Стоян Мирчев: Румен Радев размрази отношенията ни с Русия

Президентът е искал в делегацията да се включат и министри, но правителството е отказало

Обратно в новината

Коментари - Стоян Мирчев: Румен Радев размрази отношенията ни с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то е ясно, че с президента на републиката няма да ходят министри.... министрите са с министър председателя, това юридически е нормално... Президента правилно направи първата крачка, сега е ред на министър председателя заедно със воите министри да отидат и да започнат конкретни неща по ресори.

Малко късно започнахме да даваме сигнали за приятелство. Трябваше година по-рано и тогава щеше да се погледне съвсем с различно око. Сега сме някъде в опашката, като Меркел вече беше там. Това означава, че сме от овцете, които тя води. Кой брои овцете? Преди година, щяхме да сме съвсем друго и за това избрахме Радев.

Браво генерал Радев! Истинският президент на всички Българи!

*По-добре беше ,че нямаше министри. Тях да си ги води Борисов,и да ги видим с какви очи,и как ще убедят руснаците,че може да им се вярва на думите и подписите.

"...Той припомни, че през последните години от две държави, които сме имали нормални културни и икономически отношения, сме се превърнали в ЯСТРЕБИ една към друга..." Не е съвсем така. По скоро е като неистовия и писклив лай на дребна булонка към огромен сан бернар, който не си прави труда да обръща внимание на джавкащото джобно кутре. Но само да го погледне и палето търти да бяга и после пак продължава да лае, но вече по отдалечко. Когато Македония се скъсваше да джавка по нас, колко ни дремеше от това?

PEYTSCH

Леваци смотани, българите ли анексираха чужда територия или руснаците ? Ние даже имаме далеч по-справедливи претенции поне за излаз на Бяло море...А руснаците са със санкции заради Крим, а не заради Южен поток...Кой каза Писна ми от тези българи ! Кой се подхили че Българската и покрай нея и руската азбука идвала от ...македонските земи ? Мразим комунистите подли твари защото мизерията е техен продукт, а руснаците си гледат империалистическите интереси...

Опитват се да изкарат поредното унижение, като някакъв успех

Още нищо не е направено , трябва да се вярва на делата , а не на приказките !

Ако мислиш, че помагаш на Борисов с имидж, много жестоко се лъжеш... ха, ха, ха...

Щом се имаш за болонка, писането ти показва, че с радост въртиш опашка и лягаш по гръб да те някой здрав санбернар - смахната работа.

Мисля, че говори обективни неща.

Нали ние сме на ЗОР , а не Русия , ти какво искаш от най-бедната и най-корумпирана държава , ДА НИ СВАЛЯТ ШАПКА ЛИ ? Русия може без нас , но обратното сега го виждаме ,....ЩЕ СЕ МОЛИМ !

А бе стига с това "Българин", а развявате руски знамена, продавате се на руснаците и за какво ?

Азбуката не е нито македонска , нито българска , тя е гръцка / за сведение на посрещачите/.

Моли се, но вероятно не си вярващ, комунизмът не го приемаше това. Защо да не можем без Русия - да не би да не плащаме (най-скъпо) и газта и нефта ? Лукойл защо не плаща данъци ? Можем, как да не можем.

От посещението на Радев и втората му дама файда йок. Приемете го като екскурзия, а не като размразяване . Той може да говори за размразяване, но не може да размразява.

Когато едно пале се смята за велика работа, това се нарича мания за величие и е обект на интерес от страна на психиатрите.

Къде е Солун ? ''Тъй солунските двама братя зовяха нашите деди .....''!

PEYTSCH

А министрите са на кабинета Бойко Борисов. Те не са на някакъв президент проруски...

България се крепи на заеми ! Вносът на стоки в България е ''само'' 93% ! Каква икономика , какви 5 лева ? Къде е Русия , къде сме ние ?

И само на заден план се чуват леки гласове какви катастрофални последици има това затопляне за България. Години наред промиване на мозъка за Великата Русия, за безметежния живот, който ще имаме ако плащаме на руснаци повече и повече, колко са онеправдани горките те, как всички са против тях и трябва да им помогнем, колко близък и братски народ живее там, нищо, че част от тях са на майната си зад Урал. Българинът смята, че руснаците живеят в Москва и евентуално в Петербург. И резултатът е налице. Целокупният български народ зомбирано повтаря какво постижение е да КУПИШ НЕЩО С ПАРИ. А бе неграмотници - дори и да имаме 20млрд. лева за АЕЦ Белене ако се осъществяват проекти изпълнявани от български и европейски фирми ПАРИТЕ СЕ МУЛТИПЛИЦИРАТ В НАШАТА ИКОНОМИКА. Като платиш 20 млрд. лева на руснаци ще получиш единствено продукта. Приемаме , че и в двата случая се краде. Обаче в единия ВСИЧКИ ПАРИ ОСТАВАТ ВЪТРЕ В ПАЗАРА. Покупките генерират печалби на други фирми, другите фирми увеличават своите покупки - офиси, автомобили, компютри. И така тези 20млрд. лева се мултиплицират в икономиката. Дори и кражбите като цяло остават тук - ще си построи палат, ще плати на работници крадеца и пак по-добре. Русия е вън от общия пазар И Ще БЪДЕ ВЪН ОЩЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Абсолтно безумие е да се увеличава вноса от Русия. Икономическо безумия. Което е и обяснението защо българинът е най-беден в Европа. Защото е най-глупав. Всичко е честно.

Дир, нещо брояча за коментари не ви е наред. Когато натисна един от бутонните (без значение харесвам или нехаресвам) Другият също превключва?????????

Крайно време е ти да вземеш нещата в твои ръце , само ти би размразил отношенията . Както казваше и еднин крадлив дедо : ---Вервайте ми !

Той в качеството си на официален представител на Парламентарната Група на БСП", каза също, че "Президента Плевнелиев" е бил "назначен от Борисов". Това означава, че БСП оспорва избирането и цялостния мандат на Президента Плевнелиев. Ако незабавно БСП, която опорочи изборите през 2013, и в цялата си история е извършила под старото си име БКП, огромни престъпления свързани с безчислени жертви, ограбване и геноцид върху българите. И носите на Режим обявен от Парламента за Престъпен, не се разграничи и не се извини. То това ще означава Гражданска Война.

Моля те да говориш в единствено число. Ти може и да не можеш без Русия, на мен лично не ми е притрябвала. Единствено искам да си остане цяла за да няма няколко отделни ядрени държави. Учи английски и ще видиш колко пропиляни години имаш с увлечението ти по Русия.

На практика : Цяла Европа на колене , пред Путин ! Един през друг на посещение , а Путин не ги е канил !

Едно е, че съвсем си "хабер си найн" с икономиката, самият проект за АЕЦ и прочие, но коментираш социални и международни въпроси, които не си виждал, а още и обиждаш хората които са ги виждали и знаят.

Сега какво е положението : --Никакви жертви! --Никакво ограбване ! --Няма беднотия ! --Няма неграмотни / е, всеки 2-ри , но това не се брои /. --Няма самоубийства , няма убийства , няма изнасилване , няма битова престъпност ....

Мислиш?!? Едва ли! Повтаря(ш) едни и същи глупости, които сам се заблуждава(ш), че са аргументи.

Русия изнася много суровини, което е характерно за страните от третия свят.

русофили, другия път да си изберете по-нисък президент. Че това като го пратите при фюрерчето ще се комплексира че е ниско.

Ето за това още миналата седмица казвах че Бойче не трябва да ходи на среща. Веднага руските тролове ще се заяждат че бил му отишъл на крака на путлерчето........

Ето за това още миналата седмица казвах че Бойче не трябва да ходи на среща. Веднага руските тролове ще се заяждат че бил му отишъл на крака на путлерчето........

Защо е така

Молодец! Заработал 50 копеек.

Може джуджето от гейм ъф тронс да изберем !

Хора, които си трошат краката за да заемат позиция с 600лв. щат и гласуват на избори за малоумници не виждам защо да уважавам. За останалото - само мога да ти кажа, че досега не съм чул от политик нищо освен глупости , когато говорят по икономически въпроси. Дори БАН като им предоставиха някаква БЕГЛА информация и нея не я разбраха и почнаха да си правят свободни съчинения.

--На коленеееее!

Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Николая, които ни говореха: „Ще плачете за зеленото парцалче“. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: „Стрижено е!“ — Необяснимо. Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно. Малко ли други държави има, които също така се стремят да владеят над чужди земи и народи. Между това, ние не виждаме тая подлост в техните стремления, тия адски и гнусни средства, каквито руската дипломация употребява над България.

Радев "бил размразил" ... че той все едно с Каменарски Чук, разрушава СТЕНАТА, дето едни Простаци я бяха слажили Насила, между нас и Руснаците. Той Господ си знае "работата". Не за първи път си има "работа с простаци".

Бившето ни гадже Русия, от което внасяме за 10 милиарда и изнасяме за 100 милиона. Размразихме отношенията - направихме на Путин "като вятъра" и сега какво?

Този пост спокойно можехте да си го спестите. Помним добре какво каза г-н Б преди изборите, в които беше избран предишният президент и то не беше особено ласкаво. Помним и историята, свързана с изборите през 2013 година и те не бяха опорочени от БСП, а чиста проба опит да се подмени вотът, което се случва доста често напоследък и заради което ГЕРБ "печелят" с малко, но за...вече прекалено дълго. Като Ви напомням една реплика от комедията "Двубой" на Вазов: "В България дуел не се е състоял.", искам да Ви успокоя, че българинът е достатъчно умен, за да не стига до пророкуваната от Вас "гражданска война". Живейте си спокойно!

е имало и ще има. А трябва да има също германомразци, англомраци и американомразци. Тези 2 държави имат съществен дял в проклетата ни история!!! И сега отново ни влачат в пропастта на глобализацията, икономическуите интереси на западните монополи и джендърството

Истински вярващите НЕ заплашват с Господ, г-н простк

Да, бе да! Размразил бил отношенията, глупости! Руснаците си поставиха Радев за да имат представител в управлението на държавата ни, който да пречи на ево-атлантическите ни партньорства.

Парадната врата, през която тържествено беше посрещнат президента Радев в Москва, бе предварително постлан от един друг български политик. Казва се В

Ако имахме природните богатства на Русия, ние щяхме да изнасяме за 10 млдр., но ги нямаме. Преди изнасяхме селскостопанска продукция и храни, които руснаците много харесваха и предпочитаха. Вярно, не струват скъпо като енергоносителите, но пък колко хора работеха в предприятията, които ги произвеждаха! Какво пречи да възстановим тези отношения, та да живне и селското стопанство, и производстото на преработени храни? Някой ни пречи и вече отлично знаем кой ни държи в това унизително положение.

Поздравления за Българския президент.

Най сетне един Истински Генерал - Президент да отиде при Путин. И то с достойнсто. Или трябваше Путин да си мисли за нас, като за Проститутки .. добре, че е Радев, а че сме Проститутки, туй даже и Жената на Макрон го знае..

Румен Радев само се разхожда и бръщолеви общи приказки. А разни слуги го хвалят. Това е цялата работа...