Стрелба в апартамент в София, убит е мъж

Мъж е бил убит при стрелба в апартамент в столичния квартал "Западен парк", жена е тежко ранена. Двамата са живели на семейни начала.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба в апартамент в София, убит е мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И при цялото това тотално изперкване, обхванало масово българите, се някои говорят за либерализация на режима за придобиване на лично огнестрелно оръжие! Че то, ако това се случи, ние ще се изпоизбием помежду си, няма да има нужда от война...

Не вярвам да се случи. То и преди се говореше така. А като знам, че всеки 3-ти българин има някакво оръжие се чудя що не е станала война. Но не е станала. Когато човек иска да убие някой всичко става за оръжие. Дали ще има оръжие в къщата на всеки или не няма разлика. Важно е всеки да има акъл в главата. А ние не сме свикнали да живеем с оръжие, за сега.

Добър опит за доказване - като предпоставка повтаряш заключението - "все-тая с или без оръжие, защото е все-тая". От повтаряне това не става вярно, но може да заблуди хора без образование.

"За около 20% от населението може да се каже, че има някакъв проблем, т.е. хората с психични разстройства са над 1 млн. Това обяви в интервю за БНР националният консултант по психиатрия и началник на психиатричната клиниката на УМБАЛ Александровска" проф. Вихра Миланова. Тя обясни, че психичните разстройства не са толкова редки. Проф. Миланова коментира, че освен самите пациенти, потърпевши са и близките на болните, и техните семейства. Един от големите проблеми на хората с психични заболявания обаче е отношението на обществото към тях."

защо не виждам полицаи да патрулират, а вечно са в новините ???? Я с 20 заплати, я с недоволно пушене я се изпозастреляли, я .......

я с провалена реформа ....

Кога в моята страна ще има приятелство, любов и съгласие, а не стрелби, убийства и смърт?

....спрем да се крием зад мониторите си и не се покажем...

Единствените страни в които тия неща не са ежеднение, са по тихоокеанските острови.

Уоуууу! "Двамата са били служители на Съдебна охрана." Всякакъв коментар е излишен!........

Е как ще е стрелял мъжа? После се е самуубил два пъти ли?

Аз пък се чудя, защо на психически нестабилни хора им се дава служебно оръжие и са назначени на такива постове - охрана? Оле мале, представям си какъв е подбора....Заплатите тук не играят никаква роля, като не ти харесва, напускаш и си търсиш др работа, или работиш на две места...

У нас всеки втори взима-дава.

Битов скандал, най-вероятно назрявал от години неразбирателство, ревност, изневяра, предателство.Възможно е и синът на жената да е създавал проблеми с големи изисквания за пари, сметки, за кола, например, а същите грижи не са полагани за неговите деца, да кажем, от предишен брак. Много причини, довели до фаталното стреляне - в яростта си човек губи разсъдък...Определено зная, че най-близките ни хора често ни докарват до ярост и,ако си въоръжен, можеш да посегнеш към оръжието. Щото, най-близките умеят най-добре да те тормозят и измъчват. Поне по себе си го знам.

Щото, най-близките умеят най-добре да те тормозят и измъчват ++++++++++++++

Господин "ПЛЮС", благодаря за отношението, благодаря за разбирането! Просто, видях част от себе си /а може и много други да са видели същото/ в ситуацията, в която собственият ти дом изглежда като тунел към АДА, когато те посреща мрака на завистта, алчността, заложените капанчета"на непрекъснати изисквания, разпити "къде", "кога" "защо"...Понеже тия, с които битуваш, ядеш, спиш и обгрижваш, познават най-подробно недостатъците и преимуществата ти, ТОЧНО те, знаят кога, къде и как да боднат, да вбесят, да иронизират и се гаврят...Не, не, не съм психолог или психоаналитик, но зная какво е да изтрещиш от домашен тормоз, да подкараш колата разтреперан, да я удариш и да посегнеш към оръжието, за да приключиш с кошмара. Просто си позволих да анализирам проблема и го преосмисля, от собствени позиции. Сложно е - човек не знае какво и колко може да се отключи вътре в него!

Да, и на мен ми е познато. Затова вече си живея сам и съм наложил вето на изискванията. Искаш нещо, което е над възможностите ми - не става. Не ти харесва? Довиждане, прав ти път. По-добре така, отколкото като преди да живея в постоянен стрес от растящи като лавина кредити и непрекъснати натяквания колко малко съм давал, защото ми се свидело!

хипотенуза, дамата подготвя дело (зздн, защо не), завалията парадира с връзки в системата и ютията започва да работи... хипотенуза 2, адвокатка е дала съвети и разяснения .... (зздн 99,99% пспеваемост да смачкаш всеки мъж, и е най - лекия за адвокатурата...)

vasil

Не четеш ли,тия нямат брак,синът и жилището са само на жената. ЧИЙ Е ПАТЛАКЪТ?????

Този заплетен случай е за професионалист като Хорейшо !

Ами сега, кой ще пази и охранява съдийте разбойници? Ако са били любители на стрелбата, защо не са се упражнили в корумпираните съдий?

сега друго пееш, когато беше на зор вземи за здраве и хаир, сега съдиите ти виновни...

Едни други пишеха, че са били от Съдебна Медицина, тука са от Охрана...

Аз се чудя защо не виждам полицаи да патрулират пък те си решавали собствени проблеми.

Полицаите пак са използвали служебното си положение да се изпозастрелят -използвали са служебното оръжие, което им даваме да стрелят по престъпници !

Aми те това са направили,стреляли са по престъпници,няма случаини хора в милицията,съдебната система и законодателната власт,там са от престъпник нагоре и недосегаеми освен за куршума.

Пичове, лекооо трудничко е да се самоубиеш с ДВА изстрела в главата!

Кво му е трудното. Имаше едни генерали дето се самоубиваха с 3 изстрела в гърба ...

и се взривяваха после - за по-сигурно

Bсичко е възможно по времето на царуването на герб даже леваци се застреляха с дясна ръка и то с помоща на колеги от милицията.

Eййййй,абе вие, за да сте напред в инфопотока,пишете,а после проверявате!!!Самоубил се с ДВА изстрела в главата си?Не се подвеждайте по Блиц!

Самоубийство с два изстрела в главата? Май нито полицаите, нито журналистите имат изобщо глави...

vasil

Всъщност още не са заявили чие точно е оръжието и дали е служебно или лично,или пък незаконно.

Ега ти полицаите дето немогат и да се застрелят като хората:(((За всеки мислещ е ясно че повечето там са заради заплати бонуси привилегии а не защото са професионалисти..

Първо се научи да пишеш правилно, след това давай присъди. Иди ти да работиш за 900 лв. и да се занимаваш с измета на държавата! Много е лесно да се говори анонимно и да се завижда.

Да не би с вериги да са ви закарали там????Ами ходете да садите картофи както ви съветва ментора ви.. А като сте толкова начетени вземете та си прегледайте поне 10 акта написани от вас за да разберете че и 4 клас вие много като завършен,,

Едно от най-големите постижения на съвременната Цивилизация е, че никой не те кара на сила да работиш.

А ти да знаеш кога е премахнато побството?Не ти отърва-махаш се!

И как човек се стреля два пъти в главата сам?

vasil

Има такива случаи,не е 100% невъзможно.

vasil

Тия с минусите прочетете напр,как се е самоубил съратникът на Левски Тодор Пеев и пр.

В тила ли са и двете?

На Бацата, куршумът му минава през слепоочията, успоредно на челната кост и остава жив и "здрав".

че щом оръжията са 2 ,мъжът е стрелял в жената,а синът за да защити майка си стреля в мъжът за по-сигурно 2/два/ пъти.САМО предполагам.

Според вас това психически устойчиви хора ли са били, за да получат оръжие? Изобщо някой интересува ли се от този въпрос или просто трябва да се държиш "нормално" при получаването на оръжието, пък после пукай... Сигурна съм, че има и други начини за решаване на проблеми, не е само спусъкът.

Първо сл.оръжие би трябвало да се оставя на съхранение в службите ,когато напускат работа.Второ тая немотия и вечни сметки ни убиват.Все стискай, стискай и слушай как управляващите безнаказано си "взимат "по няколко милиона и нищо.

Като ти пречат сметките, ами не ги прави бе.

Не ги прави просто умри.

НЕМОТИЯ БЕ,ТИЯ ХРАНТУТНИЦИ ВЗИМАТ ПО НАД 1000ЛВ И ИМАТ СУМА ТИ ПРИВИЛЕГИИ.

B HCO заплатата е от 3000 до нагоре докъдето ти е бедна фантазията,добрре че стадото спи мъртвешки сън и никои не е започнал да стреля по народните избраници защото охраната им е пълна скръб и те са неподготвени да защитят себе си камо ли някои друг.Xалал да им са заплатите но един ден трябва да докажат че ги заслужават и да защитят избраниците от народната любов.

съдебна охрана са събрани от кол и въже.Гледам има такива дебелаци и друсли.че едвам изкачват 5 стъпала.Един затворник целият в пранги го водят 5-6 човека.Май половината са за изхвърляне.

Дам, нещата трябва да се представят с факти. Първо се казва че той я е прострелял и всички го кълнат. А после, журналистите се размислили, друго казали. Представяне на факти, драги. Има един мъртав мъж и една жена с опасност за живота в болница. Или както го каза Блеър преди години: "В Ирак има ядрени оръжия!".

Хората са изтрещели! Тотално са изпляскали! Днес (като пешеходец) вървейки към метрото за 5-10 мин станах свидетел на батални сцени и то не по булевард, а по оживена улица...Значи ако тръгна по улиците за 1 ден да записвам, на какво ли бих станал свидетел.......

Нищо особено, държава от третия свят. Същото би записал, каквото например в Мексико.

Ти кога се върна от Мексико Сити?

Да се обзаложим, че дамата е подготвяла едно дело...

ИДЕЯ СИ НЯМАТ, В РЪЦЕТЕ НА КОИ СВОИ СЛУЖИТЕЛИ ДАВАТ ОРЪЖИЕ !!!

loyola

ами чудя се защо все такива ги наемат за охранители?

Нали уж ги проверяват...............Щом такива се гърмят, представете си ако ни разрешат да носим оръжие..........

Хей, хора, такива новини трябва да будят тревога у всички! Това е признак, че народът тотално е изтрещял! Бият се и се убиват за най-малкото нещо. Вижте какво става по пътищата, вижте какво става по квартали, блокове, села...Всеки божи ден някъде са се сбили за дреболия, другаде се изпозаклали пак за нещо дребно, жена заклала мъжа си, мъж удушил жена си, стреля се навсякъде и безразборно...Лошо, драги съграждани, лошо! В последните години и хората се събуди някаква дълбоко подтискана агресия и всичко това, че разни идиоти решиха да ни подложат на експеримент с налагане на "западна" демокрация и ЕТАЦ у нас, дето тия понятия почти не са съществували и резултатите са плачевни. Не стига, че хората бягат от "цъфтящата" ни родина като от чумаво село, ами и тез, дето станахме, ще се изпотрепем бадева помежду си...Страх ме е да си помисля какво ги чака следващите поколения, като гледам каква "бодра" смяна расте и ненаказаната агресия е ежедневие...

Когато на лабораторните плъхове им се влошат условията - пространство, температура, осветление, храна, вода... Започват да се държат агресивно един към друг и се стига до канибализъм. От хората се очаква, обаче, да се обединят и да подобрят условията.

Хората, не българите!!! Какво ли трябва да се случи, та да се обединим ?

на филм - Брад и Анжелина. "Охранители", психически неустойчиви, и двамата с оръжие. Добре, че не са гръмнали някой друг.

Процента на психически нестабилните в България е изключително голям. В София има концентрация, а нивото на стреса е непоносимо. Резултата е този.

В София живее 1/3 от населението на България. Къде искаш да е концентрацията? В Каспичан?

колкото по-изтрещял народ има толкова надеждата е по-голяма за нещо по-добро да се случи!

За каква немотия бълнуват тука някои - 2 полицейски заплати в една къща и немотия. Само тролове да плюят, аман

банкерите винаги са кредитирали служителите на МВР с предимство, не е било от немотия

немотията им е между ушите. нищо няма там.

изневярата е нещо нормално!

Както пише там - "служебно оръжие". Защо малоумниците наети на работа се разхождат с него и извън нея? Щом е служебно - отишъл на работа - получил, ртъгнал си от работа - сдал...

зздн (държавното насилия) да разследват "добрите" приятелки адвокатки които са научили дамата какви са и Правата! господина се е опънал и изненада .... разгласявайте и подготвяйте жените за злоупотреби с удобния закон и адвокатска касичка зздн

Назначиха всички селяндури в полицията. Дадоха им големи заплати, куп привилегии и НИКАКВА РАБОТА. На подсигурен прост човек без работа в главата само простотии му идват!

Това е съвременния избор! Ако си с образование, възпитан и имаш създадени морални добродетели забрави да бъдеш взет на работа в МВР! Рядко някой нормален човек успява да се промуши през ситото. Набират се хора с психически проблеми и ментални в последно време!

А ти запознат ли си с "големите заплати" на служителите от Съдебна охрана? Явно - не. Те не са към МВР, а към Министерството но правосъдието и за разлика от служителите в МВР работят за много ниски възнаграждения. Разбра ли?

На сила ли са ги взели на работа? Това роби ли са?

Колко малки са бе? Не мисля, че вземат чисто под 700-800 лв., имат сума ти добавки като редовите полицаи по ЗМВР, осигуряват ги за сметка на държавния бюджет, т.е. върху заплатата плащат само 10 % данък удръжки, по-голям брой дни платен отпуск...мога още да изброявам. А работата им няма нищо общо с тази на редовите полицаи - най-малкото престъпниците вече са със сложени белезници.

Дай на идиота власт (оръжие) и гледай сеир после...

В България на всеки 100 души се пада по един (най-малко) служител на МВР. Представете си колко въоръжени кукувци се разхождат по улиците, без да броим мутрите и разни пенсионирани военни.

Младежите са правели учение но твърде много са се вживели... амфетките не прощават никому, дори на униформените ;)

Чалгата не прощава никому.

УЖАС!!!!!!! За мен това е една лична трагедия, която ще даде своите последствия върху детето. Срамота е всичко което се случва в държавата, не може да се дават пари на разни пришълци а не се мисли за собствения си народ.

Ясно, че е лична трагедия, ама много често почнаха да си решават личните работи с оръжие. На всичко отгоре и служители на реда - да се чудиш в какво психическо здраве са хората, които ни пазят.

Държавата НЕ Е ДЛЪЖНА да ти храни детето. С нищо не ти е длъжна. Ти си и длъжен.

Държавата има ред задължения към гражданите - вкл. да им опазва живота, имуществото, здравето като последното се разбира без медицинска помощ. Явно Конституцията е писана от някой, който не знае задълженията на държавата като теб, но не е успял чак пък никакви задължения да не остави.

vasil

Току-що го чух в новините,новината и тук я редактираха.Значи- и двамата са униформени служебни лица,със законно оръжие,не се знае засега кой кого е прострелял.

От немотия е. Кой ли е виновен???

Абе и по имотните ходи тая работа.

немотията е производна на простотията

Хубаво им го каза!

Ашколсун дей!

Ами причината е комшията в съседния апартамент, при който пострадалата много често се е отбивала за сол, захар и други дреболии. Веднъж дащна-завинаги дащна!

Това е, чак по-после. Много по-нататък.

Е, основната причина е ясна - примитивизмът на човека, на този етап от развитието му. Да се надяваме на добър край, все пак. Но няма да е скоро. Пътят е дълъг. Още толкова, колкото е било необходимо, за да я докараме от животното до тук.

Уважаеми читатели, ДОБРО УТРО от ДИР БГ !!!