Банков обирджия съди държавата, викна един от ”Килърите”

Банковият обирджия от Сливен Стефан Стефанов съди държавата за лоши условия в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Банков обирджия съди държавата, викна един от ”Килърите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Условията в затворите, е нормално да са лоши. Обаче се сетих за арабите... Всички БЪлгарски Просяци трябва да почнат да ходят в къщите на араби( Доган, Местан, Абумелих, Абуталиб ) в България и да спят там, като поискат да ги Хранят безплатно, арабина да ги возят с колата си, да спят в леглото на арабина и да чукат жената на арабина.. АКо някой арабин откаже, трябва направо да му вземат всичко и да го убият , или да го изхвърлят през Турската граница.

d4

решението на казуса е просто. да го "въдворят" в Гуантанамо. все пак имаме договор за правна помощ със САЩ.

ох майко божия настанена от дебилите в публичен дом! колко добре, че е един от килърите, а не един от пишещите минуси и в тоя форум от името на педофилите!!!

Аматьор. Гледай как се прави от Жоро Милионера.

следствието трябва да се премести в затвора. самия затвор трябва да е хотелът на следствието до изясняване на казуса. осъдят ли един престъпник, той трябва да изкара присъдата си като работи под земята - минни галерии, тунели и т.н. превъзпитан престъпник в затвор няма

Този бандит не е чак толкова умен, че да се сети сам. Подстрекават го адвокати, алчни за пари, които ще вземат в последствие част от това, което получи. Ако изобщо получи нещо ?

Адвокатите му очевидно са от БХК, който пък смята да го номинира за мъж на годината.

Само бой и еб-н ще го оправи.

Наглецът да не иска да го сложат в някои от 6-те партамента на Цеко-Кауня? Пандизът си е пандиз, а га еди кифтета що ни рива?

И защо в затвора няма една оборудвана съдебна зала за такива цели, ами ще мъкнат опасни затворници из цял Бургас?

Защо не се сети за това преди да обере банката? Да гние до живот наглият обирджия!

Много хора искат- пенсионери, ученици, лекари и т.н. Човек за това е в затвора, а не на курорт, да живее по зле от свободните хора, и да е вън от обществото.

А не може ли някоя съдебна инстанция да му преразгледа делото и да му удвои присъдата. За урок на други които ще поискат да съдят държавата в такива ситуации.

интересна държава сме,за оня дето обра 1млн от инкасото,дадоха 8г,на тоя само опит за обир-15,за неуспешен атентат срещу очите-доживотна присъда ,а за стотиците българи ,убити от разни миризливи цигани-обикновено има споразумения от 5-6 г...е какъв е извода,данъкоплатеца плаща,за да спят спокойно мутрите,а убийците на обикновените хора ,се пускат ,след смешно ниски присъди...

То само това да е ... Бедната гурлива акушерка , която ИЗТРЕЩЯ след 36 часа дежурство , отнесе 18 години БЕЗ да е убивала никого , а областният координатор на ГЕРБ който УБИ кръчмаря с личния си пистолет и след това се пробва да накисне 6 годишно хлапе , и до ден днешен си е БЕЗ никаква присъда !!!

а защо не го изпратят на хотел

Ще съди държавата разбира се, защото престъпниците са на почит и уважение в страната. Вижте кой е шефа на територията ни.

Момент ... той е стрелял по охранител и едва не го е убил и после иска условия ... да му поемем служебен минет всяка сутрин, а? Това удоволствие държавата да се занимава с него ни струва сигурно 5000лв за целият цирк, полиция, охрана съдебна, баш съдебни мъди и други.

Толерантността и човешките права са хубаво нещо, но трябва да има граница!!! Когато някой умишлено е застрашил човешки живот, за користна облага, той самият доброволно се е поставил извън обществото и не следва да му се признават правата !!!

Точно така г-н Марковски