Пратиха Георги Софкин в ареста, вилнял в съда

Окръжният съд в Стара Загора прати за постоянно в ареста шефът на Националната организация „Малки европейци” Георги Софкин, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Пратиха Георги Софкин в ареста, вилнял в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е читав човек и обикновено обича да се изживява както мутра.

Изродчето се е взело много насериозно, защото си мисли, че е защитен от простотията си, понеже е в "неравностойно положение"... Мърляч...

Да го пазят добре, че ще се провре между решетките. И ще има после -Кой ми е ял от чинийката :) Боже какви хубави приказки бяха!

но вредно...Софкин е едно отвратително джудже, лично го познавам.

Джудже антикомунист, ха ха ха

kirchevo, твоят коментар го скри Господ Бог, а моя не, защото съм по-високи следователно по-прав от тебе. Вече бях казал, каквото трябваше да се каже. А Господ Бог никога не греши, защото е безгрешен и най-милостивия Бог на вселената. Амин!

само да те питам, кой Господ Бог имаш в предвид, човече? Та го тури и начело на вселената! Приятелски съвет, пийни си хапчетата и дремни.

lu4ka

Може да е искал да играе бридж, ама да няма с кого.

Познавам го лично. Много е злобен.

точно това и аз щях да напиша , от години го познавам и наистина е много злобен и арогантен тип .

Abu Talib

В Англия не може да се получава пенсия и заплата едновременно.А у нас мафиозите допускат обратното.

В съдебната система наистина гъмжи от червени боклуци.

Този смрадлив гнусен гном някакъв важен фактор ли е, че ни занимавате с него ? еДНО ВРЕ

смрадливата гад са мисли за гуем!

педрастите си намериха жертва по-ниска от сорос...

ай тва тъпо джудже да ходи в затвора.

Абе този не се ли изявяваше преди време като порно яктьор?

не знаем, педи, вие сте по педофилита на зелените диктатори

На тези с минусите бих им припомнил една народна мъдрост, а именно: Пази Боже от нисък мъж и от мустаката жена. Този точно участваше в първия български порнофилм, но заснет от французи. На обложката една кака седеше върху кофичка кисело мляко с българското знаме. Та така. Сега следват минусите от незнание...

Прав си... "СЕКС ПАРТИЯ БРИДЖ" му беше името... И французите нямат нищо общо! Първият български порнофилм.

По-леко с квалификациите на ниските хора, че се сещам за един също така кинта и шейсет и пет, но с мания за собствена многоценност и световно величие. Това, разбира се, не оправдава поведението на Софкин.

Наполеон?

между Наполеон и Хитлер. Обаче засега само не е рисувал картини, но за сметка на това обяздва тигри и мечки.

Турците имат поговорка: "Късите хора са беля на Бога"

Защо не са го наритали с кубинките това миризливо кисело джудже? Бой по голямата кратуна и да се маха.

НИЗЪК във всяко отношение.

Абе, този от снимката не е ли инициатора на референдума преди да си опраска гулията.

стига по-долу сте обиждали на поле он,пу тин...медицината го е доказала;колко е по дълъг индивида,толкоз е по-прсзт,защото на дългият костите са удължени и има по малко мозък.хаха

ТОЯ ИСПОЛИН ЗА МАЛКО НЕ Е НАБИЛ ПЕРСОНАЛА В СЪСА.МЯРКАТА СРЕЩУ НЕГО Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА НЕ ПРАВЯТ ОПИТ ДА ГОЯОРЯТ С БОЖЕСТВАТА ОТ ЗАЗАРАТУРАТА И БОКЛУЧИВИЯТ СЪД.ТОВА Е ПОРЕДНИЯТ ПОЗОР И САМОРАЗПРАВА НА СЪД И ЦАЦАРАТУРА.ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН КОИТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА Е РОБ.

малкия е типичен пример за "различност" на педеофилията на зелените. но, на всеки може минет да направи, дори и прав да е. сибиле, ти си същата педераска мимиминетчийка... от магистралата.

"седмица по-рано обиск и изземване в дома му" Защо така половинчато ни информират. Показват ни колко е вбесен човека, а не казват ЗАЩО Е ВБЕСЕН. От опит знам, че прокурорите много обичат да прибират компютри и лаптопи без да е необходимо за случая.

АЗ ГО ПОЗНАВАМ, ТОВА Е ЕДНА ЧОВЕШКА ОТРЕПКА, НО НЕ ЗАРАДИ РЪСТА МУ, А ЗАРАДИ ДЪРЖАНИЕТО МУ!!!

Помислил ,че е пораснал...

...че "НиЗките хора са с низки стасти" Ама него БХК-то го осъди като дискриминатор. :)

Запознах се с него лично много отдавна. Заради него съм останала с впечатление, че колкото по-нисък е човек, толкова е по-смотан, агресивен, вреден.... Не знам защо така! Не съм го видяла да се усмихне нито веднъж на непознати - продавачи, оператори или други, които срещаме всеки ден. Все едно са му направили нещо - винаги беше готов да се бие - ако нещо не стане на секундата на неговото - започва да мрънка, обижда, вместо да изчака 1-2 минути, да влезе в положение. Просто не знам защо, не мога да си го обясня. След като се запознах с него, избягвам ниски хора - имам чувството, че като някакви джуджета от филмите ще изкарат брадвата и ще разсекат на две, защото не съм ги погледнала правилно. Знам, че не е така, но .... може би е много комплексиран, няма приятели и затова е такъв сприхав смотльо

С една дума - гном!

софкин е низък неприятен индивид!

Него ще го осъдят и обискират, а за тези които ограбиха държавата и продължават да я обират нищо! Толкова години минаха от фалита на КТБ и нищо, а и за Цветан Василев нищо - нито чрез интерпол, нито чрез Европол!

какъв интерпол и европол, та те са съучастници в обира. или си мислите, че такъв обир става без големото участие на тайните служби. наивниции сте вие. един път ви ограбиха, а втори път им плащате големите заплати нан тия хаймани от службите, които по цел ден чикиджосват по порносайтовете.

"Комунистически боклук, парцал, смотла!, От понеделник да те няма! Пиши си молбичката, боклук комунистически! Смотла! Мръхла! Парцал! Уволнена си!, били част от репликите му на развилнелия се Софкин." типичен сибил. дребен, но зъл. да върви на майната си!

Мама така ми казваше преди много години: "Сине, да се пазиш от малките (дребните) хора! От тях може всичко да се очаква!"

Георги беше галеник едно време. После стана антикомунист. Абе не е в ред момчето, не само с ръста.

Всички Жужета по природа са зли, най зло е кремълското.

Ти да не си соросоид? Такива тъпаци само "Америка за България" ги наема на работа.

Нисък не само на ръст, но и на поведение, акъл и други такива.

така и не разбрах какво са му конфискували на малкия посерко

Нещо малко!

за сметка на това незначително.

Вилнял в пред регистратурата- колко народ избушва кочината и след малко като им мине се върнат да им се свърши рабпта. Та и той, но него го прибрали, понеже е говорил на "комунистически боклук" и няма как като не се е устеил, че комунистическите боклуци спечелиха войната за прехода в България. Не направиха комунизъм, но за сметка на това сътвориха пещерен капитализъм по свой образ и подобие. И като не се е сетил поради липса на наблюдателност сега ще пати.

Е, какво друго да се очаква от съдебната ни система ? Всякакви такива " мръхли" вилнеят и издевателстват над гражданите навсякъде - от болници до държавни учреждения и съдилища. Обикновен човек не може да се пребори с тях и да получи достойно отношение и уважение и главното - да му свършат услугата. . В повечето случаи са прости, но издокарани , изрисувани и зли.. А какъв е точно случаят с Г. Софкин - едва ли ще узнаем. Защото гарван гарвану око не вади.

Така е! Не е работа на регистраторката да се разправя с простаци. Просто охраната трябва с един шут.... Не намеквам нищо за ръста, но за воле е адски подходящ

дали от наполеонов комплекс или от най-обикновена простотия, но най-накрая този може да си намери майстора. Ако си 1,80 и малко отгоре, някак си сърце не ти дава да посегнеш на по-дребничките. Но не знам самият аз как бих реагирал ако този недоносляк започне да ме псува. Да го удариш два пъти - лошо. ще те съдят за гавра с труп. Да го удариш един път пак лошо - ще те съдят за убийство. Ако бяха двама е лесно - хващаш ги за врата и им блъскаш главите докато се успокоят. Не зле преди това да им сложиш каски. Ако пък са глутница можеш да си организираш мачле тип джитбол. Да, хората в неравностойно положение трябв ада бъдат разбирани. Тях Господ ги е наказал, няма защо и ние да ги наказваме. Но... всяко нещо си има мярка. Що се отнася до комунизма те и тогава пак бяха с привилегии.

Абе този боклук до кога ще ни го сервирате в интернет пространството???

Такъв министър председател е нужен. Свобода за малкия човек. Власта не държи в затворите крадците и убийците, защото те не са опасни за власта. Опасни са за народа, а народа трябва да е стресиран, за да се подчинява. Но малкия мовек е за затвора , власта го усеща ,като заплаха на статуквото и за това трябва да бъде прибран , преди останалите малки хора да се усетят как ги мачкат.

Какво е общото между Питър Динклидж и Софкин? Ръста. Какво е различното? Всичко останало- най-вече интелекта. Познавам го лично тоя... няма да пиша не от страх пред модератора, а защото не знам толкова обидни думи, които да могат адекватно да го обрисуват. Дребен тарикат - буквално, с гигантски комплекси.

грозна постъпка на нахално дюдже...

Това е един от първите български порноактьори.

Никой не може да погазва закона само затова, е е нисък, черен или в инвалидна количка.

На всеки му се ще да изкрещи така и с основание, но явно не му стиска. Ако всички крещяхме и не си траехме,тази държава отдавна да се беше оправила. Значи съдебната система може да се гаври с народа, а народа със съда не?!

Шило

Има нещо, наречено ред. И в този ред не влиза крякането и търсенето на скандал. Софкин вместо да прави панаири, и да се възползва от положението си, спокойно, като всеки един човек е могъл да изготви молба за връщане на вещите. Па искането на пари по този начин си е направо нагло.

А пробвал ли с и? Да видиш колко ще ти обърнат внимануе

Тоя лилипут да вземе да се скрие някъде