Екатерина Захариева подкрепи Доналд Тръмп за реформите в ООН

По инициатива на Доналд Тръмп, в централата на ООН се проведе среща за реформата на ООН, в която участва вицепремиерът Екатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - Екатерина Захариева подкрепи Доналд Тръмп за реформите в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЛИ НА НАШАТА ВЪНШНА И ТРЯБВАШЕ ПРЕВОДАЧ В БРЮКСЕЛ. ДА НЕ БИ ДА НЕ Е РАЗБРАЛА НЕЩО КАКТО ТРЯБВА .

Тръмпи иска всички страни да имат равни вноски, а патицата е съгласна от наше име. Ха познайте, дали имаме изгода от това предложение!

Мазна продажна змия на американска хранилка.Доверено лице на предателския пумяр Плевнелвлиев.

Егати как му е улекнало на бай Тръмп, като е разбрал.

А той знае ли?

Захариева разговаря с премиерите на Албания и Република Македония А така де добре сме се събрвали.

голям!" Захариева разговаря с премиерите на Албания и Република Македония "-, значи с най важните страни и държави на света, правим голям авторитет! Все така напред!

Кате Кате кат се Кате жениш гледай кой ке земиш ! Да не земиш Кате ... Даскалчето

Тооо, таз г-жа/другарка и по друг начин може да подкрепи(убеден съм,че ще е всеотдайна)Тръмп, ама да не научи Мелания, че тогава...!!!

Нищо ново под слънцето - винаги гласуваме "да" преди да са дочели предложението. Важното е кой го е направил, а не какво се предлага. И предишните бяха такива.

Кога успя, да се запознае с предложенията на Тръмп и да оцени, че те са полезни за България. Действията на нашите политици ми напомнят разговор на посланикът на СССР в Белград и Тито. П: "Вие не хвалите достатъчно другаря Сталин, вземете пример от българите"! Т: "Те българите доскоро много хвалеха Хитлер, та сега наваксват". Може би за Екатеринка (а бе, защо родителите и са и дали руско име. Няма ли да се откаже от тях?) е било въпрос на чест, първа да подкрепи предложенията на Тръмп. Дали за България те са добри или лоши, не е от съществено значение.

После, говори се из коридорите на оон-то , че му ударила и една тръба...

Ниесе оказваме путка.репа, и без да питаме !

Поне да беше изчакала да разбере. в какво точно се състои тая реформа. Но, когато си в ролята на дупедавец, викаш браво още преди господарят ти да си е отворил устата!

Боже, прибери си вересиите, като започнеш от тази набедена външна министърка. Тя хал-хабер не разбира от дипломация, а за протокол и етикет, не я търси. Сигурно пак е с плажна рокла, дори в ООН. При това, няма нито образованието (тя е юрист, но без практика), нито опит, нито излъчването, нито поведението на водещ дипломат. Но, нищо ново под слънцето, а то е едно и То решава кой какво къде как защо колко... У нас е така - Слънцето, тоест, Боко...

Имаш в предвид НАБЕДЕНОТО слънце. Понеже той е слънчице за всички тия измислени герои.

Каквато външната министърка,такава и държавата,ако може все още да се нарече!Да не говорим за служителите в дипломатичните представителства.Дипломат във Валенсия едва завършил земеделския колеж,а не университет...порнография....О свещенна простота!!!

Закривай оон-то.

Е, тя винаги е "за"!

Мисля,че Катето последна се е подписала,както правят всички нейни колеги от България.Седят,слушат,но не смеят да се обадят и чакат какво ще кажат другите и тогава чак се разписват-за или против,а понякога даже не знаят какво разписват.Защо веднъж първи не си кажем думата?Голям страх да не се изложат.

Ми ся, това не е новина. Щеше да бъде новина, ако български политик или висш чиновник НЕ подкрепи някое хрумвани на поредния президент на САЩ. Но пъке забавно - БоБо и Ко подкрепят Тръмп със същия комсомолски плам, с който подкрепяха Обама и Клинтън преди изборите в САЩ... Поредното потвърждение на старата максима, че "Когато в Кремъл пръднат, в София се нас.ират". Просто сме сменили Москва с Вашингтон, Берлин и Брюксел. Но понеже сега се пърди в три града, то и в София се нас.ират три пъти повече, та смрадта е огромна...

Ми ся, това не е новина. Щеше да бъде новина, ако български политик или висш чиновник НЕ подкрепи някое хрумвани на поредния президент на САЩ. Но пъке забавно - БоБо и Ко подкрепят Тръмп със същия комсомолски плам, с който подкрепяха Обама и Клинтън преди изборите в САЩ... Поредното потвърждение на старата максима, че "Когато в Кремъл пръднат, в София се нас.ират". Просто сме сменили Москва с Вашингтон, Берлин и Брюксел. Но понеже сега се пърди в три града, то и в София се нас.ират три пъти повече, та смрадта е огромна...

ВИДЯЛА ЖАБАТА, ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАК...

Катето е захарче, което чичо Дончо пуснал за дистанционно управление на портиерите от State Department. Но в статията ми липсва и нейното експертно мнение, че Грипените не са добри за нас.

Па нема как, да е друго. От тия икономисани парички, ще додат и за нас гущерчета. Требе да се слуша, или нема гущерчета!

Не се и очаква друго

Има власт която неспирно бди за нашите интереси. Народът е доволен, сит и весел.

Каквото и да ми говорят, пътят на България е с Русия! Точка! Трябва да следваме народа, който ни спаси и с който ни единяват дълбоките славянски корени! Точка!

пътя на България е с българите...

Колко хубаво е че имаме поредният външен министър отстояващ непоколебимо националните ни интереси, които съвсем очаквано и естествено съвпадат с тези на опората на световната демокрация.

Дърт коцкар е бай Дончо, а и нашите са лесни.

Може да е коцкар,но не кокошкар.Пък без подкрепа какво ли щеше да стане

Ми ти какво очакваш от някаква соросоидна пачавра? Не си ли вдигне краката, пардон, ръката никакви грантове.

Какво да очакваш от една евтина соросоидна проститутка. Не си ли вдигне краката, пардон ръката няма кинти ...