17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно казано, боли ме оная работа за Великобритания. Нищо британско не купувам, освен шотландска ракия, но и без нея мога да мина.

ЕС отново загуби. Тази сделка е клякане пред кралицата и гнусните британци. Не трябваше да се променя сделката и не трябва да има сделка въобще (преди излизането им от ЕС). След като са решили да си ходят, да си ходят БЕЗ каквито и да е било привилегии и сделки. С тази сделка, ЕС загуби много, Британците печелят много в дългосрочен план (не в краткосрочен). Паднаха ми в очите ЕС в момента - попринцип ги харесвам, бяха безкрекусловни, но сега впоследния момент клекната. Все още тайно се надявам да не бъде приет от Британския парламент и да излезнат на 01.11 без сделка - надеждата ми умира последна. Това е най-доброто за всички нас все още част от ЕС - принципно велик проект и страхотен замисъл.

Какво си загубил бе, всичко е само игри и плямпане на празни приказки. Нищо няма да усетиш от тия работи, нищо.

Браво на Станишев. Откри топлата вода. Той знае ли коя точно е Великобритания.

Конкуренцията е майка на растежа. За кое ЕС говорите ? Това на двете скорости, на двете решения ? Забравихте ли как същото това ЕС отложи проекти на България, като ЮП, Белене ? Няма да ви питам за Бургас - Александруполис. Колкото по-малко се появявате у нас, толкова по-голяма е вероятността сами да си защитаваме интересите.

Сделка, най-после. Станишев, ти конкуренция нямаш, брат. Примести се да работиш при Ердоган, че и той да каталяса. Няма място,на което да си работил и да е прокопсало. Напусни да подсилиш отбора и не се отъждестеявай с ЕС, моля.

Каква смешна, нахъсена физиономия -:)

Станишка , А заводи на Фолцваген ше строят ли ?

Личи си къде работи сегейовата PR-ка...

Твърдо против сделка в последната минута!!!!!