Окончателно отнеха родителските права на Спаска Митрова

Македонският върховен съд отне родителските права на Спаска Митрова върху дъщеря й Сузана. Решението е окончателно и идва година, след като апелативният съд в Скопие върна детето на майката.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно отнеха родителските права на Спаска Митрова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи смешно е! :) Когато преди няколко години пред камерите майка-алкохолик от полски произход отне от бащата Българин двете му деца които крещяха по него- България никаква не се обади. Сега когато една студентка от Македония която дошла вчера в държавата взела българско гражданство (което нямате си на представа колко лесно се взима в агенцията на проф. Димитров) и някакъв адвокат я посъветвал че това и е печелившия коз, цяла България я защитава. Всичкото е само проста провокация за създаване на омраза между два съседни народа на която за жал обикновения човек в тези тежки дни захапва. Не винаги детето да е с майката е правилния избор!!!!! В случая със Спаска не е проблем че е Българка в Македония, а че от самото начало не спазва закони на една държава - ако беше в Германия пак същото щеше да я сполети.

Жалко за майката!Но и у нас,отнемането на децата от майката е лесна работа.Бащата отива до Съдия изпълнителя и заявява,че майката не му дава децата.Без да проверява същия издава Акт,това се повтаря 7-8 пъти.С тези актове бащата завежда дело за промяна на обстоятелствата - добре е да даде 100-200лв. на социалния работник,за подходящ доклад и майката губи децата си,независимо дали е виновна или не!А ако имате пари в райония съд делата се гледат от двама съдии в София на пример знам,че при жената е 3000лв. и въпроса ви е 100% решен!Това е съда и в Македония,същия,като нашия!

Редно е да се изплющи един отрезвителен шамар на макетата, например вето за ЕС, ама мек боко има ли топки за тая работа? То Ердоган пръдне ли, боко се натакова, та какво остава за толкова сложен политически въпрос?

Въпроса що да е сложен? Шефа на Спаска, нашия министър без потфейл, беше колекционирал качествена РБ-сперма: влашка, гагаузка, каракачанска и др. Да земе лично той да кандърдиса момата, тя и без това си беше зарезала детето, да и направи едно истинско РБ-че. На онова бащата е сърбин, родено по Вардарско, къкво РБ-че е това ? И спрете с тия политически и химически войни , че ми спре млекото ,да ви се невиди и спаската непоръбена 1

А мислил ли е Борисов какво ще стане с рейтинга му ако друга европейска държава наложи ВЕТО на Македония заради случай с Спаска ?Все пак ГЕРБ е член на ЕНП а те имат много противници в Европа

Лигавата позицич на България по всичко, което става там, само помага на сърбоманските макета! Балканските краруни разбират само от бой и е...лено моме! Вземете малко пример от Гърция!

За дете на тази възраст е много вредно да бъде прехвърляно като ценен предмет ту в едното семейство, ту в другото. То има нужда от стабилна семейна среда. Затова и регулират срещите с родителя, на когото то не е "присъдено". В някои съдилища дори назначават защитници на правата на детето и се решава от гледна точка на неговите интереси и душевно спокойствие. Не ми е хич симпатична г-жа Спаска, но Декларацията за правата на децата започва с фразата "всяко дете има право на майка".

докога ще ни занимават с живота на тази??? какво толкова интересно има тук -нито в нея, нито в живота и има нещо, заслужаващо и 2 реда някъде, ама нейсе!!! и спрете с това "българка" -всички циганки са по-българки от тази, ама тях не ги защитава никой!!! тази от край време просто си търсеше някаква медийна изява и намери начина, а журналистите и се вързаха! да си ходи от където е дошла -тук си имаме достатъчно като нея /да не казвам какви/

Това решение на съда е издадено два дни след изявлението на нашето външно министерство за използването на антибългарска риторика при обсъждането на преименуване на улици в Македония. Не вярвам да е случайно.

защо не стане англичанка,американка тогава да видим макето съд как ще рита англичани и американци не си поплюват ако трябва да защитят свои тук в БГе друго Асеновградските деца защетиха ли ги

Защо винаги съжалявате майката не разбирам?Бащата няма ли чувства,няма ли права,по-малко ли обича детето си?Имам пример,за това говоря така.ТЯ си получи детето от съда,после го остави на майка си да се грижи за него,а тя не се спря,ту,при един ту при друг.Това ли е майчината любов . Само за да направи на пук на бащата.Всички видяхме,че не може да се грижи по-добре от него.И какво от това?Присъдено е на нея,та даже го крие от бащата.За това какво ще кажете?Мъжете не създават деца,за да има се отнемат,като и скимне на някоя си да си вее байрака...

Аз съм баща и въпреки това смятам, че ако детето трябва да бъде разделено от единият родител, то трябва да остане при майка си. В по-добрият случай, детето трябва да избере. В най-добрият случай детето не трябва да бъде разделяно от нито единият от двамата родители.

Това че вие като "баща" преценявате че не искате да се грижите за детето си и предпочитате майката да го прави е ваш избор..Само че има мнооооооооого бащи които искат и могат да се грижат за децата си ама съда "решава"като вас - майката. В най добрия случай не бива да се разделя от двамата родители, но още по добро е да живеее спокойно и в атмосфера с обич, отколкото в атмосфера на неприязън...

политическо решение. турси се конфронтация с булгария. макетата излязоха много гадни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А на врата си ще стъпят за Българско гражданство! Визов режим и пълни проверки на нашите граници!

DIR ако може да обясните, какво искате да кажете с тази мисъл :"Решението е окончателно и идва година, след като апелативният съд в Скопие върна детето на майката. "

Абе ние държава ли сме или територия. Външния ни министър май е само за цвят!

Тоя и за цвят не става!

ОБРЪЩЕНИЕ : Братя и сестри, преди пет минуте обявих война на нахалните българи, които се правят на македонци некакви ! Нашия "Дрский" навлезе в долното течения на Вардара и плува към Скопие, следван от три атомни подводници, с който тавариш Путин ще ни помогне ! Пабьеда будьет за нами! Да здраствует РБ!

Глупак. Като не знаеш за какво иде реч, по-добре си мълчи.

не знаеш ли, че и Хубавата Елена си беше забравила бебето, като тръгна зам.министър на Троя ! Така стават войните- ОТ НИЩО !

Някой мисли ли за детето и неговата психика???? Тъп народ са това макетата. Българското търпение е всеизвестно, но не е неизчерпаемо.

Тия макета го карат като северно-корейците. Току мине някакво време и вземат, че се изцепят с нещо да привличат международно внимание ...

Абе, тая откачалка, защо не си взе детето и не се пресели в България?! Толкова се раздухва нейния проблем, мисля, че тя нарочно го прави, не я слуша главата.

Ти си откачалка. Щом е български гражданин трябва да бъде защитен. По твойта логика утре ако ти се наложи да преминеш през МК и защото си българин, а не сърбин или албанец, тези, ей така да те тикнат в затвора, с измислено обвинение или да ти взеват най-малко колата, т.к. българите не могат да карат коли, защото са монголоиди и им приляга повече да яздят коне. Ебати и тъпата държава е тази Македония. Нека поне бойкотираме всички македонско. И ще ми обясняват, че народът там не бил виновен, да бе да, ама именно той си мълчи и си трайка, и тихичко се кефи на кофти изплненията на властта им по отношение на нас - българите и България.

Ами то и бащата на 2-те деца е български гражданини ама българските институции помогнаха на ПОЛСКАТА майка..../и това не е динствен случай в който не са защитени ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ./ И престанете да я изкарвате едва ли не светица само защото е майка, а и като се хванете че всичко е заради българското гражданство си задайте въпроса кога е започнала сагата....

Жал ми е за тая женица, обаче все си мисля,че част от това сама си го направи. Дадоха и жилище,работа...тя напусна на 3 ден.После я правиха експерт...моля ви се,тя само се влачеше по митингите на атакистите.Май като цяло само се занимаваше с глупости,вместо да си гледа детето.

откъде имате тази информация? аз нищо не съм чувала за Спаска Митрова отдавна...

НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С МАКЕДОНИЯ!!!...........ВЪВЕЖДАНЕ НА ВИЗОВ РЕЖИМ!!!............И НАТО И ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН..........така или иначи до 10г. ще са малцинство и ще станат част от Албания

Да, много сте прави, така трябва да се действа с тия макета.

Да, много сте прави, така трябва да се действа с тия макета.

Гадни сърбомани, нямат край техните глупости .

обаче, кога стана шеф при министъра без портфейл, не си беше взела детето. Политическа кариера правеше .

Ми нали я произведохме зам.министър на министър без портфейл. Е добре, ако разбира от кучета, сега я турнете кметица на София ! Тя изгони мъжо си, сърбина, от къщи, та с наште песове ли нема да се оправи! Море, они сами ке побегнат , аха !!

Първо, тая не е никаква българка, тя е от хилядите на които им дадоха за без нищо бг гражданство! И второ това си заслужава!

А бе ти българин ли си или тесногръд комунист?

bohich

Ей, не се предават тия мръсници, за това вето, вето и пак вето! И бой по сърбокомуняжките чутури!

В цял свят се се пресъждат правата първо на майката освен ако тя не е алкохоличка или наркоманка. Тази жена не е нито едното нито другото какъв им е проблема на македонците , че е българка ли ? Все някой им е крив на македонците то българи , то гърци то сърби ли небяха. Всичко е на политическа основа на македонски комплексари.

Глупости на търкалета. Само в БГ е така. В цивилизования свят детето се присъжда на двамата родители, които го гледат еднакво време и и имат еднакви права.

Luna0102

Да бе и на двамата родители- режат го наполовина. Това от "митове и легенди за запада" ли го прочете?

не знаеш ли, че и Хубавата Елена си беше забравила бебето, като тръгна зам.министър на Троя ! Така стават войните- ОТ НИЩО ! А в кръщелното на Спаскиното бебе пише че е сърбин. Ако ти си му бащата, яви се по медиите, пори ке ти пратиме. Ами ако жена ти побегне в Турция, ти ща дадеш ли детето при нея да иди, може еничер да стане , а РБ-ин?

няма такова нещо, да си чувал за равноправие? вярно че жените получават доста аванти от съда, но няма такова "прЕсъждане" (нов български правопис??) само защото тя била майката... тази госпожа не знам какви ги е забъркала, но ми направи най-малко лошо впечатление че дори и като е взела БГ гражданство, даже не се опита да научи да говори правилен български а си кара по скопско-сръбски... такива македонски използвачи колкото щеш...

Гадни сърбомани! Превръщат трагедията на едно семейство в политически въпрос!