Коментари - Станишев: Не сме направили исторически пробив с европредседателството | Днес.dir.bg

Коментари - Станишев: Не сме направили исторически пробив с европредседателството | Днес.dir.bg

Коментари

Доскоро девизът ни беше "Съединението прави силата" .Сега вече би трябвало да бъде "Тиква , пъпеш и свиня - това е нашата страна".

Комунистът си е комунист. Веднъж гепи ли те вирусът, спасение няма! Никаква цивилизация не може до очовековечи потомствения комуняга...

Върнаха столетницата в първи клас с признаването на хунтата в Украйна ,докато Корнелия не разграничи от тези двама джендъри ,само ще гледа как борисоф съсипва България

Станишев да каже, защо опрости 3 милиарда долара дълг на иракците към България?

Това че борисков е простак не значи, че и българите са тъпи. Руската агентура ни управлява с фалшиви избори и подбрани простаци. Маймунчето ни плаши, че умре ли тиквата идва Нинка - нихилистичната патица от ловният парк.

Проф. Александър Маринов за председателството: Пиша му тройка по шестобалната система! Глупаво е да мислим, че то бе изключителен триумф Заинтересовани политици и меркантилни медии преувеличават значението на едно рутинно съэбитие

Съсел, ти нали лъжеше, че никога няма да станеш евродепутат? Ние НИКОГА няма да забравим! Долна продажна отрепка!

и я виках, че нема да ставам премиер, ама на. и росен викаше, че нема да става президент, ама на. долни продажни отрепки

Млъкни бре1 украински педераст!!!

Ей да му се невиди!Исакал всичко да се свърши за 6 месеца!.Пак с този Шенген !Няколко държави имаха резерви,но да почва Шенген от нашата граница с Турция и да минава и през Румъния ,особено с миграционния натиск, тепърва се обсъжда сериозно общоевропейска защита на външните граници.В Германия има проблеми.Иначе кохезията остава и ще има още 9 млрд повече за новия период,газовата връзка с Гърция е одобрена,сключихме и трудния договор с Македония,и е важно предвид цялия негативизъм след демокрацията.Станишев също имаше участие,и защо са тези али балейщини,като че ли не знае Брюкселската бюрокрация.Европредседателството си беше добро,каквото можаха ,направиха,не беше малко..

Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчаване на миграцията-в края на 2016 год. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа.С гласовете на БСП и ДПС е приета тази резолюция.Европа е наясно,че децата на старите социалисти се превърнали в буржоазия.Европейските социалисти залагали на мигрантите,които имали право ,след като са пребивавали 3 години да гласуват.Арабите отишли да гласуват ,на лист написани имена.Така Европа се напълнила с мюсулмани. Миграцията става трайна и легална.Лао ДЗъ -живял преди 2500 год.Мъдрец.Негови са думите -Красноречивите не са добри,добрите не са красноречиви.Политиците не са тия ,които ще спасят света.

Аман от тоя, от фатмака и от приватизаторката! Ако председателството бе при управление на БСП, сега щяха да се разтапят какви невиждани в световен и галактически мащаб са постигнали. Ся се чудят как да си изкривят устата и да търсят кусури и да обясняват постфактум какво е можело да се направи.

Не се притеснявай от думите на сънародниците ни. Те са за вътрешна консумация Слушай чужденците! Юнкер похвали Бойко за председателството и предизвика благодарствена усмивка у Нарциса. След което Юнкер допълни, че ББ бил успешен, защото бил Послушен. И журналистите избухнаха в подигравателен смях. Клоунът навсякъде буди смях. За нас остава срамът.

Свободни съчинения на червен трол!Тъпи сте,за съжаление!

Инфо - малоумник !

Да-да, свободно съченение е и БЯГСТВОТО МУ ОТ СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА ЕС, за да гледа мач. И не МУ беше за първи път... Кефете се на Ритнитопковеца колкото си искате!

Като мине, почваш да даваш акъл как е трябвало да се направи! Преди това се покривал с станиша дупка!

Oфф, и Съсела да се направи на значим...

Т.н. съсел е най-разпознаваемият на евросцената, Кума Лисо. Кисело ли ти е гроздето?!

С какво точно е разпознаваем?Освен ,че председател на ПЕС?А да с Истамбулската конвенция!

не, плъх, историческият пробив е направен по отношение на новите рекорди по геноцид, на който държавата в лицето на властимащите отрепки подлагат народа си. приятен ден.

... подлага...

Как пък почти едно към едно се пропокриват изявленияня на Радев и Станишев. Явно са писани от един център и кой ли е той- трудна задача!

Единият ти говори за европейски политики и е загрижен за еврочиновническата си заплата, другият за вътрешна политика и за българите в България, но било едно и също ???

И двамата глупаци все за социални политики говорят и стандартните бла бла независимост, бла бла Балкани, бла бла сигурност, бла бла мигранти. Чат пат фатмака някой авангард да вкара насред нищото

Командировка с 4-ма надарени негъра някъде из Урал за 2-3 седмици. Поне на 20 километра от най-близкото населено място, та и като метеор да ревеш, да няма кой да те чуе!

ще те покани в ПЕС-а, като феята на ану(четата. която е предсказала щастие..

"Определено председателството не е провал, за което благодаря на цялата администрация, която работеше за това, като започнем от хората в министерствата, през МВР, всички служители, доброволците, и разбира се - на правителството, за положените усилия. България няма основания да се срамува от своето председателство в един много сложен момент за Европейския съюз, но няма основания и за фанфари, все едно сме направили нещо изключително необичайно или исторически пробив. Как сме се позиционирали ще проличи от тук нататък и по време на австрийското председателство", смята Станишев. И от всичко това вие извадихте няколкото негативни думи и ги изведохте като заглавие!? Машаала и "журналиситка"! Навсякъде трябва да се сее смут и раздор и да се вади само лошото на показ! Преди малко го даваха по ТВ. Точно това в кавичките му бяха думите на Станишев.

Днес, другаря президент, Червенко Радев също неглижира председателството на България. Очаквайте утре курнелата със същите простотии и всичко е случайно. Да не вземе да си помислите, че Решетников има пръст в това? Нееееее, няяяяяма!

"Решетников" ми звучи като име на командир на рота автоматчици...

На бас, че тоя лукав хамстер без нито ден трудов стаж нямаше да ги говори такива, ако неговата партийка беше на власт.

Някой може ли да ми припомни колко похарчихме ние и колко ще похарчат австрийците за европредседателството.

че ще започнеш да се съмняваш дали математиката наистина е точна наука...

За австрийците няма как да се знае още колко са похарчили. Та са в бъдеще време. А нашите харчове не са нищо особено на фона на магистралостроенето, например.

След кратка справка: цената на едно председателство е било между 35 млн. евро и 171 млн. евро. Повечето държави са изхарчили ДО 70 млн. евро; Дания е най-скромна - 35 млн. евро. Отличниците са: Испания -100 млн. евро; Полша - 115 млн. евро; Холандия - 150 млн. евро; Франция - 171 млн. евро. До април България е изхарчила 230 млн. лв. Чакаме отчета...Засега ще се задоволим с "успехите" :)

ох моя сладурчо, пак се е из*л на метеното

напълно нормално изказване на български поликтик от партия,която не е в момента първа партия във българската власт,всеки който се докопа до властта независимо от коя партия след дикаторският преход на БКП се самохвали за постигнати успехи,ако има полза от някакъв бизнес и пари то е предимно за София и обръчите от фирми на народните представители

...... или Борисов & Станишев - все едно! Еднакво неграмотни! И двамата създадени и обгрижвани от партията майка БКП! И двамата еднакви некадърници! И двамата нямат нищо българско в себе си! И двамата са родени предатели! И двамата плачат за един нов Народен съд и доживотна екскурзия в Белене! Но не в Белене до гьола на неосъществената атомна, а на оня остров при прасетата!

Борисов & Станишев - Еднакво неграмотни?! Разликата между двамата е от Земята до Небето. Образование, ум, интелект, езици, самоконтрол, поведение...НИЩО ОБЩО!

Ето защо останахме под 6 милиона и ето защо прогониха над три милиона българи. ,,...ум и интелект..."? Глупости! Виж му наследството, виж какво остави и как единия от тях докара другия на власт с вродената си некадърност. Огледай и законодателството им! Единия остави венеца на некадърността в държавното управление - плоския 10%-ен данък и прословутия чл.417 от ГПК, привилегировайки банки и ЧСИ да крадат от българина докато му смъкнат по девет кожи, другия остави това безобразие и дори може и да не знае за него... За съжаление така е - Борисов & Станишев = Станишев & Борисов! А онова за ума и интелекта - грешка на възприятията!

"Виж му наследството, виж какво остави..." Станишев ти остави 4 757.0 млн. евро държ дълг и 8 млрд. лв. ФР. ФР спаси ББ1, който изхарчи 4 млрд. лв. от ФР и взе 4 млрд. лв. заеми. 1 мандат на Спасителя от Банкя струва 8 млрд. лв. на държавата. По последни данни държ. дълг е 12 095.9 млн. евро. Във ФР на БНБ има 9. 4 млрд лв. В др. банки би трябвало да има около 600-800 млн. лв. .. Та наследството на Станишев те спаси в най-голямата криза. И от ЕС ти казаха каква роля изигра ФР... Ама трябва акъл, за да го разбереш.

"... за Шенген... любезни /те / посещения в София, и после шамара, който получихме в Страсбург..." Това е РЕАЛНАТА оценка за Дежурството.

Какво е това измислено понятие Западни Балкани ? Белград и Сараево са Европейски градове. ..Това измислено понятие си има измислен тлъст ръководител

И аз прочетох това изказване колега. Сега след като Австрия поема това председателство очаквам да духнат под опашката на нашите плямпаджии и шефове на Зап.Балкани

Как не те срам бе другарю, ти ккаво направи....само пари на гърба на простия народ -бесепари деформирани от теб и пртията ти горките роби безмозъчни

липсва ми интелигентния и смислен начин на говорене на този човек.

Така е. Но народа е прост, не може да го разбере!

Нагъл небългарин оценки дава, хай сектир!

и това казано от едно подвижно предприятие за фекалии

с две думи: България ще приеме едни 60.000 бежанци които Германия ще ни върне понеже са минали нелегално границата ни а пък отсега нататък ще видим да засилим контрола чрез ФРОНТЕКС ... ша га видим ама ни се знай! Затова пък е сигурно че Странджа-Сакар ке я заселят с мюсулмани и други подобни. Да ви е честито! И едно голямо МЕРСИ на Боеко да пратите!

БСП Станишев е мъж ама на баламатума с навирена тръткаа и чалма на очите да не му паднат билюрите!

Нямам спомен да си направил нещо добро за България! И малко срам, а!? Или само наглост!!?

Я си ЕПМ !

Много ясно, другарю Станишев! Смешна работа са тези гербери! Ако ще даваме пример за исторически пробив на ПЕС - нека поговорим за Истанбулската конвенция! Нали ти лично я предложи! ..що ли? Да не би да има нещо общо с една мека китка, дето ти закопчава панталона..?

Определено застъпвам становището, че Сергей Станишев е много по- адекватен от президента Радев . Затова и позицията му е много по- умерена , обективна и съответстваща на отговорен, образован български гражданин. Никой повече от Станишев не би имал да върне ресто на Борисов и ГЕРБ и никой като него не би могъл да пържи, като простак, но не го прави. Виждате ли разликата между образование и тъпанарска партизанщина? Няма как да видите ако не сте образовани. Радев има буквално неадекватно поведение- на ниско ниво. Станишев , който постоянно се среща със западни политици, много добре знае как се държи по- висока цена и не събаря постигнатото от българското правителство. Не тъпче в калта дивиденти за държавата. Защото може много българи, дори и той да се храни от тях. Всъщност БСП нямаше как да предложи Станишев, но той е много повече за президент, отколкото Радев. Но пък Радев е побойникът, който трябва да се вижда чак от Анкара. За такъв мозък много не е нужен. стига да го виждат, че много много не мисли , а първо действа. Което е опасно ако има и армия, която да го слуша безмозъчно. Не случайно са ни я взели от НАТО и ни пазят от нас самите.

Да не забравим да благодарим и на чистачките и метачките, НДК беше винаги чиста.

ама след работа и страст-продавачки!

PEYTSCH

Добре...Но защо на някои им се струва че ще им се счупи езика ако кажат добра дума...Нямат такова основание, да им се счупи езика, защото езиците им са тънки, гъвкави и...раздвоени....

НАНАНЯХУ ИМА 2 ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ - СЕРЕГЕЙ И МУТРЬО :))

Троя, болния волен----що забрави?;))))

ТРЯБВА ДА ОТИДЕТЕ В ИСТОРИЯТА, НО НА БУНИЩЕТО И !!!!! КОГАТО ВЪОБЩЕ НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ЗА ВАС, ЩЕ Е ЗНАК ЧЕ Е НАСТЪПИЛА ПРОМЯНА !!!!

Никой не е казал, че е ПРОВАЛ. Просто беше безмислено трошене на пари. Няма никакви успехи и никакви загубо, освен парите на българските бедни хорица, които пари беха похарчени за КЮЧЕЦИ И АЛКОХОЛ

Скрийте го тоя плъх бе,няма няма и и пълзи от дупката си и каже някоя умнотия,а вие се треоете да я напишете да не би оная да се разсърди че пренегбрегвате спонсора и

"Той" не е плъх, а ПЕС!

Съсела пак на първа линия като трябва да се закопае България...

Коментари - Станишев: Не сме направили исторически пробив с европредседателството | Днес.dir.bg

Коментари - Станишев: Не сме направили исторически пробив с европредседателството | Днес.dir.bg

Коментари

Доскоро девизът ни беше "Съединението прави силата" .Сега вече би трябвало да бъде "Тиква , пъпеш и свиня - това е нашата страна".

Комунистът си е комунист. Веднъж гепи ли те вирусът, спасение няма! Никаква цивилизация не може до очовековечи потомствения комуняга...

Върнаха столетницата в първи клас с признаването на хунтата в Украйна ,докато Корнелия не разграничи от тези двама джендъри ,само ще гледа как борисоф съсипва България

Станишев да каже, защо опрости 3 милиарда долара дълг на иракците към България?

Това че борисков е простак не значи, че и българите са тъпи. Руската агентура ни управлява с фалшиви избори и подбрани простаци. Маймунчето ни плаши, че умре ли тиквата идва Нинка - нихилистичната патица от ловният парк.

Проф. Александър Маринов за председателството: Пиша му тройка по шестобалната система! Глупаво е да мислим, че то бе изключителен триумф Заинтересовани политици и меркантилни медии преувеличават значението на едно рутинно съэбитие

Съсел, ти нали лъжеше, че никога няма да станеш евродепутат? Ние НИКОГА няма да забравим! Долна продажна отрепка!

и я виках, че нема да ставам премиер, ама на. и росен викаше, че нема да става президент, ама на. долни продажни отрепки

Млъкни бре1 украински педераст!!!

Ей да му се невиди!Исакал всичко да се свърши за 6 месеца!.Пак с този Шенген !Няколко държави имаха резерви,но да почва Шенген от нашата граница с Турция и да минава и през Румъния ,особено с миграционния натиск, тепърва се обсъжда сериозно общоевропейска защита на външните граници.В Германия има проблеми.Иначе кохезията остава и ще има още 9 млрд повече за новия период,газовата връзка с Гърция е одобрена,сключихме и трудния договор с Македония,и е важно предвид цялия негативизъм след демокрацията.Станишев също имаше участие,и защо са тези али балейщини,като че ли не знае Брюкселската бюрокрация.Европредседателството си беше добро,каквото можаха ,направиха,не беше малко..

Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчаване на миграцията-в края на 2016 год. Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа.С гласовете на БСП и ДПС е приета тази резолюция.Европа е наясно,че децата на старите социалисти се превърнали в буржоазия.Европейските социалисти залагали на мигрантите,които имали право ,след като са пребивавали 3 години да гласуват.Арабите отишли да гласуват ,на лист написани имена.Така Европа се напълнила с мюсулмани. Миграцията става трайна и легална.Лао ДЗъ -живял преди 2500 год.Мъдрец.Негови са думите -Красноречивите не са добри,добрите не са красноречиви.Политиците не са тия ,които ще спасят света.

Аман от тоя, от фатмака и от приватизаторката! Ако председателството бе при управление на БСП, сега щяха да се разтапят какви невиждани в световен и галактически мащаб са постигнали. Ся се чудят как да си изкривят устата и да търсят кусури и да обясняват постфактум какво е можело да се направи.

Не се притеснявай от думите на сънародниците ни. Те са за вътрешна консумация Слушай чужденците! Юнкер похвали Бойко за председателството и предизвика благодарствена усмивка у Нарциса. След което Юнкер допълни, че ББ бил успешен, защото бил Послушен. И журналистите избухнаха в подигравателен смях. Клоунът навсякъде буди смях. За нас остава срамът.

Свободни съчинения на червен трол!Тъпи сте,за съжаление!

Инфо - малоумник !

Да-да, свободно съченение е и БЯГСТВОТО МУ ОТ СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА ЕС, за да гледа мач. И не МУ беше за първи път... Кефете се на Ритнитопковеца колкото си искате!

Като мине, почваш да даваш акъл как е трябвало да се направи! Преди това се покривал с станиша дупка!

Oфф, и Съсела да се направи на значим...

Т.н. съсел е най-разпознаваемият на евросцената, Кума Лисо. Кисело ли ти е гроздето?!

С какво точно е разпознаваем?Освен ,че председател на ПЕС?А да с Истамбулската конвенция!

не, плъх, историческият пробив е направен по отношение на новите рекорди по геноцид, на който държавата в лицето на властимащите отрепки подлагат народа си. приятен ден.

... подлага...

Как пък почти едно към едно се пропокриват изявленияня на Радев и Станишев. Явно са писани от един център и кой ли е той- трудна задача!

Единият ти говори за европейски политики и е загрижен за еврочиновническата си заплата, другият за вътрешна политика и за българите в България, но било едно и също ???

И двамата глупаци все за социални политики говорят и стандартните бла бла независимост, бла бла Балкани, бла бла сигурност, бла бла мигранти. Чат пат фатмака някой авангард да вкара насред нищото

Командировка с 4-ма надарени негъра някъде из Урал за 2-3 седмици. Поне на 20 километра от най-близкото населено място, та и като метеор да ревеш, да няма кой да те чуе!

ще те покани в ПЕС-а, като феята на ану(четата. която е предсказала щастие..

"Определено председателството не е провал, за което благодаря на цялата администрация, която работеше за това, като започнем от хората в министерствата, през МВР, всички служители, доброволците, и разбира се - на правителството, за положените усилия. България няма основания да се срамува от своето председателство в един много сложен момент за Европейския съюз, но няма основания и за фанфари, все едно сме направили нещо изключително необичайно или исторически пробив. Как сме се позиционирали ще проличи от тук нататък и по време на австрийското председателство", смята Станишев. И от всичко това вие извадихте няколкото негативни думи и ги изведохте като заглавие!? Машаала и "журналиситка"! Навсякъде трябва да се сее смут и раздор и да се вади само лошото на показ! Преди малко го даваха по ТВ. Точно това в кавичките му бяха думите на Станишев.

Днес, другаря президент, Червенко Радев също неглижира председателството на България. Очаквайте утре курнелата със същите простотии и всичко е случайно. Да не вземе да си помислите, че Решетников има пръст в това? Нееееее, няяяяяма!

"Решетников" ми звучи като име на командир на рота автоматчици...

На бас, че тоя лукав хамстер без нито ден трудов стаж нямаше да ги говори такива, ако неговата партийка беше на власт.

Някой може ли да ми припомни колко похарчихме ние и колко ще похарчат австрийците за европредседателството.

че ще започнеш да се съмняваш дали математиката наистина е точна наука...

За австрийците няма как да се знае още колко са похарчили. Та са в бъдеще време. А нашите харчове не са нищо особено на фона на магистралостроенето, например.

След кратка справка: цената на едно председателство е било между 35 млн. евро и 171 млн. евро. Повечето държави са изхарчили ДО 70 млн. евро; Дания е най-скромна - 35 млн. евро. Отличниците са: Испания -100 млн. евро; Полша - 115 млн. евро; Холандия - 150 млн. евро; Франция - 171 млн. евро. До април България е изхарчила 230 млн. лв. Чакаме отчета...Засега ще се задоволим с "успехите" :)

ох моя сладурчо, пак се е из*л на метеното

напълно нормално изказване на български поликтик от партия,която не е в момента първа партия във българската власт,всеки който се докопа до властта независимо от коя партия след дикаторският преход на БКП се самохвали за постигнати успехи,ако има полза от някакъв бизнес и пари то е предимно за София и обръчите от фирми на народните представители

...... или Борисов & Станишев - все едно! Еднакво неграмотни! И двамата създадени и обгрижвани от партията майка БКП! И двамата еднакви некадърници! И двамата нямат нищо българско в себе си! И двамата са родени предатели! И двамата плачат за един нов Народен съд и доживотна екскурзия в Белене! Но не в Белене до гьола на неосъществената атомна, а на оня остров при прасетата!

Борисов & Станишев - Еднакво неграмотни?! Разликата между двамата е от Земята до Небето. Образование, ум, интелект, езици, самоконтрол, поведение...НИЩО ОБЩО!

Ето защо останахме под 6 милиона и ето защо прогониха над три милиона българи. ,,...ум и интелект..."? Глупости! Виж му наследството, виж какво остави и как единия от тях докара другия на власт с вродената си некадърност. Огледай и законодателството им! Единия остави венеца на некадърността в държавното управление - плоския 10%-ен данък и прословутия чл.417 от ГПК, привилегировайки банки и ЧСИ да крадат от българина докато му смъкнат по девет кожи, другия остави това безобразие и дори може и да не знае за него... За съжаление така е - Борисов & Станишев = Станишев & Борисов! А онова за ума и интелекта - грешка на възприятията!

"Виж му наследството, виж какво остави..." Станишев ти остави 4 757.0 млн. евро държ дълг и 8 млрд. лв. ФР. ФР спаси ББ1, който изхарчи 4 млрд. лв. от ФР и взе 4 млрд. лв. заеми. 1 мандат на Спасителя от Банкя струва 8 млрд. лв. на държавата. По последни данни държ. дълг е 12 095.9 млн. евро. Във ФР на БНБ има 9. 4 млрд лв. В др. банки би трябвало да има около 600-800 млн. лв. .. Та наследството на Станишев те спаси в най-голямата криза. И от ЕС ти казаха каква роля изигра ФР... Ама трябва акъл, за да го разбереш.

"... за Шенген... любезни /те / посещения в София, и после шамара, който получихме в Страсбург..." Това е РЕАЛНАТА оценка за Дежурството.

Какво е това измислено понятие Западни Балкани ? Белград и Сараево са Европейски градове. ..Това измислено понятие си има измислен тлъст ръководител

И аз прочетох това изказване колега. Сега след като Австрия поема това председателство очаквам да духнат под опашката на нашите плямпаджии и шефове на Зап.Балкани

Как не те срам бе другарю, ти ккаво направи....само пари на гърба на простия народ -бесепари деформирани от теб и пртията ти горките роби безмозъчни

липсва ми интелигентния и смислен начин на говорене на този човек.

Така е. Но народа е прост, не може да го разбере!

Нагъл небългарин оценки дава, хай сектир!

и това казано от едно подвижно предприятие за фекалии

с две думи: България ще приеме едни 60.000 бежанци които Германия ще ни върне понеже са минали нелегално границата ни а пък отсега нататък ще видим да засилим контрола чрез ФРОНТЕКС ... ша га видим ама ни се знай! Затова пък е сигурно че Странджа-Сакар ке я заселят с мюсулмани и други подобни. Да ви е честито! И едно голямо МЕРСИ на Боеко да пратите!

БСП Станишев е мъж ама на баламатума с навирена тръткаа и чалма на очите да не му паднат билюрите!

Нямам спомен да си направил нещо добро за България! И малко срам, а!? Или само наглост!!?

Я си ЕПМ !

Много ясно, другарю Станишев! Смешна работа са тези гербери! Ако ще даваме пример за исторически пробив на ПЕС - нека поговорим за Истанбулската конвенция! Нали ти лично я предложи! ..що ли? Да не би да има нещо общо с една мека китка, дето ти закопчава панталона..?

Определено застъпвам становището, че Сергей Станишев е много по- адекватен от президента Радев . Затова и позицията му е много по- умерена , обективна и съответстваща на отговорен, образован български гражданин. Никой повече от Станишев не би имал да върне ресто на Борисов и ГЕРБ и никой като него не би могъл да пържи, като простак, но не го прави. Виждате ли разликата между образование и тъпанарска партизанщина? Няма как да видите ако не сте образовани. Радев има буквално неадекватно поведение- на ниско ниво. Станишев , който постоянно се среща със западни политици, много добре знае как се държи по- висока цена и не събаря постигнатото от българското правителство. Не тъпче в калта дивиденти за държавата. Защото може много българи, дори и той да се храни от тях. Всъщност БСП нямаше как да предложи Станишев, но той е много повече за президент, отколкото Радев. Но пък Радев е побойникът, който трябва да се вижда чак от Анкара. За такъв мозък много не е нужен. стига да го виждат, че много много не мисли , а първо действа. Което е опасно ако има и армия, която да го слуша безмозъчно. Не случайно са ни я взели от НАТО и ни пазят от нас самите.

Да не забравим да благодарим и на чистачките и метачките, НДК беше винаги чиста.

ама след работа и страст-продавачки!

PEYTSCH

Добре...Но защо на някои им се струва че ще им се счупи езика ако кажат добра дума...Нямат такова основание, да им се счупи езика, защото езиците им са тънки, гъвкави и...раздвоени....

НАНАНЯХУ ИМА 2 ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ - СЕРЕГЕЙ И МУТРЬО :))

Троя, болния волен----що забрави?;))))

ТРЯБВА ДА ОТИДЕТЕ В ИСТОРИЯТА, НО НА БУНИЩЕТО И !!!!! КОГАТО ВЪОБЩЕ НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ЗА ВАС, ЩЕ Е ЗНАК ЧЕ Е НАСТЪПИЛА ПРОМЯНА !!!!

Никой не е казал, че е ПРОВАЛ. Просто беше безмислено трошене на пари. Няма никакви успехи и никакви загубо, освен парите на българските бедни хорица, които пари беха похарчени за КЮЧЕЦИ И АЛКОХОЛ

Скрийте го тоя плъх бе,няма няма и и пълзи от дупката си и каже някоя умнотия,а вие се треоете да я напишете да не би оная да се разсърди че пренегбрегвате спонсора и

"Той" не е плъх, а ПЕС!

Съсела пак на първа линия като трябва да се закопае България...