Обявиха грипна епидемия в Стара Загора

В Старозагорска област от утре, 5 февруари, е обявена грипна епидемия. Училищата остават отворени за момента. Още три града са пред епидемия.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха грипна епидемия в Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази " новина " си е за раздела Платени от фармацевтичната мафия , съобщения ;)))) През изминалия век гореспомената е загробила повече хора от всички воини взети заедно ! Бъдете здрави , Българи ;)

РЗИ Стара Загора за втори път обявяват грипна епидемия! Първият път беше от 29 януари и бяха разпратили писма до всички здравни институции. Много странно...! Можете да попитате из града, че наистина от 29.януари беше официално обявева грипната епидемия в болници и лекарски кабинети. Аз лично звънях в РЗИ, защото имам малко дете за ваксина и исках да разбера, дали има грипна или ще има детска консултация при доктора, а ми казаха, че има обявена грипна епидемия. Това беше на 29-ти следобед. Разговарях с някаква госпожа Перчемлиева. Нищо не разбирам?! Изтървах ли ваксината на детето и консултацията?

Странно, интересно... Всички щамове са западни! Да не ги отглеждат в лаборатории? И що за первезия е да наречеш грипен вирус , от който е починало детенце у нас с името "Виктория"?

Setoatziate e mnogo natupo4ena. tuka smi vav panika.

Български !! Ду ю спийк ит ??

Е как ще са отворени училищата, като в момента е междусрочната ваканция?! Едни новини - ум да ти зайде!

Малко да се позатопли и фъркат самолети?Ами-студа убива вирусите дето ги пускат!Който яде мед,орехи и пие литър чай-лесно минава...Фармация-римува се с мафия!

Ти си поредния глупак, който претенциозно и обощаващо се нарича "Българин". Самолетите, които "пускат вируси", са единствено в главата ти. Но може да си спокоен - много са глупаците като теб, над които "фъркат самолети".

АБЕ какви училища са отворени като учениците са във въканция в момента?!

деер

ГРИП - НЯМА, НЯМА,НЯМА. С това наименование се обособяват група симптоми за простолюдието. Човек се оправя като си промива носа с вода, надува си ушите, взима парацетамол/за комфорт/ или при живото застрашаващи ситуации - кортикостероид еднократно за отбъбване на лигавиците, антибиотик - при гнойна колекция. Миналата година загинаха поне 2 дечица, поне по медиите 2 случая показаха.Едно и също пиша, но никой не поема , че всичко ни кара да се подчиняваме, когато сме притиснати до стената. Промивката на носа е известна още от преди новата ера. Вирусът може да е от всякъде, но и да не е , кой ще разбере?! Мислете или забранете интернет, щом не сте еволюирали да търсите и да ползвате информацията. Лекарят трябва да палучава пари, ако не работи, защото е лесно да му се създаде работа. Вярно е и друго, че в България лекарите изчезнаха, но има много колекционери на медицински дипломи......

деер

Апропо ..Имунитетът не е като автомобилната гума да се помпи и да спада!!!! ако витамините бяха нужни толкова, колкото ни убеждават, човечеството нямаше да просъществува толкова дълго!! Мислете рационално....

Ето го лудия пак цъфна. Защото няма грип вече месеци наред всякакви западни богати корпорации рекламират по всички бг тв разни препарати. Нали се сещаш,че няма напразно да се рекламират. Виж в колонията какво се рекламира,а в другите държави какво се рекламира и си вади изводите. Ние сме тяхна колония ,пръскат,и продават. намери си статистика за продажбата на противогрипни препарати и други лекарства и ще ти настръхнат косите за печалбите им,надминаващи наркотрафика.

деер

Ами, балами колкото си щеш! Йогите преди 2 000 години са го установили. Аз не бях , открил тази информация преди да установя, как на 100% можеш да не се разболяваш. Това нещо се знае, но не се сме е да се припомня на хората, за да не бъдат неуправляеми и нестресирани. Който не вярва да пробва и да се убеди , че не е възможно родител с медицинска диплома и деца да не се досети, ако е и лекар! Капиш?!

Какви училища бе дезинформатори-журналисти,учениците в момента са в междусрочна ваканция,т.нар.учебно-педагогически процес за втория срок започва на 8 февруари,понеделник,това поне не е поверителна информация,има си го на сайта на МОН и във всеки учителски бележник,ако имахме истинска журналистика и реактори щяхме да имаме,и г-жа Кунева нямаше да я имаме,за вирусите не знам

Много бързо триете коментари!Браво!Подготвени сте за дезинформация!

И стерилизация по-точно.

Очаквам довечера по всички тв д-р Москов , да обяви , че българският болен е най-здравият болен в света ,благодарение на Премиерът слънце.

Ма то си е така, какво се смеете???

На всички ви се кефя!

а Москов...вирусите.

Той самия е вирус.

Пепи Готиното ще оправи нещата. Ще се примоли на някой ходжа да развали тази комунистическа уйдурма .

А защо трябва да се чака процента болни деца в училищата да достигне 30%?? Междувременно да се заразяват още и още от тези, които са отишли здрави ли? Едва си стабилизирах детето след тежък грип и в понеделник ще го пусна да се зарази отново..Егати омагьосания кръг. Здравето е по-важно от всичко останало!

някой да те кара да го пускаш? А и напротив - родителите повече реват, ако се затворят училищата, защото "ням кой да гледа отрочето"!!!

"Училищата остават отворени" ... абе хора журналисти, училищата са във ваканция от 4 дена ..... малко поне мислете с тия глави, преди да пишете :)) знам че ви е трудно, но все пак ...

Лекарства не пия НИКАКВИ,не съм боледувал от грип /или някаква друга ОВИ/ от 1993-а,когато се простудих от глупост. Понеже съм тъмен балкански субект,недорасъл за "мъдростта" на веганството и фармацията ако остане на обикновените грипни вируси ще надживея всички соросоиди;-). Късмет на заралии с тая свинщина-свинския грип. По-малко се шашкайте, яжте по-малко сладко и повече кисело и солено. Вино и пържоли както виждате отговарят на изискванията;-).

Злобарчето с минуса да си пие парацетамолчето,да си киха кинтите в аптеката и да си кротува;-).

Бойко и американците са виновни. Да живее др. Путин!

Голяма истина си написал,но дали ще ти платят от НПО-то,трол ?

Засега само Стара Загора си имат разпространение на "скъпоценните" вируси, които ще донесат едни хубави парички.. После в поредното даскало в региона, иначе ще се разколебае достоверността на мита за саморазпространяващия се вирус... Тази зима почти мина- идва студ, микробчетата ще изпукат от студеното и спира печатницата за пари..

"Ако на 8 февруари - първия учебен ден след ваканцията, в училищата броят на отсъстващите ученици е над 30 на сто, ще бъдат преустановени и учебните занятия." А защо трябва да чакаме над 30% от децата да са болни?

За да може аптеките да имат подсигурен оборот за сезона, как защо

Да се внушава:" Американците разработват вируси и зарази щото искат да ни уморят! Ехх тролчета изроди мои, с носталгия си спомням добрите стари времена когато правихте народа въртоглав с лекота! Ама и повече пара имаше за отдела...беше си държавна политика баламосването.

Само мрънкаме, споко. Сега сме много по-щастливи ;)

Пич, колко плащат на пост, трябва ли да имаш регистриран акаунт в дир и дават ли бонус, ако сам си слагаш + на постовете?

При Сайдера е най лесно - събира всякакви тъпунгери. На Позитано искат малко от малко да можеш.

Опорна точко,колко ти плащат,за да защитаваш злото?

Американските фашисти пръскат яко!

Гарантирано от ГЕРБ! Руснаците не пръскат, затова не ги пускам да летят тука само да ми заемат въздушното пространство, да не мога да ида с Фалкона събота и неделя да ритна едно мачле с другите мутри.

"Училищата остават отворени за момента." - В момента е зимната ваканция на учениците.... Изречението няма смисъл и не носи информация!

Прополис, пчелен мед, чесън, коктейл от билки и няма грип! Лесно, нали? :)

Да ама приближава и "АРАБУН 1", предписанията ви дали ще помогнат ?

Това работи само ако не си контактен с болни. Толкова прополис и мед съм изял в живота си и продължавам да ям, и пак през седмица хващам вирус в офиса. Българинът е с много ниска здравна култура и няма съзнанието да пази околните, особено когато е катарален.

Може би ти си келяв и болнав, какво са ти виновни другите? АМа то на Ганьо все другите са му виновни; даже ако получи инфаркт на 34г. от системно преяждане с дюнери и пушене по 1.5 кутии на ден цигари, пак някой друг ще му е крив.

Мед, джинджифил и лимон !!!