Спецакция в 7 града в Софийско, полицията влезе 25 заложни къщи и 9 автоморги

Засилено полицейско присъствие има в Костинброд, Костенец, Драгоман, Ботевград, Правец, Сливница и Елин Пелин

Обратно в новината

Коментари - Спецакция в 7 града в Софийско, полицията влезе 25 заложни къщи и 9 автоморги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще има осъден и заключен автокрадец??? Парадират с “великите” си кражби?! Май е време НАРОДА да вземе власта в ръце, и наред всички крадди в затвори или смърт

Това, че МВР провежда акция не трябва да е новина, а ежедневната им работа. По интересното за нас са резултатите и то след 3 или 6 месеца, защото освен да се бълва информация за медийни мисирки и да се снима министъра и ръководители на МВР, нищо друго не се случва. Да не говорим, че антиквариати, заложни къщи, автоморги изкупуват, поръчват и безгрижно търгуват с крадени вещи, а много служители на МРВ комисионерстват, закрилят и ползват "услугите" им. Та домовете и вилите на полицаи са пълни с крадени вещи, а автосервизите им водени проформа на съпругата или родителите им набавят авточасти от крадците. Сигурно в МВР не знаят и не са чували за това, а и медиите удобно не ги питат.

Костинброд се е превърнал в циганската столица, до българската, София, почти са се слели с Факултето, циганьорите извършват постоянно набези и кражби…трябва да се въведе отново софийското жителство и София да се изчисти от гастролиращите цигански банди и провинциалисти.

Антимангъсарска акция да се проведе и изчисти страната от циганските крадци и мошеници, които се забравиха… демокрацията им даде криле и развърза ръцете им за предтъпления.

Бой по лилавите джуки

Акцията има две цели: - малко цирк за плащащите данъци - виждаш ли правим нещо с тия дето ви крадът ежедневно - да сплашим контингента, че да не се ослушва като му кажем какво трябва да гласува. Общо взето любимите "мерки" на герб, дпс и мафията.

тъй де, само дето сега парада го командва радев, а не борисов а карадаяоуто само ви гледа сеира, което впрочем е мноооого показателно!

То смелост, то чудо, да влезеш в циганските махали. Пак на босите цървулите ще вземете.

Циганските квартали са ги подпукали... е и кво от това?

Преди избори винаги е така. Трябва да се вдига рейтинг.

Има ли нужда от такива акции,щом няма осъдени?

Осъдиха прокуратурата на 160 хил. лв. заради шесторния убиец Горския!Прокуратурата бе осъдена да плати 160 000 лева заради това, че не е направила необходимото да задържи рецидивиста Росен Ангелов-Горския. „Парите не са всичко на този свят. Те няма да ми върнат детето. Изпитвам обаче, макар и малко, удовлетворение от решението на съда, което потвърждава тезата, че прокуратурата не си е свършила работата и се е стигнало до това жестоко престъпление – убийство на шестима души.“ Това каза Стефана Елисаветова, майка на 18-годишния Боби, един от шестимата убити в Нови Искър в новогодишната нощ на 2017 г.Жената спечели дело на първа инстанция в Софийски градски съд за обезщетение от 160 хил. лв. от прокуратурата, която не е направила всичко възможно да открие и приведе в затвора рецидивиста Росен Ангелов-Горския, а 8 г. по-късно той убива шестима души. Прокуратурата ще трябва да плати и лихви, като цялата сума е около 240 хил. лв. Оказва се, че Росен Ангелов е обявен за издирване преди години и е трябвало по това време да е в затвора. Той е рецидивист с няколко присъди. Една от тях е за изнасилване от 1998 г. „Ще внесем искане до Главния прокурор за търсене на наказателна отговорност от прокурора, който не е направил всичко възможно и е останала неприведена в изпълнение присъдата на Ангелов. Това е неизпълнение на задълженията и бездействие и има персонална вина“, допълни адвокат Димитров. От прокуратурата мълчат,защо ли?!?

тъпи, прокуратурата не задържа! прокуратурата не осъжда! прокуратурата не арестува! бе ти що не прочетеш каква е работата на прокуратурата бе???

Полицейските началници никога няма да позволят акция срещу техни хора които се отчитат. Ако случайно се случи ще се потулва в медиите а полицайте изпълнили си дълга си ще биват отстранявани

На спекакции срещу битовата престъпност се нагледахме вече 33 години,кога обаче ще видим спецакция в парламента,сред политиците,сред олигарсите,спецакции за пресичане на корупцията,спецакция срещу проикурори и съдии,явно това никога няма да доживеем или поне докато прокуратурата и МВР са в сегашния си вид и продължават да пазят истинските престъпници! Вече дори няма спецакции срещу организираната престъпност и истинския наркотрафик,а срещу най обикновените дилърчета...

Кога ще се проведе акция за корупция, покровителство и злоупотреби в общ Костинброд?

С нулев резултат както винаги. Няма така гнусна държава

МВР работи, не се притеснявайте ..........................не