18 анестезиолози в старозагорска болница готови да подадат оставка

Старозагорската болница "Д-р Стоян Киркович" може да остане без анестезиолози, след като 18 лекари от Отделението по анестезия и интензивно лечение заявиха готовност да подадат оставки, съобщиха БГНЕС и БНР.

Обратно в новината

Коментари - 18 анестезиолози в старозагорска болница готови да подадат оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново! Тук всичко е лъжа и измама! Морфина и неговите подобни са си цифра!!! Тук, в Ст. Загора, това се приема за абсолютно нормално!

Има просто решение!Солидарност!!!Цялата болница е в стачна готовност и решението идва бързо и точно!Поединично безумията на Герб и Дянков ще донесат лунен пейзаж в всеки отрасъл!СОЛИДАРНОСТ!!!

Сутринта течеше реклама по телевизията : цитирам по памет анестезиолози за Катар осем хиляди евро на месец . Освен всичко останало там е и топло така че изключвате за винаги порнофикацията , бензина струва жълти стотинки така че няма какво да му мислите джапанките в сака и честито . Тук отдавна всичко е изгубило смисъл

В Катар не е топло, а страшна жега. През деня направо не се диша, средните темп. са над 40 лятото. Може да излезеш само късно вечер след 23 часа тогава е що годе поносимо. Иначе по цял ден си на климатик, оттам в колата пак климатик и вкъщи.

Хей неграмотен милиционер не може да ллъжете вече така безогледно вече има интернетлЗа интересуващите се пускам линк за времето-в момента е 25 градуса link

Позволи ми да те цитирам отново: "Тук отдавна всичко е изгубило смисъл" :) Изразът ми направи впечатление :) Преди години имахме лаф, той гласеше "Абе, всичко е загубено, бе..." Тогава ни беше смешно, но в днешно време придобива трагикомичен привкус. Та всичко е загубено, викаш?