Станишев: Протестът е заради нарушено чувство за справедливост и счупения обществен договор

Според президента на ПЕС хората нямат склонност да търпят и това е основната характеристика на протестите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незабавна забрана на БСП-комунисти и лидерите да бъдат изселени в Сибир. Пълна лустрация на всички комсомолски и комунистически кадри ! Инпийчмънт на Резилдента и предателите на БЪЛГАРИЯ !

За бесилото си ! Мижитурка долна ! Бойко ти каза така да говориш, нали ? За да може да манипулира пак изборите докато е на власт !

гей,гей,гей...

херсонският мишок играе за бойко ТОЛУПА!

В нета сте тролове, навън сте тълпа, заме сте обикновенни червени боклуци! Вируслав Ковид ще ви плати, руски мърши!

В нета сте тролове, навън сте тълпа, за мене сте обикновенни червени боклуци! Вируслав Ковид ще ви плати, руски мърши!

Тоя мазния току изпълзи като има някакви сътресения! Скрий се в дупката си пл.х!

ГНУСЕН ИЗРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лесно е от Брюксел.....всичко е ок

Никакви предсрочни избори. Това правителство ще изкара мандата си до край. Разобличителя

Пълна лустрация на всички комсомолски и комунистически кадри ! Предишният Президент на България беше такъв! Проклет да е иван костов, който имаше пълната власт и не направи лустрация! Проклет да е доносникът на ДС, съдията г.марков, който спря лустрацията!

Айде и Шорош се обади.А бе тая България я нападат като скакалци тия мизерници.

Малко е. Трябва да изкара още един мандат! Нали? Ах гиди платени подлоги гейберастки!

Станишев ти си срам! Тои припяваш опорките на Герб, а уж подкрепяш протеста. Ако ти не си разбрал че живота на хората зависи от корумпираното управление,от което те искат да се отърват....и мислиш че тези хора които са разпростряли пипала навсякъде ей така от добро сърце че се променят си пълен лицемер.

Щом този продажник казва да няма служебен кабинет значи задължително трябва да има! Страх ги е, много ги е страх властниците от прехода от служебен кабинет, защо ли? Един служебен кабинет, с кратък хоризонт какво ли толкова може да им направи? ААА, може да не е кооперативен, като Близнашки и Герджиков и да вземе да каже кой колко милиарда и накъде е отклонил. То при тази прокуратура не, че ще се съберат годни доказателства за съд, ама страх лозе пази. Виж, ако са крадени от евросредствата и служебен кабинет ги представи пред европрокуратурата, нема лабаво. Май тук е заровено кучето.

Съсела пак изпълзя отнякъде, Доста гаден вредител

Пременил се Илия, огледал се – пак в тия. Този розов пингвин, как изобщо има доблестта да говори за правителство.

Умника ми той сладък. Давайте да дадем! Нищо не се променя в главите на тези хора. Веднъж комунист, винаги комунист. Такъв, кога и да го утрепеш, все му е късно.

Точно ти да ми казваш какво да правя не приемам.Да беше се скрил вдън земя от срам,ама не.Помня твоето управление,ти ни натрапваше Пеевски,а сега си първи борец за свобода.Нагъл до небесата.

Дано взимаш някакви стотинки за тези цвъкни. Ако ли не, лекувай се.

абе защо не си влезеш директно в герб ми само ги подпираш, не се мъчи влез си, никой не се интерсува какви ги ръсиш ояден мижитурко.

Кой е по-вреден за БСП - Станишев или Нинова. ?

PEYTSCH

Никакви оставки диктувани от „божковци“...Избори - когато им дойде реда. Протести - докато им плащат, нека препечелват...

На въпроса за оставката на Гешев, Станишев иска оставката на вътрешния министър?!?!?!

Херсонският евреин да се скрие в миша дупка..... Аман от стари муцуни участвали в разграбването на България!!

Тоя лисугер един път да каже нещо, с което съм съгласен. Това естествено не го реабилитира в моите очи, няма как да започна да го харесвам само защото е направил правилен обзор на ситуацията.

Капитализмът му бил виновен. Голяма алтернатива е БСП, няма що. Направо тъй тъй са тръгнали да се преиминуват пак на БКП, за да се убедя наистина, че са против капитализма.

Станишев, НО искам да видя ще пуснете ли интервюто на Бойко Рашков от тази сутрин, Ще пуснете ли информация как протестиращите отидоха тази суприн да търсят Пеевски в хотел Берлин за да пият кафе?????? Такива слагачи сте че нямам думи!

Служебният кабинет има много приемущества в полза на народа: Знаят, че са временно и няма защо да се окопават! Няма какво да губят, а трябва да вземат спешни мерки, без да се съобразяват с никого. В нашата цветиста история всички сериозни реформи и непопулистки действия, обаче в полза на обикновения гражданин, са извършени именно по време на служебни кабинети. Другите кабинети се окопават с парализиращи закони и назначения в последния момент, преди да изтърбушат бюджета, резерва, сребърен и всякакъв и прочее.

цитат от статията: гледам, в повечето европейскистрани бюджетите влезнаха в дефицит, а в българия има излишък, което ще рече,че правителството не се справа ????? ее, веднага щом комунделите влезнете във властта ще осигурите и дефицит, и фалита на още две - три банки! това сме го преживели поне три пъти!

Още помним целувките с Местан на Орлов мост.

Мишки, ти от коя дупка се появи. Заедно с бойко трябва да лежите в една килия.

Йончева по въпроса, ама нещо има затишие.

Президентът Румен Радев трябва да понесе политическата отговорност за вандалщината снощи пред бившия Партиен дом и да подаде оставка. Оставка на Румен Радев! Оставка на Румен Радев! Оставка на Румен Радев!

Що бе, нека Божков си нареди служебен кабинет. Виж как хубаво му се получава всичко с лумпените и малоумниците по площадите!

Станишев си признава, че протеста е на БСП. Нинова признава, че протеста е на БСП. Божков признава, че финансира протеста. Партиен протест, финансиран от обвиняем в тежки престъпления...

Да не би да е казал експертен кабинет, щото няма как да се мине към избори без служебен.

Ей,тоя съсел като ми се появи пред очите тиквата ми изглежда като невинна девица. Ама няма чудене, нали са от едно котило!

Мухльо бягай в ГЕРБ.

БСП са толкова жалки.. оскали те да бъдат алтернатива, а не могат да се съгласуват помежду тях си какви са. С Еврогейовете от ПЕС ли са, или с евроскептиците за които Нинова иж св преставя. Против мафията ли е президента, или със мафията, Божков срещу Главния Прокурор който ги преследва и им трово животеца.

То в десетки по-добре развити от нас вървят същите протести със същите искания. Опозицията на всякъде е гладна.

Станишев, взимай си Гергов и отивайте в ГЕРБ при приятелчето си Боце Чекмеджето!

Как да ти кажа Серго, хем си прав, хем не си. Прав си, че трябват нови избори, а не си прав, че не трябва служебно правителство. Защото след подаването на оставката на ББ 3 кой ще управлява страната до провеждането на изборите? сегашният кабинет ли ? ами това означава продължаване на протестите, т.е. не е вариант. Също така след изборите, до съставяне на ново правителство пак трябва служебен кабинет да поеме властта, тъй че тук не си прав. Също така казваш "и БСП трябва ясно да се обозначи като алтернатива.", е тук пък съвсем не си прав. Ако хората не възприемат БСП кат алтернатива, то както и да се обозначавате е все тая. И е по-добре да чуете какво иска народът, отколкото да се запъвате като комунит на мост. За капак, в следващото НС ще има още повече партии от сегашното и с още по-нисък процент на големите такива - особено за ГЕРБ и БСП. Т.е. за съставянето на правителство ще трябва коалиция от повече от 3 парти ..... което граничи с невъзможното. И тогава пак попадаме в ситуацията служебен кабинет за дълго време или пък експертно правителство с по-широка подкрепа. Натам отиват нещата, за някои хора, а за други към съд и затвор.

Дали Божков ще налива по 10 Хил лева на ден, ако протестите продължат 100 дена

Не трябва, нали? Че после много боли глава. Виж как знаеш! Кой избра Пеевски? Кой обра КТБ?

Изпълзяват стари моцуни. Повръща ми се.

Боклук... нещастен! Точно Служебен кабинет си трябва, за такива като вас!

Абе, путьо, нали довчера искаше на кръгла маса да сядаш с ОПГ ГЕРБ? Защо обърна палачинката меркантилно копеленце? Баце не ти се отчете ли?

Иска им се и на мутрите, и на бесепарите. Да е "партиен" протеста. Щото идва голямата метла.

СтаниШЕФ не може да разбере, че времето на старите политически проститутки отмина! ВСИЧКИ, политикани и мафиотски шайки, наричани "партии" на БГ политическата сцена през последните 30, без изключение, трябва да бъдат отсвирени от Обществото. Факт е, че БСП не е никаква алтернатива и точно това крепи шлангаджията БорисOFF на власт... Проблемът е, че това трудно ще стане, а може би дори към момента е невъзможно. За съжаление, единствената светлина в тунела е тази, от фара на идващият насреща влак... Важното обаче е, процесът по оформянето на истинско гражданско общество, което да е критично и безмилостно към корумпираната власт, която и да е тя, да продължи, за да положи устоите на стабилна държава, която да не се влияе толкова от това, кой е на власт. Това ще е и предупреждение към всеки с политически амбиции, да е на ясно, че Управлението и Властта, вървят заедно с Отговорността пред Обществото и Грижата на добър стопанин към държавата!