Съветът на Европа: Не закрила, а смърт намери мигрант в БГ

Комисарят по човешките права към Съвета на Европа Нилс Муйжниекс заяви, че е "потресен от убийството на афганистански мигрант" от български граничари.

Обратно в новината

Коментари - Съветът на Европа: Не закрила, а смърт намери мигрант в БГ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

взимаъ си ги всичките мигрант и изчисти дарявата ми от тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ей гадни долни плешиви Маймуниес...като си толкова потресен вземи си ги у вас И много правилно е действал граничаря -този и нелегален преминава в чужда държава преминава държавна граница че и не там където се преминава а по черни пътеки че и без документи Ай се е..... мамата и с вашия цирк на състрадание мноооооог взе да ми писва окей?????????????

нека да изпие едно успокоително......ще му мине.Ако ли не....да пробва да мине границата ни!!!!

А какво ще каже господина за това? Харесва ли му? И по-лошо ще става! "Жените, които пристигнаха с мигрантската вълна в Германия, са принуждавани да проституират за 10 евро в бежанските лагери. През последните дни има рязко увеличение на насилието. Напрежението расте все повече поради влошаването на условията в приемните центрове. Британският вестник "Дейли мейл" пише, че сексуалното насилие е част от ежедневието и подчертава, че само в една германска област са регистрирани 100 такива случая за последните три месеца. В мигрантския център в град Кицинген местните власти решиха да назначават само мъже като чистачи, след като жените чистачки през последните десет дни са били нападани всеки ден. Двама мигранти на възраст от 38 и 52 години са задържани заради нападения над жени в периода от 1 до 10 октомври, пише в. "Експрес".

На този комисар пожелавам един ден съдбата му да се решава от мигрантите.Тогава ще разбере те пък колко са хуманни,съвестни,работливи,точни,професионално подготвени и пр.

Мигрантите да бъдат любезни да минават през КПП на границата, а не през реки и гори и поляни, защото тогава нарушават законите ни и тези на ЕС. Така че тази случайност с рекуширалия куршум може да се случи и в бъдеще не само на нашата граница но и на други от страни на ЕС.

Ето това е гнусотията, подлостта и лицемерието на ЕС, от които цука пеленачето ГЕРБ. Другаря ББ, Бъчинка и пр. са закърмени с тая гадна европомиярщина. Какви ли ще станат като пораснат? Май хищни евродинозаври....

на зверства и кланета, унижения за закрила ли са, ненормалнико?

"Мигрантът" - терорист е намерил каквото е заслужил! Неговите бойни другари в това време са ограбвали старец в гр.Средец! А какво плямпат гейовете от запад си е техен проблем - да си ги вземат директно у тях! Като сме в гейския съюз да не сме им роби? Ай сиктир!

Този американски латвиец или да си ходи в Латвия или В Щатите. Той НЕ е нито европеец, нито личност със статут на глобален лидер, а по скоро е мелез между дърта маймуна и кашалот!!

айде върви п. си майчина!!!

ЛИЦЕМЕРИИИИИ!!!!!! No comments!

Пратете едно клипче на тоя оял се европейски политик, който от висотата на креслото си не вижда нищо друго освен голямата си заплата. Клипчето да бъде за стареца, обиран в една нощ, два пъти от въоръжени "мигранти". Пък дано защити правата на дядото и му прати част от заплатата си за да си купи хляб.

Не смърт, а регистрация са намерили останалите 49 въоръжени дезертьори и нашественици от ИД в България. Това трябва да е заглавието.

Някакъв си шибан европейски съвет ще дава мнение? Ха-ха-ха. Тези от този съвет унищожиха хиляди в България сега акъл ще ни дават

Те не дават мнение, те нареждат! Членуването в тая организация е заробване на страната ни! Първо унищожиха армията ни, а после ни хвърлиха на кучетата!

И аз съм възмутена от двойните стандарти и от лицемерието, което се наблюдава и с невъоръжено око (Уудхаус) в цял свят. Възмутена съм от това, че има хора, които за пари са в състояние да плешат невероятни глупости, все едно, че насреща си имат пълни глупаци. Това пък направо ме обижда. Ама какво от това.

Койте пита и кой те слуша бе влечуго? Стига сте ни занимавали с глупостите си!

Хора, прави сте, но не протестирате където трябва. Този възмутителен текст е публикуван във фейсбук: отидете на страницата Council of Europe Commissioner for Human Rights и напишете там каквото мислите. На български го напишете, без стеснение :-)). Вече са се изказали някои хора, сред които има и национални предатели.

Как не беше потресен от убитите цивилни в Ирак, Либия, Югославия? Или от взривените сватбари, от убитите с дронове?

ТОЯ И ВСИЧКИ ЗАЩИТАВАЩИ ИСЛЯМИСТИТЕ НАХЛУВАЩИ В СТРАНАТА НИ ЗАСЛУЖАВАТ САМО ЕДНО НАКАЗАНИЕ И ТЕ ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТО.

"Операциите ще продължат до постигането на мир. Работа на държавата е да защитава своите граждани и страната", добави Ердоган." Това Ердоган го бил добавил, ама всички българи го мислим!

ГЛЕЙ СЯ ЗЕЛЕНООКИ ГУЩЕРЕ НИЛС НА БАЛКАНИТЕ НЯМА ПРИРОДО-КЛИМАТИЧНИ И КУЛТУРНО ИСТОРИЧЕСКИ УСЛОВИЯ ЗА МИГРИРАЩИ ТАЛИБАНИ. Тук са стреля, гърми и трепе сяко нарушение. ЧУВАЛ ЛИ СИ БАРУТЕН ПОГРЕБ за Балканите, а бе ГУЩЕРО ЗИЛЕН?

И аз съм потресена от тъпотата на Нилс Муйжниекс

Чиновник, нормално. Просто си е идиот.

Идиотите са тук.Какъв рикошет от въздуха и каква закрила,като не се движи по шосето,а през гората?Получили са каквото заслужават.Да се действа с АК 47

А ТАКА СЕГА ПРЕДЛАГАМ СЪВЕТА НА ЕС ДА ДОЙДАТ НА НАШАТА ГРАНИЦА ПРЕЗ НОЩА ДА СТОЯТ С НАШИТЕ ГРАНИЧАРИ НО НА НА ОФИЦИАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ И ДА ПОСРЕЩА НАРУШИТЕЛИТЕ ПО ГРАНИЦАТА СЪС СОЛ И ХЛЯБ.НО ВСЕ ПАК ДА БЪДИ ВЪОРЪЖЕН ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ СЛЕД МЕСЕЦ ДА ДОКЛАДВА.ОТ ДАЛЕЧЕ Е ЛЕСНО ТАМ ДА КРИТИКУВАШ ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ООН НАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОЗИ СВЕТОВЕН ПРОБЛЕМ.

Тоя педо.фил от снимката се лези като 3.14че у нови гащи. Толкова ли е тъп? Вероятно. и канцлерината също. Прогноза. Как ще свърши всичко това? BASF ще произведе циклон-Б отново, а немците ще запалят отново пещите на Освиянцим, Бухенвалд и т.н.т. Ще се появи и парта геносен Шикългрубер. ( Адолф, Ханс или некой си ). Немците вече имат опит в тези неща. Историятя се повтаря, като фарс. Ние с Немците сме били в 2 войни съюзници. След всяка загубена война - България губи територий. Уважаеми или не, БГ политици, четете История. Не желая за нищо на света да съм съюзник на Германия, в поредната и лудост... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Искахте запада за съюзник, искахте нато - имате ги , честито! От влизането на България в нато и евросъюза(малките букви не са случайна грешка), България инкасира само пасиви.Станахме за смях и на кокошките. И най - тъжното че продължават да ни "управляват" БКП - номенклатурчици.Може ли да каже някой колоко от депутатите и министрите не са членове на БКП или не са наследници на БКП величия?

В отговор на тая маймуна от снимката трябва цялата група от 50те бежанци, с целия им багаж барабар с пищовите и така както са без документи да се натоварят и изпратят в Брюксел за по хуманно отношение! Чудя се какво още търсим в тия скапани съюзи като ЕС и НАТО и дали не е крайно време да вдигаме гълабите!

на тоя мазник бих му се изхрачил в лицето

как ми се иска и този на снимката да пресече границата и да го посрещне същия граничар

Съветът на Европа стриктно изпълнява плана на Сорос и Ротшилд.

Това не е "инцидент" а нападение срещу независима дьржава.Време е на такива да им са потьрси сьдебна отговорност.Какво прави Младенов-време е да реагира.

Спиш ли? Всички ли афганци искаш да преминат през БГ-то въоръжени и ние да ги благославяме, защото Неил така се потриса!

Този чиновник защо не ги натовари тези "мигранти" на самолет и да си ги прибере в страната си, а чака те свободно да преминават въоръжени през границите на България ? Лицемерие и двойни стандарти...

Целият запад и САЩ от както съществуват се основават на лицемерие , егоизъм и ограбване на чужди народи.

Съветът на Европа не е ли потресен от безразборните бомбандировки на САЩ ,Франция ,Великобритания ...защо не реагира при убийствата на мирни жители в Украйна ...Съветът на Европа да не толерира нарушители !Всеки пресякъл границата ни незаконно е престъпник !

Епа , тия избивания са в името на високи ценности. А в конкретния случай някакъв си охранител на държавната граница , в някаква си България взел та дръзнал да си изпълнява служебните задължения и да защити собствения си малоценен живот.

Кой е този капут, че призовава за разследване? Всичко е ясно, даже според журналистите - отговорен за смъртта си е самият нарушител, който е дръзнал да наруши не просто българската, а и границата на ЕС. Има ли някакви съмнителни моменти?

Айде стига бе нещастници! Като търси закрила да мине с паспорта през граничния пункт. Тъпаци! Затрихте Европа. За нас само задължения, за нашествениците само права.

Здравей лицемерче . Колко от тези избивате съвместно със САЩ в собствената им Родина ?!

Някои западни политици бързат да се произнасят преди да са запознати с подробностите по случая. Имам все по-силно усещането, че им трябва някого, когото да нарочат за тъп, неграмотен, бездарен, крадлив, лъжлив, неспособен и прочие, когото да поучават, да му размахват пръст, чеп, каквото щете средство. И им е най-лесно да го търсят в България или Румъния. Ако беше убит български граничен полицай, каква щеше да е реакцията Ви дами и господа демократи?! Щяхте ли да бъдете толкова съпричастни?! Предлагам всеки един от вас да бъде изпратен в гората през нощта и да му пуснат по 10-15 мигранти, неизвестно какво носещи и с неизвестни намерения, на всичкото отгоре указващи съпротива. И съм сигурна, че никой няма да устиска!

Като са потресени да си ги вземат вкъщ, а не да си затварят границите! Двойния стандарт отново пролича! Пък и този Бойко каквоси е тръгнал заради този бежанец? Какво може да направи след като това е станало? Театри, театри....

Tози инцидент е срамен за духа на свободна Eвропа. Eвропа трябва де се учи от Pепублика Tурция, как тя се справя с 2,5 милиона бежанци.

Като ги пуска,към Бъгарскатаи Гръцката граница. Значи нещо не се справя май.

А може би от оношението им към собствените й кюрди, чиято партия пак забрани и пак започна да ги преследва?

Стига са си чешали езиците за наша сметка. Ако е търсил убежище изакрила щеше да мине през КПП както му е реда. Никаква закрила не са търсили , след като са оказали съпротива на полицаите!

да го питам ако 5-6 здрави, млади мъже не през вратата, а през прозорците на къщага му скочат вътре и се настанят като у дома си - искат пари, ядене, пиене, лекарства,лекари и всичко не са застрашени в родината си , а искат по-добър живот, но изглеждат добре охранени- кво? А ако го накачулят да го бият - ще се кефи ли. Ами що не покани не здрави млади мъже, а едно, две семейства бежанци..

Искам да чуя истината да вещите в раниците на афганистанците- ножове и боксове. Да кажат какво са намерили в багажа на убития и да не лъжат хората, че е бежанец. Бежанците не минават граници на чужди държави където им скимне с огнестрелно оръжие. Ай сектир на всички европейски плужеци. Не знам нашите момчета как са овладели ситуацията. Като разберем е много по-вероятно да се гордеем с тях.

Що не споделиш с нас колко ти плащат за минусите?