Споразумението на ЕС за мигрантите посрещнато с критики от Полша и Унгария и с горчивина в Германия

В бъдеще лицата, които пристигат от държави, смятани за безопасни, ще бъдат изпращани в строго контролирани приемни центрове, наподобяващи арест

Обратно в новината

Коментари - Споразумението на ЕС за мигрантите посрещнато с критики от Полша и Унгария и с горчивина в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей ви ги двойните стандарти!

Да живее баба Меркел. Дъртата вещица разкова кочината на цяла Европа.

Германците като имат нужда от мигранти да си ги приемат и дундуркат, но да не задължават другите да го правят. Германките имат нужда от араби за секс, както се изрази Меркел, да са им живи издрави. Предлагам желаещите за убежище на кораби и в САЩ, защото САЩ предизвика мигрантската вълна.

"...германското правителство твърдо настояваше семействата с деца да бъдат освободени от граничните процедури. Въпреки това Берлин бе принуден да направи компромис по този въпрос." Германия да не се отчайва - да изпраща САМОЛЕТИ за ИМИГРАНТИ с чаветата си и да ги ПОСРЕЩА с ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ в Берлин!

Хич не ни трябват мюслита и чернички, наистина е добро споразумението.

Абе, постоянно говорят за борба с миграцията и пазене на външните граници?! От друга страна на най-високо ниво улесняват пристигането, приемането и обслужването им?! Малко шизо изглежда?! Или не разбираме педерасткия сърбеж?..

Ама как така?! Не може така - къде са ценностите, евро-ала-бала-портокала - веднага санкции на Германия! Всички “бежанци” трябва да се допускат свободно из германските градове! :-). Усетихте дебелия и сменихте плочата.

Двуличието на западно европейците няма граници - на евро-банкнотитр са изрисувани МОСТОВЕ, ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ като символи за единението на народите, а фактически строим ОГРАДИ И МИГРАНТСКИ ЛАГЕРИ! Пропастта между реалността и официалната идеология става невъобразима и в нея ще паднат тези, които я издълбаха! А китайците самодоволно потриват ръце, защото при тях никой не се и опитва да ходи. Ами в Япония – те са космически далече, а Европата от много акъл и либерализъм станаха клоаката на света!!!

На българското Евро ще изобразим Оградата на турската граница!

С дупките за преминаване през нея!

Интересно мюсюлманите защо търсят убежище в християнски държави ( ако все още може да ги наречем такива) при положение, че са заобиколени от много богати мюсюлмански ?

На кой не стана ясно какво ни готвят????Ставаме разпределителен център!Регистрирани тук,африканците и афганците вече са си наши! Хващат го после в Германия и ни го връщат да го обгрижваме!От нашите пенцийки! Получаваш мизерните 470 лв,70 за африкански скакалци,100 за украински паразити,120 за нашите роми..... Тиквоч,кокорчовци,къде сте бре уроди?

Добра е наредбата - кой ял ял , кака се ожени

Амнести да иде да се оплаче в Саудитска Арабия и да изисква те да приемат братята си.

Щом е арабин- ислямист ИЛИ негър, направо КУРЩУМ в тиквата и да му вземат каквото има ценно... А после да го изхвърлят от някоя висока пропаст или в морето.. БЕЗ да се разчува....

Да кажем истината. Западо си кани емигранти ама с квоти иска нас да обогати с болни мозъци ходещи с ножове по улиците.

В България ги бият и ограбват такива - нема желаещи да останат - от арабеските

Всички нелегални да ги връщат

Сорос не дава…

Значи съвсем всички. !!!

Германио, Германио, в какво те превърнаха?! Да ревеш за някакви унтери...

В рецесия сме - робите да изчезват!

Ако това се приеме, означава, че украинските навлеци трябва веднага да се екстрадират в Румъния. А талибанчетата в Турция. Вместо да ги хрантутим тук. Но не стана ясен въпросът : Кой ще решава коя маймуна е инженер, архитект и т.н. и коя си е обикновена маймуна? Ние, като държава наводнена от украински мърши и талибанчета, все пак трябва да имаме право на оценка на маймунките.

Първо гониш, после проверяваш...Нали знаеш че са пълни лицемери....

Аз пък се шокирах от гл.постта и наглостта на "лидерите". Наказват всички, които не са виновни за постоянна вълна, меркел никой не я съди за смъртта на хора от ръцете на гостите й и въобще за вредите, които нанесе. Тия от безопасните страни ще дундуркат и "проучват" в лагери и пак може да ги приемат. Катастрофалните последици ще има и за местните, но правозащитниците не ги е еня, те защитават само правата на нелегалните, а не на поляка, чеха или българина. Това, че ес не плаща на Унгария е връх на цинизма, ама нали трябват кинти за укри. Това решение ще отвори врати на Европа още по-широко, направо ще ги изкърти. И за пореден път доказва, че не можеш сам да решиш каквото и да е, ако това не се харесва на д..били от ес. Е.ати солидарност.

А в България научаваме пост-фактум за това решение. Нашите евродепутати очевидно не са сметнали за необходимо да ни информират за такива "незначителни" подробности.

Никога не сме имали евродепутати в Брюксел,това са чиновници на САЩ и всичко става под тяхна диктовка.Никой не го интересува за България в ЕП, приказки за балъци....

За това се говори от няколко дни, но не и на територия българска.

Не са депутатите, подписа се българският вътрешен министър !!!

От Брюксел съсипаха всички западно европейски държави с африканци и мюсюлмани,не проумявам какво още искат!!!??Във Франция, Англия, Германия, Италия белите вече се чувстват дискриминирани, особено африканците са толкова нагли-социал,общински жилища, наркотици, грабежи, изнасилвания.Това е геноцид и тормоз спрямо нормалните хора,за каква помощ и толерантност говорим

При нас "мигрантите" идват от Турция, която се счита за безопасна държава, така че всички те са за пандиза, и трябва да бъдат връщани обратно на турците! Ако Турция откаже да ги приеме, трябва да затворим българо-турската граница, докато се съгласи!

Турция не е в ЕС