Работник по санирането падна от 8 етаж и оцеля по чудо

Работник на ловешка фирма, подизпълнител при санирането на жилищен блок в Стара Загора, падна от осмия етаж и оцеля по чудо.

Обратно в новината

Коментари - Работник по санирането падна от 8 етаж и оцеля по чудо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕТО ТАКА СЕ ПАДА!!!

В санирането бачкат само неуки, основно от малцинствата, без договори и за без пари. Ето за това падат от скелета, падат скелета и блоковете текът.

По-интерсно е що за идиоти се съгласяват да ги санират подобни индивиди "безплатно". Все едно безплатно да ти направи хирургическа операция някакъв стажант. Първи опит му е, но затова пък ще стане без пари (ако стане).

Поредният "безсмъртен философ - разбирач", дето не можеш да го накараш да си "облече" сбруята, камо ли да се върже. Евала ти за късмета, Пич, този път успя! Засега наистина си безсмъртен, но много твои братя (от същия клас), не успяха. Да е жив и здрав дълги години, и да помни, че "един път стомничка, втори път...." и другият път преди да пренебрегва коланчето, да си спомни колко хора го чакат в къщи!

Къде си го сънувал това коланче бе, про фе со реее!

Както наскоро каза и самият товарищ Путин - писано ли ти е да те обесят, няма да се удавиш!

Главният изпълнител прибира парите и изчезва. На работниците остава работата!

Миналата година поне двама паднали при саниране нямаха този късмет /единият май беше в Благоевград, а другият в Хасково, но бързо се замълча за тях/.

Националният рекорд по "скок от блок с оживяване" бързо расте! Доскоро само шести етаж, после седми и сега вече - осми. А предстои и строителство на "небостъргачи" ...

Да благодари и вярва в Бог Спасител Исус Христос.

На никакъв бог не трябва да благодари, а на обстоятелствата и късмета си. Стига сте дрънкали глупости - богове няма.

Човекът ще се оправи. Но ако Боко Тиквата и Свиняна Павлова паднат от осмия етаж, ще се измени земната орбита.

От кога искам да съм ...спайдърмен?

Как санирането докара ,,Райското пръскало,, и в нашия дом? ....

Човекът е паднал ,,в дупката,, на покрива на апартамента, от която ще се излива ,,водопадът,,!

Казано е - пияния и Господ го пази!

Работник по санирането падна от 8 етаж и оцеля по чудо Е този Господ го е спасил, ама кой да спаси потърпевшите от саниране семейства в Мездра и Стара Загора, където по медиите дадоха как по време на санирането апартаментите им се превръщат в Естествени водопади.

Успех на лекарите и на човека! Тежка трудова злополука. Днес ставаше дума за санирането,нали? Иза съществото на"услугата". За наеманите фирми и работници. Късмет на пострадалия.

Жалко,че не е успял да се хване за скелето,вместо само да се удари неколкократно в него. Сега щеше да черпи в кръчмата...

на скелите се закрепват мрежи.

Да не е пил редбул преди това?

Българският език не е за всеки!!! интензивната клиника - ??? трудови инспектори - ???? също като "дежурна стая" Каква стилистика, какъв изказ и изразност - нямам думи да ги опиша. Самобитен, самороден талант - отвътре му идва като след препиване.

Дано да се оправи човека но това което се извършва НЕ е саниране санирането е съвсем друга дейност и това го пиша многократно.Това в момента е - усвояване на едни пари и лепене на стиропор и поставяне на дограма това е !

Прав си на 100% по въпроса. Главното при санирането е проверката на носещата конструкция и заварките на закладните части на панелите, което дава основание за по-нататъшна безопасна експлоатация на сградата. При необходимост те трябва да бъдат заздравени, почистени от корозията и защитени със съвременни антикорозионни средства, а не само с един грунд, както се практикуваше по време на строителството им. Това изисква много къртене. Цялата водопроводна и канализационна инсталации трябва да се подменят, защото PVC старее, а поцинкованите тръби бавно но сигурно за 50 години ги изяжда корозията. Това изисква много къртене. Трябва да се смени и цялата електроинсталация за да се изгради съвременна трижилна със защита от токови удари. Всички тези ремонтни работи са с много по-висока степен на важност от една топлоизолация и боя отгоре.

Колега, имаш 100 + от мен явно си запознат с материята.Ето как са го направили но истинско саниране в бившата ГДР- Примерно блок ще се санира-всички негови жители се изнасят в оборотни жилища до довършване на ремонтните работи в техния блок. !!!! И се започва къртене по ъглите проверка на заварки, ВИК, ЕЛ инсталации и т.н и т.н и това което си го писал и ти. След което се прави протокол и се удължава живота на блока а тук не е така даже започнаха да текат блоковете в Мездра и не само там !!!!

И защо фирмата е от Ловеч?В Стара Загора няма ли строителни фирми? В Казанлък е същото,фирми от Бургас, от Варна,но не и от Казанлък?!?!?!

Има, ама осигуровки, застраховки, заплати... далавера...

По-важно е да са от ГЕРБ

Трябва да излезе закон, фирмите да работят в радиус от 30 км. В нащо село фирмата е от 150 км.

И кой тогава ще плаща квартири и общежития.???.

Дано се оправи човека ама по голяма тъпня от написаното не бях чел..Явно списващия си няма и представа какво значи скеле след като е написал такива глупости..