Намалява контрабандата на цигари

Контрабандата на цигари е под 10% и е най-слаба от 8 години, сочат данни на независими маркетингови агенции, които предстои да бъдат обявени в скоро време.

Обратно в новината

Коментари - Намалява контрабандата на цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотска държава. При толкоав контрабанда пак има 10 % приходи от цигарите. А от алкохола колко е? На Запад приходите са обикновено от износ, производство и качествени услуги, цигарките и алкохола са дребно перце в сравнение с тях. Хайде спрете с ГРОБарските ластици. Оправиха ни бюджета с тая спряна контрабанда, хайде де??!

" Намалява контрабандата на цигари" и в същото време само 18 коментара на копейкаджиите под статията. Дали е случайно ? Едва ли ! Явно си има пряка връзка между контрабандата и червените атакистчета !

"Премиерът допълва, че очаква засегнатите от това олигарси и мафиоти да търсят политическа подкрепа," ДПСто е силно тука! То и Боко се занимаваше малко с такива работи ама след като отказа да молбата на Ердоган да се застъпи за Местанчо, му резнаха каналите през тюркието...

И сега какви цигари ще пушат от парламента? Предлагам да им се отпуснат по 3 кутии дневно без пари разбира се,защото те не познават знака изваждане.

Пожарникарят преборил корупцията? Точно обратното! На 500 метра от Женския пазар в София, ви посрещат първите контрабандисти и ви предлагат цигари. На 20 метра от тях дремят контра-контрабандистите, сиреч полицаите, и нищо не предприемат.

И какво като предприемат? Хващат една циганка, тя минава на държавна издръжка в ареста и затвора, а веднага следващата идва да продава. Разкриват склад, отваря се следващ. То не е баница: режи, па яж... Работи се на много фронтове. Не е проста работа.

Дрънкате една планина простотии само и само да оправдаете последното , за сега повишение на акциза .

Бла,бла,бла!Плямпане и популизъм,за приспиване и оправдаване на хайдуклука на мафиотите!Румито се прави,че върши нещо,но всичко е "Пунт и пластика"!Шменти капели,както казва великият идеолог Винету!Докато съществува още-"Ало Ваньо......" всичко е бла,бла!!!

На Женския пазар поне пет мургавелки ме спряха за двадесет минути и ми предложиха цигари, а сутеньорите им чакаха на десет метра с огромни торби...

Не мога да се сетя кой произвеждаше Марлборо менте?!?!?! Някой да ми припомни?!?!?! Ееееей, скъсват си задниците, зер Шиши нали трябва да печели!!!!!

Лелеее, ми ко ша праим ся?Едно от главните кранчета на ББ и ЦвЦв започнало да тече по-слабо. Ще трябва да се компенсира с нещо. Някакъв прашец може би....

На Бат Бойко иде ли му на ума, че контрабанда има, когато дадена стока е с прекалено висока цена и акциз, или забранена?Кой ще е тоя побъркан да прави цигари с листчета и незнайно какъв тютюн-боклук или да купува контрабандно, ако може да си позволи бандеролните кутийки?Ама, в България били от най-евтините...Защо един път не съпоставите доходите с тези на европееца?Вчера един грък от държавата в криза вилнееше по телевизията и стачкува, защото при 40 години стаж му била само 740 евро пенсията!Сметнато, това са 148 кутии цигари по пет евро.Колко български пенсионери могат да се похвалят не със 740 евро, а дори със 740 лева пенсия?!

ами стоката е друга сега.пълним камионите с беянци, по 71 парчета. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая "държава" какво е орала и какво и копала за тютюна и цигарите, че да граби такъв акциз?

ХОДЕТЕ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР ,НА ПАЗАРА Д. ПЕТКОВ И ЩЕ ВИДИТЕ ,КАК Е СПРЯЛА КОНТРАБАНДАТА.

Ако са от Пловдив да отидат в Столиипиново, Шекера или в Аджасан махала!

На някой са му малко парите...

Дали медиите и социолозите на Пеевски не пишат, че контрабандата на Пеевски е намаляла? Навремето едни прокурорчета много бързо се ориентираха как се правят нещата и си затвориха очичките. Сега цялата държава е усвоена и всички се правят, че нищо не се е случило. Полицейските шефове по места държат търговията с цигари и си имат власт, която да потушава чрез медиите всеки скандал, защото цялата държава е мафия. Те не харесват Цацаров, защото не ги оставя съвсем безконтролно да безчинстват. А онзи, който се заеме с тях трябва да е готов да плати цената с живота си.