Сензационна среща на шефовете на ГЩ от Турция, САЩ и Русия

В турския курорт Анталия се състоя среща на началниците на генералните щабове на Турция, САЩ и Русия - Хулуси Акар, Джоузеф Дънфорд* и Валерий Герасимов.

Обратно в новината

Коментари - Сензационна среща на шефовете на ГЩ от Турция, САЩ и Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто турките и руските предупреждават янките, да се омитат, докато не са ги подпукали.

Ха ха ха a EC a BG

Ех, Анталия! Бил съм там! Голямо ядене и къркане пада! Интересно дали Герасимов ги е черпил всички със знаменития лосион "Боярышник", новото руско стратегическо оружие за борба с терроризмЪт?

Пурко, извади от устата си черния вибратор на Маймуняка, щото много фъфлиш бе гьотверен !

ШАХ И МАТ

Еврокрантата падна у ряката. Ам ся?

Какви ги пишете по надолу? Големия въпрос тук е какво правят САЩ и Турция на тази среща???? До колкото си спомням Русия реши проблема с ИДИЛ за има няма два месеца!!! Просто си отворете постовете от преди година и половина. Та пак питам????

То и Герасимов май се пита същото! Справка - снимката!!!!

Една добра новина, крайно време беше! Щом всички са против ИДИЛ защо да не действат заедно? Нека изгонят вълка от кошарата, пък после да избират чобанина. Тръмп просто изпълнява поетите си обещания.

Очакваше се. Просто Тръмп доказва, че изпълнява предизборните си обещания. Следващият ход е обсъждането на обстановката и набелязването на мерки по решаване на конфликта в Украйна. Обнадеждаващо развитие.

---Все по-бедна и все по-корумпирана . България се крепи , САМО НА ЗАЕМИ ... Кога ще теглим пореден заем ?

те тва са реалните глобални сили, а къде са оландчо, Меркелица и могерини? Нали са гоуема тработа, да решат въпросите в близкия Изток?

И от кога САЩ е сред най-важните държави в региона? Да не би Близкият изток да е някъде около Мексиканския залив. Такава каша забъркаха в тоя район, че би трябвало изобщо да не ги допускат да припарят насам, че току виж пак измагерили някой "арабски сезон" или "цветна революция"...

кога Русия е от региона ?

Ей тия три държави съсипаха българската армия. Едно време ги беше страх от България, сега доволно си казват наздраве на турски. До 1997 г. българската армия беше мъжка, а сега женска, като мед. сестрите чоплят семки по порталите, женени за военни, които играят на карти да мине работния ден.

Три или две са държавите?

ЖЕНО С КАКВО СЕ ДРОГИРАШ ? ТУРЦИЯ ,РУСИЯ И САЩ СА СЕ СТРАХУВАЛИ ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ СМЯХ В ЗАЛАТА !!! НИЕ СМЕ НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ТЕЗИ ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ !!!

Император Путин отново победи. Голям играч е. Спор няма.

кажи го на ония генерал без двата крака и едно око от вчера.

"Ония" = е за мн. ч. "онзи" е за ед. ч.

Само на три ли ще се дели Сирия. Ами кюрдите ? За сега се очертава интересна конфигурация на Сирия, ама ще видим след месец - два - хахахахахха

ЗА КЮРДИТЕ ЕРДОГАН Е ПРИГОТВИЛ ЕДИН ГОЛЯМ ,ДЪЛЪК И РЯЗАН ХУЙ !!!

Тримата глупаци

Тези тримата са умни хора, а глупаците са 27 и живеят между Босфора и ЛаМанша.

Крайно време беше. Да се надяваме, че със съвместни усилия по-скоро ще се свърши с този кошмар.

Тези заседават, а ЕС ще приема после мигрантите и ще им сменя чаршафите

Смех, смех и смех - армиите на четири и още 50-60 държави не могат дса се справят е няколко хиляди мотивирани отрепки. Смех. И отгоре на всичко, вместо да се засрамят, заседават. Още по-голем смех. Да им пратим малко македонци - ще изринат всите чалми...

Те цигани си имат, други не им трябват.

те макетата техните чалми не могат да оправят, качиха им се на главата, та чуждите!

Е,явно ти трябва да отидеш ,че да им покажеш какво да правят

До преди намесата на Русия ИДИЛ печелеше територии и беше въпрос на време да стигнат и нашата граница! След намесата на Русия и ИДИЛ губят територии и са в миша дупка към момента! НПО-джиите да дрънкат каквото си щат, но фактите са си факти....

"Tрите най-важни държави в региона - Турция, САЩ и Русия".....интересен географски прочит?!

Рашката пък за кво са го извикали, след като е безгласна буква ??? Сигурно да сервира кафето и бисквитите

Шило

Безгласна буква си ти, а правилното заглавие трябваше да бъде- Русия и Турция, допуснаха САЩ

канадеца не изневерява на глупостите си :)

е турската дипломация, велика.

Не знам за турската, но руската определено постигна целта си за разбиването на еднополюсния модел.

Превъзхвалените от Запада кюрди --ще го лапат целия ! после по същия сценарии --може и ние--покрай коленето на македонците от албанците нещата в историята си идват на мястото--мелезите аут

TEMATA E YASNA ,KIDE ŞTE SPRE ASKERA, İLİ PO PRAVİLNO RAZPREDELENİETO NA SİRİYA.

САЩ, Русия и тюркието. Все прости държави които вместо да си нарежат армията и да се концентрират върху демокрацията и евроатлантическите ценноси, като България, се занимават с глупости.

САЩ - 330 милиона Русия 150 милиона Турция - 80 милиона Разбирам, че искаш да си велик, обаче за съжаление си една обикновена селска пръчка. И няма на кой да се сърдиш.

sonibvc@gmail.com

:-) Не бе. Не си ме разбрал. Не казвам че ние трябва да сме като тях. Но при положение че имаме съсед като тюркието и исторически предположения, би трябвало и за нас армията да е фокус а не да се лъжеме че ни трябва. Аз лично нямам нищо против да съм селска пръчка между измислен гражданин :-)

Тяхната армия от чиновници защо не е била представлявана от никой на срещата? Не им ли трябват бюрокради там? Наш свинчо, преставител на ООН за Близкият и Далечен Изток(спрямо коя държава?), дали и той не е бил там? Как без него - той е нашият помирител и проблемо-решител! Българският месия е извадка на средната статистика в новите бардаци на модерна България - градовете. Зад него стои компетенцията и символа на успешна модерна държава, която не може да изхрани загиващото си население и е разположена върху една от най-плодородните земи на света.

да припомням ли паралелите с историята? след като вермахта викна 'хитлер капут' и излезе с бяло знаме и вдигнати ръце от Сталинград, през 1943-та имаше конференция в Техеран. сега, когато 'умерените' хвърлиха черния байрак и вдигнаха бялото знаме в Алепо, пак има конференция. само че този път Европата никой не я кани. за 30-тина години евросъюза успя да сведе влиянието на Европа до нива, до каквито и хитлер не можа да го направи!

А Местното население няма ли да го питат или само ще го избиват !?

Местното население бе избита от Обамовската коалиция в Сирия,. и Ирак, както и местното население на Украйна.А българското местно население от 9 млн. стана 5 млн. за 27 г. американска демокрация.Стигнахме до 97% импорт и фалит

И товарищ Толстой успя да се снабди с 30% от българската икономика. Щял да купува и останалата част разправя. какво да правят българите тука? да му работят за копейки ли? Остават селски ахмаци като тебе.

индианците да си стоят под бурките там ..

И после сензационно ще ядете и ще пиете, а други хора ще мрат.

5 години Обама и коалиция от държави по шериата бомбардираха ИД с възглавници. Охраняваха платформите на Маккейн с петрол, купен по 17 долара за барел от ИД и препродавани на демократична Европа от 55-72 долара за барел. Ла финито хайдуци !

Пред общ враг- сядат на масата за преговори. - Кръстоносците - България и Византия -срещу османците. Чудя се кога ще кацнат извънземните ,та белким ни дойде акъла ,че не трябва да се противопоставят хората един срещу друг!

Българиьо, за тебе те умряха.....

"Българиьо" Пръскаш!

Нещо мнението на ЕС и НАТО се губи в последно време.Или ще бъдат информирани за сведение без разбира се засекретените текстове.

Сюнет, Ибрик, Потури, Вазелин , стойка партер в Анталия

Тази среща беше очаквана ..... от някои особено с участието на Дънфорд. Може би вече е настъпило времето на така наречения "преход". А от вас драги ми демократи доста трябва да .......

иска да каже, но просто турците са си голяма работа.

Това е среща на новите Управляващи светът ! Ние като магаре се инатим да имаме добри отношения и с Русия ! Това ни отношение към Русия , ще ни излезе много солено след време ! Някой иска да поддържаме една банкротирала икономически и политически измислена Държава Украйна е демоде и ни води в икономическото Блато!

сега платените драскачи - не политици, а най-висшите военни органи от САЩ и Русия седнаха на една маса да преговарят. Не омаловажавам ролята на Турция, но ясно е че да започнат преговори началниците на генералните щабове на САЩ и Русия предварително е имало огромна дипломатическа подготовка. Нека сега някои драскачи пак да плюят по Русия. Кервана си върви, кучетата си лаят.

вече е добре. СЕНЗАЦИЯТА е, че света започва да се нормализира щом военните сядат на една маса.

обсъдиха края на Европа

Най-големите армии в НАТО си говорят с руснаците? Ще има ли среща на върха на НАТО за да се сведе информация?