Коментари - Стрелба срещу прозорци на детска градина в Карлово | Днес.dir.bg

Стрелба срещу прозорци на детска градина в Карлово

Неизвестни са стреляли по стъклата на детска градина в Карлово, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба срещу прозорци на детска градина в Карлово | Днес.dir.bg

Коментари

Много ли е лесно да остане неизвестен извършителят в мегаполис като Карлово!??

Събудете се бе овце блеещи, спящи, необразовани, унили. Започнаха вече и по децата ни да стрелят. Или който оцелее оцелее който не да е жив и здрав. Така илииначе стадото ще ходи после на групово заколение.

е брацe, само грозните неща от сащ имитирахме. едно хубао не решихме да възприемем. язък

Това е поздрав от братска Турция или Македония по случай деня на Съединението. Скоро идва нен на Независимоста и пак ще се стреля

Кога в Бг е имало ''НЕЗАВИСИМОСТ''?

Е как кога е имало независимист? Всеки ден! От нас, обикновените хора никога и нищо не е зависи ...

Това детската градина срещу централата на Свидетели на Йехова ли е?

Търсете нацистите.

Да кажем, че в България има закони и ние трябва да ги спазваме и това е работа на определените органи.На родната ни полиция сега е заета ада събира пари от нарушители по пътищата и ти го казват в прав текст. Всички служби от МВР не са си на мястото а там където има пари.Дано не е написано правилно и дано не е вярно,че има такава стрелба по деца. Казвам това защото ме изкараха най-големият нарушител,едва ли не престъпник 1.Да сгреших, забравих, наруших закона но не беше нужно да се държат така.Обидно е да си плащаш данъци и сметки на часа след излизане, да нямаш едно нарушение на пътя за 30 години и веднж да забравиш защото не пътуваш да си купиш винетка и да те глобят 300 лв. съм възмутена не от това ,че съм глобена а от начина по които ми го казват. И КАЗВАМ от днес нататък данък, и каквото и да е друго дължащо на държавата не ще да платя винаги ако мага да се измъкна или ще ги съдя за всяка дупка на пътя дори и да си измисля лъжливи наранявания. Престъпници и крадци ги пускат ей така , никога няма да си простя за това,че съм била изрядна през живота си към тази смачкана държава.Ще подкрепям всички престъпници, крадци, нарушители и ако трябва ще им помага но на тази държава повече не бих си помислила и да направя нещо до сега и всяка книжка която виждах на земята я прибирах там където е и мястото.

така е мила за това ни е скапана дарявата....ама неисе можеби някога ще се оправи адано ама надали *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сигурно заради някоя яка мацка от детската градина

Поредният фрагмент от отвратителната капиталистическа действителност в днешната частно-собственическа България! Да се стреля безогледно срещу детско заведение е повече от диващина! Диваци и варвари се родиха в България след така наречените "демократични промени" от 1989 година.

Те заради това се стреля. За да излязат въшките като теб!

Продължавате да ме триете,това как да го разбирам,че за вас е удоволствие да се стреля по деца??????

Да. НО ! - хем Е чисто(-и-просто :-) Продължаващата задунайскогубернистическа ВОНЯ...хем Абсолютно-Всички 'наши' Са Доказани Изодродья на тея дето Ни сделаха на 'сосиски-с-ланами' (както Казва Наш анекдот :-)

Смотана работа сте тия от ДИР-а. Не казвате с какво оръжие е стреляно,с въздушна пушка или с "Калашников".Деянието е едно и също но пораженията....не ми се мисли.

Щеше да излезе в бТВ-то, и да каже че там се е навъртал Костов! А утре, Бойко щеше да добави: Станишев, Костов, и Доган !! Охх, умрем за простащини ! КОГА ще се завърнат, тия Тиквеници?

да ти пикая на твоя цецо даи му само камери,помияр.тука си трябвя цялостна промяна от върховете,до последната мижитурка.....!

Референдум ЗА или ПРОТИВ правото за притежаване на огнестрелно оръжие. Нека всеки да го постави на своя народен представител и да влезе в Парламента.

Преди 40 г. законно притежавах 85 мм. оръдие с 55 снаряда,две картечници с 2 000 патрона.....20 гранати,патроните за "Калашников" не ги броим. Още се псувам защо си тръгнах с празни ръце.

...това,което си изброил,го имах Х 3,защото бях КВ на 19-20 в ...Елхово... ...Но тогава,нито имахме това възпитание,още по малко пък предвиждахме такъв развой в съдбата на България... ...Днес ,в Деня на Съединението,след седмици две ...Деня на Независимостта,телевизиите излъчват документални филми за героизма на БЪЛГАРИНА и през Балканската и Междусъюзническата войни,когато от 5-6 млн. Българие ,сме събирали воиски за месец от над 600 000... ...Днес,когато и ние старите кримки сме вече снети от отчет,когато от повече от 10 години нямаме наборна служба а от там и запасен резерв,когато всичкото ни боеспособно въоръжение,макар и остаряло е разпродадено,подарено и ...унищожено,не ми се мисли какво ще стане с Родината ако стане нещо ,което вече ...ЧУКА НА ВРАТИТЕ НИ (респ. границата )....

Акой е твоя депутат, ако не е тайна, защото повечето хора нямат депутати, понеже депутатите се назначават не от хората, от партиите?

нарпредставителите имат по два патлака!

Това е реалността, сега ще влезе в главата неразкрити...

Това едва ли е вярно.

Комуниста изгубили властта започва да всява смут и паника сред хората. Само си помислете колко инцидента станаха вече от както червените отрепки сдадоха властта. И само да добавя, не съм приятел на ББ. Червените въшки да не ревнат веднага!

Като се тръгне по планините около София няма табела дето да не е надупчена от стрелба, същото е било и като съм ходил по провинцията. Всеки стреля където и както му падне. Според мен за всяка такава табела трябва да се заведе дело срещу неизвестен извършител, не че ще го намерят, ама поне тия нещастници ще се постреснат малко и ще помислят преди да стрелят. Иначе е въпрос на време да има инциденти с хора .....

Много са ни либерални законите за притежание и употреба на оръжие. Таа ще е поне докато не затрият некой депутатски син, че да се стресне законодателната власт. Явно сегашните не стряскат дори децата.

Popokatepetala@abv.bg

Не са ни либерални законите за оръжието а строго дискриминационни спрямо обикновените почтени и неосъждани граждани които трябва да имат право на оръжие.Сегашните правоимащи се възприемат като някаква избрана каста и за това често се смятат и реално са над законите .Равноправие в това отношение сериозно би им намалило самочувствието защото ще бъдат като всички останали.Да не говорим пък как би се отразило това на наглоста на престъпниците когато вместо безащитни хора тормозени и от законите срещу тях се изправят въоръжени хора с права да се защитават и да убиват отрепките ако се наложи.

Има Държава - има Държавна Сигурност! Няма Държава - няма Държавна Сигурност, а всякакви частни военни и полицейски компании, компанийки и агенции, изпълняващи функции по защита съответно на частни интереси!

Процентно България има по-голям репресивен апарат от САЩ. Де да вършеше и толкова работа....

+++...+++...+ !

това е по нов американски модел , по детските гридини и училища..

Защото "онези",които заслужават куршума ги пазят добре.Хитра стратегия!

...напълни с всякакви ненормални люде,но най-ненормални са политиците ни,които не желаят ,,да запретнат ръкави,, и да пооправим държавата. Считам,че не е толкова трудно. От Османската империя май само сме усвоили насландисването,а е възможно и то да си е чисто нашенска черта. ,,Демокрацията,, у нас показа кой що за идиот е,за съжаление. И това е нашият принос към световната демокрация!

Така ще е докато храните и дотирате сигането... Вече жигули карат, скоро и с пушки ще тръгнат...

русия иска да държи българия дестабилизирана. и това е преди празник да се тормози народа. ето това са "братушките" от кгб.

карлово??? денят на съединението??? деца на българският народ??? ,,случаина,, стрелба??? данс още ли сте в ,,отпуска,,???

Те са "в отпуска" от 25 години... тях не ги мисли... Няма да тръгнат да арестуват и разследват електората си, я...

Те са посветени на сигурността на дупетатите.

humfry

Липса на държава и на страх от държавата. Стрелялите заслужават бавна и мъчителна смърт на публчно място, където всички да гледат за назидание. Ако продължаваме да не обръщаме сериозно внимание на такива погроми, нещата ще станат страшни.

Или американците са били, или Костов!

Не, всички улики и почеркът на престъпника сочат към Лазар Колев!

"варналия" - типично определение за гост (временно пребиваващ) на града. Личи си и от "ентелегентния" ти стил. Не излагай другите варненци поне.

Хайде стига с този смешен градски шовинизъм. По какъв начин принадлежността към една група те издига като човек над друга социална група?

Редуциране на червените рози - вълча порода с прави уши, докато са още малки? Едва ли!

Да , може пък във въпросната детска градина да са подземни детски босове на наркотиците и на престъпния свят...Те децата сега са бая отракани..., и други невръстни техни конкуренти на 4-5 годишна възраст да са произвели изстрелите, във връзка с подялба на териториите на детската пързалка, люлките и пясъчника...

е на руската мафия

Беслан ?!

сигурно ще кажат че е рзчистване на сметки между конкуренцята

така сме ние,прекрасни условия и спокоиствие-само за отглеждане на деца...

Като виждам колок си неграмотен, разбирам и колко си интелигентен.

колоко е неграмотен?

КолОкото е интИлигентен.

хаха таквиз лумпени при нас в варна няма, защото всички сме успели и интилигентни граждани!!!

О, даа... Всичката интИлигенция се е сбрала във Варна, та от липса на свободна квадратура чат-пат някой скача от Аспаруховия...

Личи си колко си интИлигентен. Даже думата не знаше как се пише правилно, ама иначе си с претенции за интелигент. Сигурен ли си поне, че знаеш какво означава?

Само малоумен ислямист, може да направи такава олигофрения. На пръв прочит това излиза като причина след събитията там. Трябва сериозно отношение към такова престъпление.

Докато медиите дават само простотии по телевизиите дори не очаквам друго. Една безплатна идея за риалити шоу в седем сезона - "Как си отгледах детето първите седем години."

За това говорим. Погледнете всички статии в Дир.бг и подобни медии, контролирани директно и индиректно от проруската олигархия. Позитивните новини изчезнаха. Естествено, че лоши неща се случват, но общественото внимание се фокусира върху негативните, създава се напрежение, което води до още по-високо напрежение. Стари похвати. Всяване на страх и параноя, това им трябва на лабилните хора и започват глупостите.

Приехме евроатлантическите ценности

що бе келеш, преди 89-та не взривяваха ли влакове ? Там май искаш да ни върнеш а ?

отмъщение на Карлово за това,че отказа да даде Куршум джамия и спечели делото

Крайно време е да се спре ислямизацията на България. Ако това е дело на ислямисти, Българите ще успеем да отвърнем адекватно. Стига толерастия.

Падре, тя ислямизацията върви заедно с, или по-точно - следва, простотията, чалгаризацията, профанизацията, липсата на качествено образование и култура на народа! Никой нормален и просветен човек не би избрал доброволно исляма! Необходими са голямо количество неграмотни и неинформирани хора, с плоски, промити мозъци за да стане ислямизацията възможна! Необходими са и "просветители"-радикалисти, щедро финансирани от Турция и арабските държави, за да е възможно всичко това! А то е възможно и се случва в момента!

Този факт красноречиво говори за това доколко е "изтрещял" българина ... и какви са тенденциите за "по - нататъшното подобряване живота на народа"!

Убиец ! (Топ !)

Коментари - Стрелба срещу прозорци на детска градина в Карлово | Днес.dir.bg

Стрелба срещу прозорци на детска градина в Карлово

Неизвестни са стреляли по стъклата на детска градина в Карлово, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба срещу прозорци на детска градина в Карлово | Днес.dir.bg

Коментари

Много ли е лесно да остане неизвестен извършителят в мегаполис като Карлово!??

Събудете се бе овце блеещи, спящи, необразовани, унили. Започнаха вече и по децата ни да стрелят. Или който оцелее оцелее който не да е жив и здрав. Така илииначе стадото ще ходи после на групово заколение.

е брацe, само грозните неща от сащ имитирахме. едно хубао не решихме да възприемем. язък

Това е поздрав от братска Турция или Македония по случай деня на Съединението. Скоро идва нен на Независимоста и пак ще се стреля

Кога в Бг е имало ''НЕЗАВИСИМОСТ''?

Е как кога е имало независимист? Всеки ден! От нас, обикновените хора никога и нищо не е зависи ...

Това детската градина срещу централата на Свидетели на Йехова ли е?

Търсете нацистите.

Да кажем, че в България има закони и ние трябва да ги спазваме и това е работа на определените органи.На родната ни полиция сега е заета ада събира пари от нарушители по пътищата и ти го казват в прав текст. Всички служби от МВР не са си на мястото а там където има пари.Дано не е написано правилно и дано не е вярно,че има такава стрелба по деца. Казвам това защото ме изкараха най-големият нарушител,едва ли не престъпник 1.Да сгреших, забравих, наруших закона но не беше нужно да се държат така.Обидно е да си плащаш данъци и сметки на часа след излизане, да нямаш едно нарушение на пътя за 30 години и веднж да забравиш защото не пътуваш да си купиш винетка и да те глобят 300 лв. съм възмутена не от това ,че съм глобена а от начина по които ми го казват. И КАЗВАМ от днес нататък данък, и каквото и да е друго дължащо на държавата не ще да платя винаги ако мага да се измъкна или ще ги съдя за всяка дупка на пътя дори и да си измисля лъжливи наранявания. Престъпници и крадци ги пускат ей така , никога няма да си простя за това,че съм била изрядна през живота си към тази смачкана държава.Ще подкрепям всички престъпници, крадци, нарушители и ако трябва ще им помага но на тази държава повече не бих си помислила и да направя нещо до сега и всяка книжка която виждах на земята я прибирах там където е и мястото.

така е мила за това ни е скапана дарявата....ама неисе можеби някога ще се оправи адано ама надали *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сигурно заради някоя яка мацка от детската градина

Поредният фрагмент от отвратителната капиталистическа действителност в днешната частно-собственическа България! Да се стреля безогледно срещу детско заведение е повече от диващина! Диваци и варвари се родиха в България след така наречените "демократични промени" от 1989 година.

Те заради това се стреля. За да излязат въшките като теб!

Продължавате да ме триете,това как да го разбирам,че за вас е удоволствие да се стреля по деца??????

Да. НО ! - хем Е чисто(-и-просто :-) Продължаващата задунайскогубернистическа ВОНЯ...хем Абсолютно-Всички 'наши' Са Доказани Изодродья на тея дето Ни сделаха на 'сосиски-с-ланами' (както Казва Наш анекдот :-)

Смотана работа сте тия от ДИР-а. Не казвате с какво оръжие е стреляно,с въздушна пушка или с "Калашников".Деянието е едно и също но пораженията....не ми се мисли.

Щеше да излезе в бТВ-то, и да каже че там се е навъртал Костов! А утре, Бойко щеше да добави: Станишев, Костов, и Доган !! Охх, умрем за простащини ! КОГА ще се завърнат, тия Тиквеници?

да ти пикая на твоя цецо даи му само камери,помияр.тука си трябвя цялостна промяна от върховете,до последната мижитурка.....!

Референдум ЗА или ПРОТИВ правото за притежаване на огнестрелно оръжие. Нека всеки да го постави на своя народен представител и да влезе в Парламента.

Преди 40 г. законно притежавах 85 мм. оръдие с 55 снаряда,две картечници с 2 000 патрона.....20 гранати,патроните за "Калашников" не ги броим. Още се псувам защо си тръгнах с празни ръце.

...това,което си изброил,го имах Х 3,защото бях КВ на 19-20 в ...Елхово... ...Но тогава,нито имахме това възпитание,още по малко пък предвиждахме такъв развой в съдбата на България... ...Днес ,в Деня на Съединението,след седмици две ...Деня на Независимостта,телевизиите излъчват документални филми за героизма на БЪЛГАРИНА и през Балканската и Междусъюзническата войни,когато от 5-6 млн. Българие ,сме събирали воиски за месец от над 600 000... ...Днес,когато и ние старите кримки сме вече снети от отчет,когато от повече от 10 години нямаме наборна служба а от там и запасен резерв,когато всичкото ни боеспособно въоръжение,макар и остаряло е разпродадено,подарено и ...унищожено,не ми се мисли какво ще стане с Родината ако стане нещо ,което вече ...ЧУКА НА ВРАТИТЕ НИ (респ. границата )....

Акой е твоя депутат, ако не е тайна, защото повечето хора нямат депутати, понеже депутатите се назначават не от хората, от партиите?

нарпредставителите имат по два патлака!

Това е реалността, сега ще влезе в главата неразкрити...

Това едва ли е вярно.

Комуниста изгубили властта започва да всява смут и паника сред хората. Само си помислете колко инцидента станаха вече от както червените отрепки сдадоха властта. И само да добавя, не съм приятел на ББ. Червените въшки да не ревнат веднага!

Като се тръгне по планините около София няма табела дето да не е надупчена от стрелба, същото е било и като съм ходил по провинцията. Всеки стреля където и както му падне. Според мен за всяка такава табела трябва да се заведе дело срещу неизвестен извършител, не че ще го намерят, ама поне тия нещастници ще се постреснат малко и ще помислят преди да стрелят. Иначе е въпрос на време да има инциденти с хора .....

Много са ни либерални законите за притежание и употреба на оръжие. Таа ще е поне докато не затрият некой депутатски син, че да се стресне законодателната власт. Явно сегашните не стряскат дори децата.

Popokatepetala@abv.bg

Не са ни либерални законите за оръжието а строго дискриминационни спрямо обикновените почтени и неосъждани граждани които трябва да имат право на оръжие.Сегашните правоимащи се възприемат като някаква избрана каста и за това често се смятат и реално са над законите .Равноправие в това отношение сериозно би им намалило самочувствието защото ще бъдат като всички останали.Да не говорим пък как би се отразило това на наглоста на престъпниците когато вместо безащитни хора тормозени и от законите срещу тях се изправят въоръжени хора с права да се защитават и да убиват отрепките ако се наложи.

Има Държава - има Държавна Сигурност! Няма Държава - няма Държавна Сигурност, а всякакви частни военни и полицейски компании, компанийки и агенции, изпълняващи функции по защита съответно на частни интереси!

Процентно България има по-голям репресивен апарат от САЩ. Де да вършеше и толкова работа....

+++...+++...+ !

това е по нов американски модел , по детските гридини и училища..

Защото "онези",които заслужават куршума ги пазят добре.Хитра стратегия!

...напълни с всякакви ненормални люде,но най-ненормални са политиците ни,които не желаят ,,да запретнат ръкави,, и да пооправим държавата. Считам,че не е толкова трудно. От Османската империя май само сме усвоили насландисването,а е възможно и то да си е чисто нашенска черта. ,,Демокрацията,, у нас показа кой що за идиот е,за съжаление. И това е нашият принос към световната демокрация!

Така ще е докато храните и дотирате сигането... Вече жигули карат, скоро и с пушки ще тръгнат...

русия иска да държи българия дестабилизирана. и това е преди празник да се тормози народа. ето това са "братушките" от кгб.

карлово??? денят на съединението??? деца на българският народ??? ,,случаина,, стрелба??? данс още ли сте в ,,отпуска,,???

Те са "в отпуска" от 25 години... тях не ги мисли... Няма да тръгнат да арестуват и разследват електората си, я...

Те са посветени на сигурността на дупетатите.

humfry

Липса на държава и на страх от държавата. Стрелялите заслужават бавна и мъчителна смърт на публчно място, където всички да гледат за назидание. Ако продължаваме да не обръщаме сериозно внимание на такива погроми, нещата ще станат страшни.

Или американците са били, или Костов!

Не, всички улики и почеркът на престъпника сочат към Лазар Колев!

"варналия" - типично определение за гост (временно пребиваващ) на града. Личи си и от "ентелегентния" ти стил. Не излагай другите варненци поне.

Хайде стига с този смешен градски шовинизъм. По какъв начин принадлежността към една група те издига като човек над друга социална група?

Редуциране на червените рози - вълча порода с прави уши, докато са още малки? Едва ли!

Да , може пък във въпросната детска градина да са подземни детски босове на наркотиците и на престъпния свят...Те децата сега са бая отракани..., и други невръстни техни конкуренти на 4-5 годишна възраст да са произвели изстрелите, във връзка с подялба на териториите на детската пързалка, люлките и пясъчника...

е на руската мафия

Беслан ?!

сигурно ще кажат че е рзчистване на сметки между конкуренцята

така сме ние,прекрасни условия и спокоиствие-само за отглеждане на деца...

Като виждам колок си неграмотен, разбирам и колко си интелигентен.

колоко е неграмотен?

КолОкото е интИлигентен.

хаха таквиз лумпени при нас в варна няма, защото всички сме успели и интилигентни граждани!!!

О, даа... Всичката интИлигенция се е сбрала във Варна, та от липса на свободна квадратура чат-пат някой скача от Аспаруховия...

Личи си колко си интИлигентен. Даже думата не знаше как се пише правилно, ама иначе си с претенции за интелигент. Сигурен ли си поне, че знаеш какво означава?

Само малоумен ислямист, може да направи такава олигофрения. На пръв прочит това излиза като причина след събитията там. Трябва сериозно отношение към такова престъпление.

Докато медиите дават само простотии по телевизиите дори не очаквам друго. Една безплатна идея за риалити шоу в седем сезона - "Как си отгледах детето първите седем години."

За това говорим. Погледнете всички статии в Дир.бг и подобни медии, контролирани директно и индиректно от проруската олигархия. Позитивните новини изчезнаха. Естествено, че лоши неща се случват, но общественото внимание се фокусира върху негативните, създава се напрежение, което води до още по-високо напрежение. Стари похвати. Всяване на страх и параноя, това им трябва на лабилните хора и започват глупостите.

Приехме евроатлантическите ценности

що бе келеш, преди 89-та не взривяваха ли влакове ? Там май искаш да ни върнеш а ?

отмъщение на Карлово за това,че отказа да даде Куршум джамия и спечели делото

Крайно време е да се спре ислямизацията на България. Ако това е дело на ислямисти, Българите ще успеем да отвърнем адекватно. Стига толерастия.

Падре, тя ислямизацията върви заедно с, или по-точно - следва, простотията, чалгаризацията, профанизацията, липсата на качествено образование и култура на народа! Никой нормален и просветен човек не би избрал доброволно исляма! Необходими са голямо количество неграмотни и неинформирани хора, с плоски, промити мозъци за да стане ислямизацията възможна! Необходими са и "просветители"-радикалисти, щедро финансирани от Турция и арабските държави, за да е възможно всичко това! А то е възможно и се случва в момента!

Този факт красноречиво говори за това доколко е "изтрещял" българина ... и какви са тенденциите за "по - нататъшното подобряване живота на народа"!

Убиец ! (Топ !)