Станишев: Вебер е част от провалените политики на ЕС

Особено ме притеснява фактът, че ЕНП се опитва да се хареса на всички части от политическия спектър, заяви лидерът на ПЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишката защо гледа като преял с гъби?

Защо не споделиш опита си от България?След теб започна да цъфти и процъфтява.Сподели с ЕС как се воюва за власт."ТАЗИ ВЛАСТ С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕМАЛИ И С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ-това са твои думи.Кажи им,че нямаш един ден трудов стаж.Покажи им снимката от Орлов мост "Целувката с Местан"Мъжка постъпка.Има с какво да ги затапиш.Разкажи им за великите постижения от 1989г до 2009г.България цъфтеше.Народа ликуваше,когато нямаше храна и ток.Народа ликуваше когато обрахте 10 банки.Народът ликуваше когато разграбихте всичко и го изхвърлихте на улицата.Вашата 130 г.партия винаги е работила в полза на народа.Получихте цялата България,като наследство от крадливите си родители и я сринахте.Лакомията ви се оказа в повече,щом опряхте до пенсионните ни фондове и до спестяванията ни.Така,че най-добре е да не даваш акъл,кой се е провалил и кой не е.Живей си живота при хубавият стандарт,създаден от провалили се европейци.Ако не ти харесва поемай пътя към родината си Украйна.

Ми той и бате се оплаква, че уж са ортаци десните пък ни мамят за шенгена и еврото... туй заслужават сал една България да им иска еврото и шенгеня и те да увъртат по килифарски. Другите бягат кат дявол от тамян

СърГей и съмишленици усещат как тотално ще ги издухат от ЕП и страдат по техния си начин, както плюят по другите и хвърлят лайна във вентилатора.

Джендър до джендъра,майно льо...!

"лидерът на ПЕС", ПЕС ли са ПСЕ ли са, все тая. Само заради Станишката ще гласувам за нещо което подкрепя Вебер или който и да е друг само да не са сатрапите като Станишев и компания!!!

Кисело е гроздето Станишев, кисело е. Няма смисъл, не се протягай напразно.

Ще видите на следващите избори! Той и Костов беше много сигурен, после така беше потресен, че две години дума не обели.

Аиде вместо ние сме навсеки километър от софия до брюксел..да запеем вечная ни памет другари..вече сте.история така ли не разбрах те..

Надявай се, че сме история! Пребоядисваме се и пак ви управляваме. Пример - герб, където е пълно с бивши комунисти и седесари.

А Станишката,Нинова и сие са против Европа

Сменяй хапчетата. Правителството на Сергей Станишев и партията, чийто шеф е Нинова ни ВКАРАХА В ЕВРОПА. Без тях, щяхме още да търкаме праговете на посолствата, подобно на албанци и молдавци.

Проблемът е в това, че огромните пари и привилегии превърнаха стремежа за власт в самоцел. Всички там се борят за личния си престиж и просперитет, за големите заплати и влюбеността в собствените си персони. Ние живеем с ограничения, нарастващи данъци и натиск да издържаме пришълци. Те се прегръщат, ние понасяме санкциите, които непрекъснато ни налагат.

Уважавам Сергей, за това че вкара страната ни в ЕС. Обаче хайде малко по-кротко в приказките, особено когато се дават квалификации за провали.

Скоро маи ще останеш единственния комунист в еврпарламента ..щотто маиче в европа ви пратиха в червената книга с изчезващите видове.маи само в българия се въдете като мухи..

Ами да те изберат теб бе! Неграмотен, комунистически налъм! Събрали сте се там всички като теб и уверено водите хубавата идея за обединена Европа към пълен провал. Нормални хора не биха назначили нито един от вас даже да мие тоалетните в някоя компания.

Ако Станишев е неграмотен, с какво го превъзхожда друг, който говори с диалект, даже слага акцент върху грешката в глаголите от трето спрежение?

Кога ти свършва мандата другарю.....

Е да де , но той и Бойко Борисов е от провалените!

Г-н Станишев няма нито един ден трудов стаж! Кой гласува за него?

леле... сержо, сакън, не говори за провалени политики, че ако чуе твоят шулци, от стрес ще му се накъдрят розовите гащички

Бързо забравихме политиките на "Щастливите кокошки и веселите прасенца с топки "

Ами, че то няма НЕпровалена политика на ЕГС, товариш Станішев!!!

Ъ, то пък ти си хептен ...

да се притесни заради еленчето,да не му излезне именцето в ошфорките покрай ктб

батко как е братко :)

Нахален и силно корумпиран политик Станишко

а, какъв да бъде!? не може да е различен от другите и да го държат там.

Този ли говори за провали... Те соц партиите останаха без гласоподаватели...