Великобритания напуска Европол, плаши да си вземе архива

Великобритания по всяка вероятност ще напусне Европейската полицейска служба - Европол, след Брекзита.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания напуска Европол, плаши да си вземе архива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИ 5 и МИ 6 ще се трансформират за своите си проблеми. К,во става с Европата ?

Бившата империя - Британската , която на практика е първопричината днес да говорим за глобализъм, реши да свие ''глобалните перки'' веднага щом видя ,че не може да контролира сама нещата?! Интересно, дали Германия , Франция, Италия, Испания например, ще могат да си възвърнат позициите на интелектуален, икономически и финансов европейски център - такъв какъвто са били преди колонизирането на Америка?!

Като го има Европол какво е направил?Спря ли емиграцията спря ли атентатите?Преди 2 години четох статия,че половината агентки под прикритие жени се омъжили за мафиотите,които шпионирали.

Егати логиката - полициите в Мадрид, Лондон, Брюксел, ница и т.н спряха ли атентаторите? Да ги разпуснем ли тогава?

Започна се :). Чакам да чуя че се оттеглят и от "Правата на човека". А после като им надрусат американските корпорации с техните права и закони тогава ще се чудят каква стана.

А европейските глобалисти -сатанисти искат да правят европейска прокуратура !

JMM®

Разбира се, че има нужда от европейска прокуратура - теб това притеснява ли те ?! Или може би предпочиташ да се разбереш "на кафе" с местни проруски настроени "феодали"...

Мен не ме притеснява нищо.Но пиши нашите прокурори ще им бъдат ли подчинени ? А ще правят ли европейско правителство а нашето ще му бъде ли подчинено а после няма ли да искат и въобще да няма правителства в страните от ЕС а по после пък няма ли да искат и световно правителство / то и сега го има но е в сянка/ !? Та чакам коментара ти ако можеш ???!!!

"На си ти дрешките, дай си ми парцалките"... пазарлъкът вече започна... очакват ни две интересни години, вече си взех пуканките и се настаних удобно да изгледам тов шоу... :)

Пуканките остави на нас, ти си вземи лубрикант, българино