Борисов: Не сме нито срещу Русия, нито срещу Турция

Нашата дружба не е насочена срещу никого. Нито срещу Турция, нито срещу Русия. Там където се строи няма войни.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не сме нито срещу Русия, нито срещу Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проф.Божидар Димитров Ние сме за Одринска и Беломорска Тракия, анадън му , БойКА !

... до вчера беше против, днес не си против.... утре не се знае .... как ще се завърти "слънчогледа"..... джамия пред НДК..... пари от Саудитска арабия.... надежда половината да се откраднат.... защо не

Там където се строи няма войни..............до тук добре ....ами защо не построи аец белене,,,,,ю.поток

ПРАВ Е СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ... ОЩЕ БОТЕВ Е КАЗАЛ ЧЕ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ МРАЗЯТ НАЙ-МНОГО ГЯУРИТЕ :)) .... ПРИМЕР - БОРЧЕТО ПУСНА ТУРСКА ГАЗ ПО ГЯУРСКИЯ ПОТОК И ТУРСКИ ТОК ОТ АЕЦ "НАХУЮ" :))

Бойко е прави ,че неговата политика не е нито анти руска,нито анти турска.Тя е антибългарска!

Абе те и за България не са, кво ни интересува против кого са.

Бойко работи срещу РФ, това всички го знаем и то отдавна... С такива изявления става още по-смешен и жалък! Истината е, че американците му навиха пружината да работи за "интегрирането" на западните Балкани, разбирай Вашингтон да лапне онова, което още не е лапнал в тази част на света...

Докато г-н Борисов произнасяше словото си, този маляк ципрас не спря да се хили,като последният....пфу-у-у-у, грам уважение нямаше.За тва не ги понасям гърците!

Че то цял свят ни се смее!

На идиотите само Русия и Турция са им в главите! Какво общо имат Русия и Турция с тая среща, че се опитват да ни плашат пак с тях? Единствената връзка която мога да направя е войната в Сирия, където Русия и Турция се биха и унищожиха терористите, които използваха оръжие, купено от тия четири страни на срещата, които сега имат наглостта да говорят за мир и война! Бойко кога ще поискаш от Сърбия да ни върне престъпника Цветанов? Как може наши "приятели" да не искат да ни върнат престъпника и да го пазят? Да не си се върнал от Белград, без Цветанов, идиот такъв!

а срещу израел?

Ръси Боко бисер след бисер, пардон - тиквено семе!!! Направо редосеялка!!!

Поредната изцепка на Бацето-тиквин. Помислете само как може една дружба да бъде насочена "срещу" някого. Враждата може да бъде насочена "срещу", но дружба да насочиш срещу някого, това вече е гениална измислица и патент на Боци. Винаги, когато си помисля, че Боци е достигнал върха на глупостта си, той открива пред мен нови нейни хоризонти с поредното си изказване.

Ни занимавате със всяка простотия,изречена от този из...од? Изморих се. Толкова ли нямате за какво да пишете?

и понеже излиза , богатирскя влиза

Абе Тикво, нещо Турция ли излиза от НАТО или ние......

а от чивтосване между прач и прасе

От годежа между двамата диктатори нищо хубаво не може да излезе.

з благодарим за четкие кам саита ни и от раководството вав москва- награждава литар одеколон явно имаш опит с него,ела да получиш в офиса

Неправилно изказване. По-реалистично би звучало - ние просто следваме указанията на Белия дом.

или от турця си минал границата като диво прасе, а грухх

браво грухх, ти си начо прасе

Айде хаирлия да е-и скоро една евромагистрала София-Белград-Виена. Безвизови плескавици и коледно супернамаление за бедното българско население население.

тва второто "население" е от ехото на роуминга...

Ало, Борисов,вземи се малко в ръце! Едно говориш, а твоите хора друго вършат. Не бил срещу Русия! А Плевнелиев, който се готвеше да воюва с Русия, кой ни го натресе? "Магаре да бях предложил и него щяха да изберат!" Забрави ли? Това са твои думи казани при избирането на Плевнелиев. И доказващи наличието на 80% от хората на Иво Христов. Иначе, кой нормален човек би гласувал за такъв президент. А докладът за националната ни сигурност, който парламентът прие пак благодарение на ГЕРБ? Там ясно е казано, че Русия е заплаха за националната ни сигурност. Едно нещо говориш господин Борисов, а друго вършиш. Да не мислиш, че в Кремъл седят идиоти. Нищо не разбират и нищо не им е ясно от твоите пируети. Нямал да воюва! Та ти имаш 7 самолета и 8 танка! С кого да воюваш? С Турция ли? Съвсем не си в час! Бил в НАТО и Европейският съюз! Глупости! Защо Борисов ни държат в НАТО след като нямаме армия? А какво правим в Европейският съюз след като нямаме нито икономика, нито селско стопанство? Че и в Шенген щели да ни приемат! Защо според теб? Ами ще ти кажа. Това е геополитика. На тях им трябва нашата територия, а не страната като такава. Трябва им плацдарм за борба срещу Русия. Точно затова ни приемат в НАТО- без армия и в Европейският съюз-без икономика и селско стопанство. Пет пари не дават за нас! Стандарта ни на живот го доказва!

Горски, 89-та година Русия сама хлопна кепенците за България и каза "оправяйте се". Е - оказа се, че се справяме и без тях! А за такива като теб един умен човек предо около век е казал: "Избягвайте негативни хора. Те ще намерят проблем за всяко решение"..

Дир здравейте ! Отдавна не съм писал тук но си оставате медия със свободни коментари и нека да бъде така НЕ променяйте нищо и ви го пиша от все сърце !!!! Не виждам много познати имена няма ги кохортата тролове и лютите форумни битки но всичко с времето си, е виждам две три познати имена но те бяха не от А а от Щ група :))))) !!!! Успех ви желая най искренно може и да пиша по нещо но все по рядко !

спосибо товарищ

То неговото "магаре" Плевньо обяви Русия за враг N 1, та даже искаше да събира чета да върви в Украйна да се бие срещу Русия. Тя синоптичката ще му изпие малко останалият мозък. Баце, мамата си е еб.ало комай. Нито Русия те иска, нито америка. Разгради държавата, понатрупа 4 млд евра в офшорки, народа е посърнал и измъчен, Цецо Гуменката се среща с покойници, на Плевньо му връчиха завчера награда/приз Ходжа ...

Тя синьопичката ще си умре от жажда, ако не си смукне от някой друг

Не са 4 милярда,вече са 5!

Големите беди идват в България само от Турция и Русия.

Големите беди идват от дебили като теб.

"Борисов: Не сме нито срещу Русия, нито срещу Турция" Докато Русия и Турция са дупе и гащи, такава позиция минава. Но ако се хванат за гушите - к'во правим, а, Боко?

и марш при Ердоган! Той те очаква с нетърпение и ще те уважи подобаващо.

тубичката с вазелина!

За Ердоган! А посирковци като тебе можете само да му лижете докато ви праска Ердо изотзад

Докога ще ни занимавате със смехотворните изяви и изказвания на вживелия се в поредната си прищявка Нерон Сикаджийски?!?!?

Да не мислиш ли случайно, че някой ще го пита - последната дупка на кавала в ЕС .

е толкова елементарен, че няма повече накъде. Селските му номера минават единствено пред тъпия електорат гласувал за него и престъпната мутромилиционерска клика ГРОБ.

Ако успее да вкара Сърбия и Македония в ЕС, Бойко ще остане в историята като новия Стамболов.

Бай хой е вече е в небесата. Не е ли време да го изпратим на друга планета за да гради и там демокрацията! Какъв Стамболов, той е вече ГОСПОД! Тука всички парле ву франсе! Нали си спомняте обаче как завърши Стамболов?

Днес нямам никакво намерение да се нервирам.

Как така - не срещу Русия? А кой обявил Русия за враждебна държава официално в документ на правителството (черно на бяло) и обявен публично. Как може да не отговарящ за делата си и да си правиш на момченце забравил вчерашен урок?

"Не сме нито срещу Русия, нито срещу Турция" Ни не можем да сме срещу никого. (Дори Македония) Нямаме нито икономическа, нито военна, политичекса сила. България е най-бедната страна не само в Европа. Със застаряващо и емигриращо население. Само малцинствата се размножават. Така че може ли някой да ми каже срещу кого имаме шанс? Може би Косово?

великите сили' винаги са ни смятали за роби, сега се опитаме да им подскажем че не сме били... ама кой ни пита.. иначе шанс срещу косово и цялата армия на Сащ нямаме, по-скоро може да завладеем остров Болшевик и да го освободим от болшевизма..

Не си срещу Русия? --ЮП---провали! ---Белене----засра, ----Б-А(байпас на босфора)----засра! ....с Ердоган си празнува РД:)))))))) ....... Бою Симитлията ще стане синоним на предателя на Левски!

Всички черноморкси държави (вкл Турция) са срещу Раша и ние сме заедно с тях. Раша е наш общ враг и затова тези страни се обединха и подкрепят срещу злодея. Дружбата на Раша с Турция е временна, докато Ердоган не изпързаля пак Путя и му набие среден пръст в аспуха !!!

Те са така от 300 години. Не им обръщай внимание.

Ще препоръчам на "някои работяги" да погледнат едно украинско филмче : . . . . . . . . . . . . . watch?timecontinue=60&v=rwFwU0hFpU вместо точките на пишете ютуба.цом и гледайте. За по-"умните", нека обърнат внимание на посоката на пускане на мината. За такива "умници" ли ни мислят братята соросоиди. Така да подхождаме към Турция, все пак е наш съсед, към Русия - да сме поголеми католици от Папата? . . не ,мисля, че е необходимо да си правим харакири зада докажем нещо . . . не е нужно . . .

А защо пък да не заявим открито.Видяхме самозабравилия се султан-Ердоган,в сърцето на Гърция Атина,заяви,че иска преразглеждане на Лозанския договор т.е. иска размирици,иска смут,иска безредици на Балканския п-в.Защо четиримата лидери да не му заявят с декларация,че са против това.Да видим дали ще му стиска тогава.

То па оставаше и да сме срещу двете, тиква проЗта !

Ние не сме, но "партньорите" ни от нато/сащ са срещу Русия, а Турция само чака удобен случай срещу нас.

верно тримата големи... А ББ е напълно прав. Да си се карат другите, щом искат- нас всички ни прецакват и после все ние сме им криви. Айде без тия.

Айде, тоя обърна палачинката. Ама само до утре. После пак ще я обърне и така. Ако не си против Русия, значи си с нея. - Издай заповед да се изнасят скоростно всичките натовски бази от свещенната ни земя. - Минирай южната граница. - Излез от нато - забрани ге.й парада Успех И да помниш - Москва на сълзи не вярва !

е с православни подправки.

И на Москва никой не вярва! Повечето Европейски държави са я обявили за враг номер едно! И най малкото Българският Премиер трябва да пита за Българската политика лудия шизофреник в Кремъл!

Що? Бойко ти говори за това да няма конфликти на балканите, ти говориш за това как ще сме с Русия и ще минираме граници. Тъпак. И гейовете кво намеси? Това гейовете да са виновни за нещо е по-нелепо от на оня катил с антисемитизма, дето все евреи вижда във всичко.

Проблемите на Балканите, винаги са ги "генерирали", "великите" сили. А, всъщност тъмните, сили.

не е нужно да сме против някои. Ние сами сме си наи голямите врагове с БГ политиците.

Гордея се че имам за премиер мъдър човек като г-н Борисов.Той и затова печели изборите защото говори на разбираем език с всички и не само говори а и действа.На фона на опозицията е в пъти по силен политик.

НА ФОНА на амебата е гений.

Не знаеш колко си прав.Няои другарки наистина имат мозък колкото на амеба.

Русия..Значи сте против НАТО, което разходва ресурси и хора да следи хибридните руски действия. Не сте срещу Турция... Значи игнорирате събитията в самата Турция и желанието и да влезе в "обувките" на Османската империя.. Безкритичността не е гаранция за принципна позиция.

Този от снимката не помни ли че ОБЯВИ ВОЙНА НА Русия какви ги дрънка.Да попита г-н Путин какво му е мнението за него банкянския.

баце. Докато русняците изграждат все по-голям боен флот в Черно море, ние начело с баце ще строим платно-ходки да ги срещаме с леб и шарена сол щото много ни липсват... особено рускините дето се обзавеждат с имотите на българските пеливани.

Не се ядосвайте. Погледнете от веселата страна. Такъв си е Еднокнижникът. "Вечна дружба и да живей!". С когото трябва. В дадения момент. Заслужил си е още едно прозвище Простия: "Г-н Изуй гащи"