Стоян Мирчев: Румен Радев размрази отношенията ни с Русия

Президентът е искал в делегацията да се включат и министри, но правителството е отказало

Обратно в новината

Коментари - Стоян Мирчев: Румен Радев размрази отношенията ни с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато американския посланик ни туря четала едвали

Айде за Белене съм съгласен , и съм "за" да се строи , ама от Китай , че да не сме зависими само от Русия в енергетиката . Ама логика в разните му там потоци - нещо не виждам ! За кого ще е предназначена тази тръба ? Ако ще е само за нас и сърбите - много сме малки за да е рентабилна . А за да е печеливша , трябва да стига поне до Австрия и Италия , а от там гледам че никой не лобира и натиска за строежа . Гърция си има собствен интерес да се разработи находището близо до Кипър , на италианците ще им е по-изгодно да си направят тръба от Либия през Малта и Сицилия , отколкото да купуват от Сибирската , която се оскъпява доста заради транспортни разходи . Май единствената причина за тръба през Черно море е да се накажат украинците , че търсят по-добър живот в ЕС , и независимост от империята на Путин , отколкото да има икономическа логика в тези проекти !

Че кои , какви , и на какво дередже сме ние , ЗА ДА ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ ?

Очаквам и последното сбогом на разпродадената ни държава , и статия : ''И Русия не иска България ВЕЧЕ''!

Филмът е следния - Трябва да сме добре с Русия, че и иначе "Абортът" ни е в кърпа вързан ... режат, махат и общо всето ставаш безплодна ...

вие отдавна сте излишни и сте само тежест меко казано

Какъв ястреб може да бъде България спрямо Русия като ние винаги сме получавали от тях стратегически за нас суровини, стоки и въоръжение, а сме им давали цигари "Родопи", домати, чушки, кетчуп, маратонки " Ромика ". Прав е президента като казва, че не трябва да купуваме съвременни руски самолети, защото ако се наложи да ги използваме срещу тях ( не че това ще стане някога) те никога няма да излетят. Като пример може да бъдат дадени ВВС на Ирак в началото на войната със САЩ. Това е една много голяма тайна, която трудно се намира в публичното пространство - нито един самолет "Торнадо" от ВВС на Ирак не е могъл да излети, защото двигателите не запалили, а те не запалили защото малко преди началото на американската инвазия над полуострова прелетял американски спътник и изключил захранването на самолетите). Ако човек се интересува ще намери материали, от които се вижда, че в небето на Ирак са летели самолети само руско производство и разбира американските ястреби.

Ние сме "забравения Куфар" на едно летище - чифт Калеври и консерви с копъкра и стар хляб, овит с вестници ... това сме ние ...

Това е автобиографията на Бг , за съжаление !

Ние сме, като "Насрани"и като "Ненаебани". Хем "Насран, хем Голям"... простотиятя Българска даже мина даже изпита по Литература ... това го можем ...

Нали това е целта на занятието : ----Аз съм проЗт , и вие сте прости !

Алооо, България трябва да е в добри отношения , и със САЩ , и със ЕС , и със Русия ,.....ЗАЩО ? ЗАЩОТО ,...... ''ДОБРОТО ТЕЛЕ , БОЗАЕ ОТ ВСИЧКИ КРАВИ ''! Ние нямаме собствено мнение , всичко е политизирано , а управляващите работят постоянно за ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ , ИЗБИРАТЕЛНО !

Преклонена главица, сабя не я сече Много хубаво не е на хубаво Мълчанието е злато Учи, за да не работиш Да би мирно седяло, не би чудо видяло Музикант къща не храни Те така! А ето и една скандинавска: “Високо вдигната глава сабя не я достига”

Ясно , но трябва да има и ПОКРИТИЕ , тази ''глава'' .

Само дето не сме доброто теле, а добрата крава, дето всички искат само да бозаят!

Коментарите в преобладаващата си част са под всякаква критика като грамотност, култура, елементарна логика, мисъл, гражданска позиция, елементарно самоуважение, личностни дефекти и какво ли не. Сякаш сме готови на всичко, включително загуба на ток, отопление, да изпаднем в зависимости от Турция за елементарни неща, каквито зависимости ибез друго имаме, само и само да удовлетворим неразбираеми и примитивни русофобски психопатии. Не знаем много неща. За да говори Радев за тези проекти, предварително е съгласувал това с Борисов. Властта ясно си дава сметка за негативите от спрените проекти. В Европа има някакъв плах бунт срещу американското "владичество" и ние сякаш се пробваме да се качим на гребена на вълната. Според мен нито Радев, нито Борисов, нито Путин вярват, че нещо ще се получи. Защото България не е суверенна. Отново ще се яви тук някой треторазряден американски чиновник и ще спре проектите. Не знаем обаче на какво разчитат Радев и Борисов. На нещо разчитат, иначе нямаше да водят излишни разговори с Русия. Проектите са ни нужни, защото ни гарантират енергийна независимост. А това е и суверенитет. Винаги се изплащат подобни проекти. Да не говорим за работните места с години, които ще се заемат в тези отрасли. Всякаква съпротива срещу проектите е антибългарска.

Според мен нито Радев, нито Борисов, нито Путин вярват, че нещо ще се получи. А дано, ама надали

Абсолютно сте прав! Но все пак, някой ви е написал минус, което ясно показва какви хора шетат из форума. Дано разберат, че пишейки срещу президента, постигат обратен на желания от тях ефект.

Няма нищо съгласувано! Има една ПР кампания на Радев за печелене на русофилските 80 процентовци. Една ПР кампания с която след това поне 3 години ще има "аз исках, ама другите не искаха" и ще излезе с измити и чисти ръце. Това бе целта да иде в Москва преди Борисов - демек да изпревари малко събитията. Ако срещата на Борисов е успешна, да може да каже "успешна, заради мен". Ако е неуспешна - да каже - "аз спечелих руснаците, борисов ги загуби".

Ние само ще тежим на Русия ! С какво сме известни ? Русия може и без нас !

Тогава защо кравата все се опитва да суче от нещастното теле

И ние можем и искаме да сме без русия

А какъв го търсим в Русия ,.... А ? ---НА КОЛЕНЕЕЕЕ!

НА КОЛЕНЕ са ви научили вашите господари ватенки и нищо друго не знаете но и без това сте пътници и е много късно за вас за каквото и да е

Размрази ги чрез духане:)

Друго остана ли ни , ще духаме , и ще се молим !

Щом сте духачи - духайте!:) Това не ни изненадва - знаем, че русофилистиците сте известни с това си качество:)

След като няма с какво друго да се хвалим !

Ако не са Руснаците, няма да прокопсаме .... купуват, като знаят какво продаваме и то много добре .. каkво продаваме ... ама братя, какво да речеш...

Имах си хас , фесовете да не сте за Рашата ! Вече сте близо 20% от населението там !

А да бе... да не са луди и те да се правят на шутове като този смешко, които не защити родината си, а се наведе и хвана за палците докато се навеждаше. Нека им е гадно че са се срещали със един шут-манекен, който няма грам влияние в България.

Ще си спестя обидните думи, които ми се иска да напиша! Да нямаш сили да се гордееш с такъв президент, а да наречеш "смешко" световен ас, признат като един от най-добрите военни пилоти, отличник на авторитетна американска военна академия, другите с какви квалификации ще ги определиш? Що за народ сме , Господи!

Ти да не би да четеш комунистическата му автобиография?Как само ви надъхват точно както е било едно време но вие и друго не знаете та за това така кълвете

Мога да го похваля за пилотските му умения, но това няма грам общо с качествата му за президент, както и с човешките му качества. Като президент е кръгла нула! Като човек - мижитурка. Толкова.

Уж ''санкции'' , а после : Един подир друг , при Путин !

и аз като съм наказал детето си, а то продължава да прави бели - лично отивам при него да му издърпам ушите - както направи Баба Меркелица с Дядката Путин и му говори само за задълженията му относно Украйна и Сирия.

Давай, Радев ! Ти си моят президент !

..твоя и на още един бюлюк цигани и пенсионери, дето се връзват на празни приказки..

Така е, прав си ! Давай, Радев !

за теб знаем, не се хаби да го повтаряш ден и нощ по форумите - от това няма да стане президент на нормалните българи...остава си ваш - на руските подлоги и това е нормално - руска подлога е и той!

Давай, Радев !

ЕЖК - В Кремъл обявили конкурс ,,Най-усърден бг плонж". -:)) Давйте, спортсмени!-:)

Тъпак.

Прасчо, състезанието е двигател на прогреса! Ти трупай лой, за всяка свиня идва Коледа!:))

ОПРЕДЕЛЕНО СИ МНОГО ТЪП ГЕРБЕРАСТЪ ..... АМА ТИ Е ПРОСТЕНО ЩОТО СИ ГЕНЕТИЧЕН ОТПАДЪК .

скоро вие ще станете отпадък в гърненце

тепърва предстои да го видим. Още не се е състоял, но истинският спорстмен връзва маратонките.

Селският бек ли? -:)

Връзва маратонките, ама и езика е вързал, и гащите му треперят. Щото ще има набавяне Ина обръчите, и на канчето - а Бацо си е страхлив! Я попитай защо, когато е бил каратист, прякорът му е бил "Прани гащи"?

руската подметка за колко милиарда бг продукция да изнасяме към Русия договори??? Руския му агент! Внася фалит на България! От турско робство се освободихме, ама от руско -няма отърване. Питайте Волжските българи ...

Русия ли ни кани , или ние сме на зор ?

Ако на някого трябва да се благодари з-а тая очаквана, успешна визита, то заслугата за това е преди всичко на Волен Сидеров. С твърдата си позиция, да не се изгонват от България руски дипломати, а също така и с признаването на референдума в Крим, той доказа на руснаците, че каквито сме били, такива си останахме. Близки приятели и братя во Христе. Да повторя още веднъж за неразбралите. До като го има Волен Сидеров в политиката, не се безспокойте за българо руските отношения. Те са в сигурни ръце. Приятен ден.

Жива истина. Да живее българо-руската дружба !

забрави за БКП-КПСС да викаш памперс

Такова самохвалство, без никакви реални факти и аргументи, е прекалено, дори за БСП. Отношението на Русия към Радев го видяхме на срещата с Патриарх Кирил - издърпа му ушите и го унижи публично. А Радев дори не се опита да се защити, което беше срамно за България.

Не разчитай на гьобелсовата реплика, че една лъжа, повторена сто пъти, се превръща в истина! Не е вярно, че Радев не е защитил българската кауза. Всички, които гледахме репортажи от срещата с руския патриарх видяхме достойното поведение на нашия президент. Това, че се държа като интелигентен, добре възпитан човек, който умее да се владее не означава, че е проявил слабост.

Сега Радев ще обясни на Путин, какво е "Филия с Мас".

А след него ББ ще му покаже фото сесията на прецидента по потник и джапанки...…..селската идилия:))))))

Румен Радев само се разхожда и бръщолеви общи приказки. А разни слуги го хвалят. Това е цялата работа...

Президентът Радев не се разхожда, а се опитва да възстановява националното ни достойнство, старателно рушено години наред! Да се надяваме, че в българската политика ще навлизат все повече ерудирани, смели и добре подготвени личности, за да заемем по-достойно място сред другите европейски страни.

Най сетне един Истински Генерал - Президент да отиде при Путин. И то с достойнсто. Или трябваше Путин да си мисли за нас, като за Проститутки .. добре, че е Радев, а че сме Проститутки, туй даже и Жената на Макрон го знае..

Поздравления за Българския президент.

Парадната врата, през която тържествено беше посрещнат президента Радев в Москва, бе предварително постлан от един друг български политик. Казва се В

Да, бе да! Размразил бил отношенията, глупости! Руснаците си поставиха Радев за да имат представител в управлението на държавата ни, който да пречи на ево-атлантическите ни партньорства.

Кои евроатлатнически партньорства? Аха, досетих се! Онези, които сведоха броя на армията ни до един военен оркестър, докараха ни до положението да нямаме нищо - нито икономика, нито селско стопанство, затова пък ни внасят ГМО и ни предлагат старо въоръжение. Да, пътуваме свободно, но който може, свободно мием чинии и тоалетни, гледаме старци и берем боровинки...какъв престиж!

Селски,след като комуноидите окрадоха и опоскаха цялата държава и в хазната не остана почти нищо през 90-те год. трябваше да оставим и армията и за пенсионерите щеше да остане само тревата пред блока ви тъпи памперси......колко бързо забравихте как висяхте пред фалиралите банки и как виехте на умряло а сега пак се наперихте защото нещата започнаха да се нормализират.....за вас само "нагайката" и поза партер защото от друго не разбирате-ПОНЯЛИ??????

е имало и ще има. А трябва да има също германомразци, англомраци и американомразци. Тези 2 държави имат съществен дял в проклетата ни история!!! И сега отново ни влачат в пропастта на глобализацията, икономическуите интереси на западните монополи и джендърството

Бившето ни гадже Русия, от което внасяме за 10 милиарда и изнасяме за 100 милиона. Размразихме отношенията - направихме на Путин "като вятъра" и сега какво?

Ако имахме природните богатства на Русия, ние щяхме да изнасяме за 10 млдр., но ги нямаме. Преди изнасяхме селскостопанска продукция и храни, които руснаците много харесваха и предпочитаха. Вярно, не струват скъпо като енергоносителите, но пък колко хора работеха в предприятията, които ги произвеждаха! Какво пречи да възстановим тези отношения, та да живне и селското стопанство, и производстото на преработени храни? Някой ни пречи и вече отлично знаем кой ни държи в това унизително положение.

а КОЙ пречи сега да живне селското стопанство?Кои останаха по селата...само старци по над 65+г. те ли да работят....младите не искат кърска работа а тия които не отидоха в градовете заминаха за чужбина пък и едно селско стопанство е имали ако не са били студентските бригади и ученическите не е имало кой да работи по ТКЗС-тата

Корнелий

Аре стига с тия картофи. Икономика с картофи и тикви не ни трябва. Трябва ни икономика с висока добавена стойснот. За такава икономика нито Русия ще ни е пазар, нито партньор за реализацията ѝ.

Радев "бил размразил" ... че той все едно с Каменарски Чук, разрушава СТЕНАТА, дето едни Простаци я бяха слажили Насила, между нас и Руснаците. Той Господ си знае "работата". Не за първи път си има "работа с простаци".

Истински вярващите НЕ заплашват с Господ, г-н простк

Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Николая, които ни говореха: „Ще плачете за зеленото парцалче“. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: „Стрижено е!“ — Необяснимо. Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно. Малко ли други държави има, които също така се стремят да владеят над чужди земи и народи. Между това, ние не виждаме тая подлост в техните стремления, тия адски и гнусни средства, каквито руската дипломация употребява над България.

русофили, другия път да си изберете по-нисък президент. Че това като го пратите при фюрерчето ще се комплексира че е ниско.

Може джуджето от гейм ъф тронс да изберем !

На практика : Цяла Европа на колене , пред Путин ! Един през друг на посещение , а Путин не ги е канил !

Ето за това още миналата седмица казвах че Бойче не трябва да ходи на среща. Веднага руските тролове ще се заяждат че бил му отишъл на крака на путлерчето........

Ето за това още миналата седмица казвах че Бойче не трябва да ходи на среща. Веднага руските тролове ще се заяждат че бил му отишъл на крака на путлерчето........

--На коленеееее!

Той в качеството си на официален представител на Парламентарната Група на БСП", каза също, че "Президента Плевнелиев" е бил "назначен от Борисов". Това означава, че БСП оспорва избирането и цялостния мандат на Президента Плевнелиев. Ако незабавно БСП, която опорочи изборите през 2013, и в цялата си история е извършила под старото си име БКП, огромни престъпления свързани с безчислени жертви, ограбване и геноцид върху българите. И носите на Режим обявен от Парламента за Престъпен, не се разграничи и не се извини. То това ще означава Гражданска Война.

Сега какво е положението : --Никакви жертви! --Никакво ограбване ! --Няма беднотия ! --Няма неграмотни / е, всеки 2-ри , но това не се брои /. --Няма самоубийства , няма убийства , няма изнасилване , няма битова престъпност ....

Защо е така

Този пост спокойно можехте да си го спестите. Помним добре какво каза г-н Б преди изборите, в които беше избран предишният президент и то не беше особено ласкаво. Помним и историята, свързана с изборите през 2013 година и те не бяха опорочени от БСП, а чиста проба опит да се подмени вотът, което се случва доста често напоследък и заради което ГЕРБ "печелят" с малко, но за...вече прекалено дълго. Като Ви напомням една реплика от комедията "Двубой" на Вазов: "В България дуел не се е състоял.", искам да Ви успокоя, че българинът е достатъчно умен, за да не стига до пророкуваната от Вас "гражданска война". Живейте си спокойно!

Дир, нещо брояча за коментари не ви е наред. Когато натисна един от бутонните (без значение харесвам или нехаресвам) Другият също превключва?????????

И само на заден план се чуват леки гласове какви катастрофални последици има това затопляне за България. Години наред промиване на мозъка за Великата Русия, за безметежния живот, който ще имаме ако плащаме на руснаци повече и повече, колко са онеправдани горките те, как всички са против тях и трябва да им помогнем, колко близък и братски народ живее там, нищо, че част от тях са на майната си зад Урал. Българинът смята, че руснаците живеят в Москва и евентуално в Петербург. И резултатът е налице. Целокупният български народ зомбирано повтаря какво постижение е да КУПИШ НЕЩО С ПАРИ. А бе неграмотници - дори и да имаме 20млрд. лева за АЕЦ Белене ако се осъществяват проекти изпълнявани от български и европейски фирми ПАРИТЕ СЕ МУЛТИПЛИЦИРАТ В НАШАТА ИКОНОМИКА. Като платиш 20 млрд. лева на руснаци ще получиш единствено продукта. Приемаме , че и в двата случая се краде. Обаче в единия ВСИЧКИ ПАРИ ОСТАВАТ ВЪТРЕ В ПАЗАРА. Покупките генерират печалби на други фирми, другите фирми увеличават своите покупки - офиси, автомобили, компютри. И така тези 20млрд. лева се мултиплицират в икономиката. Дори и кражбите като цяло остават тук - ще си построи палат, ще плати на работници крадеца и пак по-добре. Русия е вън от общия пазар И Ще БЪДЕ ВЪН ОЩЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Абсолтно безумие е да се увеличава вноса от Русия. Икономическо безумия. Което е и обяснението защо българинът е най-беден в Европа. Защото е най-глупав. Всичко е честно.

Едно е, че съвсем си "хабер си найн" с икономиката, самият проект за АЕЦ и прочие, но коментираш социални и международни въпроси, които не си виждал, а още и обиждаш хората които са ги виждали и знаят.

Хора, които си трошат краката за да заемат позиция с 600лв. щат и гласуват на избори за малоумници не виждам защо да уважавам. За останалото - само мога да ти кажа, че досега не съм чул от политик нищо освен глупости , когато говорят по икономически въпроси. Дори БАН като им предоставиха някаква БЕГЛА информация и нея не я разбраха и почнаха да си правят свободни съчинения.

Вземи тези умни мисли да ги преведеш на френски и немски, че да ги прочетат Макрон и Меркел и да не се занимават с руснаците. Айде, ние сме си прости, но Западът защо все се обръща къв Русия? И те ли са прости? Като разберат, че със санкции не става, минават към преговори и ходят на крака в Москва.

България се крепи на заеми ! Вносът на стоки в България е ''само'' 93% ! Каква икономика , какви 5 лева ? Къде е Русия , къде сме ние ?

Русия изнася много суровини, което е характерно за страните от третия свят.

PEYTSCH

А министрите са на кабинета Бойко Борисов. Те не са на някакъв президент проруски...

От посещението на Радев и втората му дама файда йок. Приемете го като екскурзия, а не като размразяване . Той може да говори за размразяване, но не може да размразява.

Крайно време е ти да вземеш нещата в твои ръце , само ти би размразил отношенията . Както казваше и еднин крадлив дедо : ---Вервайте ми !

как да няма файда,първата(втора) дама са я водили на опера и ти на това му казва файда йок….можа и да е дремнала но е останала до края:))))))))))

Още нищо не е направено , трябва да се вярва на делата , а не на приказките !

Опитват се да изкарат поредното унижение, като някакъв успех

Нали ние сме на ЗОР , а не Русия , ти какво искаш от най-бедната и най-корумпирана държава , ДА НИ СВАЛЯТ ШАПКА ЛИ ? Русия може без нас , но обратното сега го виждаме ,....ЩЕ СЕ МОЛИМ !

Моли се, но вероятно не си вярващ, комунизмът не го приемаше това. Защо да не можем без Русия - да не би да не плащаме (най-скъпо) и газта и нефта ? Лукойл защо не плаща данъци ? Можем, как да не можем.

Моля те да говориш в единствено число. Ти може и да не можеш без Русия, на мен лично не ми е притрябвала. Единствено искам да си остане цяла за да няма няколко отделни ядрени държави. Учи английски и ще видиш колко пропиляни години имаш с увлечението ти по Русия.

PEYTSCH

Леваци смотани, българите ли анексираха чужда територия или руснаците ? Ние даже имаме далеч по-справедливи претенции поне за излаз на Бяло море...А руснаците са със санкции заради Крим, а не заради Южен поток...Кой каза Писна ми от тези българи ! Кой се подхили че Българската и покрай нея и руската азбука идвала от ...македонските земи ? Мразим комунистите подли твари защото мизерията е техен продукт, а руснаците си гледат империалистическите интереси...

Ако мислиш, че помагаш на Борисов с имидж, много жестоко се лъжеш... ха, ха, ха...

Мисля, че говори обективни неща.

Къде е Солун ? ''Тъй солунските двама братя зовяха нашите деди .....''!

Мислиш?!? Едва ли! Повтаря(ш) едни и същи глупости, които сам се заблуждава(ш), че са аргументи.

Азбуката не е нито македонска , нито българска , тя е гръцка / за сведение на посрещачите/.

РАБ ФАК му кажии повече не се разправяй

Знам какво ще прочета под този ник, но си направих труда. Хайде пак да повторя, че май трудно схващаш! Руснаците не са анексирали чужда територия, защото в Крим се проведе референдум и хората си казаха тежката дума. Ако не бяха те, след ВСВ не само излаз на Бяло море, ами и Южна Добруджа нямаше да е в нашата територия. Това са ни готвили сегашните ни приятели. Прочети малко история и тогава пиши.

в присъствието на Зелените човечета!! Такъв референдум не е референдум!

Че ссср ни обяви война и навлезе в България е я окупира, а изпрати българската армия да се бие с немците, като за благодарност ни изстискаха маса репарации! БЛАГОДАРИМ!!

"...Той припомни, че през последните години от две държави, които сме имали нормални културни и икономически отношения, сме се превърнали в ЯСТРЕБИ една към друга..." Не е съвсем така. По скоро е като неистовия и писклив лай на дребна булонка към огромен сан бернар, който не си прави труда да обръща внимание на джавкащото джобно кутре. Но само да го погледне и палето търти да бяга и после пак продължава да лае, но вече по отдалечко. Когато Македония се скъсваше да джавка по нас, колко ни дремеше от това?

Щом се имаш за болонка, писането ти показва, че с радост въртиш опашка и лягаш по гръб да те някой здрав санбернар - смахната работа.

LeGrandTulup

Когато едно пале се смята за велика работа, това се нарича мания за величие и е обект на интерес от страна на психиатрите.

за това казвам,че това робско поколение е толкова смачкано от комуноидите,че дори се срамува да каже ,че може и знае без да иска разрешение...…...жалка картина сте на миналото ни

*По-добре беше ,че нямаше министри. Тях да си ги води Борисов,и да ги видим с какви очи,и как ще убедят руснаците,че може да им се вярва на думите и подписите.

Браво генерал Радев! Истинският президент на всички Българи!

А бе стига с това "Българин", а развявате руски знамена, продавате се на руснаците и за какво ?

Молодец! Заработал 50 копеек.

Малко късно започнахме да даваме сигнали за приятелство. Трябваше година по-рано и тогава щеше да се погледне съвсем с различно око. Сега сме някъде в опашката, като Меркел вече беше там. Това означава, че сме от овцете, които тя води. Кой брои овцете? Преди година, щяхме да сме съвсем друго и за това избрахме Радев.

то е ясно, че с президента на републиката няма да ходят министри.... министрите са с министър председателя, това юридически е нормално... Президента правилно направи първата крачка, сега е ред на министър председателя заедно със воите министри да отидат и да започнат конкретни неща по ресори.