Световни медии: Първи смъртоносен изстрел по граница на ЕС

Всички големи световни медии отразяват инцидента край българо-турската граница, при който афганистанец бе застрелян от български граничен полицай.

Обратно в новината

Коментари - Световни медии: Първи смъртоносен изстрел по граница на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nestasten natsiya,zabraven ot boga.

"Застрелян" не значи ли да се е целил в него и да е натиснал спусъка ? "Уцелен от рикоширал куршум" е сякаш малко по-походящо за случая, тъй като няма никакъв умисъл в действията на граничаря, който е произвел предупредителен изстрел във въздуха. Не е направил нищо грешно. По нещастно стечение на обстоятелствата куршума е рекоширал и е уцелил нарушител на границата, който е отказвал да се подчини на орган на реда. Някаква условна за пред хората и после пак. Лошото че, че ако го накажат ефективно вече ще трябва на молби да го обърнат граничарите.

В едно нещо да сме на първо място ейййй :)) Първи в цяла Европа, изпреварихме даже унгарците, дето техния Орбан много се заканваше. Хайде,унгарци, вие сте на ход! А на граничарите пожелавам "лека ръка" и все така добре да им върви!

ДА ВИ ПИКАЯ НА ФАЛШИВИТЕ СВЕТОВНИ МЕДИИ. Важното е да се стреля по границичните нарушители. Да се изградят минни полета. Пък кой, ко щял да пише, да реве, ил да съ възмущава в ООН-ЕТУ, при папата и на майната си....

Днес и в Гърция

Просто нелепа нещастна случайност, никой не е искал да убие човек, така че нито са за медали, нито са за оставки, нито да продължава да се коментира по този начин инцидентът", допълни министър-председателят.

не съм расист или шовинист, но се гордея, че все още имаме такива полицаи - ако и политиците ни бяха такива щяхме да сме изпреварили Швейцария

Не бе, колегите! Става въпрос за нещо по съществено. Още от древни времена нас всички ни мразят. Затова, защото сме си отвоювали независимостта и сме дали на някои писменост и религия , на други компютрите, на още по-други добронамереност. Ние сме вечният виновник - някой някъде слага л..но във вентилатора, то ни пръска, ние мълчим и когато посегнем да си изтрием очите, те, т.нар. богати, дето взеха и нашите млади, ни посочват с пръст и ни пак оплюват.

трагичен инцидент ....който е тръгнал да пресича нелегално чужди граници си носи риска....понякога рискът е доста голям.....неприятна ситуация.....грамочния полицай си върши работата и защитава границата......в тези ужасни времена е напълно нормално човек да си помисли, че това са джихАДисти които влизат в България ....вината да се търси в Америка, те забъркаха тази ужасна каша.....

Има КПП - та.Всичко друго е за сметка на престъпника, нарушаващ суверенна граница

Hякои държави посрещат бежанците с топли одеала и топъл чаъ , а деградиралата Eвропа която се смята за л-лка на свободата и демокрацията ги посреща с куршуми.

Браво бе платена мееека китко!

Посрещай ги ти с меко дупе види се харесва ти.

Само Калашников ще сложи ред на границата! Главорезите взеха да напускат потъващият кораб-ИД,И ЩЕ СЕ МЪЧАТ ДА СЕ ПРЪСНАТ по Европа? ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА!!! Позволи ли се,много скоро Европа ще плаче??? А меките китки,за пари,и майка си ще продадат!

Представете си, че сте наряд - трима или четирима. Спирате група от 50 нарушителя. Виждате, че не са въоръжени, но не спират, а вървят съм Вас с явното вамерение да не се подчинят. Какво ще направите? 1. Беж да ви няма. 2. Търсите да прочетете какво пише в инструкцията. 3. Викате помощ. 4. Стреляте във въздуха и ако не спрат огън по краката. 5. Друго.

Викаме жената от дондуков.

Чеширков е поредното облъчено от "евроценности" същество, не казвам българин. Няма "универсално" право на убежище. То е право, но дори нашия Закон за убежището и бежанците отдава значение откъде си минал и дали веднага като си прекосил границата си поискал закрила. Да ходиш по тъмно и криви пътеки означава, че със сигурност не искаш убежище. Снощи по тв даваха интервю с един селянин от района на Средец и човекът рече, че цяло лято мигранти се събират под моста и идват джипове да ги вземат. Хайде сега да научим от г-жа министърката какво правят в МВР та досега не са пресекли тая практика.И да вземат да ни съобщят за ножовете, боксовете и огнестрелните оръжия в раниците на "носителите на универсални човешки права.

Пак ли ти бе! Колко ти плащат за минусите?

Дано да не е и последен изтрел!

Зависи кои медии,интересно,че нашите европейски партньори предварително издадоха присъда за българския граничар-примерно латвийския комисар в ЕС,а водещите руски медии отразяват новината съвсем обективно,подчертават,че обстоятелствата не са изяснени,даже не е и водеща новина за тях ,а и в повечето се говори много ясно за престрелка,тук се замита под черджето,че т.нар. мигранти май са били въоръжени

Това са терористи от ИД и техните съратници от ООН и щатите ,англия франция и германия са съучастници в тероризма.Те искат избиването на Българите с ,което всеки Българин не може да се съгласи!Затова влизащите терористи трябва да се избиват още при престъпването на Българската граница!

Българинът толкова е настръхнал от всякакви несгоди вече десетилетия наред, че само искра като тази му трябва да запали страшен огън срещу всички, които се гаврят с него! Нашите деди много пъти са предупреждавали разните ни врагове, вътрешни и външни - българинът е търпелив, иска мир, но да не ви дава случай да го видите разярен! Недейте бе, не дразнете лъва!

Искате ли да знаете истината защо толкова се раздухва случая от световните медии? Защото Борисов вместо да седи, обсъжда и участва на срещата на лидерите в Брюксел вчера вечерта, той си вдигнал дебелия задник и напуснал залата. За да оправдае това казал че има страшен проблем на българската граница вчв се стреля!!! Журналистите отвън пък чакащи сензации, помослили че Борисов напуснал заседанието в знак на несъгласие с решенията. Ето на това се дължи големия интерес към инцидента в Средец. Но това моментално насочи вниманието на световната общественост към България и стана повратен момент в политиката на Европа. Всичко това прочетох във вестник The Guardian. Смятайте че е достоверно на 100%. Много пъти историята се движи от дребни случайни събития нали.

Точно така ,абсолютно си прав тумбака се е направил на много опечален и се е измъкнал като пръдня из гащи ,много "угрижен".Тоя страхивец както и другата измет от парламента трябва да се ннаправи на кайма,или да ходя те да охраняват границата!

симпатизант на ББ, но смятам че той този път правилно направи, че не остана на таз говорилня. Премиер на Швеция каза, че тази седянка не е дала нищо, пълна загуба на време.

за пръв път чувам това кално име-ЧЕШИРОВ ,НЕ МУ СЕ СЪРДЕТЕ ,ВАЗОВ Е ОПИСАЛ В ПОД ИГОТО ЗА ТАКИВА БЪГАРСКИ ОТРЕПКИ,.

Ако 54 млади, здрави прави мъже имаха за цел да да направят нещо лошо на 3-ма полицаи ... то със сигурност щяха да го направят.

Не бе орките им носили баница и пилаф на граничарите ама те прости незнаят маймунски езици.

Тази пушилка, вдигната в световните медии по повод убития нелегален нарушител на Бьлгарската граница е добре дошла!!! Да се чуе и разбере от всички потенциални нарушители че на Бьлгарската граница се стреля на месо!!! Да им се изпарят мераците на всякакви джихадистки и мюсюлмански боклуци да пресичат нелегално нашата граница!!!!

Борис Чеширков...А бе ти на коя планета живееш...Я бегом на Марс... Тук нямаш работа види се.... !!!!

Прегледах Ла Прес, няма статия за инцидента. Дир стига сте лъгали. Вестника си беше пълен със статии за изборите, които ще бъдат в четвъртък. Имаше едноминутно съобщение с половин уста по новините. Това е. Стига сте писали глупости.

БРАВО! на граничара! Така трябва да се пази граница!!!

И сега какво? Няма да ни пуснат в шенген ли? Първо беше, защото не са сигурни в охраната, а сега защото охраната не се шегува!

Балкана ражда МЪЖЕ! Не закачайте лъва, че глави от кръста къса. До всички, неуважаващи нашият народ - Нека е предупреждение за вас, случката от днес! Ако си мислите,че сте виждали ярост, продължавайте да злоупотребявате с гостоприемството ни и ще видите ЯРОСТ!!!

Защо нашественикът да има универсално човешко право да се натресе в България и да коли и да беси, а аз да нямам право да не искам в държавата си гловорези и всякакви други изверги? С какво тези изроди са повече от мен, че съм длъжен да им бъда роб.

Аз чета навсякъде и само за права. Тези задължения нямат ли???? Защо трябва да пренебрегваме Бг безработни, деца и пенсионери, а ще помагаме на афганистанските здрави и прави мъже. Айде майната ви.

Всъщност,този случай поставя евротулупите пред една почти невъзможна за решаване дилема-или да продължат да хулят по онези,които защищават...техните задници и тихомълком да насърчат по този начин още повече арабели да тръгнат към Европа или открито да размахат пръст към онези,които не признават нищо освен собствените си права,но те са и всъщност точно онези,които същите тези евроидиоти лично"поканиха"на гости преди няколко седмици!!! Труден избор,нали???

българи спомнете си доиран когато сами срещу всички им показахме от къде изгрява слънцето . ние можем не го забравяйте.

Световните медии да не си мислят,че тези 54 са били с тениска- Аз съм Шарли.

пукна! Сега първи, следва продължение....И много да внимава правителството как ще отиграе ситуацията, защото ако се разлигавоти на тема права на квази мигранти, жална му майка, ще му се изсипе целия африкански континет. Политиците много внимателно да прочетат Путин за ситуацията с тези държави, че язък отиде им мафийката , и удобствата тия хлебарки като ги напъплят. За простолюдието, каквото се оказваме че сме в ролята на воайори и самозадоволяващи се с коментари, изобщо не говоря, ще минат през нас като с валяк. Последният да дръпне шалтера на държавата България и всичко ще потъне в мрак.

Сънародници! Впечатлен съм от задружната реакция на българското общество по повод този случай на проявен професионализъм от български граничар. Само по този начин можем да им помогнем - като им отдадем заслужената подкрепа и като стоим плътно зад гърба им! Нека се чувстват подкрепени от народа,който защават.С риск за живота си и патриотично себеотрицание, Те пазят нашите деца, нашите родители, нашата вяра и нашата страна. Български граничари-Чувствайте се сигурни и уверени в изпълнението на войнският си дълг. България е зад вас!

Отново трябваше един български мъж да направи това, което всички други мекотели от еврото тайно искат, но не им стиска... На либерастите бих им казал, да се гушкат с тия ръждясалите и да не леят мозък, кое как и защо трябвало да става!

...вдигаите оградите...пращаите малките остатаци от армята ни..барабар сас всички генерали с оражие по границите...това са нашественици!!! стига сте викали на черното -бяло...това са нашественици ислямисти,които са трагнали на завоевателен поход срещу европа...а европеиските правителства са зомбирани от американска пропаганда и всичките до едно са продажни и не защитават интересите на страните си...нашят така наречен "лидер "даже наи дебелашки си го и призна...това е някакво масово европеиско видиотяване...това са ми наи-умерените думи....нали симпатизирате на "умерени "...неща

Сеира е голям - Полицая си свърши работата и либералите напълниха гащите.

Вярвайте или не, но това е най-доброто, което можеше да се случи на България! Друго е да добавим в пътеводителите на арабски " В България освен лагерите душегубки, вече може и да бъдете отстр.... отрекуширани" :)

Американските полицаи могат....Израелските полицаи могат.... а Българските полицаи не могат... нали сме съюзници!

след този изстрел ще последват и други-от нас започнаха и оградите..а сега цяла Европа е оградена...да се почва от някъде стига с тия сълзливи снимки на майки с деца..истината е че всички са фанатици..

Объркал се господин Туск.Ако беше толкова важна срещата батко ,щеше да остане и даде вярното решение.По важното е да се върне и лично да проведе разследването.

Баси цирка !

Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежанска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действия на чужда територия.

Незабавно Стартиране на Работните-Ни Групи ? (, та Поне да Осигурим Адекватна комуникация и/или реакция Навреме..пък И да се Учим Взаимно кое-как да Се прави)

Вършим работата на ЕС без да сме в Шенген и без да са ни платили за това - със собствени средства и възможности. Това е единствен случай досега в ЕС, в който граничарите си изпълняват функцията и осмислят присъствието си на границата. Ако не пазят границата, за какво са там???

Защо един път се задейства "системата", а друг път не се задейства ... и се стоварват насред столицата също такива бежанци?

щото има двоен стандарт на системата... когато ѝ е изгодно...

Граничните полицаи са въоръжени само с някакви Макарови. Калашници трябват. Кучета - немски овчарки. Минно поле. Електрически ток. И повече хора като въпросния полицай. Само така ще се спасим от ислямската сган... Има надежда за България с такива хора!!!!

И мигновеност в Действията... и И 'вълкът сит, а агнето - цяло' (БЕЗ никакво куче да е лавнало)

Някой някъде беше казал, че последното убежище на комунизма е фашизмът ...

от Божидар Димитров, в подкрепа на софийските полицаи, които онези двама пияни атакисти провокираха. Мъжки панталони трябват за това ... мъжкиии.

Ти,и нищо не си видял?

да не сравняваме онова театро на "клек шопа" с развилата се бойна обстановка около Грудово.