Средно по един журналист бива убит всеки ден в конфликта между Израел и "Хамас"

Световната журналистическа асоциация твърди, че сред загиналите са 51 палестинци, а останалите до 60 -са израелци и ливанци

Обратно в новината

Коментари - Средно по един журналист бива убит всеки ден в конфликта между Израел и "Хамас" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е рискът ,на професията.... !? Иначе ,жертвите сред мирното население са в пъти повече.... Но те не влизат в графа "гилдията" и всъщност са само статистика.......!?!?

Рискове на заниманието..Това звучи като еди колко си професионални наемника загинаха в конфликта между въоръжените нарко групировки, пазещи плантациите с кока в Колумбия и рейнджърите , обикалящи джунглата да я пазят от изсичане...

Журналистите най-добре да се манхат от там. И без това на една голяма част не може да им се вярва, доколко са пристрастни и как са платени. Да оставят Израел да си свърши работата, а после вече да дойдат и да правят заключения и новини. И без това, много от тях оплескаха нещата, като не представяха конфликта в правилна светлина, а се опитваха за пари да демонизират Израел.

ДА ама който оцелее получава Пулицер ?

В Газа не всичко е, както изглежда. Цивилни нападаха, убиваха и изнасилваха млади израелки и режеха глави на дечица. Палестински "деца" стрелят с РПГ-та, нападат цивилни евреи с ножове. Палестински "цивилни" стрелят с ракетни снаряди пускат мини към Израел. Палестински "лекари" държат израелски заложници в мазетата си. Палестински "борци за свобода" призовават за унищожаване на Израел и убийства на евреи и християни. Палестинка болница се оказва взривена от "израелска ракета", което после се оказва дефектирала палестинска. Кой, кой е в Газа въобще не е ясно. Докато официалната власт държат цивилни заложници, старци и бебета - цяла Газа е в опасност и вината за това е на Хамас и на хората, които поддържат терористите от Хамас, включително и "журналистите" на Хамас.

Боже за какво са се притеснили. Чифутите на ден избиват десетки и стотици деца въоръжени с памперси и детски играчки тези за журналистите. За чифута човешкия живот на другите не струва грош.

На тази територия и при това население????????? Като прибавим и твърденията за коментарни работници и други подобни- А бе в тази газа други хора има ли въобще? Защото оставам с впечатлението че освен жени и деца, журналисти , хуманитарни работници служители на ООН и лекари там други хора няма!!!!!! Е добре де кой тогава нападна Израел кой изкопато нелите и кой обстрелва от години непрекъснато Израел?????

И кво, журналистите нещо по-специални ли са от другите хора?

Напишете го правилно - Израел убива средно по един журналист на ден.. и няколко стотин деца и жени.

Значи именно журналистите жените и децата стрелят по и време.

човече - веднага ще кажат, че си руски трол...ционисти