Коментари - Станишев: Не сме направили исторически пробив с европредседателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съсела пак на първа линия като трябва да се закопае България...

Скрийте го тоя плъх бе,няма няма и и пълзи от дупката си и каже някоя умнотия,а вие се треоете да я напишете да не би оная да се разсърди че пренегбрегвате спонсора и

Никой не е казал, че е ПРОВАЛ. Просто беше безмислено трошене на пари. Няма никакви успехи и никакви загубо, освен парите на българските бедни хорица, които пари беха похарчени за КЮЧЕЦИ И АЛКОХОЛ

ТРЯБВА ДА ОТИДЕТЕ В ИСТОРИЯТА, НО НА БУНИЩЕТО И !!!!! КОГАТО ВЪОБЩЕ НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ЗА ВАС, ЩЕ Е ЗНАК ЧЕ Е НАСТЪПИЛА ПРОМЯНА !!!!

НАНАНЯХУ ИМА 2 ЖЕНИ В БЪЛГАРИЯ - СЕРЕГЕЙ И МУТРЬО :))

PEYTSCH

Добре...Но защо на някои им се струва че ще им се счупи езика ако кажат добра дума...Нямат такова основание, да им се счупи езика, защото езиците им са тънки, гъвкави и...раздвоени....

Да не забравим да благодарим и на чистачките и метачките, НДК беше винаги чиста.

Определено застъпвам становището, че Сергей Станишев е много по- адекватен от президента Радев . Затова и позицията му е много по- умерена , обективна и съответстваща на отговорен, образован български гражданин. Никой повече от Станишев не би имал да върне ресто на Борисов и ГЕРБ и никой като него не би могъл да пържи, като простак, но не го прави. Виждате ли разликата между образование и тъпанарска партизанщина? Няма как да видите ако не сте образовани. Радев има буквално неадекватно поведение- на ниско ниво. Станишев , който постоянно се среща със западни политици, много добре знае как се държи по- висока цена и не събаря постигнатото от българското правителство. Не тъпче в калта дивиденти за държавата. Защото може много българи, дори и той да се храни от тях. Всъщност БСП нямаше как да предложи Станишев, но той е много повече за президент, отколкото Радев. Но пък Радев е побойникът, който трябва да се вижда чак от Анкара. За такъв мозък много не е нужен. стига да го виждат, че много много не мисли , а първо действа. Което е опасно ако има и армия, която да го слуша безмозъчно. Не случайно са ни я взели от НАТО и ни пазят от нас самите.

Много ясно, другарю Станишев! Смешна работа са тези гербери! Ако ще даваме пример за исторически пробив на ПЕС - нека поговорим за Истанбулската конвенция! Нали ти лично я предложи! ..що ли? Да не би да има нещо общо с една мека китка, дето ти закопчава панталона..?

Я си ЕПМ !

Троя, болния волен----що забрави?;))))

Нямам спомен да си направил нещо добро за България! И малко срам, а!? Или само наглост!!?

БСП Станишев е мъж ама на баламатума с навирена тръткаа и чалма на очите да не му паднат билюрите!

с две думи: България ще приеме едни 60.000 бежанци които Германия ще ни върне понеже са минали нелегално границата ни а пък отсега нататък ще видим да засилим контрола чрез ФРОНТЕКС ... ша га видим ама ни се знай! Затова пък е сигурно че Странджа-Сакар ке я заселят с мюсулмани и други подобни. Да ви е честито! И едно голямо МЕРСИ на Боеко да пратите!

Нагъл небългарин оценки дава, хай сектир!

липсва ми интелигентния и смислен начин на говорене на този човек.

Как не те срам бе другарю, ти ккаво направи....само пари на гърба на простия народ -бесепари деформирани от теб и пртията ти горките роби безмозъчни

Така е. Но народа е прост, не може да го разбере!

Какво е това измислено понятие Западни Балкани ? Белград и Сараево са Европейски градове. ..Това измислено понятие си има измислен тлъст ръководител

и това казано от едно подвижно предприятие за фекалии

"... за Шенген... любезни /те / посещения в София, и после шамара, който получихме в Страсбург..." Това е РЕАЛНАТА оценка за Дежурството.

И аз прочетох това изказване колега. Сега след като Австрия поема това председателство очаквам да духнат под опашката на нашите плямпаджии и шефове на Зап.Балкани

...... или Борисов & Станишев - все едно! Еднакво неграмотни! И двамата създадени и обгрижвани от партията майка БКП! И двамата еднакви некадърници! И двамата нямат нищо българско в себе си! И двамата са родени предатели! И двамата плачат за един нов Народен съд и доживотна екскурзия в Белене! Но не в Белене до гьола на неосъществената атомна, а на оня остров при прасетата!

напълно нормално изказване на български поликтик от партия,която не е в момента първа партия във българската власт,всеки който се докопа до властта независимо от коя партия след дикаторският преход на БКП се самохвали за постигнати успехи,ако има полза от някакъв бизнес и пари то е предимно за София и обръчите от фирми на народните представители

ох моя сладурчо, пак се е из*л на метеното

Борисов & Станишев - Еднакво неграмотни?! Разликата между двамата е от Земята до Небето. Образование, ум, интелект, езици, самоконтрол, поведение...НИЩО ОБЩО!

Ето защо останахме под 6 милиона и ето защо прогониха над три милиона българи. ,,...ум и интелект..."? Глупости! Виж му наследството, виж какво остави и как единия от тях докара другия на власт с вродената си некадърност. Огледай и законодателството им! Единия остави венеца на некадърността в държавното управление - плоския 10%-ен данък и прословутия чл.417 от ГПК, привилегировайки банки и ЧСИ да крадат от българина докато му смъкнат по девет кожи, другия остави това безобразие и дори може и да не знае за него... За съжаление така е - Борисов & Станишев = Станишев & Борисов! А онова за ума и интелекта - грешка на възприятията!

Позитаноооо

Някой може ли да ми припомни колко похарчихме ние и колко ще похарчат австрийците за европредседателството.

На бас, че тоя лукав хамстер без нито ден трудов стаж нямаше да ги говори такива, ако неговата партийка беше на власт.

Днес, другаря президент, Червенко Радев също неглижира председателството на България. Очаквайте утре курнелата със същите простотии и всичко е случайно. Да не вземе да си помислите, че Решетников има пръст в това? Нееееее, няяяяяма!

"Определено председателството не е провал, за което благодаря на цялата администрация, която работеше за това, като започнем от хората в министерствата, през МВР, всички служители, доброволците, и разбира се - на правителството, за положените усилия. България няма основания да се срамува от своето председателство в един много сложен момент за Европейския съюз, но няма основания и за фанфари, все едно сме направили нещо изключително необичайно или исторически пробив. Как сме се позиционирали ще проличи от тук нататък и по време на австрийското председателство", смята Станишев. И от всичко това вие извадихте няколкото негативни думи и ги изведохте като заглавие!? Машаала и "журналиситка"! Навсякъде трябва да се сее смут и раздор и да се вади само лошото на показ! Преди малко го даваха по ТВ. Точно това в кавичките му бяха думите на Станишев.

"Той" не е плъх, а ПЕС!

че ще започнеш да се съмняваш дали математиката наистина е точна наука...

ама след работа и страст-продавачки!

"Решетников" ми звучи като име на командир на рота автоматчици...

За австрийците няма как да се знае още колко са похарчили. Та са в бъдеще време. А нашите харчове не са нищо особено на фона на магистралостроенето, например.

Командировка с 4-ма надарени негъра някъде из Урал за 2-3 седмици. Поне на 20 километра от най-близкото населено място, та и като метеор да ревеш, да няма кой да те чуе!

Как пък почти едно към едно се пропокриват изявленияня на Радев и Станишев. Явно са писани от един център и кой ли е той- трудна задача!

не, плъх, историческият пробив е направен по отношение на новите рекорди по геноцид, на който държавата в лицето на властимащите отрепки подлагат народа си. приятен ден.

... подлага...

Единият ти говори за европейски политики и е загрижен за еврочиновническата си заплата, другият за вътрешна политика и за българите в България, но било едно и също ???

След кратка справка: цената на едно председателство е било между 35 млн. евро и 171 млн. евро. Повечето държави са изхарчили ДО 70 млн. евро; Дания е най-скромна - 35 млн. евро. Отличниците са: Испания -100 млн. евро; Полша - 115 млн. евро; Холандия - 150 млн. евро; Франция - 171 млн. евро. До април България е изхарчила 230 млн. лв. Чакаме отчета...Засега ще се задоволим с "успехите" :)

"Виж му наследството, виж какво остави..." Станишев ти остави 4 757.0 млн. евро държ дълг и 8 млрд. лв. ФР. ФР спаси ББ1, който изхарчи 4 млрд. лв. от ФР и взе 4 млрд. лв. заеми. 1 мандат на Спасителя от Банкя струва 8 млрд. лв. на държавата. По последни данни държ. дълг е 12 095.9 млн. евро. Във ФР на БНБ има 9. 4 млрд лв. В др. банки би трябвало да има около 600-800 млн. лв. .. Та наследството на Станишев те спаси в най-голямата криза. И от ЕС ти казаха каква роля изигра ФР... Ама трябва акъл, за да го разбереш.

Oфф, и Съсела да се направи на значим...

Като мине, почваш да даваш акъл как е трябвало да се направи! Преди това се покривал с станиша дупка!

Аман от тоя, от фатмака и от приватизаторката! Ако председателството бе при управление на БСП, сега щяха да се разтапят какви невиждани в световен и галактически мащаб са постигнали. Ся се чудят как да си изкривят устата и да търсят кусури и да обясняват постфактум какво е можело да се направи.

И двамата глупаци все за социални политики говорят и стандартните бла бла независимост, бла бла Балкани, бла бла сигурност, бла бла мигранти. Чат пат фатмака някой авангард да вкара насред нищото

ще те покани в ПЕС-а, като феята на ану(четата. която е предсказала щастие..

Не се притеснявай от думите на сънародниците ни. Те са за вътрешна консумация Слушай чужденците! Юнкер похвали Бойко за председателството и предизвика благодарствена усмивка у Нарциса. След което Юнкер допълни, че ББ бил успешен, защото бил Послушен. И журналистите избухнаха в подигравателен смях. Клоунът навсякъде буди смях. За нас остава срамът.