Коментари - Депутатите похарчили 7,5 млн. за командировки по света и у нас | Днес.dir.bg

Депутатите похарчили 7,5 млн. за командировки по света и у нас

7 491 887 лева са похарчили депутатите за служебни командировки за 3,5 години. Над 5 милиона лева са дадени за пътуванията на народните представители в страната, а останалите пари - за задгранични командировки.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите похарчили 7,5 млн. за командировки по света и у нас | Днес.dir.bg

Коментари

БРАВО!!!!!!!! РЕЗУЛТАТА ОТ ИКОНОМИЧЕСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ НА НАПРАВЕНИТЕ РАЗХОДИ .ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ..............Е БЕДНОСТ,БЕЗРАБОТИЦА,ЛИПСА НА ИКОНОМИКА..............АКО РАЗХОДИТЕ ВОДЕХА ДО НАПРЕДЪК.....КЪДЕ ЛИ ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ?!

САМО 40 ДЕПУТАТИ - РАБОТЕЩИ, УМНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ.....СА НИ НУЖНИ. ОСТАНАЛАТА ПЛЯВА САМО ЯДЕ И БЕЗ ТОВА ОСКЪДНИТЕ СРЕДСТВА.

Когато някой излезе в командировка в чужбина, после пише отчет, какво е свършил! Някой, видя ли някакъв резултат от техните "командировки"? Там уж им казват "кунгретчулейшанс", а после четем, че пак сме оплюти! И сигурно има защо!

Конституционният съд е обявил за противоконституционни 119 текста от законодателни решения. А още колко не е обявил?

Непрекъснатото плюене по депутатите, което глупаците охотно консумират, само прикрива удобно други сфери и лица, където разходите и злоупотребите са в пъти повече. Не се ли намери един умен човек, който да попита - ами какво се случва в министерства, агенции, съдебната система. Ако се събере такава информация, бъдете сигурни, че проблемите на парламента ще ви изглеждат пренебрежимо нищожни.

Абе по много теми съм готов да им трия сол на тези, ама хайде погледнете реално - ТРЯБВА да пътуват тези хора! Трябва да се срещат с политици от други страни! Няма как да си седят на банките и да се чудим защо никой не ни познава и не лобира за нас! Не съм съгласен с публикациите на тази тема! Ако има злоупотреби - да се кажат и да се порицаят! Но да се слага всичко под един знаменател си е популизъм и чесане на език!

Така е. Трябва да пътуват. Но айде да погледнем истината в очите: техните командировъчни са твоята месечна заплата. А това им е компенсацията за "неудобството". Отделно им тече "стандартната" заплатка. С всичките му обезщетения и надбавки. Та нека да пътуват. Ама за чия сметка?

Ами за сметка на данъкоплатците трябва да е! Ние в държава ли сме или в африканско племе? Не може да ходят като прошляци по света! Пак казвам - да ходят! Но да не излагат България! Не им правя сметка на парите, те са там за да водят държавата! Проблемът е, че не се справят достатъчно добре в това. Да има контрол и да има наказание за слоупотреби, но да не се гледа толкова тесногръдо!

И какво излиза - селяндурите от парламента се разходиха по света с наши пари ! Като им гледам просташките физиономии на 99% от депутатите и два пъти да обиколят света пак ще си останат същите Андрешковци ! Кой им дава власта на тези крадливи мижитурки - нали ние ? Защо тогава не им търсим отговорност за свършеното ?

Заплатата може да е тази, но да не забравяме комисиите вързани с минималната, пардон няколко средни заплати. Г-да ние може да се пенсионираме с по 200 лв. пенсии, а може и да не се пенсионираме. Тези с втория ни фонд ще го изпапкат. Но те ще се пенсионират с по 2000 лв. Да не забравяме къде е ножа, там е и хляба. Да не забравяме, че са и като някаква ложа за лични интереси.

За мен, да се кандитатираш за народен представител във време на световна икономическа криза и социално-икономическа разруха на държавата е крайна форма на патриотизъм! И...всичко това срещу някакви си мизерни 2 бондака, процент безотчетни, околосветски воаяжи, кьорсофри, и какви ли не още глизотийки, е, не... Мъкаааа!

НЕНУЖНА ПАПЛАЧ КУПИЛА МЕСТАТА СИ С ГЛАСА НА НАРОДА- ХАЙДЕ ДА ГИ ИЗБЕРЕМ ПАК ЗА ДА СИ ПОЖИВЕЯТ А НИЕ ДА СЪБИРАМЕ БОКЛУЦИТЕ ОТ КОФИТЕ ЗА ДА ОЦЕЛЯВАМЕ ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ИЗПАДНАЛИ В БЕЗИСХОДИЦА ДА ГОРИМ КАТО ФАКЛИ. СМЕЛО НАПРЕД. НА РОБА МУ СЕ ПОЛАГА РОБСТВО.

7,5 милиона цирея да им излязат на дебелите дирници, само лапат и работят срещу народните интереси!

Накрая по един еднопосочен билет за екзотичният"оня свят".

Тия копеленца - Атанасов и Язов на някой известни ли са с друго освен с тия рекорди ? Ако потърсите информация за работата им ще намерите заглавия от сорта на "Голяма патаклама за места в листите". Боже къде живеем, ще свърши ли тая помия някога?

Как можа ма Цецке да омааш 75 000 лв. народни пари! Грозна беше и грозна си остана! Грозна и лакома дребна душичка имаш! Като обикаляше по екскурзии света, па нещо свърши ли за ""лошия мат`риал"" в страната? Дано се задавиш от парите на майките и болните дечица!

Всики да върнат парите след като сме по-зле от преди Съд за всички и най-вече за Съда!

Защо не кажат, колко точно са изхарчени от ГЕРБ, ами дават само една мърша от БСП отново манипулации и размиванв на отговорността на б.б.

Тези 7,5 млн са половината от далаверата само от дезинфекцията на Капитан Андреево...половината от издръжката на половината безмислени агенции и комсиии...а, такива кранчета в държавата са стотици...подобни репортажи и статии целят основно да манипулират общественото мнение като преместят фокуса! Нека разследват останалите кранчета, какво всеки път ми се хващат за разходите на Парламента...

Пир по време на чума! Февруарските събития са на път да станат октомврийски!

Изроди са тия депутати. Нали парите не са техни.

"Имаме воля", крещяха в неделя лидерите на ГЕРБ пред 14 000 екзалтирани симпатизанти. Дрезгавото кресчендо в гласовете им събуди стряскащи исторически спомени за един друг триумф на волята. Завършил в бункера. Спектакълът, наречен предизборна конференция на ГЕРБ, впечатли с демонстрацията на безсъдържателна мощ и куха патетика. Сякаш лозунгите и високите децибели целяха да заглушат ропота на улицата, която позорно изпъди същите тези хора от властта само преди месец. Но и с друго ще се запомни това грандиозно зрелище, предназначено да респектира тълпите - с тенденциозния опит за предизвикване на масова амнезия. Предизборното нахъсване приличаше повече на психоексперимент. Видяното в зала "Арена Армеец" (военната терминология особено пасва за случая) създаде измамното впечатление, че тази ГЕРБ не е онази ГЕРБ срещу която хората се вдигнаха на бунт заради мизерията и непосилните цени на ток и парно, която срина икономиката и ликвидира дребното предприемачество, а малцина избрани олигарси направи мултимилионери. Онази ГЕРБ, която позорно дезертира от властта, когато й потърсиха сметка за безчинствата. Гигантските мултимедийни екрани и патосът на Веселин Маринов ли се оказаха напълно достатъчни за политическата реабилитация на един провален премиер? Що за хипноза е това? Сякаш нищо не се е случило.

И ето че ГЕРБ подари илюзия на своите поддръжници. Направи го под формата на тесте карти - намек за хазарт, фокуси, илюзионизъм. За пасианса на дамите, поповете и валетата във властта, които носят печалба. Или загуба.

С ужас прочетох, че трети в листите на ГЕРБ за В.Търновски регион е Мирослав Петков(Миро Жицата). През миналия мандат, освен няколко скандала ,свързани с лъжите за фалшивото му "висше образование"( първият беше веднага след изборите и Бойко Борисов беше поел ангажимент да реагира съответно, но...), друга изява в Народното събрание не забелязах. Иначе в Горна Оряховица е печално известен, естествено-с далавери и пълна апатия към проблемите на града. Мужду другото, втори в листата (след Цв.Цветанов, който направи много и от сърце за печалната слава на горнооряховската болница) е Емил Вертуто. Е, кажете ми, каква мотивация имам да гласувам за ГЕРБ?! НИКАКВА!

Същото може да се каже и за кандитатите на ГЕРБ за Добрич, Румен Иванов и Желязко Желязков.Първия известен в Добрич с кръга около него от общински съветници които източват община Добрич, втория бивш областен управител който направи много дивотии за града. А кажете как да гласуваме за такива боклуци?

Ид...ти

Ние с Лилето /малката Фидоска/ ще се коалираме с Делянчо убавеца САМО ТОКИВА ДОСТОЙНИ ХОРА КАТО НАС МОГАТ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ

да коалираме Фидоската с етиопското население, или да се кандидатира за депутатка в тяхното правителство.Ще са благодарни на целокупният бълг. народ.

Какво да говорим.Пари в България нямало,балъците да работят по 35-40г. и после да се надяват на някаква пенсия,а нашите депутатчета се ширят по света и нищо не разбраха от кризата.За обикновеният човек е криза и заплатите падат поради тази причина.

Ако си мислим че и при новите ще има някаква промяна, жестоко се лъжем. Които и да влязат в парламента ще са същите боклуци, и ще прецакват НАРОДА, а няма да работят в негов интерес. За българия не повече от 100 депутата, защо това нещо не се коментира? Само като гледам какви идиоти се кандидатират, жална ни майка, ще ни довършат.

българия=България

Охранената ФИДОСОВА ще ИЗГОНИ много гласоподаватели от привържениците на ГЕРБ!! МАХНЕТЕ Я!!!!

Системата ни управление на държавата е объркана още в зародиша на ,,демокрацията".Още тогава се създаде нова длъжност,,депутат в народното събрание".И започна трагедията на България.Най-случайни хора се прикрепиха към различни партии с единствената цел да заемат тази длъжност.Така в парламента ни попаднаха повечето хора без дипломи/ ИЛИ С ТАКИВА ОТ СВОБОДНИ УНИВЕРСИТЕТИ И КУПЕНИ/, имащи единствена цел да се обогатяват за сметка на ограбване на народните средства.И това продължава и в новите листи.Няма да се оправим докато управлението ни не се поеме от професионалисти.

Какви депутати, какви политици - това са най долната измет на тази държава, престъпници, крадци и мошеници!!!

ИСКРА ФИДОСОВА ДА БЕШЕ КАЗАЛА НЕЩО СВЯСТНО ОСВЕН ДА ПЛЮЕ ПО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ МНОГО ХОРА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ЗАРАДИ НЕЯ ДО СЕГА НЕ ЧУХ НЯКОЙ ДА Я ХАРЕСВА

Цифрите говорят сами! Целта на служебното правитолство е най - вече да насрочи избори и отново ще гледаме едни и същи лица - промяна, никква! Но пак ще се харчат милиони за командировки и слагачество.

Ако изборите променяха нещата, то те щяха да бъдат забранени!

18 дупедати не са вземали думата нито веднъж и ние им плащаме заплати и командировки.

И ДА ВЗЕМАТ ДУМАТАТА КАКВО ОТ ТОВА?! В ГЛАВИТЕ ИМ САМО ПЛЯВА И ДАЛАВЕРИ!

Каква работа да свършат то в главите им е само какво да откраднат и къде да отидат.А тези които нямат нито едно изказване през целия мандат какво правят там мястото им е на село с мотиката.

в този случи се казва: " не са луди тези дето ядат баницата, а тези, които гласуват за тях и и'м я поднасят на тепсия". в нормалните даржави избират богати хора_аристокраит за депутати, които не обикалят за даржавна(народна) сметка света като глухи кучки. в се балгария избират примати, които гледат как да се нагушат, а не как да служат на народа. депутатите трябва да са богати и интелигентни хора, а не бедни отрепки, каквито бяха при комунизма. не трябва да и'м се плащат заплати и командировачни. трябва да служат безкористно на народа. да видите тогава нито един ганиовец няма да се кандидатира за депутат.

Стига с тази теория, че богатите не крадат. Да не би в парламента да са влезли сиромаси? Всички бяха заможни а някои дори и богати, но въпреки това продължават с кражбите и далаверите.

Що се прайте на луди, бе Хора? Ми работиш някъде, плащат ти заплати, осигуровки, командировки, gsm-i, кебапчета и лютеница:))))

ПРИЗОВАВАМ, НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА.

деер

Стига сме избирали по-малката злина!

Трябва да се гласува,ама с недействителна бюлетина,защото иначе пак ще ни управляват анадолците.

КАКВА РАБОТА ИМАТ ТЕЗИ СВИНИ ДА ОБИКАЛЯТ СВЕТА??? НАЛИ СА ИЗБРАНИ ДА СИ СЕДЯТ НА ТЛЪСТИТЕ ЗАДНИЦИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, НЕ ДА ОБИКАЛЯТ КАТО ГУЛИ КУЧКИ ПО СВЕТА!

Колко са разходките на ББ с охраната му по 2-3 пъти на ден за отваряне на поредната глупост и осигуряване на медийното присътствие?

Прав си бе! Тоя пък какво ли не откри: детски градини болници заводи магистрали мостове Тия предишните бяха по скромни - само Язовира на Доган и гьолчето до концлагера в Белене

И ОЩЕ Е НАПРАВИЛ : - ЩО НАРОД СЕ ОБЕСИ - ЩО НАРОД СЕ САМОЗАПАЛИ - ЩО ФИРМИ ФАЛИРАА - ЩО НАРОД ОСТАНА БЕЗ РАБОТА

Забрави за спортните зали!!!

Абе за какво точно спорите? Това "велико проучване" на националната телевизия BTV дали отчита, че: Пътуванията на лидери на БСП до Москва относно АЕЦ Белене не се заплащат от България, а от заинтересованата страна...

Пожелавам ви някога да живеете в страна, в която депутатите не пътуват. А аз си пожелавам да живея в България, в която депутатите да пътуват и да създават нови възможности за едни щастливи хора, обратното на комунизтическия режим, когато бяха щастливи само яловите мозъци и го докараха до просешка тояга. А ако искате да живеете с депутати, които си стоят в страната и не харчат нищо за пътувания, моля ориентирайте се към Северна Корея. Тя остана клоаката на човечеството и е подходяща за такива изпражнения като писалито по-долу в тази едностранна дискусия. Човешката глупост и вселената са безкрайни - казва Айнщайн, един велик учен и доховен човек. Но за вселената може и да не съм прав - добавя. Не вярвам някой о тписачите до тук да си направи извод, защото за това се иска някакъв поне зачатък на интелект.

ентелекта, я кажи какво са докарали на България дупетатите освен страдания, след като си возят яловите задници по света за наша сметка? или си нот дупетатската дружинка?!

Хората, които мислят като теб се делят на две групи: 1. По-тъпите са крадци на жица, дребни пласьорчета или клошари. 2. По-умните сменят подлоги в Гърция и се оплакват от лоши битови условия там. Останалите се кефят на пръстена на хан Крум в НИМ и вярват и градят българската държава.

Ами те и в администрацията на Президента работят и са по-зле по география и от някои Златки, те и в съдебната система работят и навсякъде, та пара се вдига. Такива като вас, които са останали тук искате да живеете без правила, да пътуват, а защо, с каква цел, ами живейте си в кочината и си грухтете с кеф.

Абе къде намеша Айнщайн тука, много 'доховен' е бил, женен за първата си братовчедка ;) мдааа ...

Нали се сещате, какво ми се върти в главата.

Абе я почакай да си кажа тежката дума с 152 милиметровата, па после ако имаш нещо да допълниш....

muro

точно 152 ли е? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така ще да е като хората спят и търпят в милата ни родина. И като е ходила на толкова континенти, това с какво е допринесло за България, защото хората в повечето страни или ни смятат за първобитни, или не са чували нищо добро за нас?А за кифтета колко са похарчили?Има ли отчет?Няма. Ето затова колкото и да сме топли балкански души, много по-топли от някои други, като няма ред и правила, все тая. И не питайте къде са българите с амбиции и възможности-отвратени от всичко това са намерили по-добро местенце.Защото не всичко е пари, лапане и хубаво българско слънчице. Справедливост и запазване на човешкото си достойнство, това искахме.И то с труд, а не с кесене по кафенетата.

Разходи на народното събрание за пътувания ---7.5 милиона за четири години--- Разходи за референдум на Р.Овч.&Co ---37 милиона за един ден---

такива съпоставки са малоумни, защото в играта са всички основни партии - това не ви ли е ясно?! всички грабят и се уреждат както могат, себе си, а не България!

Това е добре. А сега дайте да видим харчовете и на предишните, зага можем да съпоставим как седи хавата

ЕГАТИ ХРАНТУТНИЦИТЕ ,ПОНЕ ДА БЯХА СВЪРШИЛИ НЕЩО ЗА ХОРАТА ,КОИТО СА ИМ РАБОТОДАТЕЛИ А ТЕ САМО ЛИЧНИЯ СИ ИНТЕРЕС ГЛЕДАТ БЕЗСРАМНИЦИ

Да са ни живи и здрави, че без такива мозъци какво ли щяхме да правим?

Тези така наречени "депутати" поне държавата да имаше някаква полза от тях със тези командировки те ходят да си развиват техните бизнеси впрочем крайно жалко е да си депутат в циганска държава цял свят ни се смее срамме е да кажа че съм българка с какво вече може да се гордеем с политици глупави спртисти ии с образование и някой си въобразяват че са елит на какво на циганите и турците жалка история

Аз смятам, че българсият депутат защитавайки българските интереси не би трябвало да има лимит на пътуванията. Не виждам нищо притеснително и скандално в посочените километри - едно софийско такси прави около 130 000 км. годишно, а тук се говори за самолетни полети в четиригодишен период.

докато децата ни умират от рак а ние просим за помощ от хората вместо да избухаме наглите депутати и ги пратим на маика им в... децата ще умират и не само те. егати народа сме и пак ще гласуват за герб изродите продажни ама кои се продаде децата му бел ден не видят !!!!амин

Тогава гласувай за БСП, те похарчиха само 30 милиона за референдум от който никой нямаше нужда.

Тъп!!

Дамян

Изтървал си сричката Мало пред ника си малоумнико.

Браво на тях хората нямат пари за хляб те се шляят кято мухи без глави ам само не знам когато на тоя народ му писне и вземе се шляе за тяхна сметка ако ме разбират какво искам да кажа

Коментари - Депутатите похарчили 7,5 млн. за командировки по света и у нас | Днес.dir.bg

Депутатите похарчили 7,5 млн. за командировки по света и у нас

7 491 887 лева са похарчили депутатите за служебни командировки за 3,5 години. Над 5 милиона лева са дадени за пътуванията на народните представители в страната, а останалите пари - за задгранични командировки.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите похарчили 7,5 млн. за командировки по света и у нас | Днес.dir.bg

Коментари

БРАВО!!!!!!!! РЕЗУЛТАТА ОТ ИКОНОМИЧЕСКАТА ЕФЕКТИВНОСТ НА НАПРАВЕНИТЕ РАЗХОДИ .ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ..............Е БЕДНОСТ,БЕЗРАБОТИЦА,ЛИПСА НА ИКОНОМИКА..............АКО РАЗХОДИТЕ ВОДЕХА ДО НАПРЕДЪК.....КЪДЕ ЛИ ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ?!

САМО 40 ДЕПУТАТИ - РАБОТЕЩИ, УМНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ.....СА НИ НУЖНИ. ОСТАНАЛАТА ПЛЯВА САМО ЯДЕ И БЕЗ ТОВА ОСКЪДНИТЕ СРЕДСТВА.

Когато някой излезе в командировка в чужбина, после пише отчет, какво е свършил! Някой, видя ли някакъв резултат от техните "командировки"? Там уж им казват "кунгретчулейшанс", а после четем, че пак сме оплюти! И сигурно има защо!

Конституционният съд е обявил за противоконституционни 119 текста от законодателни решения. А още колко не е обявил?

Непрекъснатото плюене по депутатите, което глупаците охотно консумират, само прикрива удобно други сфери и лица, където разходите и злоупотребите са в пъти повече. Не се ли намери един умен човек, който да попита - ами какво се случва в министерства, агенции, съдебната система. Ако се събере такава информация, бъдете сигурни, че проблемите на парламента ще ви изглеждат пренебрежимо нищожни.

Абе по много теми съм готов да им трия сол на тези, ама хайде погледнете реално - ТРЯБВА да пътуват тези хора! Трябва да се срещат с политици от други страни! Няма как да си седят на банките и да се чудим защо никой не ни познава и не лобира за нас! Не съм съгласен с публикациите на тази тема! Ако има злоупотреби - да се кажат и да се порицаят! Но да се слага всичко под един знаменател си е популизъм и чесане на език!

Така е. Трябва да пътуват. Но айде да погледнем истината в очите: техните командировъчни са твоята месечна заплата. А това им е компенсацията за "неудобството". Отделно им тече "стандартната" заплатка. С всичките му обезщетения и надбавки. Та нека да пътуват. Ама за чия сметка?

Ами за сметка на данъкоплатците трябва да е! Ние в държава ли сме или в африканско племе? Не може да ходят като прошляци по света! Пак казвам - да ходят! Но да не излагат България! Не им правя сметка на парите, те са там за да водят държавата! Проблемът е, че не се справят достатъчно добре в това. Да има контрол и да има наказание за слоупотреби, но да не се гледа толкова тесногръдо!

И какво излиза - селяндурите от парламента се разходиха по света с наши пари ! Като им гледам просташките физиономии на 99% от депутатите и два пъти да обиколят света пак ще си останат същите Андрешковци ! Кой им дава власта на тези крадливи мижитурки - нали ние ? Защо тогава не им търсим отговорност за свършеното ?

Заплатата може да е тази, но да не забравяме комисиите вързани с минималната, пардон няколко средни заплати. Г-да ние може да се пенсионираме с по 200 лв. пенсии, а може и да не се пенсионираме. Тези с втория ни фонд ще го изпапкат. Но те ще се пенсионират с по 2000 лв. Да не забравяме къде е ножа, там е и хляба. Да не забравяме, че са и като някаква ложа за лични интереси.

За мен, да се кандитатираш за народен представител във време на световна икономическа криза и социално-икономическа разруха на държавата е крайна форма на патриотизъм! И...всичко това срещу някакви си мизерни 2 бондака, процент безотчетни, околосветски воаяжи, кьорсофри, и какви ли не още глизотийки, е, не... Мъкаааа!

НЕНУЖНА ПАПЛАЧ КУПИЛА МЕСТАТА СИ С ГЛАСА НА НАРОДА- ХАЙДЕ ДА ГИ ИЗБЕРЕМ ПАК ЗА ДА СИ ПОЖИВЕЯТ А НИЕ ДА СЪБИРАМЕ БОКЛУЦИТЕ ОТ КОФИТЕ ЗА ДА ОЦЕЛЯВАМЕ ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ИЗПАДНАЛИ В БЕЗИСХОДИЦА ДА ГОРИМ КАТО ФАКЛИ. СМЕЛО НАПРЕД. НА РОБА МУ СЕ ПОЛАГА РОБСТВО.

7,5 милиона цирея да им излязат на дебелите дирници, само лапат и работят срещу народните интереси!

Накрая по един еднопосочен билет за екзотичният"оня свят".

Тия копеленца - Атанасов и Язов на някой известни ли са с друго освен с тия рекорди ? Ако потърсите информация за работата им ще намерите заглавия от сорта на "Голяма патаклама за места в листите". Боже къде живеем, ще свърши ли тая помия някога?

Как можа ма Цецке да омааш 75 000 лв. народни пари! Грозна беше и грозна си остана! Грозна и лакома дребна душичка имаш! Като обикаляше по екскурзии света, па нещо свърши ли за ""лошия мат`риал"" в страната? Дано се задавиш от парите на майките и болните дечица!

Всики да върнат парите след като сме по-зле от преди Съд за всички и най-вече за Съда!

Защо не кажат, колко точно са изхарчени от ГЕРБ, ами дават само една мърша от БСП отново манипулации и размиванв на отговорността на б.б.

Тези 7,5 млн са половината от далаверата само от дезинфекцията на Капитан Андреево...половината от издръжката на половината безмислени агенции и комсиии...а, такива кранчета в държавата са стотици...подобни репортажи и статии целят основно да манипулират общественото мнение като преместят фокуса! Нека разследват останалите кранчета, какво всеки път ми се хващат за разходите на Парламента...

Пир по време на чума! Февруарските събития са на път да станат октомврийски!

Изроди са тия депутати. Нали парите не са техни.

"Имаме воля", крещяха в неделя лидерите на ГЕРБ пред 14 000 екзалтирани симпатизанти. Дрезгавото кресчендо в гласовете им събуди стряскащи исторически спомени за един друг триумф на волята. Завършил в бункера. Спектакълът, наречен предизборна конференция на ГЕРБ, впечатли с демонстрацията на безсъдържателна мощ и куха патетика. Сякаш лозунгите и високите децибели целяха да заглушат ропота на улицата, която позорно изпъди същите тези хора от властта само преди месец. Но и с друго ще се запомни това грандиозно зрелище, предназначено да респектира тълпите - с тенденциозния опит за предизвикване на масова амнезия. Предизборното нахъсване приличаше повече на психоексперимент. Видяното в зала "Арена Армеец" (военната терминология особено пасва за случая) създаде измамното впечатление, че тази ГЕРБ не е онази ГЕРБ срещу която хората се вдигнаха на бунт заради мизерията и непосилните цени на ток и парно, която срина икономиката и ликвидира дребното предприемачество, а малцина избрани олигарси направи мултимилионери. Онази ГЕРБ, която позорно дезертира от властта, когато й потърсиха сметка за безчинствата. Гигантските мултимедийни екрани и патосът на Веселин Маринов ли се оказаха напълно достатъчни за политическата реабилитация на един провален премиер? Що за хипноза е това? Сякаш нищо не се е случило.

И ето че ГЕРБ подари илюзия на своите поддръжници. Направи го под формата на тесте карти - намек за хазарт, фокуси, илюзионизъм. За пасианса на дамите, поповете и валетата във властта, които носят печалба. Или загуба.

С ужас прочетох, че трети в листите на ГЕРБ за В.Търновски регион е Мирослав Петков(Миро Жицата). През миналия мандат, освен няколко скандала ,свързани с лъжите за фалшивото му "висше образование"( първият беше веднага след изборите и Бойко Борисов беше поел ангажимент да реагира съответно, но...), друга изява в Народното събрание не забелязах. Иначе в Горна Оряховица е печално известен, естествено-с далавери и пълна апатия към проблемите на града. Мужду другото, втори в листата (след Цв.Цветанов, който направи много и от сърце за печалната слава на горнооряховската болница) е Емил Вертуто. Е, кажете ми, каква мотивация имам да гласувам за ГЕРБ?! НИКАКВА!

Същото може да се каже и за кандитатите на ГЕРБ за Добрич, Румен Иванов и Желязко Желязков.Първия известен в Добрич с кръга около него от общински съветници които източват община Добрич, втория бивш областен управител който направи много дивотии за града. А кажете как да гласуваме за такива боклуци?

Ид...ти

Ние с Лилето /малката Фидоска/ ще се коалираме с Делянчо убавеца САМО ТОКИВА ДОСТОЙНИ ХОРА КАТО НАС МОГАТ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ

да коалираме Фидоската с етиопското население, или да се кандидатира за депутатка в тяхното правителство.Ще са благодарни на целокупният бълг. народ.

Какво да говорим.Пари в България нямало,балъците да работят по 35-40г. и после да се надяват на някаква пенсия,а нашите депутатчета се ширят по света и нищо не разбраха от кризата.За обикновеният човек е криза и заплатите падат поради тази причина.

Ако си мислим че и при новите ще има някаква промяна, жестоко се лъжем. Които и да влязат в парламента ще са същите боклуци, и ще прецакват НАРОДА, а няма да работят в негов интерес. За българия не повече от 100 депутата, защо това нещо не се коментира? Само като гледам какви идиоти се кандидатират, жална ни майка, ще ни довършат.

българия=България

Охранената ФИДОСОВА ще ИЗГОНИ много гласоподаватели от привържениците на ГЕРБ!! МАХНЕТЕ Я!!!!

Системата ни управление на държавата е объркана още в зародиша на ,,демокрацията".Още тогава се създаде нова длъжност,,депутат в народното събрание".И започна трагедията на България.Най-случайни хора се прикрепиха към различни партии с единствената цел да заемат тази длъжност.Така в парламента ни попаднаха повечето хора без дипломи/ ИЛИ С ТАКИВА ОТ СВОБОДНИ УНИВЕРСИТЕТИ И КУПЕНИ/, имащи единствена цел да се обогатяват за сметка на ограбване на народните средства.И това продължава и в новите листи.Няма да се оправим докато управлението ни не се поеме от професионалисти.

Какви депутати, какви политици - това са най долната измет на тази държава, престъпници, крадци и мошеници!!!

ИСКРА ФИДОСОВА ДА БЕШЕ КАЗАЛА НЕЩО СВЯСТНО ОСВЕН ДА ПЛЮЕ ПО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ МНОГО ХОРА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ЗАРАДИ НЕЯ ДО СЕГА НЕ ЧУХ НЯКОЙ ДА Я ХАРЕСВА

Цифрите говорят сами! Целта на служебното правитолство е най - вече да насрочи избори и отново ще гледаме едни и същи лица - промяна, никква! Но пак ще се харчат милиони за командировки и слагачество.

Ако изборите променяха нещата, то те щяха да бъдат забранени!

18 дупедати не са вземали думата нито веднъж и ние им плащаме заплати и командировки.

И ДА ВЗЕМАТ ДУМАТАТА КАКВО ОТ ТОВА?! В ГЛАВИТЕ ИМ САМО ПЛЯВА И ДАЛАВЕРИ!

Каква работа да свършат то в главите им е само какво да откраднат и къде да отидат.А тези които нямат нито едно изказване през целия мандат какво правят там мястото им е на село с мотиката.

в този случи се казва: " не са луди тези дето ядат баницата, а тези, които гласуват за тях и и'м я поднасят на тепсия". в нормалните даржави избират богати хора_аристокраит за депутати, които не обикалят за даржавна(народна) сметка света като глухи кучки. в се балгария избират примати, които гледат как да се нагушат, а не как да служат на народа. депутатите трябва да са богати и интелигентни хора, а не бедни отрепки, каквито бяха при комунизма. не трябва да и'м се плащат заплати и командировачни. трябва да служат безкористно на народа. да видите тогава нито един ганиовец няма да се кандидатира за депутат.

Стига с тази теория, че богатите не крадат. Да не би в парламента да са влезли сиромаси? Всички бяха заможни а някои дори и богати, но въпреки това продължават с кражбите и далаверите.

Що се прайте на луди, бе Хора? Ми работиш някъде, плащат ти заплати, осигуровки, командировки, gsm-i, кебапчета и лютеница:))))

ПРИЗОВАВАМ, НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА.

деер

Стига сме избирали по-малката злина!

Трябва да се гласува,ама с недействителна бюлетина,защото иначе пак ще ни управляват анадолците.

КАКВА РАБОТА ИМАТ ТЕЗИ СВИНИ ДА ОБИКАЛЯТ СВЕТА??? НАЛИ СА ИЗБРАНИ ДА СИ СЕДЯТ НА ТЛЪСТИТЕ ЗАДНИЦИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, НЕ ДА ОБИКАЛЯТ КАТО ГУЛИ КУЧКИ ПО СВЕТА!

Колко са разходките на ББ с охраната му по 2-3 пъти на ден за отваряне на поредната глупост и осигуряване на медийното присътствие?

Прав си бе! Тоя пък какво ли не откри: детски градини болници заводи магистрали мостове Тия предишните бяха по скромни - само Язовира на Доган и гьолчето до концлагера в Белене

И ОЩЕ Е НАПРАВИЛ : - ЩО НАРОД СЕ ОБЕСИ - ЩО НАРОД СЕ САМОЗАПАЛИ - ЩО ФИРМИ ФАЛИРАА - ЩО НАРОД ОСТАНА БЕЗ РАБОТА

Забрави за спортните зали!!!

Абе за какво точно спорите? Това "велико проучване" на националната телевизия BTV дали отчита, че: Пътуванията на лидери на БСП до Москва относно АЕЦ Белене не се заплащат от България, а от заинтересованата страна...

Пожелавам ви някога да живеете в страна, в която депутатите не пътуват. А аз си пожелавам да живея в България, в която депутатите да пътуват и да създават нови възможности за едни щастливи хора, обратното на комунизтическия режим, когато бяха щастливи само яловите мозъци и го докараха до просешка тояга. А ако искате да живеете с депутати, които си стоят в страната и не харчат нищо за пътувания, моля ориентирайте се към Северна Корея. Тя остана клоаката на човечеството и е подходяща за такива изпражнения като писалито по-долу в тази едностранна дискусия. Човешката глупост и вселената са безкрайни - казва Айнщайн, един велик учен и доховен човек. Но за вселената може и да не съм прав - добавя. Не вярвам някой о тписачите до тук да си направи извод, защото за това се иска някакъв поне зачатък на интелект.

ентелекта, я кажи какво са докарали на България дупетатите освен страдания, след като си возят яловите задници по света за наша сметка? или си нот дупетатската дружинка?!

Хората, които мислят като теб се делят на две групи: 1. По-тъпите са крадци на жица, дребни пласьорчета или клошари. 2. По-умните сменят подлоги в Гърция и се оплакват от лоши битови условия там. Останалите се кефят на пръстена на хан Крум в НИМ и вярват и градят българската държава.

Ами те и в администрацията на Президента работят и са по-зле по география и от някои Златки, те и в съдебната система работят и навсякъде, та пара се вдига. Такива като вас, които са останали тук искате да живеете без правила, да пътуват, а защо, с каква цел, ами живейте си в кочината и си грухтете с кеф.

Абе къде намеша Айнщайн тука, много 'доховен' е бил, женен за първата си братовчедка ;) мдааа ...

Нали се сещате, какво ми се върти в главата.

Абе я почакай да си кажа тежката дума с 152 милиметровата, па после ако имаш нещо да допълниш....

muro

точно 152 ли е? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така ще да е като хората спят и търпят в милата ни родина. И като е ходила на толкова континенти, това с какво е допринесло за България, защото хората в повечето страни или ни смятат за първобитни, или не са чували нищо добро за нас?А за кифтета колко са похарчили?Има ли отчет?Няма. Ето затова колкото и да сме топли балкански души, много по-топли от някои други, като няма ред и правила, все тая. И не питайте къде са българите с амбиции и възможности-отвратени от всичко това са намерили по-добро местенце.Защото не всичко е пари, лапане и хубаво българско слънчице. Справедливост и запазване на човешкото си достойнство, това искахме.И то с труд, а не с кесене по кафенетата.

Разходи на народното събрание за пътувания ---7.5 милиона за четири години--- Разходи за референдум на Р.Овч.&Co ---37 милиона за един ден---

такива съпоставки са малоумни, защото в играта са всички основни партии - това не ви ли е ясно?! всички грабят и се уреждат както могат, себе си, а не България!

Това е добре. А сега дайте да видим харчовете и на предишните, зага можем да съпоставим как седи хавата

ЕГАТИ ХРАНТУТНИЦИТЕ ,ПОНЕ ДА БЯХА СВЪРШИЛИ НЕЩО ЗА ХОРАТА ,КОИТО СА ИМ РАБОТОДАТЕЛИ А ТЕ САМО ЛИЧНИЯ СИ ИНТЕРЕС ГЛЕДАТ БЕЗСРАМНИЦИ

Да са ни живи и здрави, че без такива мозъци какво ли щяхме да правим?

Тези така наречени "депутати" поне държавата да имаше някаква полза от тях със тези командировки те ходят да си развиват техните бизнеси впрочем крайно жалко е да си депутат в циганска държава цял свят ни се смее срамме е да кажа че съм българка с какво вече може да се гордеем с политици глупави спртисти ии с образование и някой си въобразяват че са елит на какво на циганите и турците жалка история

Аз смятам, че българсият депутат защитавайки българските интереси не би трябвало да има лимит на пътуванията. Не виждам нищо притеснително и скандално в посочените километри - едно софийско такси прави около 130 000 км. годишно, а тук се говори за самолетни полети в четиригодишен период.

докато децата ни умират от рак а ние просим за помощ от хората вместо да избухаме наглите депутати и ги пратим на маика им в... децата ще умират и не само те. егати народа сме и пак ще гласуват за герб изродите продажни ама кои се продаде децата му бел ден не видят !!!!амин

Тогава гласувай за БСП, те похарчиха само 30 милиона за референдум от който никой нямаше нужда.

Тъп!!

Дамян

Изтървал си сричката Мало пред ника си малоумнико.

Браво на тях хората нямат пари за хляб те се шляят кято мухи без глави ам само не знам когато на тоя народ му писне и вземе се шляе за тяхна сметка ако ме разбират какво искам да кажа