Двама убити и 17 ранени при стрелба в училище в САЩ

15-годишен е задържан за стрелба в училище в Кентъки, САЩ, двама са убити и 17 са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Двама убити и 17 ранени при стрелба в училище в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека продължават американците по същия начин ...

Откъде знаете, че детето е момче? Може би е друг джендър, някой от 15-20-те, приети в САЩ? Всеки ден броят на джендърите се увеличава. Сигурно ще апелира за намаляване на присъдата, защото е трансджендър лесбийка.

Евроатлантически ценности в действие. Никаква Истанбулска конвенция не може да спре тези случаи на агресия и насилие. Агресията е вътре в човека, а след това по филмите, с които ни залива евроатлантиката.

При настъпилата паника той бил задържан "по ненасилствен начин".... Абе изобщо не е било нужно да го задържат - един между очите и толкоз.

Чудесна новина.

Без коментар

vasil

Хайде сега,разбирачите,дето коментирахте шесторното убийство в Нови Искър,да ви видя!?Във ваш стил:Как може 15 годишен хлапак с 1 пищов да простреля 17 души?От 15- те,дето,слава Богу може да оцелеят,как пък никой не му се е нахвърлил?Или пък някой от другите,докато е сменял пълнителя,например.Тукс са поне трима,задължително от албанската мафия,в краен случай от колумбийската или салвадорската.Не може да е хей така,трябва да е за камиони наркотици и милиони долари.И задължително Тръмп,ЦРУ,ФБР и Пентагонът са в заверата.А,Клинтън и Обама също. Дадох ви идеята,давайте във ваш стил!

Пропускаш една съществена подробност , хамерика е страната на оръжията там е концентрирано 1/3 от оръжието в цивилното население по света или средно според 1 статистика се падат по 8 цеви на човек. Там децата се раждат с оръжие и израстват с него , нормално е да е научен и трениран да стреля от малък. На 15 вече ще е много добър с патлака и няма да е никакъв проблем да направи нещо подобно. Още повече че точно това е тяхната изконна хамериканска мечта и всеки направил нещо подобно там се митологизира и превъща в герой. Така че всичко е на мястото си .....

Не могат да разберат, че поправката в конституцията им, че всеки има право да носи оръжие е остаряла с 200 години, подчиняват се на оръжейното лоби ARA, American Riffle Association, там са най богатите, клчително и оранжевата перука, прецедента-психопат.

14 годишен преби и уби бездомник?! Къде е разликата??

Престъпление от ревност! Въобразявал си е, че е най-готиния и момичето(което е убил) е било длъжно да бъде с него.А тя отишла с друг и този идиот докопал някой пищов от вкъщи и хайде на патакламата! 75% от подрастващите в САЩ са дебили, демокрацията ги прави такива.65000 са умрелите от свръхдоза в САЩ за 2016, надвишавайки всяка друга група по причини, като застреляни, катастрофи, СПИН, и т.н

Искат и нашите деца да направя съшите.С това ,,Джендър обучение,,точно тъка ги възпитават,от малки ги депресират.,,УЖ,,ПО ПРИНЦИП ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ДОБРОТО НА ХОРАТА,А ЕТО РЕЗУЛТАТИТЕ.АГРЕСИЯ В ДЕЦАТА.

За тях подобни стрелби са станали част от ежедневието и не е сензация ако стане пукотевица. Лошото е че точно тези хора които не могат да вкарат ред в собствената си държава а са тръгнали да оправят света и да се месят в политиката на повечето държави. Мерси за такава демокрация , нямаме нужда от нея.

краварника се разпада бавно,но сигурно. Амин.

Ей, ако трябваше да си разплетем чпрапите след тази новина, пишете ако обичате с големи букви! Да знаем!!!!

По-добре е да се трепят помежду си, вместо да убиват всички останали по света!

По-добре да се трепят помежду си скотовете от индиго-чалга поколението вместо да тормозят тия около тях!

Един учебен ден в САЩ !

Много злоба и аргресия има в младото поколение - преди дни в РФ момче сече с брадва връстници, сега в САЩ тинейджър стреля в училището си .... Явно, ние, по-старото поколение, сме сбъркали някъде - я във възпитание, я не сме ги опазили от чалга и холивудски екшъни, или ... кой знае ...

Америка - страната на неограничените възможнодти! Да живей!

Хамериканската мечта е кънтър-страйк на живо ! Д е б а и мечтата !

Краварника както винаги е ненадминат и велик ! Д е ба простите пиндоски говеда !

Краваристан...луди крави...Но оня във Вегас направи най-много фрагове близо 60, и още близо 600 не пълни фрага!

Аматьор. Тоя на каунтърстрайка ша го попилея за нула време.

Защо я пишете тази ,,новна".... Само двама убити в страната на 350 милиона кравари.... А в нашата овчарска страна с останали криво ляво 6-7 милиона говеда само по 5-6 заклани на ден...без тъпанарите от авто ПТП тези дето мрат в и пред болнците и тези дето скачат и палят..... Що ревете на чужд гроб на хиляди км от нас бе....ПРОДАЖНИ КУРВИ ДЖУРНАЛЯ? А?

33 000 умират в щатите годишно от хладно или огнестрелно оръжие. Това са 90 човека на ден. По брой убийства на 100 хиляди, България е далееееееч зад щатите.

тая цифра едни служби удобно я пробутват навсякъде, но не ти казват останалата част, че 20000 от тях са самоубийство, останалите 10000 са главно между банди или семейни истории, такива превъртели в мола и училище са рядко.Освен това в БГ си имате достатъчно убити със сопи и от бой та нема нужда от оръжие.Не е случайно че е в силно републикански щат, че депутата от този щат е против забраната на оръжие и търсят начин да го махнат.Та нещата не са така прости както изглеждат, ама стадото не ще да мисли.

Това е американска забава.

Според Дира, той е бил "насилствено задържан" . Според конвенцията трябва да му се извинят и според българското законодателство може да бъде освободен !

Тва не е новина а ежедневие..

От ,,Джендър обучение,, психясят ги от мънички и ето резултата.Това ше ни подарят и нашите избранници,да ни побъркат децата.

децата ви са побъркани по рождение-мръсни нагли тъпи говеда и отрепки! защо са такива вие си ги знаете но хаир с тях нема да видите. и тия около вас. да мрат!