Споразумението на ЕС за мигрантите посрещнато с критики от Полша и Унгария и с горчивина в Германия

В бъдеще лицата, които пристигат от държави, смятани за безопасни, ще бъдат изпращани в строго контролирани приемни центрове, наподобяващи арест

Обратно в новината

Коментари - Споразумението на ЕС за мигрантите посрещнато с критики от Полша и Унгария и с горчивина в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас "мигрантите" идват от Турция, която се счита за безопасна държава, така че всички те са за пандиза, и трябва да бъдат връщани обратно на турците! Ако Турция откаже да ги приеме, трябва да затворим българо-турската граница, докато се съгласи!

От Брюксел съсипаха всички западно европейски държави с африканци и мюсюлмани,не проумявам какво още искат!!!??Във Франция, Англия, Германия, Италия белите вече се чувстват дискриминирани, особено африканците са толкова нагли-социал,общински жилища, наркотици, грабежи, изнасилвания.Това е геноцид и тормоз спрямо нормалните хора,за каква помощ и толерантност говорим

А в България научаваме пост-фактум за това решение. Нашите евродепутати очевидно не са сметнали за необходимо да ни информират за такива "незначителни" подробности.

Никога не сме имали евродепутати в Брюксел,това са чиновници на САЩ и всичко става под тяхна диктовка.Никой не го интересува за България в ЕП, приказки за балъци....

Аз пък се шокирах от гл.постта и наглостта на "лидерите". Наказват всички, които не са виновни за постоянна вълна, меркел никой не я съди за смъртта на хора от ръцете на гостите й и въобще за вредите, които нанесе. Тия от безопасните страни ще дундуркат и "проучват" в лагери и пак може да ги приемат. Катастрофалните последици ще има и за местните, но правозащитниците не ги е еня, те защитават само правата на нелегалните, а не на поляка, чеха или българина. Това, че ес не плаща на Унгария е връх на цинизма, ама нали трябват кинти за укри. Това решение ще отвори врати на Европа още по-широко, направо ще ги изкърти. И за пореден път доказва, че не можеш сам да решиш каквото и да е, ако това не се харесва на д..били от ес. Е.ати солидарност.

За това се говори от няколко дни, но не и на територия българска.

Ако това се приеме, означава, че украинските навлеци трябва веднага да се екстрадират в Румъния. А талибанчетата в Турция. Вместо да ги хрантутим тук. Но не стана ясен въпросът : Кой ще решава коя маймуна е инженер, архитект и т.н. и коя си е обикновена маймуна? Ние, като държава наводнена от украински мърши и талибанчета, все пак трябва да имаме право на оценка на маймунките.

В рецесия сме - робите да изчезват!

Първо гониш, после проверяваш...Нали знаеш че са пълни лицемери....

Германио, Германио, в какво те превърнаха?! Да ревеш за някакви унтери...

Всички нелегални да ги връщат

Да кажем истината. Западо си кани емигранти ама с квоти иска нас да обогати с болни мозъци ходещи с ножове по улиците.

Щом е арабин- ислямист ИЛИ негър, направо КУРЩУМ в тиквата и да му вземат каквото има ценно... А после да го изхвърлят от някоя висока пропаст или в морето.. БЕЗ да се разчува....

Амнести да иде да се оплаче в Саудитска Арабия и да изисква те да приемат братята си.

Добра е наредбата - кой ял ял , кака се ожени

В България ги бият и ограбват такива - нема желаещи да останат - от арабеските

На кой не стана ясно какво ни готвят????Ставаме разпределителен център!Регистрирани тук,африканците и афганците вече са си наши! Хващат го после в Германия и ни го връщат да го обгрижваме!От нашите пенцийки! Получаваш мизерните 470 лв,70 за африкански скакалци,100 за украински паразити,120 за нашите роми..... Тиквоч,кокорчовци,къде сте бре уроди?

Интересно мюсюлманите защо търсят убежище в християнски държави ( ако все още може да ги наречем такива) при положение, че са заобиколени от много богати мюсюлмански ?

Двуличието на западно европейците няма граници - на евро-банкнотитр са изрисувани МОСТОВЕ, ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ като символи за единението на народите, а фактически строим ОГРАДИ И МИГРАНТСКИ ЛАГЕРИ! Пропастта между реалността и официалната идеология става невъобразима и в нея ще паднат тези, които я издълбаха! А китайците самодоволно потриват ръце, защото при тях никой не се и опитва да ходи. Ами в Япония – те са космически далече, а Европата от много акъл и либерализъм станаха клоаката на света!!!

Турция не е в ЕС

На българското Евро ще изобразим Оградата на турската граница!

С дупките за преминаване през нея!

Ама как така?! Не може така - къде са ценностите, евро-ала-бала-портокала - веднага санкции на Германия! Всички “бежанци” трябва да се допускат свободно из германските градове! :-). Усетихте дебелия и сменихте плочата.

Абе, постоянно говорят за борба с миграцията и пазене на външните граници?! От друга страна на най-високо ниво улесняват пристигането, приемането и обслужването им?! Малко шизо изглежда?! Или не разбираме педерасткия сърбеж?..

Хич не ни трябват мюслита и чернички, наистина е добро споразумението.

"...германското правителство твърдо настояваше семействата с деца да бъдат освободени от граничните процедури. Въпреки това Берлин бе принуден да направи компромис по този въпрос." Германия да не се отчайва - да изпраща САМОЛЕТИ за ИМИГРАНТИ с чаветата си и да ги ПОСРЕЩА с ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ в Берлин!

Германците като имат нужда от мигранти да си ги приемат и дундуркат, но да не задължават другите да го правят. Германките имат нужда от араби за секс, както се изрази Меркел, да са им живи издрави. Предлагам желаещите за убежище на кораби и в САЩ, защото САЩ предизвика мигрантската вълна.

Да живее баба Меркел. Дъртата вещица разкова кочината на цяла Европа.

Сорос не дава…

Ей ви ги двойните стандарти!

Значи съвсем всички. !!!

Не са депутатите, подписа се българският вътрешен министър !!!