Коментари - Лазар Груев предлага създаване на независим орган за контрол на СРС-та | dnes.dir.bg
назад

Лазар Груев предлага създаване на независим орган за контрол на СРС-та

Председателят на Върховния касационен съд Лазар Груев предлага да се възстанови бюрото за СРС-та или да се образува друг независим орган, който да контролира подслушванията.

Обратно в новината

Коментари - Лазар Груев предлага създаване на независим орган за контрол на СРС-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Груев вижте как действат Вашите колеги от МИЛАНО и ТИХИЧКО СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИ. СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ СЪД.

Абе Груев, Що за юрист си.Всичко се решава с ясни закони и тяхното спазване.Какви органи каква нова колективна безотговорност? В правото има принципи и те не съществуват от днес.Пише се закон - ясен и точен.В него има какво може и как се прави и какво не може.Накрая се пише колко го отнася този дето не го спазва.Пак ясно и точно,без вратички изключения и заобикалки.Направите ли това нещата си отиват по местата.Да,ама не.Не ви отърва,защото винаги искате да има вратичка за такива като вас през която да се измъкнете сухи.

Първо си оправете СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ПОДКУПНИТЕ СЪДИИ а след това говорете за друго.

Независим орган , препоръчан от БСП. ХА, ХА , ХА!

А бе г-н Груев, къде бяхте през последните години, нали именно съдът дава разрешение за ползване на срс-та??????? Защо чак сега това ви прави впечатление????? Или политическатА КОНЮНКТУРА СЕГА ИЗИСКВА ВАШЕТО СТАНОВИЩЕ?

Жорж Ганчев, политик над 2 млн. лв. Истинското му име е Георги Петрушев. Емигрира в началото на 60-те години в чужбина. Връща се в България не за да печели, а за да основе политическата сила Български бизнесблок, който два пъти участва в парламента на страната ни. Британската академия по фехтовка и Театралният институт в Холивуд, който е завършил му проправят път като режисьор и сценарист. Той е автор на седем филмови сценария, пиеси и книги. Два пъти е световен шампион по фехтовка.

Васил Божков, предприемач над 1 млрд. лв. Първата фирма на председателя на Българския бизнесклуб Възраждане Васил Божков се е занимавала с търговски и финансови операции. След този старт следва успешната 1991 г., през която изгражда верига от бюра за обмен на валута, пише в сайта на Нове АД холдинг. От 1992 г. насам компанията трайно се установява в активния икономически живот на България. В състава на холдинга влизат няколко успешно работещи фирми. Според класацията на полския седмичник Впроста Васил Божков притежава 0,5 млрд. долара и заема 21 място в Източна Европа.

Захари Желязков, юрист над 1 млн. лв. Бившият шеф на приватизацията стана известен с раздържавяването на Балкан, Инкомс телеком, Каолин Сеново, Слънчев бряг и Елените. Той беше обвинен и по-късно оправдан от Софийския градски съд. Делото бе свързано със спряната от Върховната касационна прокуратура приватизационна сделка за Инкомс телеком.

Йордан Цонев, бизнесмен над 3 млн. лв. Бившият председател на бюджетната комисия в предишното НС има висше образование по икономика специалност Организация на строителството. Преди да стане депутат от квотата на СДС, той е бил председател на икономическата и финансовата бюджетна комисия в бургаската община. В същото време е оглавявал няколко търговски дружества. Йордан Цонев, който се считаше за един от най-богатите сини партийци, не криеше, че е започнал бизнеса си с продажбата на пици на летовниците по Южното Черноморие.

Слави Бинев, предприемач над 20 млн. лв. Съдружникът в МИГ Груп, включваща веригата елитни заведения Кулхаус в столицата, е един от най-успелите мениджъри в развлекателната индустрия. Името му нашумя напоследък около съдебния му иск срещу боса на ВАИ Холдинг Георги Илиев. Преди да започне бизнеса си, той е известен като национален състезател по самбо. Освен на популярните софийски клубове Слави Бинев е съсобственик на звукозаписни студия и на небезизвестното радио Мила.

Иван Главчев (Ванко 1), продуцент над 10 млн. лв. Местожителството на Главчев в момента е следственият арест по обвинения в сводничество, трафик на хора и укриване на доходи. 28-годишният рапър е женен, с три деца. Голяма част от парите му са от реституция на недвижима собственост в Пловдив. Впоследствие земята е застроена и апартаментите се дават под наем. Съдружник е с баща си в бизнеса. Строи хотел в североизточната част на Пловдив. Известно е, че притежава колекция от автомобили Мерцедес, най-скъпият от които надхвърля цената на ново Ферари.

Цялата клика много ви е страх от подслушване. Затова пък никак не ви е страх от престъпност и корупция.

СТРАХ ГИ Е ОЛИГАРСИТЕ МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ ЧЕ В ТРАКТОРА ЩЕ МИ СЛОЖАТ СРС МНОГО ШУМ И ПРАХ ИМА ТАМ :):):):)

Бай Лазаре, тя и прокуратурата трябва да е независима, ама не е. Да вземеш в тази насока да концентрираш мисловния си капацитет, викам аз, а не да ни заглавичкваш с глупости.

И съдът трябва да е независим, ама изобщо не е.

независим... колко да е независим?

колко Долен е независим от БСП и ДПС

"тракториста" е човек с опит, нека оглави тази службичка

обвързаността на службите за подслушане с тези които ги контролират ми напомнят за следния виц: зъболекар се приближава до пациента, а той го хваща за топките и му казва "Докторе, нали няма да ни боли"

Всички съдебни органи, МВР, специалните служби и армията трябва да са надпартийни. Политиците не трябва да си пъхат мръсните ръчички там и докато това не стане, разделение на трите власти няма и не може да има!

Значи - никога ...

Лазар Груев - "за 2012 г. в САЩ са дадени 2370 разрешения." кви глупости говори тоя и как пъ ги изброи, цял свят знае че в Щатите се подслушва и се снима всичко без всякакви разрешения! Там за такива тъпи изказвания, тъпаците веднага ги гонят о системата! Видя се как действат "тъпити" американци, когато за нула време разпознаха и сгепсата терористити от Чикагския маратон!

Наистина са тъпи.След като са толкова добри задай си простичък въпрос -Защо допуснаха атентата? Най-важното е предотвратяването, а не последващите действия. При съвременните наблюдателни устройства сложени навсякъде проследяването е лесно.Така че хвали германците които от 74 г. не са допуснали атентат,изключвам дискотеката в Берлин през 1978 г.

Още един "орган", с безброй чиновници.

Ами нали Цецко ходеше на инструктажи в САЩ???Хората го видяха колко му е акъла и сега с право могат да се хвалят че са големи "демократи" защото са на светлинни години по подслушвания сравнение с българите дето хем сме малка частица от тяхното население хем сме голяма част по подслушванията. Нали Боко премахна тези които трябваше да контролира подслушванията и реши че в НС неговите калинки са достатъчно "развити" и могат и това да "контролират" като изпълняват заръките на Боко и Цвъкчо.

Изразът "независим орган" звучи много мило ... От кого и как "няма да зависи" този орган - умът ми не го побира. Ще ми се да прочета номенклатурата на зависимостите, но пълната, за да си представя как аджеба ще стане този номер с независимостта. Но чисто теоретично може, може ... Ама пък как се живее чисто теоретично ...