Митов и Лавров обсъдили енергийните проекти

По европейските правила ще се развиват енергийните проекти между ЕС и Русия.

Обратно в новината

Коментари - Митов и Лавров обсъдили енергийните проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А митоф само измива ръцете на бърборко. Нещо в стил "лошите руснаци не щат да правим бизнес по правилата".

нашият тъпуняк се прави че неразбира по руски и се опитва да се прави на интересен на Лавров на английски ....Боко отсега е загубил мача с такия хюмнета

Министър Митов е поставил акцент върху енергийния аспект на двустранните ни отношения. ШЪ УМРЪ ОТ СМЯХ

Лудите умора немат! Бочко не разбра ли, че докато няма нов Президент, и ново правителство няма да има никакви енергийни проекти. Руснаците следят много внимателно, какви ги говорят и вършат нашите политици, защото те не са такива, а баш политикани, и следователно Митов никакви не ги е свършил. Даже и Бочко да отиде, и ще получи някакви мъгляви надежди, но не и обещания?! Освен това най малко до края на годината руснаците едва ли, ще предприемат някакви стъпки в тази насока, а причините са ясни на всички, кои са. Единственото, което може да се направи е да се дострой 1 блок на АЕЦ Белене поради форсмажорните обстоятелства около построяването му, и грешките допуснати от това и предишни наши правителства, както и от руска страна. Бочко трябва да прати работна група от специалисти, за да се довърши започнатото, ако не искаме да загробим милиарди. Този блок, ще е необходим поради, и най вече от екологична гледна точка. ТЕЦ -те в много близко бъдеще, ще бъдат закрити, и предполагам, какво ни предстои. Предполагам, че Русия също, ще отдели много голямо внимание на АЕЦ и ВЕИ, което пък за Арктика е жизнено необходимо, и първите стъпки вече са направени в тази насока. Този век, ще е века на електричеството и водородните технологии, и който не го е разбрал тежко и горко му......По натам е безсмислено да продължавам, защото всеки, що годе запознат човек знае, какво трябва да се направи в сферата на енергийната промишленост и ...... айде да не става много дълго.....

На този двустранен разговор само къдравата Сю ли е говорила? Лавров сигурно е бил шокиран от всичко което е чул и е онемял. Поне така излиза, след като не е цитиран да казва нещо. Вероятно не е могъл да осмисли нахалството на нашите управници, които се хвалеха, че лично имат заслуги за провала на трите енергийни проекта, лично призоваваха преди седмица за участие във флот ориентиран срещу Русия, лично при всяка възможност обявяват, че Русия е агресор, въпреки че НАТО е на нейните граници, лично тупат Порошенко по гърба и на всеослушание тръбят, че Крим е на Украйна и колко още идиотщини лично бълвани от нашите управници. И при това наше поведение поставяме въпроса, че искаме да сме енергиен център, за което искаме Русия да ни помогне! Ми аз ако съм на Лавров на мястото ще кажа на този голобрад момък, че можем да си правим хъб и Русия по никакъв начин няма да ни пречи, но газ от тях няма.

Ми как да го цитират? Сигурно пак е казал в микрофона "Дебилы" ;))

Без Aмерика , България е загубена

Та как ще стане това ??

Без коя Америка? Латинска? Или Централна???

мнението на мега мошеници и крадци не ми е интересно

Тия идиоти не схващат че проектите трябва да са взаимноизгодни! Не могат да са според интереса на ЕС! Няма как да стане. В Русия не пасат трева!

С Лавров може да бъде обсъждано само метеорологичната прогноза, другото той просто разпорежда...

Ако Борисов искаше да нормализира отношенията с Русия, трябваше да е уволнил отдавна Митов и Ненчев, а лицето, набедено за президент, да бъде изолирано по подходящ начин. Най-вероятно митов е демонстрирал на срещата как ние ще "напляскаме" руснаците, как ще им завържем газовите тръби на възел така, че по тях да не може да тече нищо, а ако излети единственият ни самолет, направо ще ги попилеем... Лавров вероятно много се е забавлявал от пенявенето на зализания ни пудел... За съжаление всички ние сме потърпевши от безотговорното поведение на такива наши управници и не може да не си зададем въпроса - а те дали не работят в интерес на някой друг??? И срещу какво?

"Даниел Митов е натоварен да нормализира отношенията с Русия.Борисов,заяви По европейските правила ще се развиват енергийните проекти между ЕС и Русия. Това заяви първият ни дипломат Даниел Митов след срещата си с руския министър на външните работи Сергей Лавров. Двамата са в Сочи за края на руското председателство на ЧИС "Хайде пак,ама нашите дали са получили разрешение от Козяк за такава акция,а?Хайде сега очаквайте посещение на Макейн или друг ястреб ,който ще "набие" обръчите на правителството , което в своята глупост се е помислило за за самостоятелно.Кръвожадната г-жа КлинтОн ,няма да има време да прескочи до нас , за да ни огрее със своята благодат и обич, ама тя е оставила такива траини спомени в управляващите със своята сторева подготовка ,която им проведе преди години относно "Белене",че още им държи влага.Но вече у нас има развити като сруктури разни природни и други организациики като "Протестна мрежа",разни тъмно и светло зелени,та те ще бъдат мобилизирани, та да вземат да свършат някаква работа,няма да получават бадява грандове,зер.На управляващите това им стига ,даже им е много и ще почнат да се въртят като перки на вентилатор,ще разиграват етюди на недочели , на недоразбрали и разни други.Те са далеч, ама много далеч от класата на Виктор Орбан.Не него също му спретнаха едно митингче, относно закупуването на два нови руски реактора за тяхното АЕЦ,ама той нарита настрана протестиращите и нещата се оталожиха, а пък ние ще платим милиардче,м да-а.

Без Русия , България е загубена.

"Борисов нареди на Митов България спешно да нормализира отношенията с Русия" Г-н Борисов и що така стана??? Че нали довчера същата тая Русия беше враг, който водеше война срещу нас!?! Какво се случи с вас, каква е тази чудна метаморфоза??? Някой да не ви е направил магия, а г-н Борисов??? И още нещо знайте: Това, което Вие и г-н прецедента ви заедно счупихте, Митов едва ли ще може да го залепи...

Това ли имаше предвид под "сближаване" банкянският тато? На тоя глупендер само патоци са му в главата,как се не наядоха тия боклуци...

Шефа на Митов - Кери - яко ще му се скара. Но нали имаме да даваме 1 милиард на руснаците. Ще целуваме дупета.

Уф... Къдравата Сю наистина го играе деливъри бой - говори с Лавров на английски?! Този да не го е срам от България??? Или супервайзорите не му позволяват да прави превод на посланието... Жалка картина като тапета :-( ПП: за видео + аудио в гуглето: "Sergey Lavrov and Daniel Mitov"

Лавров беше посланик в България, знае перфектно български. Ама друго си е да се правиш на "брекзит" европеец. Нищо, че и българския е официален език в ЕС !

Напълно безрезултатна и всъщност безсмислена среща, чисто протоколна. Митов, точно както се очаква за него просто си е изрецитирал като папагал дежурните кухи лозунги за "европейски правила", дрън, дрън, дрън и толкова. Лавров пък, прекрасно знае, че Митов нищо интересно, или важно не може да каже, защото е просто кухо тенекиено човече, на пружинка, която се навива на други места и всичките думи на този лигав клоун са просто безсмислен шум. Нито Митов, нито шефа му Боки, нито България имат каквато и да била субектност, или договороспособност от гледна точка на Русия. Всякакви преговори с България са просто безсмислено губене на време, тъй като България отдавна не взима никакви самостоятелни политически решения по принцип. Това Лавров и Русия много добре го знаят и без безсмислени срещи. Единствения смисъл от тази среща за Русия е, че просто може да сведе до представител на българското псевдоправителство гледната си точка по определени въпроси, които касаят отношшенията с ЕС. Съдейки по липсата на какъвто и да било положителен коментар в руските медии, Лавров просто е повторил официалната руска позиция по въпросите, която и без това е добре известна.

аман от "братушки"! Най скъпия нефт в Европа!!

пак ли опряха до нас - та БГ, та после Гърция после турция сега пак ние... какви прошляци сме!

Какъв нефт бе айол. Мълчи и ще изглеждаш по умен. Не пикай срещу вятъра . Ефекта е обратен тиквичке.

Много интересно предложение прави пратеника на Борисов!Русия да си продава стоката , но видите ли по европейски правила!Аланкоолу , стоката е на Русия и тя ще си я продава по нейните правила !Като не ти отърва търси си американска !Интересно какво са ни продали американците изгодно?Да видим : подариха ни една мухлясала царевица която трябваше да платим транспорта и тя се оказа много по-скъпа от нормалната на пазара!После " купиха"ТЕЦ Марица на която държавния НЕК , трябваше да изкупува тока за 20 години по тройни цени , а бе я си .......мекерета ни управляват!

Ердоган пак изпревари гяурите

Москов гяурите ли?Той Пут..ин им е...ва мамата на тях!Санкции и войни!

То нито чука, нито звъни - само носи каквото му дадат от ембасито. Предполагам че и Бойко не знае за к'во иде реч. ПП: относно Ердоган - ами той най-вече е изпреварил баща ти!

Митов е изпратен като пощальон- занесъл е каквото са му дали и се връща празен. И то точно днес.

Безсмислена среща, освен да унижим малко малкия Дани...

Ние най-безмислено си навиваме за европейските правила, а хич не питаме другата страна дали и тя няма правила случайно. Един вид - от вас бензина, от нас - идеите!

Кой е лавров?

Оня при който Баце изпрати Митов на килимче.

Лавров заради конският си сурат има прозвище, ,коня"!Освен това е изключително глупав,но е упълномощен от путиновата,,бригада'' да ходи по разни форуми и да дрънка глупости!

Щом ти казваш че е глупав, тъй ще да е троле... Съмнявам се, че е удостоил с внимание наШто джендърче...

От къде те осведомяват тебе?

Митов не е човекът, който може да нормализира отношенията между двете страни. Рокерната дипломация е добър предвестник. Така китайците с тяхната пимпонгова започнаха навремето. Наложителна е среща между премиерите, защото турците бързат.

Този пък нищастник що не се скрие? За Митов става дума. Дипломат бил? Виж ти!

Митов. Това е световна новина...

Президентът Путин и Медведев ходят в Атина, Белград и Будапеща, заобикалят ни, с което се създава едно излишно напрежение, обясни Борисов. По думите му, политиката на страната ни трябва да е балансирана спрямо всички. Това е среща на външните министри, така че руският външен министър Лавров има среща и с турския външен министър и с българския и предполагам на 4 очи с всички. Ние имаме да решава енергийни проекти с тях. Имаме да решаваме доста неща в областта на визовия режим и облекчаването му. Знаете има и санкции, тази година няма да паднат, но догодина поне да се облекчат в сферата на селското стопанство, защото там търпим огромни загуби към момента, обясни премиерът".

Триумфална арка на напрежението ли се получи бе Бойко ? Ще си платите всички, както подобава за предатели.

Бойко провежда пробългарска и проевропейска политика!За това Народа го преизбира и му вярва!Ковто е жив погром за путлерастията която е с високо вирнат на към Масква г..з!

Доколкото разбирам митоофф е казал, че от България нищо не зависи.

Pesh0

Да го светна Митов , че бургаското пристанище от една седмица е затрупано с камиони , които карат на някъде тръбите за южен поток . Нямам идея къде ги карат , че и с камиони . Ама е малко късно Митов да говори за енергийни проекти . Явно тръбите си имап предназначение .

Щом сме НЕизрядни, не спазваме договори, лъжем партньорите си, няма значение с коя държава е договора. Всяка държава има право да ни осъди за компенсации. Така че независимо от "нормализираните" взаимоотношения, сиренето вече е с издадена касова бележка за 650 милиона евро. Само че няма да ги плащат лумпените-политици, а ние - раята, гласоподавателя, мат'риала

Бе тва Митовчето, както и да го хване камерата се педал излгежда......

Даниела

Твърдо вярвам, че Митов твърдо ще отстоява българските национални интереси и няма да се поддаде на руският шантаж

Аз лично не бих очаквал нищо твърдо от къдравата Сю.

И не само българските - и други национални интереси ще защитава. Ох, не е лесна неговата - с две родини, с два паспорта, кого по-скоро да защитава ?

твърдението ти е добра и удачна ирония! Евала.

Въпроса с енергийните проекти стои по следния начин.Тръба може и да има но ние трябва да си подадеме задната част за да има къде да влезе тази тръба.Understande???

Точно с Русия никога на трябва да бъдем в лоши отношения, и не само с нея, а по принцип с всички държави.

Статията в Die WELT - "Deutsche Firmen setzen auf Fabriken direkt in Russland" е от 26,06,2016-та.. САМИЯТ ДИ ВЕЛТ по данни на БУНДЕСБАНК повдига въпроса, за който писах.. А ТИ ЗА СПАМ ГО ОБЯВИ.. И DIE WELT ли вече е спам???

..По европейските правила ще се развиват енергийните проекти между ЕС и Русия... -- нали закриха ес? за кви правила пишат тези?

Митов и Лавров обсъдили енергийните проекти Да не стане така, че след едно такова "осъждане" да се дигне цената на газа.

Не, само на свирките. Споко.

не са ли чуват кво говори БАЦЕ?? Пък най-веч МИНИСТЪРИТЕ МУ да прифанат малце от него.. МИТьоФФФ: " Това енергийно сътрудничество обаче трябва да става по европейските правила и одобрените от Европейската комисия проекти", обясни Митов. Пък БАЦКО си хортува веч за ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ НА ЕС с енергийните проекти.. Та с туй изричиния на МИТьоФФФ става ясно, че пак сме ПОКРАЙ ОХРАТА!!

Основен извод: Чавушоглу отмъкна патока под носа на Митов, докато вторият (за малко да кажа "нашият" погрешно) се репчил на Лавров за европейски правила в открит, но НЕ и плодотворен диалог.

Митов турците дърпат и другата тръба към тях /взеха ни и Син поток/, и не се събразяват ни с краварите ни с НАТО а си гледат интереса а вие чакайте да ви кажат какво да правите от ЕК, чакайте как се нарича това М ???!!!

нарича се интеграция на турция в ЕС

Мислиш ли че дори и да бъде приета Турция в ЕС, тя ще се събразява със малоумните им заповеди, и ще си ощетят държавата ха ха тамЪн да е вярно.Интереса клати феса, и това те го умеят и то доста добре.