17-11-2017 20-11-2018

Коментари

XMRIG

Нужни са крумовите закони да се върнат за да се вкара в ред тая долнопробна крадлива сган , или поне изправителни лагери като белене.

За рецидив, автоматично получаваш 6 години ефективно от държавата, плюс колкото ти даде съдията за деянието. За това Холандия закри над 20 затвора през последните няколко години, поради липса на квартиранти.

с дипломатическата регистрация със сигурност не е краден

по-коректно щеше да е заглавие :"хванаха за 285-ти път..."..сигурно вече са ги пуснали..

То, хич бива ли - джип и Поло?!?!?!? Поне да беше баварец.

Не..еее... колите не са откраднати, просто и двамата са дипломати та затова и номерата са им такива...!?!?!?

За времето от публикуването на статията досега инфото вече със сигурност е старо. Може направо, за да сте в крак с новините, да слагате заглавие "Пуснаха автокрадците тоя и оня, дето ги задържаха при спецоперация"

"черен петък"? двама? китаецо ли е промоцията на боксьора или боксьоро е примосия на китаецо.

За какво са ги хванали? Да не са решили да се самоубиват? Иначе могат да пият едно кафенце с тях и да ги пуснат!

Клетите са влезли в колите да се постоплят в това отвратително, зимно време...

тия за кой път ги хващат точно , че отдавна не им следя бройката :)

Малко залъгалка за плебеите. Боко: - Цецо, трябва да направим няколко акции с арести, падни-стани, сещат се... Малко цирк! После ги пусни по медиите и тъпанарите ще се успокоят. Цеко, отворим тефтера с "вноските" и рови: - Сега уточняваме кой да изгърми. Има едни тука, дето не ги виждам да са плащали в тефтера и все създават проблеми. Ще ги затворим за 48 часа, хем така ще побързат с вноските. Действам!

ли ги вече??

България ще стане нормална държава, когато спрете да пишете за ареста на всеки долнопробен бандит. Това и е работата на полицията, но за съжаление НЕ си я върши и всеки арест се превръща във водеща новина. Все едно да пишете, че някой строител измазал стената на обекта?!?!?!?!?!

Напротив всички престъпници трябва да бъдат показвани публично за назидание на другите както по Живково време през 70те,но тогава имаше осъдителни присъди и в затвора не им ,,защитаваха правата,,...

Но назидание е да ги хванеш и да ги осъдиш. Поощрение е да ги хванеш за деанам-найсти път и да ги пуснеш.

О мили те изяснявали.

И какво като са ги хванали, още днес или утре ще ги пуснат/стари познайници/...явно плащат на някои...

"При акцията са задържани джип с червен дипломатически номер и автомобил Фолксавен Поло. Изяснява се дали колите са откраднати" Китаеца да е посланик на Китай, а Митьо Боксьора да му е охраната от НСО?!

Не, отнети са неправомерно.

И защо двете крадливи мърши не са в затвора, щом са добре познати на полицията с кражбите си? Пак ли ще ги пуснат без присъди?

просто са ги взели да се повозят. Политичите могат в рамките на една седмица да решат проблема с кражбите на коли но....защо ли не се прави

Моля уточнете за кой път са хванати. 15,17...28-ми?

Нито един автоджамбазин не осъдиха ефективно в тази кочина! Тези двамата са поредните, които до края на годината ще откраднат още автомобили.