да решавате кой колко трябва да живее и дали заслужава живота, който му е даден. Да не говорим, че става дума за млади хора - поне малко съчувствие трябва да имаме. Дайте , ще ги убием или ще ги изправим на позорния стълб и ще се оправят нещата - това е допотопно мислене. За убитото момиче Яна оревахте орталъка /сигурно защото сте много сигурни каква е била и защо точно така са се развили нещата - ама нали сме много безгрешни и сме борци за страведливост/ /Бог да го прости момичето/, а тука плюете срещу жертвите - ама нали има повод за плюене, това е важното. Докога - докато вятърът на безотговорно казаните думи не ви отвее в друга посока и решите, че има по-добър повод за отричане, плюене и освиркване и не си промените поведението на 180 градуса. Тълпа.

Ехей, къде са коментарите тук?! Каква е тази цензура? Ясно е, че всички подкрепят идеята за раздаване на правосъдие независимо от продънената съдебна система, която не работи, а се самозадоволява, осигурявайки си стабилни високи доходи, но без да осигурява никакъв ред или правосъдие в държавата ...

Ами случаят е решен и правосъдието раздадено. Пострадалите вече няма да правят така или ако преживеят ще го правят, но много, много внимателно. Това е.

мамка му... пропуснал е! Ловеца - ако и така стреляш по дивеча - гладен ще умреш! Бързо на тренировки!

Браво на ловеца! Да му пожелаем още трофеи и наслука!

Супер! Аз бих ги гръмнал също-наркоманка и олигофрен някакъв! Гладкоцевното не могат да го проследят!! Улично правораздаване-като няма държава и такива се разхождат на свобода вместо в пандиза е така!!!!

Защо толкова ни занимавате с тия отрепки Крадец наркоманка и оная от парка дето я удушили ,че тя има вид на отчаяна минетчиика

Обзалагам се, че си от село, че си нисък и че не ти с....А със сигурност си най-голямата отрепка, която се е появявала във форума.

Не става обаче ясно от поста Ви, защо трябва да е нисък и да не му с...., каквото и да означава това. Вярно е, че написаното от Гражданин, не е издържано и стилистично и граматически, но поне има позиция, която струва ми се не е грешна.

Ами опитали са се да крадат от някоя къща и собственикът ги е гръмнал с ловна пушка. Явно хората вече няма да чакат, "нашата полиция да ги опази".

Правилно, то ловното трудно ще го проследиш пък следващия път ако оживеят може и да помислят дали да пипат чуждо