Стотици на шествие с искане за справедливост за убитата на пътя Светомира (снимки)

22-годишната студентка загина в Шумен, след като колата й бе блъсната и обърната от джип, шофиран от 18-годишен ученик

Обратно в новината

Коментари - Стотици на шествие с искане за справедливост за убитата на пътя Светомира (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държава НЯМА ХОРААААААААА!!!!!!!!!

Защо не се приеме господарският закон за катастрофите по пътищата ? ЗАЩО ? Можем да изпълняваме всяко тяхно желание , но не можем да прилагаме техният положителен пример ? Но така се получава при преврат от кръстоската м/у соц-капитализъм !

"Шествие".....Браво!...Цветя и меченца няма ли?...Вместо да ИЗРИНЕТЕ РПУ - то заради изгорялата кола на ОХРАНЯВАН ПОЛИЦЕЙСКИ ПАРКИНГ, те на "шествие"...Така ще бъде докато има "шествия"!После кой бил виновен - НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ, че ги търпим такива полицайчета да ни движат живота!!!!

Когато загиват ,разболяват се страдат, млади момичета и млади жени ,сърцето ми се свива на топка.Такава мъка и бяс ме обхващат. В случая с младото момиче ,хората -човеците ще се изправят срещу парите ,политико-икономическото задкулисие ,октоподът обхванал цяла България от много години.

Sm3hurk0

Съгласен съм с шествието и моите съболезнования към близките на загиналата. Тестовете на полицаите, явно могат да се манипулират по някакъв начин.... След леко (незначително) ПТП между мен и някаква с връзки, дойдоха и ме тестваха с дрегер или каквото там му викат... На мен ми показа 0,15 пру условие, че не пия, ама грам ! Почна се с .. сега ще те караме да даваш кръв.. –ОК ! няма проблем.. Ама ти пил ли си, че там може да покаже повече... -Не съм пил и каквото покаже - значи е толкова... Ама там ще се види, ако си вземал наркотици последните... Х дена :))) -Значи лекарите ще установят, че не съм вземал наркотици и че не съм пил и капка..., а Вие ще трябва да обясните, не на мен.., а на други хора, как вашия уред показва странни стойности... .. и след малко се консултираха по телефона и ДАЖЕ написаха, че резултата от духането е "0", за да можело да си получа застраховката по КАСКО, защото всеки резултат различен от "0", застрахователя отказвал да плаща.. :)))) Всичко това Ви го споделям, защото съм убеден, че полевите тестовете могат да се манипулират по някакъв начин или са с изтекъл срок на годност.

палим свещички, молим се, да си свършат работата, плюшени меченца ?!?! по-голям срам за дедите няма... комунистическата паплач и техните отрочета трябва да бъдат ИЗДЖЕГЪРТАНИ ...

18-годишният Жечко Кюркчиев влезе в ,,съда,, с белезници и излезе без !!! Ха сега познайте кой е по корумпиран :)))

Той германския депотат го каза корунпирани държави .... не на Шенген

харесва това... кой разбрал... разбрал...

Само със снайперисти не може да се оправи тази държава, едно време мрънкахме за ,,свобода,, а сега искаме пак диктатура :)))

Такива пиклювци и синчета на “бизмесмени” ,ако не си получат справедливо и заслужено наказание ,трябва да се излежават .който разбрал,разбрал

Откъде да дойде тази справедливост?! Полицаите носят стълби, ескортират с буркан, палят доказателства. Бетер сме от Мексико или Хондурас

много добре казано

Скоро ще разберат , че в България няма справедливост и че престъпниците си живеят пре хубаво .

никъде, никой не споменава, камо ли да казва на кого е роднина горкото момче, жертва на мафията от безскрупулните шуменски зъболекари? Друг път журналистите вадят снимки от фейсбук , от инстаграм, от тикток клипчета, за този младеж нищо, ама нищичко...дори снимка с покрита глава с якето на път към съда няма

Това е "героят" : https://www.shum.bg/article/229794/

Господ да го накаже

Ама ние сме си за бой като общество и като ценности. Предполаам госпожата , която му се е обесила на врата, все едно е Васил Левски преди да висне на бесилото е майка му. Докато защитаваме със зъби и нокте се мъчим да отървем от отговорност роднини и деца , само защото са ни роднини или деца, независимо от това колко са виновни, и колко тежко престъпление са извършили така ще е .

Брачеда ще плати да знете

Албаносицилианският подход , око за око , роднините на момичето да поръчат убийство на брата или сестрата на убиеца по аналогичен начин чрез прегазване.

Не става. Лесно е да го кажеш,трудно е да го направиш.

Не се жоресвай педераст.

Първоначално имаше информация за много по-висока скорост - 140 км/ч. А междувременно съобщиха, че единият от адвокатите (те бяха двама), наети за защита на 18 годишния престъпник, си е направил отвод и повече няма да го представлява.

Не мога да разбера тези, които прикриват някой, който е убил друг човек!! Не мислят ли, че подобно нещо може да се случи и на тях или на някой техен роднина или приятел или познат?! Или тези хора си мислят, че са защитени от подобни неща?!?! Господ да ги накаже такива хора

Защо са лоши пътищата, като ЕС ни дава толкова милярди за инфраструктурата? Защо прокуратурата не работи? Защо Съда не работи? Защо МВР не работи? Корупцията убива.

Някой ден на някой ще му падне пердето и някое такова гъзарче ще го намерят вързан гол за някое дърво

Прикриха маминото синче, УБИЕЦ.

Ако беше убил моето дете, този с една бухалка и му правя краката на меле!!!! Не да кара колата, да не може да ходи повече.....да страда и да се мъчи!

Sepultura - The Hunt No Police, No Summons, No Courts Of Law No Proper Procedure, No Rules Of War No Mitigating Circumstance No Lawyers Fees, No Second Chance And we could spent our whole lives waiting for some thunderbolt to come And we could spent our whole lives waiting for some justice to be done Unless we make our own Без полиция, без призовки, без съдилища Няма правилна процедура, няма правила за война Няма смекчаващи отговорността обстоятелства Без адвокатски хонорари, без втори шанс И бихме могли да прекараме целия си живот в очакване да дойде някоя мълния И бихме могли да прекараме целия си живот в очакване да възтържествува някаква справедливост Освен ако не си направим сами

Моториста мина на червено, но осъдиха британеца на 7 години затвор. Да видим сега на това келеме колко ше му дадат? Вероятно условна.

Проби за алкохол и наркотици изчезват, коли се палят на полицейски паркинги, Порше-та се ескортират от коли с буркани ... ... някакъв ад е. Всеки ден, в който сме оцелели, е подарък.

В България Няма Справедливост. Този дори няма да влезе в затвора. Всички парти, без изключение, са направили законите така, че се надрусваш качваш се на колата, убиваш някого и нищо, не е умишлено. Те това е татковината.

Абе, не разбрахте ли най-после, че избиването и прогонването на българите от България е добре замислено активно мероприятие. За 32 години три милиона българи (една трета от населението) са вече елиминирани. Не разбрахте ли, че населението по нашите земи пречи на определени западни кръгове, необходима е само територията ни. Единствено слепият и глупавият биха отрекли този ужасяващ геноцид - най-смъртоносният в света! Не забелязвате ли с какво удоволствие, дори гордост, паразитиращите ни политици съобщават, че по смъртност и ниска продължителност на живота сме ПЪРВИ в света. Допускате ли, че убийството на тази студентка ще трогне някого! Не, отново ще ви излъжат и старателно ще следват генералната линия - изчезването на цял един народ!

Не. Половината население е тъпо на гъз просто.

Да идат да протестират пред полицията, която е или тотално некадърна или е изцяло корумпирана , след като дори собствения си двор не може да опази в Шумен. Да идат да протестират пред къщите на комунистическите собственици на Фикосота, от чиито тод се е пръкнало и възпитало наглото наркоманче и убиец.

С мирни шествия, плюшени мечета и свещички нищо няма да направят приятелите на това нелепо загинало, младо момиче. Някой просто трябва да застреля убиеца в сърцето и да му пусне контролен изстрел в главата.

Да идат да протестират пред полицията, която е или тотално некадърна или е изцяло корумпирана , след като дори собствения си двор не може да опази в Шумен. Да идат да протестират пред къщите на комунистическите собственици на Фикосота, от чиито тод се е пръкнало и възпитало наглото наркоманче и убиец.

Това трябва да е заглавието. В държавата на Боко Тиквов и Каскета Гешев мутрите правят каквото си искат! Очевидно това е модната тенденция -много мутра и избиха в прехода но Боко оцеля и доказа че прехода е мутренски!

Като напишеш Борисов и Гешев, получаваш ли орргазъм! Неможач нещастен!

идиот - типично за избирател и политически активист на старейшини герб, младежи герб, жени герб или просто жалкари герб! просто си млъкни, тъпак!

прочетете пак фамилията на "героя",после вижте в Укипедия ако не знаете как се борави с Гугъл - почетете кога са направени паричките на родата .. ако асимилирате кой управляваше тогава - помислете и ПОСЛЕ СЛАГАЙТЕ ВСИЧКО ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ!! Видимо не харесвате определени политици - ваше право,НО ЗА ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ БЕЗКРАЙНО ТЪП - аргументирайте се където това е тема не където ви падне!!!

Сещам се за десетки, ако не и стотици такива знакови убийства извършени от деца на комунистически величия за последните 30 години - и - НИЩО!

кво занимавате другарете бе, те се чудят за новите схеми за крадене... как с кой за кой колко... да ни съ мини... ако искате справедливост - трябва сами да си я направите...

Каква справедливост в държава, където каскетът на мафията е главен прокурор и неин защитник и дебилите си избраха за пореден път престъпна мутра и цял отбор кладливи и лъжливи изроди!

Я пак - ОПИТАЙ СЕ ДА МИСЛИШ... ако не можеш ето го в готов вид : 70% НЕ ГЛАСУВАЛИ !!!!!! Защотооо ...... Пак не можеш - ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА, г-не без каскет КОЙ ТОЧНО ТЪРСИ СПРАВЕДЛИВОСТ??? 5 ТИТЕ КОИТО СИ ТРАЯТ И СЕ ВИХРЯТ В НЕТА,КАТО ТЕБ И ПОДОБНИ...