Турският президент Ердоган ще посети Русия на 9 август

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган ще посети Русия на 9 август, съобщи Интерфакс.

Обратно в новината

Коментари - Турският президент Ердоган ще посети Русия на 9 август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно на руснаците им се отдава да стоплят отношенията само с диктатури, с демокрациите са на нож. Направо се плашат от демокраците, не знаят какво да правят с тях. Падне ли им диктатура, веднага намират подхода и се сдушават на момента.

Да си вземе повече памперси. Прогнозата ми за него не е добра - ще се напикае поне два пъти

Голема, славянска любов ! На Путин ще му донесат шалвари за армаган.

Пичове, има нова реалност в света, Руската армия и флот са с нови при това по-големи възможности от Американските. Ердоган, иска не иска , ще ходи с ключовете на Цариград и Света София в Москва.

Her kendisi bilir-Ако си мюсли трябва да го знаеш, и пак не се знае знай ли се.Гьотверенството и манафите са мюсюлмански специалитет.Така , че мюсюлманките с каба гьот даул гиби да си гледате е.аните мазни даули и на чуждо умряло да не плачете.

Не харесва нерязан Путин. Ердоган ще му прави сюнет но кокво ли ще остане от атрибутите на Путя :))) може и нищо:))))

А Сидер Ага няма ли участва на таз велика среща? Ще пропусне секса! Аааа, не бе, той ще има задачата да го коментира по ТВ-то си.

Пак ще гледаме публичен секс между двамата диктатори :))

отиде хъбчето на Боко. Тръбъта у турско хъбчето у византийско за нас ...... за нас американците са определили .... среден пръст щот ни слушкаме хахаха

бай юрдане ,южен поток няма да го бъде .защото няма кой да се съгласи за това от Европа,а и САЩ няма да го позволят ако не минава през България ,това го запомни от мен мошето :)))За руските доставки на газ има два пътя,през Украйна или България,друг път няма и няма да има!

Мирише ми на излизане от НАТО на Турция!?!?!!!Путин ЩЕ ПРЕДЛОЖИ на Ердоган ГАЗОПРОВОД и АЕЦ, а в ЗАМЯНА -Турция ще СПРЕ подкрепата на ИДИЛ и ще поддържа Башар Асад!!!!!! Втората стъпка ще бъде ПОКАНАТА за участие на Турция в БРИКС!!!!!!!

abasador

може би, тази среща ще сложи край на дългогодишната традиционна враждебност между двете страни, като се започне от Руско-турската война от времето на Иван Грозни, като се премине през Кримската война, та се стигне до (освободителната за нас) Руско-турската война от 1877-78 г. Да се радваме, че напоследък с добрите си политически решения, Евросъюза сложи начало на стопляне на отношенията, между тези две страни. Лек ден.

домати, уж пипер, уж стъкло ... а то какво стана:)))

Пее си вече Джуждо:"Тез червени домати, кой ти ги Ердо разклати?".

Ти отдава му ги клатиш- турските домати, па и от краставиите не му се гнусиш! Гладнев, гледай си празната чиниика, къде пак си навираш дирника!? Явно 500 години са ти били малко!

къде си ги виждал тези 500 години:)))

Глада май се вихри в Путинландия, а вежлифко- мекокиткоф ?Само със самогон и кисели краставици не става ,трябва и мръвка,ама през септември ха ха ха ...

Абе тоя Ердоган луди ги направи копейкаджиите тука. През седмица сменят тактиката и вече се объркаха - да го плюят ли, да го хвалят ли. Атакистките са в най-кофти положение - хем трябва да го хвалят, че Москва им нареждат, хем да го плюят, че по партийна линия не го долюбват. Завалийте !

Тези сладури, ще се разцелуват като бай Тошо с Брежнев!:-)))

верно - събраха се и докога. Колко пъти се събират и разделят.

Какво ли не прави любовта между двама мъже...информация от западните гейове, само те знаят най добре!

събраха се!!!

Не плювайте рашъните, те са ни резервната сламка при давенето, нито НАТО нито БАТО ще ни помогне или защити в днешния размирен свят!

Щерев, къде си, тъпо, просто парче, какво стана, турски поток пак ще се строи, ние пихме една студена вода, рашъните пак са на турските курорти, ние, втора студена вода и най-важното, недай си Боже ненормалника Ердоган да реши да ни присъедини към Турция(ще му са необходими 6 часа армията му да поднесе приветствията си на Чехльо Амебов в София), тогава пием третата и последна чаша вода, краварите няма да му кажат нищо, а руснаците ще ни се смеят и с право!!Това е положението!!!

Теб като те гледам ще си най-отпред с турския флаг да ги посрещаш.

Абе тези вманиачени и много повярвали си диктаторчета, които вече успяха да спастрят с кражби, измами и престъпления от народите си милиарди ще настъпят много скоро мотиката, както са тръгнали и карат през просото, и ще си намерят майстора, и ше дойде време, когато всеки от тях ще се крие в миша дупка и след това ще гледа като препикано мушкато - помнете ми думата - но сега не могат дори и да го допуснат и да го вдянат. На тези двамата ще видите как занапред параноята им все повече и повече ще им се отразява и на тях, и на обкръжението им, и на държавата и хората, за съжаление! По съвсем разбираеми причини!

Надай се, власт не се дава така лесно, след като народа ги подкрепя с над 85% в Русия и Турция

Разбирам ги и двамата...на единия и на другия им наложиха санкции, а съединението прави силата, така, че който си мисли , че ще ги прецака жестоко се лъже, а най малко за това е виновна Русия-който не иска мира получава секира! Това е секирата за гейчетата!

А лошото е, че и ние можем да го отнесем, защото нито НАТО нито ЕС ще ни помогне при една война и най малко когато сме на фронтовата линия отпред!

Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак! Ако се появи там и третият кретен, Перуката Тръмп и Тримата глупаци (по Доньо Донев) ще се окомплектоват и съберат, за да видят кого и как могат да прецакат и/или откъде какво и колко могат да откраднат... Тези пак ще се прегръщат и целуват, а след това пак ще започнат да се плюят и вадят криливите си ризи, и т.н., и т.н., докато хората им не поуменят и не вземат да изритат тези мощеници, дето непрекъснато ги лъжат, крадат, манипулират или тормозят.

Винаги когато двете ни поробителки туркия и рассия са били добре са ни кроели шапката...та пазете барута сух, братя!

100% съгласен Юристе, ама като немаме вече ни барут ни пушки, освен да лееме куршуми и да правиме черешови топчета.

Все по-силно почва да мирише на печено в света! Надявам се и е крайно време САЩ и ЕС да преосмислят членството на Турция в НАТО! И да вложат много повече и сериозни средства за охрана С ОРЪЖИЕ! на нашите и на гръцките граници, които са граници на ЕС! Знам, че това няма да е лесно, но считам, че с малко помощ източноевропейските държави могат напълно да компенсират членството на Турция. Колкото по- рано, толкова по- добре!

Путин забрави загинали летец.

Едва ли !

Тия двамата пак ли ни мислят злото?

Цветна снимка на хитлер и сталин

"Русия и Турция са обсъдили освен това осъществяването на проекта за АЕЦ Аккую в Турция.." Шанс за Боко! Да бега да им продава реакторите от Белене!

За Русия, Бойко е двойна нула. Нещо което по принцип трябва да го има, но на практика го няма.

Белене ще бъде продаден с бонус. Територията на бившата държава България.

ivo10

Турците са готови и гъз да целумат само и само да си оправят отношенията с Русия. Нашите мърди кой ги прецака сега? Еврокомисията ли или мудността им?

ще се целуват в устата. Ако не - не е никаква дружба. Хайде да е честита дружбата от векове за векове както казваха едни преди.

Путин клекна. Сега ще прави фелацио на Ердоган в Кремъл.

Дали Путин а? Май ти си вечно клекнал, 500 години те рендосваха, ама сега им ядеш краставиците!

КПСС-АКП КПСС-АКП УРааааааааа.... Вечна дружба. ДА живеят братушките и ислямушките.

Тъпи кравари, кажете нещо за любимите ви васали НА ФАЩ от еврогейска Европа докога ще погребват жертвите на терористите които създадоха?

ей... еврогеец.. от какво се оплакваш бе? Какво? не живееш ли в България? Значи си еврогеец, нали?

Я,стига! Нали Меркел се срещна с Ердоган в края на май и беше пределно радушна?Нали тя разреши преследването на немския журналист Бемерман по нота на Турското външно? С какво майския Ердоган е по-добър от юлския? Вчера Юнкер заяви,че се прекратяват преговорите за европейско членство на Турция,ако се въведе смъртно наказание. И нито думичка за процесите,които в момента текат в Турция... Е?

Е сега руските санкции ще паднат на куково лято. Какво правим с доказаните доставки на гориво от ИДИЛ за Турция? Путин трябваше да изчака първо Меркел да приеме султана, после да се среща с него. Сега Запада ще си намери нов кокал за гнявене.

И плеснат с ръце па се прегърнат... Хайде да е хаирлия мюсилманската дружба!

Бре,бере, такава липса на опорни точки за русофилите скоро не е имало. Чудят се кво да кажат. Сега освен братушки си имат и турчушки. Честито!

Твойте турчушки са ти у павителството! Даже министъра ти на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА ВЕЖДИ РАШИДОВ Е ТУРЧУШКА

На поклонение ли отива,или на гости?!

Отивам при новата си булка.

На 9 август Ердоган ще свири на Путин, ако на 29 юли според "некои съобръжания" не дойде края на света.

Путака ще отложи края на света само за да посвири на турската зурла.

За русофилите сближаването означава: БьвСьеПье и Дьепьесе да излъчат общ кандидат за целувач на руския посоль

На времето Сталин и Хитлер също си бяха близки.

Платен простак до платен простак...

тук са само рубладжиите!

С нещастни безпарични пубери не разговарям. Колкото и да ви тясни дупята без пари няма да дойда. Намерете си някой мангал да ви рендосва

Само парцалеза се продава за пари.

Ако ще си стоплят отношенията, може да решат още една атомна централка да си построят. Трябва и Боце да се намеси и да опитаме да им набутаме нашата от Белене. И куче ще им подарим. Каракачанска овчарка.Да пази 70милионното стадо на Султана.

Що не вземете всички путофили и сорософили да си теглите по една какалашка, а ни занимавате с това, кой от вас е по-голам предател ?

Тука няма така наречените "соросоиди", това е просто термин измислен от рубладжийте да оправдаят своето поклонническо поведение.

Руските джагали отново са слуги на двама господари. Така е било, така и ще бъде.

И ти да не си се отъркал в моя дългия щото аз тайно от Щерев и Бегееца се пусках по млади мъжки дупя. Таковата да не би да не съм те пропуснал

Като не ти пускат жените, ще ходиш по задните дворове на мъжете. А уж квичиш срещу еврогейовете. Не се притеснявай, живеем в демокрация. Няма лошо, че си падаш по мъжко бельо.