17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балканите , древните Български Земи , също имат общ интерес ! Чупката на терористичната шайка сатанато ! Аре , друм , нямате работа сред Древните !!!!

Ами да разположат в България,,Иджис”,,,Пейтриът”,Пасивни и активни радари,Видими и невидими самолети и няколко хиляди морски пехотинци!Да знаем,че сме защитени от руските ракети в Крим! Румънците,Гърците и Турците особено показаха,че не си поплюват и яко удрят руски самолети наглеещи в турско пространство

Столтенберг: НАТО и ЕС имат общ интерес от стабилност на Балканите,те ще бъдат на първата бойна линия когато атакуваме Русия,те са нашето пушечно месо

" НАТО и ЕС имат общ интерес от стабилност на Балканите, заяви днес генералният секретар на пакта Йенс Столтенберг " Казано от този , това звучи зловещо ! Той винаги говори обратното на това което прави !

Столтенберг няма смисъл да се напълва, защото всички ние знаем, че балканските страни живееха добре, а не бяха нито в НАТО нито в ЕС.!

Кой е писал тези глупости. Това е най-безсмислената, безплодна и фалшива статия, която някога съм чел. Няма ли да се въведе най-после някакъв контрол в тази редакция?!

Нещо химнче да ви трябва?

На това Чучело кой му вярва ? Да живее Русия , нашите освободители от Османско Робство !

Този кога ще го сменят , омръзна ми с неговите объркани анализи на силно болен човек -/ социопат / който не знае какво е ,ще му обясня ,клиенти на Психиатъра , хора с личностно разстройство ! На Балканите е силно залъгваща стабилност и по-хубаво е сами да решават задачите и след това да докладват ! Нерешени проблеми от времето на разрушената Югославия и незаконно признаване на Държави Джуджета с Мутренско Управление !

НАТО има нужда от контролиран хаос на Балканите.

Българите се радваме че се освободихме от руски иго и сега сме свободни ..... Благодарение на НАТО България е мирна и щастлива.

'руското иго' беш втория и последен Златен век в българската история. Руснаците ни дадоха шанс да се съхраним като народ, но явно ние не можем да го оценим. Ако руснаците бяха оставили това предателско племе да плуе под турско днес и помен нямаше да има от него в 80 милионна Турция. Но и сега не е късно- като членка на 'най-богатия икономически и най-силния военни съюзи в света' България бързо но сигурно изчезва, за да остане една територия населена с цигани, африканци и безполови.

1500000000000000+

Глупости!!! Руснаците дойдоха не да ни освободят , а да заменят едно робство с друго. За 500 г турско сме се запазили като народ с религия,традиция и народност. А за 50 г руско иго българите им се забрани да се черкуват,свещениците бяха избити, българите станаха безимотни крепостни руски селяни за да робуват на московските господари. Измисли се македонска нация и за 50 руските еничари успяха тези българи(македонци) да намразят всичко българско и родно...

Грантовете-е-е-е!!!

"НАТО и ЕС имат общ интерес от стабилност на Балканите" ТОВА ГО ЗНАЕМ И Е 100% ВЯРНО, НО ЗА БЪЛГАРИЯ Е - СМЪРТ!!!!!!!!!!!!

Хубаво е всеки ден да чуваме вицовете на деня.

"Бомбардирахме Сърбия, за да защитим цивилните граждани"! Столтенберг Така пазят Балканите...

Че пак се е развилнял!

Нато никога не имало интерес от дестабилизация на света.........майтап би Уили.....

Столтенберг: НАТО и ЕС имат общ интерес от стабилност на Балканите Да се чете - НАТО готви Балканите за плацдарм и пушечно месо срещу Русия

Слава на НАТО!!! Пази ни от руските окупатори. Днес Македония в най-добрия съюз и най силния,утре Украйна и Грузия ся добре дошли при добрите.

Усмирителната риза... Бързо!

нали осъди Грузия и Украйна като агресори... затова и ще бъдат добре дошли в агресивния пакт НАТО;)

НИ ПАЗИ ДА НЕ ИЗБЯГАМЕ И НЕ ПЛАТИМ СМЕТКАТА ЗА ДИШАНИЯТ ВЪЗДУХ ОТ ЧЕРНИТЕ В ДВЕТЕ БАЗИ У НАС!!!!!

На думи сме ангелчета. А е писано: по делата ще ги познаете.

На педерасти не вярвам!!!

не е ли малко цинично!? ... нали същото това НАТО бомбрдира с обеднен уран Сърбия, в резултат имаме Косово ; Албания - има претенции за велика Босна и Херцеговина , Хърватска Словения са отделни държави (няма лошо) - куп хора изстрадаха много страдание и стабилност все още няма! няма как и да има с мирни похвати - поне така изглежда. и неразбирам за каква стабилност с помоща на НАТО говорим ! просто се очертава конфликта да пламне отново да си го каже право тоя Столтенберг.

велика Албания а не Босна тъпунчо !!! да прав си стабилност няма да има и русия се намесва серьозно сърбите са си своенравни играчи , а този иска да каже - "ще хвърляме бомби отново ако трябва"

го е казал докато размахва горяща факла разхождайки се из Барутния погреб;)

Ако се откачим от САЩ и НАТО, евентуално ЕС може и да успее, ноебходимо е естествено да се разкарат и бюрократите от Брюксел.

НАТО ни забеляза ? Ще ни помага ? Опазил ни господ !

като си направим ЕС-армия, НАТО ще го оставим на САЩ и Обеднялото Кралство.. да си играят на войници с който искат, може и с нас

stankow

Ох, отдъхнах си. Натото ма пази ! От кого - не казва, ама колко загриженост струи от благият му поглед ! :D :D

колкото опази Гърция и Кипър от Турция