Стотици на шествие с искане за справедливост за убитата на пътя Светомира (снимки)

22-годишната студентка загина в Шумен, след като колата й бе блъсната и обърната от джип, шофиран от 18-годишен ученик

Обратно в новината

Коментари - Стотици на шествие с искане за справедливост за убитата на пътя Светомира (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква справедливост в държава, където каскетът на мафията е главен прокурор и неин защитник и дебилите си избраха за пореден път престъпна мутра и цял отбор кладливи и лъжливи изроди!

кво занимавате другарете бе, те се чудят за новите схеми за крадене... как с кой за кой колко... да ни съ мини... ако искате справедливост - трябва сами да си я направите...

Сещам се за десетки, ако не и стотици такива знакови убийства извършени от деца на комунистически величия за последните 30 години - и - НИЩО!

Това трябва да е заглавието. В държавата на Боко Тиквов и Каскета Гешев мутрите правят каквото си искат! Очевидно това е модната тенденция -много мутра и избиха в прехода но Боко оцеля и доказа че прехода е мутренски!

Да идат да протестират пред полицията, която е или тотално некадърна или е изцяло корумпирана , след като дори собствения си двор не може да опази в Шумен. Да идат да протестират пред къщите на комунистическите собственици на Фикосота, от чиито тод се е пръкнало и възпитало наглото наркоманче и убиец.

С мирни шествия, плюшени мечета и свещички нищо няма да направят приятелите на това нелепо загинало, младо момиче. Някой просто трябва да застреля убиеца в сърцето и да му пусне контролен изстрел в главата.

Да идат да протестират пред полицията, която е или тотално некадърна или е изцяло корумпирана , след като дори собствения си двор не може да опази в Шумен. Да идат да протестират пред къщите на комунистическите собственици на Фикосота, от чиито тод се е пръкнало и възпитало наглото наркоманче и убиец.

Абе, не разбрахте ли най-после, че избиването и прогонването на българите от България е добре замислено активно мероприятие. За 32 години три милиона българи (една трета от населението) са вече елиминирани. Не разбрахте ли, че населението по нашите земи пречи на определени западни кръгове, необходима е само територията ни. Единствено слепият и глупавият биха отрекли този ужасяващ геноцид - най-смъртоносният в света! Не забелязвате ли с какво удоволствие, дори гордост, паразитиращите ни политици съобщават, че по смъртност и ниска продължителност на живота сме ПЪРВИ в света. Допускате ли, че убийството на тази студентка ще трогне някого! Не, отново ще ви излъжат и старателно ще следват генералната линия - изчезването на цял един народ!

В България Няма Справедливост. Този дори няма да влезе в затвора. Всички парти, без изключение, са направили законите така, че се надрусваш качваш се на колата, убиваш някого и нищо, не е умишлено. Те това е татковината.

Като напишеш Борисов и Гешев, получаваш ли орргазъм! Неможач нещастен!

Проби за алкохол и наркотици изчезват, коли се палят на полицейски паркинги, Порше-та се ескортират от коли с буркани ... ... някакъв ад е. Всеки ден, в който сме оцелели, е подарък.

Моториста мина на червено, но осъдиха британеца на 7 години затвор. Да видим сега на това келеме колко ше му дадат? Вероятно условна.

Sepultura - The Hunt No Police, No Summons, No Courts Of Law No Proper Procedure, No Rules Of War No Mitigating Circumstance No Lawyers Fees, No Second Chance And we could spent our whole lives waiting for some thunderbolt to come And we could spent our whole lives waiting for some justice to be done Unless we make our own Без полиция, без призовки, без съдилища Няма правилна процедура, няма правила за война Няма смекчаващи отговорността обстоятелства Без адвокатски хонорари, без втори шанс И бихме могли да прекараме целия си живот в очакване да дойде някоя мълния И бихме могли да прекараме целия си живот в очакване да възтържествува някаква справедливост Освен ако не си направим сами

Не. Половината население е тъпо на гъз просто.

Ако беше убил моето дете, този с една бухалка и му правя краката на меле!!!! Не да кара колата, да не може да ходи повече.....да страда и да се мъчи!

Прикриха маминото синче, УБИЕЦ.

Някой ден на някой ще му падне пердето и някое такова гъзарче ще го намерят вързан гол за някое дърво

Защо са лоши пътищата, като ЕС ни дава толкова милярди за инфраструктурата? Защо прокуратурата не работи? Защо Съда не работи? Защо МВР не работи? Корупцията убива.

Не мога да разбера тези, които прикриват някой, който е убил друг човек!! Не мислят ли, че подобно нещо може да се случи и на тях или на някой техен роднина или приятел или познат?! Или тези хора си мислят, че са защитени от подобни неща?!?! Господ да ги накаже такива хора

Първоначално имаше информация за много по-висока скорост - 140 км/ч. А междувременно съобщиха, че единият от адвокатите (те бяха двама), наети за защита на 18 годишния престъпник, си е направил отвод и повече няма да го представлява.

че си изключително тъп, като всеки мутренски фен, за да зададеш такъв въпрос

Албаносицилианският подход , око за око , роднините на момичето да поръчат убийство на брата или сестрата на убиеца по аналогичен начин чрез прегазване.

Грешиш . Украйна е .

Не става. Лесно е да го кажеш,трудно е да го направиш.

Брачеда ще плати да знете

А ти явно изобщо не си наясно със съдебната система!

идиот - типично за избирател и политически активист на старейшини герб, младежи герб, жени герб или просто жалкари герб! просто си млъкни, тъпак!

Украйна е след русия....

никъде, никой не споменава, камо ли да казва на кого е роднина горкото момче, жертва на мафията от безскрупулните шуменски зъболекари? Друг път журналистите вадят снимки от фейсбук , от инстаграм, от тикток клипчета, за този младеж нищо, ама нищичко...дори снимка с покрита глава с якето на път към съда няма

Скоро ще разберат , че в България няма справедливост и че престъпниците си живеят пре хубаво .

Откъде да дойде тази справедливост?! Полицаите носят стълби, ескортират с буркан, палят доказателства. Бетер сме от Мексико или Хондурас

Това е "героят" : https://www.shum.bg/article/229794/

Не се жоресвай педераст.

Такива пиклювци и синчета на “бизмесмени” ,ако не си получат справедливо и заслужено наказание ,трябва да се излежават .който разбрал,разбрал

много добре казано

Господ да го накаже

Ама ние сме си за бой като общество и като ценности. Предполаам госпожата , която му се е обесила на врата, все едно е Васил Левски преди да висне на бесилото е майка му. Докато защитаваме със зъби и нокте се мъчим да отървем от отговорност роднини и деца , само защото са ни роднини или деца, независимо от това колко са виновни, и колко тежко престъпление са извършили така ще е .

харесва това... кой разбрал... разбрал...

Половината шуменци работим при брачеда

Той германския депотат го каза корунпирани държави .... не на Шенген

е, да идат тия, другата половина ,дето не работят за тоя!

18-годишният Жечко Кюркчиев влезе в ,,съда,, с белезници и излезе без !!! Ха сега познайте кой е по корумпиран :)))

хората казват, че е съвпадение на имената. Не е внукът на Жечко или Красен от Фикосота. https://www.shum.bg/article/229744/7/#comments

палим свещички, молим се, да си свършат работата, плюшени меченца ?!?! по-голям срам за дедите няма... комунистическата паплач и техните отрочета трябва да бъдат ИЗДЖЕГЪРТАНИ ...

Само със снайперисти не може да се оправи тази държава, едно време мрънкахме за ,,свобода,, а сега искаме пак диктатура :)))

ооо, викаш в шумен има и друг живко дето на 18 има джип волво? и "случайно" колата е изгоряла на охраняем полицейски паркинг? явно си прав! ти всъщност полицая дето я запали ли си, или съдята дето му свали белезниците?

Аз по принцип не викам, особено на непознати :)) Казвам само , какво споделят хората , които живеят в Шумен. Аз тоя нито го знам, нито го познавам. А какви фамилии има в Шумен също нямам идея , щото съм от диаметрално противоположния край на България. То и другия психопат семерджиев уж беше един дру семерджиев...но какво се оказа..

Sm3hurk0

Съгласен съм с шествието и моите съболезнования към близките на загиналата. Тестовете на полицаите, явно могат да се манипулират по някакъв начин.... След леко (незначително) ПТП между мен и някаква с връзки, дойдоха и ме тестваха с дрегер или каквото там му викат... На мен ми показа 0,15 пру условие, че не пия, ама грам ! Почна се с .. сега ще те караме да даваш кръв.. –ОК ! няма проблем.. Ама ти пил ли си, че там може да покаже повече... -Не съм пил и каквото покаже - значи е толкова... Ама там ще се види, ако си вземал наркотици последните... Х дена :))) -Значи лекарите ще установят, че не съм вземал наркотици и че не съм пил и капка..., а Вие ще трябва да обясните, не на мен.., а на други хора, как вашия уред показва странни стойности... .. и след малко се консултираха по телефона и ДАЖЕ написаха, че резултата от духането е "0", за да можело да си получа застраховката по КАСКО, защото всеки резултат различен от "0", застрахователя отказвал да плаща.. :)))) Всичко това Ви го споделям, защото съм убеден, че полевите тестовете могат да се манипулират по някакъв начин или са с изтекъл срок на годност.

ЖЕЧКО АНГЕЛОВ КЮРКЧИЕВ - собственика на Фикосота и Теси - Шумен ЖЕЧКО АТАНАСОВ КЮРКЧИЕВ - пако от шумен управител на Макет ЕООЗ - Шумен

Когато загиват ,разболяват се страдат, млади момичета и млади жени ,сърцето ми се свива на топка.Такава мъка и бяс ме обхващат. В случая с младото момиче ,хората -човеците ще се изправят срещу парите ,политико-икономическото задкулисие ,октоподът обхванал цяла България от много години.