Спецакция в 7 града в Софийско, полицията влезе 25 заложни къщи и 9 автоморги

Засилено полицейско присъствие има в Костинброд, Костенец, Драгоман, Ботевград, Правец, Сливница и Елин Пелин

Обратно в новината

Коментари - Спецакция в 7 града в Софийско, полицията влезе 25 заложни къщи и 9 автоморги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР работи, не се притеснявайте ..........................не

С нулев резултат както винаги. Няма така гнусна държава

Кога ще се проведе акция за корупция, покровителство и злоупотреби в общ Костинброд?

На спекакции срещу битовата престъпност се нагледахме вече 33 години,кога обаче ще видим спецакция в парламента,сред политиците,сред олигарсите,спецакции за пресичане на корупцията,спецакция срещу проикурори и съдии,явно това никога няма да доживеем или поне докато прокуратурата и МВР са в сегашния си вид и продължават да пазят истинските престъпници! Вече дори няма спецакции срещу организираната престъпност и истинския наркотрафик,а срещу най обикновените дилърчета...

Полицейските началници никога няма да позволят акция срещу техни хора които се отчитат. Ако случайно се случи ще се потулва в медиите а полицайте изпълнили си дълга си ще биват отстранявани

Осъдиха прокуратурата на 160 хил. лв. заради шесторния убиец Горския!Прокуратурата бе осъдена да плати 160 000 лева заради това, че не е направила необходимото да задържи рецидивиста Росен Ангелов-Горския. „Парите не са всичко на този свят. Те няма да ми върнат детето. Изпитвам обаче, макар и малко, удовлетворение от решението на съда, което потвърждава тезата, че прокуратурата не си е свършила работата и се е стигнало до това жестоко престъпление – убийство на шестима души.“ Това каза Стефана Елисаветова, майка на 18-годишния Боби, един от шестимата убити в Нови Искър в новогодишната нощ на 2017 г.Жената спечели дело на първа инстанция в Софийски градски съд за обезщетение от 160 хил. лв. от прокуратурата, която не е направила всичко възможно да открие и приведе в затвора рецидивиста Росен Ангелов-Горския, а 8 г. по-късно той убива шестима души. Прокуратурата ще трябва да плати и лихви, като цялата сума е около 240 хил. лв. Оказва се, че Росен Ангелов е обявен за издирване преди години и е трябвало по това време да е в затвора. Той е рецидивист с няколко присъди. Една от тях е за изнасилване от 1998 г. „Ще внесем искане до Главния прокурор за търсене на наказателна отговорност от прокурора, който не е направил всичко възможно и е останала неприведена в изпълнение присъдата на Ангелов. Това е неизпълнение на задълженията и бездействие и има персонална вина“, допълни адвокат Димитров. От прокуратурата мълчат,защо ли?!?

Има ли нужда от такива акции,щом няма осъдени?

Преди избори винаги е така. Трябва да се вдига рейтинг.

Циганските квартали са ги подпукали... е и кво от това?

То смелост, то чудо, да влезеш в циганските махали. Пак на босите цървулите ще вземете.

Акцията има две цели: - малко цирк за плащащите данъци - виждаш ли правим нещо с тия дето ви крадът ежедневно - да сплашим контингента, че да не се ослушва като му кажем какво трябва да гласува. Общо взето любимите "мерки" на герб, дпс и мафията.

Бой по лилавите джуки

тъй де, само дето сега парада го командва радев, а не борисов а карадаяоуто само ви гледа сеира, което впрочем е мноооого показателно!

тъпи, прокуратурата не задържа! прокуратурата не осъжда! прокуратурата не арестува! бе ти що не прочетеш каква е работата на прокуратурата бе???

Антимангъсарска акция да се проведе и изчисти страната от циганските крадци и мошеници, които се забравиха… демокрацията им даде криле и развърза ръцете им за предтъпления.

Костинброд се е превърнал в циганската столица, до българската, София, почти са се слели с Факултето, циганьорите извършват постоянно набези и кражби…трябва да се въведе отново софийското жителство и София да се изчисти от гастролиращите цигански банди и провинциалисти.

Това, че МВР провежда акция не трябва да е новина, а ежедневната им работа. По интересното за нас са резултатите и то след 3 или 6 месеца, защото освен да се бълва информация за медийни мисирки и да се снима министъра и ръководители на МВР, нищо друго не се случва. Да не говорим, че антиквариати, заложни къщи, автоморги изкупуват, поръчват и безгрижно търгуват с крадени вещи, а много служители на МРВ комисионерстват, закрилят и ползват "услугите" им. Та домовете и вилите на полицаи са пълни с крадени вещи, а автосервизите им водени проформа на съпругата или родителите им набавят авточасти от крадците. Сигурно в МВР не знаят и не са чували за това, а и медиите удобно не ги питат.

Кога ще има осъден и заключен автокрадец??? Парадират с “великите” си кражби?! Май е време НАРОДА да вземе власта в ръце, и наред всички крадди в затвори или смърт