Четири тома нови доказателства срещу бандата на Бореца и Антов

Специализираният апелативен съд отложи разглеждането на мерките за неотклонение на 11-те обвиняеми от т.нар. група за мокри поръчки "Новите килъри" за 14 август заради нови доказателства, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Четири тома нови доказателства срещу бандата на Бореца и Антов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четири тома нови доказателства срещу бандата на Бореца и Антов Абе съдиите писането на томове за нищо го нямат. Написването на "война и мир" за тях ще бъде детска работа.

ДА ГИ ДАДТ НА "КОКАТА" ОТ ГР. ПР. И ТОЙ ЩЕ ГИ "ОПРАВИ" РАЗБИРА СЕ, СЛЕД РАЗХОДКИ ПО УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ И ДОМОВЕ

И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ЩЕ ГИ ДЪРЖИТЕ В АРЕСТА ДО 14........., НАЛИ ИМАТЕ СРОК ДА РАЗГЛЕДАТЕ ЖАЛБИТЕ ИМ. ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВАТЕ НА ИЗВЪНРЕДЕН "съд"

Щом имат прякори, значи са ченгилоагенти. И съдът задължително са ченгилоагенти. Сега го усукват и размотават - как и вълците да са сити, и агнетата да са цели... Въпреки, че агнета няма, има само ченгилоагенти...

брей ,колко бързо ги събраха другарите доказателствата- има няма седмица! да се чудиш и маеш,обикновено по 20 години ги забатачват,ама добре че е ЕУ да им диша във врата! За огромната разследваща работа на Цецо,комисар Флоров и Калин Георгиев да не говорим!Ако не бяха те,щяха да им гледат на боб като Костовата Мими или да ги борят на кафе с пасти като Шадравана!

Въпросът другарю милиционер е защо досега не бяха арестувани тези индивиди от храбрият цецо-шестака ? Нали беше пречупен гръбнака на престъпността ? Колко злоба си събрал ... безполезна мижитурка ...

Когато вие я свършите поне на 1/3 от ударите на цецо,тогава развявайте байряка! След всяка ваша битка с престъпноста,ЕУ излиза с туристическа еврокарта с черепи за пътищата в БГ!

Класифицирането, което правят комунистическите простаци из нета, показва още веднъж същността - мръсници. Особено за злобата. Убеждението ми е, че не само злоб, но и закана трябва да има към убийци като комунистите и че споменаването на злобата като проявление на гражданите е по-голям цинизъм откокото дори престъпленията, които сте изввършили вие уродите. Има злоба, тя рядко е проявявана. Но след като я споменавате толкова често, ще ви я поднесем наесен в голям казан, в който ще ви удавим като бълхи. Сега щипкате и припкате, че ви изтърсваме от дюшека на България, но ннаесен ще ви варим в така споменаваната от вас злоба. Докато изчезнете, мързеливи и крадливи уроди и убийци на поколения българи. Срам сте не само за нацията ни, но и за човешкия ген. Мога да добавя само, че сте и прости. Понеже не всеки урод е прост, но вие сте и това. Нямате грам акъл в главата си и ставате за чучела на Европа. Начело с главното чучело, царят на европейските лумпени - станишев. Смятам изпизсването на това име с малки букви за адекватно на стойността му за света и за България. Наред с предишния му носител бащата на сегашния.

Беше арестуван няколко пъти, последния път съда го пусна през февруари, за "влошено здравословно състояние"

"Те са заподозрени освен в убийства, и във въоръжени грабежи, изнудвания, палежи и причиняване на средни и тежки телесни повреди срещу заплащане." А дали ще изловят и тези, които им са плащали?

Arcadium

Те тези които им плащат сега дават доказателствата. Ти как мислиш? Просто вече са станали непотребни, ще ги изкарат от бизнеса докато 3-4 или 5 години ги разкарват по съдилищата като "Панаирджийски мечки". Те пък от своя страна ще си хванат добри адвокати (тези, които знаят кои съдия, респ. прокурор колко взима) и така до следващите избори със следващата умопомрачителна хайка.

Какви "Нови килъри", бе смотаняци?!?! Министърът категорично заяви, че МВР спира с холивудските изпълнения и даване на артистични псевдоними на бандитите, а просто започва да си върши работата!

Знаем я тази работа-кафенце ,паста и баклвичка в басейна Спартак със айдуците!

Защо ми се струва, че гледам стар филм?