Касим Дал бил ”разработван”, наказани са полицаи

Атанас Атанасов заяви, че висши полицаи са наказани за подслушване на Касим Дал. Разработвана била цяла партия от протестите срещу кабинета "Орешарски".

Обратно в новината

Коментари - Касим Дал бил ”разработван”, наказани са полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че не казва какъв е проблемът! Не казва всичко, защото като шеф на ДАНС направи доста бели и не си свърши професионално работата в противодействието на чуждите централи, а се заигра в политическите водевили и за това сега показва зъби, но не смее да хапе.

с коментара на 434.

Партия от "протестите"!По голяма глупост едва сме чували!Партията на Касим Дал била протестърска,а не Ердогановска!Иска да ги вкара в общия кюп,а те са си отделно бе,кукумицинов!Ше да е имало външно финансиране,а този иска да ги покрие!

човече никога няма да спре да ровичка, защото и по тяло и по душа е като пинчер. А на всички е известен нрава на пинчерите да настървено и злобно да лаят от страх срещу всеки и всичко което им е непознато и да въртейки опашки да се крият само в краката на господарите си.

Категорично възразявам! Имах пинчер и никога няма да го прежаля. Беше умно и предано животно! Нищо общо с този Атанасов! Спестете си глупавите описания щом не сте навътре в темата!

Атанасов е генерал и мъж колкото твоята лаеща ръкавица е била истинско куче! Че пинчирите са предани и обичливи никой не го отрича, но че лаят от страх срещу всеки и всичко също е истина.

Вече са започнали да харчат заема. Днес това недоразумение министърът на образованието участваше в парламентарния контрол и каза, че сега, когато заемът е приет, на днешното заседание на правителството спокойно са обсъждали въппросите на образованието и парите за него.

Вижте какво е написал по -долу един "виСшист", защитник на А. Атанасов: "ген. Атанасов каза , че е завършил право в СУ "Кирил и Методий"?! СУ 'КИРИЛ И МЕТОДИЙ', драги форумци?! Вижте лъжливия, тъп, платен защитник и драскач въвъ форума

и тоя на всяко л.йно горна кора.Генерал е колкото ланския сняг.Смях.Това същество генерал,да не е бил на фронта та генерал.тия като се издигнат само любов водят нищо друго.Сиромашко невидяло.

Този е генерал толкова , колкото и ген. Стоян Тонев. Той също натрупа пари и къщи от прехода , но не го разследват. И се сдоби с млада жена, дъртака.

Прав си, истински дженерали са звеновод бригадиров, митьо гестапоф и целата плеяда промоскальски пагононосци.

Истинските Генерале са кат бат ти Бойко Борисов завършили Симеоновската школа пожарникарския профил.

Нещо ти хлопа дъската и не разсъждаваш логично

Къде го чукаш, къде се пука. Срам нямат вече, еничарите. Някой съмнява ли се още, че турците пак контролират България, чрез поредният, турски, троянски кон, който вкараха деформаторите? Министъ на отбраната про-турчин, заместник - турчин, а тоя генерал Атанасов си го знаем още от костово време, че е ибрик. Ще разследват СРС срещу терорист и агент и партията му, но не и срещу обикновенните, български граждани, които тормозеше циганина ЦвъЦвъ. Ще разследват в полза на протестиращите срещу Орешарски, а тези срещу предишният, крадлив кабинет на Тиквата ще ги съдят. Това не е наша държава, българи. Осъзнайте се преди да са ни изселили, избили, или обрязали всички.

+++

Орешко като се дупеше на Доганя, на теб ти беше хубаво нали?

депесето е партия създадена от бекапе/кадесе и предадена на подчинение на рашисткото кагебе. Не ви ли омръзна да лъжете, че депесе е турска партия ? Дори Западът ви каза в прав текс, че депесе е рашофилистична партия и обслужва рашистките интереси в България и на Балканите.

Значи тогава Западът не би имал нищо против да забраним ДПС, още повече, че е противоконституционна, нали така? Защо тогава постоянно я защитават? Примерно председателя на европейската народна партия (към които принадлежи и ГЕРБ) Жозеф Дол като идва тук преди 3 месеца, беше поставил ДПС сред демократичните партии, с които на ГЕРБ е разрешено да състави правителство (за разлика от националистите, които за евробюрократите очевидно са по черни от дявола!)!

Стегнете се малко, сменете пиенето! Какво ви прави този Атанасов,та само като се покаже по ТВ и изпадате в хипетонична криза?

Артист бе. Омръзна. Ако не е той ще е другото говедо Каролев. А, да не забрвя и Методи Андреев. Пускат ги да се ожесточим за работа сутрин.

Да го сменим пиенето, ама нали пием с него - той не ще. Не го ли виждаш как с е изцъклил очите?

Естествено е това, което прави Атанасов - защитава коалиционния са пртньор, защото знае че при Касим Дал не само мирише на дим, а направо се извиват пламъци. А може да е подразбрал, че са лъснали някои неща при разработката. И затова Атанасов бърза предварително да окепази всяка информация, която би уличила Дал и партията му и съответно - Реформаторския блок. Помните ли скандалната "тайна вечеря" на Плевнелиев в Пловдив с турския вицепремиер? Другият начело на масата беше Касим Дал. На страницата на партията му във Фейсбук имаше "възторжено послание" от привърженик - на турски език - "С Аллах и нашата Турция начело - напред!" Партията на Дал от организационна и идеологическа гледна точка е копие на партията на проислямистката АКР на Ердоган в Турция...

А за България е по-опасна дори от ДПС

И в последно време май по-богата от ДПС, което притежава 3/4 от България.

Яни Янев 2

това е работа на Бсп и Дпс

Питам младите знаят ли какво значеше ПЖИ. Към дстрелочника Атанасов.Е и какво от това че е наблюдавата протурка партия.Ако я бяхме проспали щяхмели да знаем че зам.министър на отбраната е турски възпитаник.Дащо господин стрелочник не те заболя и като видя и разбра че Вежди не дава пари ,а даже съкращава щата на паметника на Шипка. Заплакал за Касим Дал.Плачете демократи,плачете за Касим Дал.Да ти го начукам. Я си покажи дипломата.Дядо казваше.На всяко кълбо идва краят.И твоят щи дийде.Особено ако покажа оиния снимки със стадо жени.

Опитай се първо да се запознаеш малко по-добре с образованието на Атанасов... и с това на куката на ДС- Митьо Гестапото .. а после пръскай слюнки ...тъпако ....

Кого защитаваш бе мамицата ти! Дал е враг. Жабока също!

Като знаеш толкова много за това тайнствено образование на Атанасов - запознай ни ти.

Турски агент, естествено че ще бъде подслушван... сега кой ще влиза бай ставри за разгласяване на кл. информация ?????

Вероятно имаш килийно образование след, като твърдиш,че видимо не е юрист, а той е работил не само ,като прокурор.Чети, глупчо,чети!

Ей килийното ми, Нещо си объркал коментарите... май и през килийно у-ще не си минал...

Явно е,че за теб юрист е главсека!Да си го носиш на рамо!

Вземи се научи да пишеш, бе нещастнико неграмотен! Ако и твоят 'не юрист" и 'не само, прокурор " е грамотен като тебе, значи си купувате дипломи.

Той не е юрист, това е видимо . Дипломите са друго нещо. А как е назначен за съдия веднага след дипломирането по времето на дълбокия, само той си знае.... Срещу, какво. По произход уж е селянче, не е от семейство на някаква висша номенклатура.

Гнома Атанасов е високо образован,интелигентен,мислещ,знае много и поради това е особено опасен за политическите си противници.Некадърният простак не може да е опасен,той просто не става за нищо.Онзи,малкият е изключително компетентен и затова му се плашат.

Касим Дал и реф.блок защитават и пробутват в съда предаването на мюфтийството на неустановено количество земи, които уж някога били собственост на джамии - централната градинка и джамията в Кюстендил, също в Карлово, в цяла Северозападна България, като Берковица, Монтана и др. Може да се обобщи колко от тези претенции вече са в съда, но списъкът е по-дълъг.

Имал съм възможността да се запознавам с резултатите от конкурси на кандидати за работа в досъдебното производство.Единствените, които отговаряха със знанията си на изискванията ,бяха завършилите ЮФ на СУ.Останалите просто си бяха неграмотници," завършили" дистанционно и получили документи за висше образование от измислени свободни и не знам какви си висши училища.Особено опасни са тези от Югозападния и Варненски свободен.Нищичко, ама нищичко не разбират!!!

къв, генерал, бе.. озлобено, ограничено миньонче...

ген. Атанасов каза , че е завършил право в СУ "Кирил и Методий", а не школата в Симеонов о. Което си е нещо съвсем различно. Какво като преди това е бил машинист. И аз съм работил преди висшето- тогава искаха стаж, за да кандидатстваш. Интересно как удобно сте "забравили" от сутринта до сега пълния отговор на генерала и дрънкате само простотии

Някак си ,се пропуска ,че Ат.Атанасов освен ПЖИ е бил приет и е завършил Юридическият факултет на СУ,че е издържал юридическият си стаж и е работил,като прокурор.Не се е и опитал и да стане доцент, професор,доктор на науките и т.н.Все пак трябва да има и малко обективност.

Не е учил редовно право. Дипломата му е от "ония".

Лъжеш!

Не е учил редовно право.

И какво доказва, че не се е опитал да стане доцент и т.н. ?Просто че не е имал нито знания, нито акъл да бъде.

Браво на ДАНС ,върши си работата ,националният предател и турски агент касим дал трябва да е под непрекъснат контрол .

Тука някакъв величае Атанасов с "генерал". Колкото той е генерал, толкова разбира от национална сигурност. Забавни са тия ченгеджийските "генерали"! По-известни са с това, че както се подиграваха навремето на Димо Гяуров - тръгнал като ефрейтор от МВР за президентството и на всяка пресечка му давали по едно звание... Друг подобен "генерал" е този тук на снимката. И разбира се - инженер, доктор генерал-лейтенат Бойко Методиев Борисов, който от запасняк - майор пожарникар стана направо генерал-лейтенант.

ОТ 30 ГОДИНИ ПРАВИМ САМО ЧЕНГЕДЖИЙНИЦИ И НИКАКВА ИНДУСТРИЯ!

И ПРЕДИ БЕШЕ ТАКА, АКО СЕ ЗАМИСЛИШ КОЙ БИ НАПРАВИЛ КРЕМИКОВЦИ В СОФИЯ, КАТО НАЙ-БЛИЗКОТО ТИ ГОЛЯМО ПРИСТАНИЩЕ Е В БУРГАС И КОЙ НОРМАЛЕН БИ СИ ПОМИСЛИЛ, ЧЕ С 1 МИЛИОН БУРКАНА ДОМАТИ ЩЕ ПРАВИМ ПЕЧАЛБА ОТ ИЗНОС НАЙ-ВЕЧЕ КЪМ СТРАНИ КАТО КОНГО, СССР, ЧАД, СВАЗИЛЕНД, АЛЖИР..

Такива като Атанас Атанасов,доказали се неудачници от специалните служби,тъй като и сега не стават за друго,биват използвани само за да хвърлят фишеци в публичното пространство!Както казваше Константин Мишев/бивш съветник на Филип Димитров/-"Информация-дезинформация-контрадезинформация!"Иди и разбери после кое е вярно!

то пък една партия ...

Отново да напомня на четящите тук. Нека да прочетат изказванията на Касим Дал и Корман Исмаилов по въпроса с арестите и делото срещу пазарджишките имами! Човек, който открито защитава радикални ислямисти, е редно да бъде следен, подслушван и "разработван".

Ами като е Дал ще го разработват. Виж ако беше Взел никой нямаше да го пипне. А пък ако подели взетото с подходящи хора и министър може да стане.

Касим Дал бил разработван докато Касим Дал а разработвал България...

Добре, че Реформаторите управляват, за да станат ясни толкова много неща. Орешарски излезе най-жалък премиер в историята на България - един страхлив мухльо на конци, при който цялата власт беше дадена на БСП. Разкритията доказват това. БСП е в опозиция с турците ДПС и там трябва да остане завинаги. Пенсионерите умират...

Всички шефове в МВР-то са бивши мутри/учителки/тъпи военни/завършили Симеоново уредени от баща си/синове на борци против фашизма/доносници и некадърници в живота/педали/завършили задочно някой университет, в който никой никога не ги е виждал - примерно Югозападния, Нов Български, Шуменски, Варненски свободен, задочно филиал на Техническия в Смолян и т.н. Изключение няма.

Възпитаничка на Варненския свободен(за докери и метреси) е "любимката" на цяла България полуграмотното, полурускинче Лилито Павлова! Че на всичко отгоре се напънала и защитила докторска дисертация в този "забележителен" университет!

Сакън, недей така! Момичето е много способно... щот' татю ѝ го раздава декан там.

Савецките олигофрени се чудят защо само ген. Атанасов знаел за подслушванията. Колко тъпи са комунистите. Много хора знаят за подслушванията, но са предпочели да си мълчат, за да се потули. ДС не обича работа на светло. Само прост БСП-ар би могъл да си помисли, че отговорните за скандала биха тръгнали да тръбят за него по медиите. Червени б.о.к.л.у.ц.и

Ама с тези точки в ника, дали не ни подсказваш, че си най-големият боклук? Щото мястото отдавна е заето от вожда Тиквоний!

Какъв вожд бе трол, я ходи да целуваш турци на Лъвов мост.

На глупостите , които си написал мога само да се разсмея и да те съжаля , защото простотията е мъка за собственика и а ти я притежаваш в Огромни размери . ТЪПАК

Изцъкленият гном бил локомотивен машинист! Това се казва способен човек, това е единственият локомотивен машинист в света, дето е станал генерал. Като го гледам какъв генерал е, ясно е какъв машинист е бил този лъжец и манипулатор, десният т...к на другаря Костоффф, и толкова "нормален" като него. Но те всичките от ДСБ са такива, там явно другарят Костоффф прехвърля вируса си на всички останали и ги заразява със злоба, омраза към всичко българско.

Както сте го подкарали,ще вземе да обидите и др.Рамадан Пънев, наследника на др.Костофф и виден гробокопач на България!

Както се вижда по ревовете на мурзилките във форума простотията е във възход. За тях е нормално да се подслушва и е много важно кой ще изнесе данните, че имало такова. Ако не е наш човек мурзилките хукват да обясняват на всеки читател на форума как изнеслия информация е не знам си какъв докато накрая се забрави изобщо какво точно казва тази информация и за кого. Същите комунистически трикове се правят под купища новини и не сам в този форум. 2+2=4 само, ако е написано от наш човек. Ако друг го напише, авторите е идиот.. Горе долу такава е логиката на пропадналите и деградирали дъртаци трудоустроени като мурзилки. Такива когато и да ги убиеш по особено жесток начин винаги е късно. Поне обаче виждаш до какво води неупотребата на презервативи.

Това, което пожела на "дъртаците", които трябвало да бъдат убивани, да се случи скоропостижно на майка ти и баща ти, а след като ги изпратиш и на теб!

АНАТЕМА!!!!!!!

Нормално ли е да се подслушва личност, която открито подкрепя радикалните ислямисти в България? Отговорете честно, моля!

На тоя май звездите му го говорят! Ами като не иска да поема отговорност и да стане шеф на ДАНС или полицията та да оправи нещата, да бъде така добър да престане да хвърля бомби в публичното пространство. Той откъде ги знае тия неща? Да не би да си има паралелна разузнавателна служба? Хайде бе, байно, ами поеми някаква отговорност, та да я оправиш тая държава, а не само да търкаш стола в парламента за една мноооого прилична заплатка, за каквато ние, простолюдието, не можем и да мечтаем, а след това и пенсия.

Eдиния бил "локомотивен машинист",другия.. "пожарникар",...все достоини професии..

ген. Атанасов каза , че е завършил право в СУ "Кирил и Методий", а не школата в Симеонов о. Което си е нещо съвсем различно. Какво като преди това е бил машинист. И аз съм работил преди висшето- тогава искаха стаж, за да кандидатстваш. Интересно как удобно сте "забравили" от сутринта до сега пълния отговор на генерала и дрънкате само простотии

господа, стига вече с тези "тролове4, "гномове" и др. атрибути по Толкин. Както Гнома, така и Гестапото са продукт на една машина, на един тип мислене9еднакво отвратителни. Разликата е , че Гестапото е по-хитър.Все пак стара милиционерска пушка, а Гнома в повечето случаи дига пушилка.

Гномът се опитва да пуска димки с цел да се отклони вниманието от 12 милиардния дълг.

Не е ли 16 милиарден!? Кога намалиха 4 милиарда?! Будалкаш, нали гроби?! Главите ви са пълни с лъжи и мръсотии!

Съвсем нормално е Касим Дал да бъде подслушван. Ненормалното е, че бивш ръководител на разузнаването, при това генерал, да изкарва на показ информация, която е секретна. Но това е капацитета на този локомотивен машинист. Затова на ръководни постове в разузнаването трябва да се избират служители, завършили специализирани школи, доказани професионалисти.

Наглоста и некъдърноста му са правопропорционални на ръста му. Цъкащите минуси негови колеги по ръст да ме хванат за самурайския меч!

Ето нагледен пример,когато на един елемнентарен човек се даде достъп да държавните тайни.Като Атанасов се изживява и М.Андреев,който по една случайност получи достъп до информация.

дебил. Само дебили могат да подкрепят това недоразумение в политиката и тези, които взеха загробващия заем. Невероятно е, че в 21-ви век, в една държава може да се върне робството. Малко ли ни беше в 1300 годишната история откакто сме на тази територия повече от половината да сме роби. Прав ще излезе Царя, че нещо в чипа ни е сгрешено.

Наистина няма нищо срамно да си локомотивен машинист - за това си учил, това работиш. Лошото е, когато и като политик си останеш с начина на мислене и нивото на познания на локомотивен машинист. А този според мен и за локомотивен машинист не става. То бива комплексарщина, ама неговото не се трае...

Измисленият генерал(а по същество локомотивен машинист), ГНОМА Атанасов усложливо се появява тогава, когато общественото внимание трябва да бъде изместено и в очите на обществото да се хвърли подходящото количество прах! Защо трябва да мислим и питаме за заГРОБването на България с 16 милиарда външен дълг, за ограбването на 4,20 милиарда от КТБ и 1 милиард от ПИМ, като може да си ручаме подхвърлените водевили, с подслушването на резняка Касим Дал!

тъй наречените ни политици са кръгли идиоти!

Абе, Хаяско, ако правителството на Ореха е марионетно, то какво е вашето? Да ви наредят да изтеглите 16 милиарда кредит, а вие само да козирувате и да заемете поза партер!

Kъм троловете;когато фактите говорят,мълчанието е злато!

Стани богат и ти.

Абе вие само ГНОМОВЕ ли сте се собрали ..... тъпи сини тролчета

Констатирам, че жужетата са повече!

Как се разпознахте, че сте "тролове", та му наслагахте "минуси" на човека!?! То, действително, само "троловете" се издават така смешно с всичко, което пишат и по начина, по който действат във форумите. Жал ми е за Вас и другите, продали се на сега харчещите руски средства "атакисти" и разбира се други червени герои.

Този хобит сигурно се готви да става шеф на ДАНС Дали директора на ФБР не идва за церемонията по назначаването му ?

Не мисля че са му фенове...

По спомени на негови колеги,Атанасов е бил слаб машинист и уволнен по непригодност.Такъв,непригоден,си остава и сега,само че в по-висока степен-"Гном".