Меркел охлади очакванията за споразумение за Украйна

Ангела Меркел каза, че не е ясно дали заедно с Франсоа Оланд ще постигнат пробив в разговорите с Владимир Путин за уреждане на украинската криза.

Обратно в новината

Коментари - Меркел охлади очакванията за споразумение за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то дарага ми бабурке в Кремъл никога нищо ее било ясно ...ама кой а си чете родната история....

не бързайте.За къде с това темпо.Вие си говорете ама привикайте и онази другата страна на конфликта "Украйна" САЩ. Да даде и тя обяснения за уж помощ и демокрация, а наистина -мазна и подмолна намеса както със война ,така и с геополитически сериозни интервенции не само към Европа и Русия а и към света.(не им стигна просто, все им е малко). И само да си ходите на гости като го няма еничара, нищо не правите. Отворете си очите господа европейци който сме и ние българите и предположете какво ще се случи ако Америка получи пълно господство(както е тръгнало, натам отива) . Не виждам нищо по хубаво от запътилото се през 39 година фашистко мислене.Да сме живи и здрави ,свобоно мислещи - но и с мисъл.

От гората ли ви събират в Дирника или от Банкя. Такива коментари не ми трият в ББС. Вие обаче сте върхът. Справка около 3 часа Българско време. Явно този форум е безсмислен от гледна точка на свободата да споделяш нещо прочетено. Модераторите яростно защитават интересите на спонсорите си.

Ако искате да видите нещо хубаво и красиво изтеглете си от интернет  "Парада на победата" в Москва и гледайте!... А може и в ... Киев. Подготовката усилено върви!!!

Има лекарство за лечение от смъртоносно опасната болест -фашизъм.Открито е в СССР И УСПЕШНО Е ПРИЛОЖЕНО върху немци, италианци, румънци, бандеровци...и др. Фашистка сган.

Ах колко трогателно! С една година закъснение!

Този път украйнците в обкръжение не трябва да бъдат помилвани,както в Минск помилваха обкръжените в Мариопол.Бой по фашиската сган.

В Дебалцево може да се окажат обкръжени 8 хил. украински войници. Това е причината Меркел и Оланд да се разтичат. Иначе Украйна ще трябва да се признае за победена. А с нея и ЕС и САЩ. А това не бива да се допуска, нали?

Днес беше съобщено,че с решение на украинската Рада се създават "заградителни отряди", съставени от доброволци/разбирай "Десен сектор" и подобните фашистки формирования/.ТЕЗИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ ЩЕ БЪДАД ДИСЛОЦИРАНИ В ТИЛА НА СРАЖАВАЩИТЕ СЕ УКРАИНСКИ ВОЙСКИ И ЦЕЛТА ИМ Е ДА НЕ ДОПУСКАТ ОТСТЪПЛЕНИЯ. Приликата с отрядите на НКВД и SS частите ,натоварени с подобни задачи по времето на Втората световна ,не е случайна! Не е случайно и даването на права на офицерите да употребяват оръжие по тяхна преценка спрямо войници,които не изпълняват заповеди!

Все пак,Бандеровци са били най Усърдните Убиици като част от СС отрядите на Смъртта , в Германските Нацистки концлагери !! Отлични ученици са Нацистите Украинци !

лоша работа. Дори и дърва няма за камината на руския президент. Тотал щета с тази война в Украйна.

Срещата протича на 4 очи..... сенилния дядка Путин па заспа :)))))))

Дори и Янукович беше съгласен за преговори между ЕС и Украйна за приемането и в ЕС. Тогава се намеси Москва и Янукович сви знамената. После станаха размириците в Киев и украинците изгониха Янукович. Русия няма да позволи на Украйна да бъде свободна и независима затова е и войната. Жалко за украинския народ и руснаците които мирно си живееха с тях.

Янукович беше свален неконституционно. Бяха необходими 75%, а получиха 72,8%. Импичмънта не мина. По закон Янукович трябва да е президент на Украйна. САЩ обаче мислят различно. Както казаха какво са един два процента.

Лично аз ще съм доволен и от споразумение с путя и обратното... При втория вариант укр.армия получава модерни реактивни установки /далекобойност 90 км/ плюс контрабатарейни радари и противотанкови ракети "копие". В най- доброто за чизмарите продължение следва военна безизходица и при късмет ,отделяне на част от Луганска област.Тогава започват такива тегоби за путя,че... Трети вариант е нов Афганистан ,но с доста повече загуби...и като финал разпадане на боклучарника. Хайде сега пак възхвалявайте джуджето...

Фантазии, фантазии и пак фантазии. И нищо друго.

Можеше да не се хабиш толкова. Аз не помня досега Русия да е клякала на негър.

му е красиво убити украинци и мирни жители. Еба ти и ума !!

може би нямат твоят опит !! Научи ги моме !!

А бе ти тотално си изперкал!

Тази леля на ЕС която и дърпат конците от вашингтон и Оланд симулират желание за мир всеки път когато укрофашите го закъсат- около 8 хиляди укри са в чувала на обкръжението на опълченците затова ги е пратил Бонго на тези "преговори"!

Да не се окаже, че в котела има и натовци и затова е цялата суматоха.

Е, тва е да си Путин. Цела еуропа ти иде на крака, и моли за милост :) :) :)

" Не се надявайте,че ако веднъж сте използували слабост на Русия то вие ще получавате вечно дивиденти.Руснаците винаги идват за парите си. И когато дойдат не се надявайте на подписаните от вас йезуитски съглашения, които биха ви оправдали.Те струват по-малко от хартията на която са написани.Затова с руснаците си струва, или да играеш честно, или изобщо да не играеш" Отто Фон Бисмарк

Ето какво казва Джохар Дудаев за украинците в своята книга Атаката на Ичкерийския Вълк: Най-голямата грешка е да пренебрегнеш украинците. Да ги помислиш за слаби. Да обидиш украинците. Никога не обиждайте украинците. Те никога не са толкова слаби колкото ви се струва. Не дай Боже да изгониш или да вземеш нещо от украинците. Украинците винаги се връщат. Те ще се върнат и ще приберат всичко свое. Но когато украинците се върнат, те не могат да премерят силата си и да я използват пропорционално. Те унищожават всичко на пътя си. Не обиждайте украинците. В противен случай, когато украинците се върнат на земята, където са погребани техните предци, то живите на тази земя ще завиждат на мъртвите.

Докато Хер-Путлер не си изегли зелените човечета от чуждата територия на суверенна държава, в която нахлуха и от чиято територия заграбиха най-нагло споразумение не може и не трябва да има! ... само санкции и натиск!!!

Или ще се съгласят да падне хунтата в Киев, или ще има превземане на Киев. Както искат!!!

И кой ще го превземе?? Те с един Донбас не се справят?? Ей ги руските военни: УБИТО 6417 РАНЕНО 4246 ПРОПАЛО БЕЗ ВЕСТИ 2929 Вие русофилите сте много тъпи бе!!

При евакуацията днес от Дебалцево - 600 човека са заминали за Украйна и 7 са заминали за Донецк!! Няма нужда от коментар!! Местните не искат руските фашисти!! Това е ясен вот на доверие към украинските власти!! Кажете бе руски идиоти ,защо така?? Там срещу украинската армия се бие руската ,няма никакви "опълченци"!! Населението бяга от руските убийци!! Четете : Как мы ездили в Луганск

нека позная - инфыотое от Униан нали?)))) бе те храбрите бандеровци колко пъти ги превземаха ама все О С И Р А Т и тоз път така ще е Вервайте ми )))))

На бандеровците не им разрешават да атакуват!! Иначе ще изметат руската пасмина!! Защото спазват Минските споразумения!!

Един милион работят в Русия и още един милион избягаха в Русия. Там бягат синьо птиченце, както македонците бягат в България. Защо ? Защото сепаратистите са в Киев и Скопие а национални предатели като теб няма къде да избягат !

колко трябва да си прост, за да не се сетиш, че хората не искат да отиват в Донецк, защото там се спреля????

Ника Лъ, сугурно идява съкратено пт Лъжльо. По украински данни, над 20 00 човека от Западна Украйна само за седмица са се изнесли в Русия, за да избягат от мобилизацията. Възмути се от предателите украински министър, произход Западна Украйна. Поради големият наплив на украинци, Русия облекчи визоовите ограничения и увеличи престоят им в Русия. Вие някаква мярка в лъжите си имате ли? А що се отнася до украинските медии, самите украинци не им вярват.

в Украйна е Виталии Кличко също много виновен. Пустата му борба за власт!

Знаете ли по какво Меркел и Путин си приличат? Освен по това че си говорят езиците и са от ГДР, и двамата дойдоха на власт като подведоха тогавашните лидери да им вярват и после им забиха нож в гърба..Меркел на Кол и Путин на Елцин!

Порошенко е собственик на завод "Ленинская кузня" в Киев.От м.август 2014 заводът е единствен снабдител на украинската армия с гранатомети. Харковският бронетанков завод "Малышев" е със скрит собственик Порошенко.Същият този завод от 11 октомври 2014 е на трисменен режим.Заводът произвежда БМ "Оплот" и прави капитален ремонт на танковете Т 64. Войната е сериозен бизнес.Убитите украинци са подробност от пейзажа."Слава Украине" е за шараните

Много лъжеш!! Къде са ти доказателствата или така казва руската пропаганда!!

За това си има Гугъл ,приятел.

той да не чете Фокс Нюз , СНН и други "безпристрастни" медии като теб я...смешник!

Не ме карай да публикувам Путин-олигарха на какво е собственик и защо води до гибел руския народ заедно с целия свят.

Не съм подстрекател, ама не можеш! Няма да ти стигне форума!

По RT показват много странни "опълченци" монголоиди със стиснати очи?? Приличат на северни руснаци?? Ама как са се озовали в Донбас?? Едва ли сами са се вдигнали от майната си и са дошли в Донбас??

Някой преди това да даде хапчетата на дядо Путин, че сигурно пак няма да разбере нищо.

междувременно кактонее разбрал че набие на гейовете канччетат с бухалката ....много болиииииииии)))))))

Русия ще бъде изритана от всички спортове!! Свежи новини!! Роднините на всички от руското правителство и парламент , ще бъдат изритани от ЕС и САЩ и Канада и Австралия!! Ще бъдат върнати принудително в кочината Русия!! На Путя дъщерите му също така!!

А шайката на Долен Пидеров?

брей, не думай! ами кой ще преподава в ниверситетите и ще работи в банките? те краваристанците и техните подлоги канадците до там я докараха, че трябва руснаци и българи да ходят да работят там. нали вие соросоидите много обяснявахте как руснаците ходели да работят на добре-платени работи в америка? а запитвали ли сте се защо краварситанците не могат да си я вършат тази добре платена работа?

Оредявате и вече сте на доста по-рядко от на всеки километър (слава богу). Хората които ходят да преподават са с доста развито сиво вещество и винаги търсят алтернативи и по-добър живот! Обикновено те са там, където се живее най-добре !!! Къде ли е това място, мистър опорна точка ?!?!?!??

Това много бързо ще спре агресията на Русия!! Но колкото по-малко руски боклуци по света,толкова по-добре!!

А сега в бг-то като е пълно само с хамерски боклуци защо сме я закъсали така, бонгоидче еврогейско?

Изглежда, че Кака Оси (Меркел преди да "възглави" Обща Германия е оглавявала под прикритие фирмата на ЩАЗИ "Обединение" в Ост Германия), не е чела "Май Кампф" на чичо си Адолф. И сега тя и нейните авери, отхранени от "плана Маршал" на САЩ, не се "усящат", че ако така продължават да изпълняват повелите на спонсора си Чичко Сам ще го... пак...такованкат.

охранване, гювеч, направо мирише на балкански табиет.

До "не елементарната" амеба (= на еднодневка, да ме извинява безгръбначното животинче): Личи си, че освен тюрлю-гювеч в над-раменното ти тиквено образование няма нищо. Защото ако поне беше прочел "Бай Ганю Балкански" щеше поне малко да се "охраниш" и да знаеш какво е да "мирише на балкански табиет". В същност "табиетът" не мирише. Бай Ганю също. Защото поне се е изкъпал. В банята. А ти все още не.

Меркел е поканила Путин да посети Берлин в удобно за него време Путин е приел поканата. Сега се уточнява превозното седство с което да се придвижи до Берлин. Рогозин го е пъсъветвал това да стане с ТУ 160.

КОРНЕТ ПТРК - РУСИЯ - ДАЛЕЧИНА НА СТРЕЛБА 5500-1000 М ... ДЖАВЕЛИН ПТРК - САЩ - АЛЕЧИНА НА СТЕЛБА 4700 М ... ... ИЗЛИЗА ЧЕ АКО СЪМ ВЪОРЪЖЕН С РУСКИ КОРНЕТ , МОГА ДА УДАРЯ ВЪОРЪЖЕНИЯ С АМЕРИКАНСКИ ДЖАВЕЛИН , БЕЗ ТОЙ ДА МОЖЕ ДА МЕ УДАРИ :))

Оппааа ! - Излиза че ХАМАС Е бил Официално снабден с Корнет (август, 2014) - Задължен съм Ви !

още от историята с пауърс и Ю-2 осъзнах историята не е силната ти страна, но все пак ще ти обясня. това, че хамас има корнети не е било тайна никога. Хамас има корнети още от 2006, когато Израел се би в Ливан. Бяха доставени от Сирия и Иран.

Не официално. От Хизбула след 2006 когато съсипаха Меркавите. А Хизбула ги има от Иран. Русия няма подписани договори забраняващи реекспорта юри отписване на въоръжението ако ме разбираш.

Теоретично Седларов, теоретично. Най-важно е "задпушкалното" устройство. в твоя случай се говори за 5500-1000М Ъъъъъъ...5500-1000=4500М значи дори и теоретично не е Седларов :))))

5500-10 000 МЕТРА ГРЕШКА В ПРАВОПИСА ... И ВСИЧКИТЕ МОГАТ ДА ДОЙДАТ ПРЕНОСИМИ ИЛИ НА АВТОМОБИЛ ГУГЪЛ ДЖИП ТИГР КОРНЕТ ВИДЕО:)

Ами ти знаеш ли какво е Корнет и Джавелин?? Май не!!! и двете не се ползват за стрелба един по друг!! Те унищожават бронирана техника!! А Джавелина е shoot and forget!!

Поздравления! Наведнъж четири трола тръгнаха да ти обясняват нещата. Или един трол с 4 ника.

не... 5 човека обясняват на един трол... ма файда няма. той само си бълвочи. ти виждаш ли смисъл в писанията му? Какво общо имат на кой му е по-голяма онази работа и ходенето на Меркел при дядо Путин? Сега разбра ли на кое се вика трол и на кое не?

ЕДНО Е ПРОПАГАНДА А ДРУГО СА ТАКТИО-ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ОРЪЖИЕТО :))

правят. и стреля много точно

как може да се споразумееш с някои, които има психично разстроиство?

Преди минути : - Урсула фон Лейен (Конвенция Мюнхен) - в Украйна вече има Премного оръжие, всяко Ново (Ново !) би Само наляло масло в огъня - очаква се Всичко да Се свърши Тази вечер/нощ - събота-неделя Вовката Е Вече потвърдил че Е на Почивка в Сочи.

министерката се казва Урзула фон дер Лайен. Иначе си прав - няма германско оръжие за Украйна!

"Иногда российских танкистов постигает неудача" - что остается от бронированной машины после "Пиона". ФОТО На Луганщине, в селе Желобок украинская артиллерия уничтожила сотни боевиков, - "Украинская правда"

спри газа и шмеркел се насира. не се хаби с ракети!

Ами ако кака меркел им спре технологиите..и една кафеварка не са кадърни да направят като хората москаляките!

Според сайта на Зюддоче Цайтунг до полунощ вчера Оланд и Меркел са се опитали да обяснят на зомбирания през деня от Джон Кери Порошенко, че тяхната инициатива е, цитирам: "Последен шанс да се предотврати военното поражение и икономически колапс на Украйна". Коментарът е излишен.

Освен че си наговорил глупости ,друго няма!! Единственият зомбиран си ти!!

Ако има нормални избори ,там ще спечелят украинските партии!! ДНР и ЛНР нямат шанс!!

Кои ,кои?? Наемниците на Шутлер?? Чеченците?? руските наемници и военни?? С тях какво да се разговаря?? те са агресори!! Там 85% са руски бандити дошли от Русия!!

точно с тях! колкото и да те боли дупенцето, ще трябва да си седнеш на него и да преговаряш с опълченците, иначе ще има още бой по канчето!

Няма за какво да се говори с руските граждани!! Те не са местни жители, да се разкарат и тогава да се проведат мирни избори ,където да участват и украинските партии!! А бой по канчето ще има на Русия!! Тя нещо се забрави , а е джудже спрямо НАТО!!

Асенчо спри с концентрата и тревата. Много си зле от тях

Абе вие не разбрахте ли най-после, че Русия вече разпали 3-та световна война и връщане назад няма?

3-ТАТА СВЕТОВНА ЗАПОЧНА В ЮГОСЛАВИЯ КОГАТО НАТО ПУСНА БОМБИТЕ - АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ :)

Кой подпали третата световна война, че не можах да разбера?

Третата световна я подпали павиана Долен Сидеров като оскуба германската стюардеса и френската дипломатка и целеше с пражени кифтаци-бомби белгийските келнери!

къв си ти бе, коя е тая велика държава, коя? И велика по какво, по пиене ли?

ти къв си? Зле платен или просто малоумен? Ако те затруднява не ми отговаряй.

Едно време като се биеха Америка с Русия, избираха съвсем неутрални територии - Корея, Виетнам, Афганистан, а сега тук в Европа под носа ни. Не е редно, марш и двете империи!

Като цяло си прав, но в случая едната държава няма накъде да ходи. Боевете се водят на нейна територия. Искрено се надявам в обозримо бъдеще подобна съдба да застигне и другата воюваща страна, стига се е крила зад океана.

Гледайки от дистанцията на историята, май май, войните са нещо неизбежно по време на дефицит и недостиг. Но сега нали има свръх производство, защо пак, бе мамка му? И ако ще има война, дай Боже да е далече и да не участваме!

ДНР - Дебилите от Нашият Регион!!!

ПО СИ-ЕН-ЕН ГОВОРЯТ САМО ЗА ВОЙНА И ЗА АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ СЪВЕТНИЦИ В УКРАЙНА , КОИТО ДА ОБУЧАВАТ УКРАИНЦИТЕ ДА ПОЛЗВАТ АМЕРИКАНСКИ ОРЪЖИЯ ...... ...... МНОГО СЛАБИ НАДЕЖДИ ЗА МИР ... ОСОБЕННО КАТО СЕ ВЗЕМЕ ПОД ВНИМАНИЕ , ЧЕ РАШКИТЕ ПЪК ОТ ТЯХНА СТРАНА ИСКАТ ДА ДАДАТ УРОК НА АМЕРИКАНЦИТЕ КВО СЕ ПОЛУЧАВА КОГАТО ДЪРПАШ МЕЧАТА ЗА ОПАШКАТА .....

Току що кацнаха. Успех Ви желая. Това безумие трябва да спре!

Всички разумни хора се надяват те да убедят кремълското чудовище, но надеждите не са големи!!

Боже Господи. Бият се две чудовища, как не го виждате??

Откакто се върна от снимките на "Последно танго в Берлин" Цецка ли магия му направи, или Замуда, а може да е, и Румата ? Барна Мерано, щабна поетеса

Хаха кои са тези двамата, че да водят преговори с най-великата държава? И французите и германците са яли руския х..шамар. Може само да отидат да се поклонят и да донесат дарове богати в Путиновия стан.

А конницата на генерал Колев е клала руската конница. Може би трябва да изпратим българи да преговарят? :)

Не руската, а казашката конница. Казаците са точно украинците. Но по него време Украйна не е била изобретена, затова са били част от Русия.

Тия западни педали не разбраха ли, че няма да бъде на техното?! Това не им е мижавата бг....

Скоро ракетите ще падат край твоята врата. Осколките не ги интересува на кого си фен - при всички случаи ще ти отнесат краката/ръцете/главата. Готви се.

А главнокомандващият ще гледа усмихнато: Ех мои НАТО-вски лебеди ненагледни.

Има един лъжец, и той е известен - Путин!! Всеки знае лъжите му!!

абе созе, само теб ли оставиха на смяна от соросоидния отдел? гледам- пишеш, сам си отговаряш, сам си слагаш плюсове. колегата ти щерев да не е отишъл доброволец в украйна или пък да е заел някое от новите работни места в мкдоналдс в краваристан?

Всъщност - тримата вечеря ли ще имат ?

Едва ли ще искат да ядат с руското чудовище!!

путеф яде малко. За мъж с неговия ръст и един снакс му е достатъчен.

Едва ли не, но ще му хапнат от четвъртития и ръбест и няма да е за първи път.

нека украинците да пуснат терорусите, заедно с териториите им на свобода.. те да си решават, каквото искат. Гратисен период за всеки който иска да се премести в Западна Украйна, която става самостоятелна и нищо общо с примитивизма на малкия мук! Този период да бъде не повече от седмица. После забрана за влизане в Украйна, която продължава с преговорите за ЕС, черпи предприсъединителни евро фондове, дига си стандарта и накрая влиза в ЕС, където нито руснаци, нито тероруси ще имат право да припарват.

ех мечтии! къде ги тия еврофондове, бе моето момче? нали краварите щяха да дават 15 милиарда, ес щеше да дава пък то какво излезе! а присъединяване към европа украйна ще види на мук- за безвизовото пътуване мандалото хлопна.

аа забравих, после на Донбас и Луганск им се прави декоративна бодлива тел с караули на всеки 300м ... от страната на ЕС... другата граница към сибирската клоака.. нека те да си решават, няма да им се месим, тяхно право си е

Клоаката ти е под носа.

Хайде стига с този ЕС ! Като вече сме девета година , кое стана по-добре от преди ? ...Избери си - преди да влезем в ЕС ...преди 1989 г ...преди 1944 г ...

За този текст на созе има само една квалификация - "утопия". Погледнете внимателно снимката към статията - нещо много рано увесиха носовете...

Ако Меркел хване Путин в настроение може да обсъдят въпроса с окупираните германски територии. Нещата отиват към обединение на Германия за сметка на Полша, която ще трябва да се свие около Варшава и Лвов. Около Лвов ще живеят и т.нар. украинци, които исторически са прислугата на поляците. Русия разбира се си взима своето, а пуделът Оланд трябва да е щастлив ако Путин не го изпрати посланик в някоя африканска колония. Обама духа супата щот е слабичък и има още доста банани да изяде.

всъщност Обама е около или над 190 см, а малкия мук я има я няма 160см.. та кой каза, че е слаб?

Който го е близал малкият му, знае, че е 160 см.

ОБИКНОВННО КОГТО БЪЛГАРСКИТЕ КНЯЗЕ СА ИСКАЛИ МИР ,ПРЕДИ ТОВА СА ПОГРЕБВАЛИ ПО 100-200 000 ВИЗАНТИЙВИ :)) ГОРЕ ДОЛУ ТОЛКОВА СА И ФАШИСТИТЕ В УКРАЙНА :)