Спасиха живота на млада жена с уникална операция в "Майчин дом"

Такава интервенция се прави за път в България, а е рядкост и в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на лекаря, че си свършил работата Браво на алпиниста, че си свършил работата Браво на полицая, че си свършил работата Ама на всички останали които си вършат работата съвестно - няма браво. Да ви имам "мисленето".

Всичко това е прекрасно и браво на екипа! Но- докога ще сме силни в изключителните случаи, а не и в масовите? Докога ще сме толкова болни и масовата ни медицина ще е на такова ниско ниво? Докога медицината ни ще е толкова "еднопрофилна" за всичко- операции, операции и само операции?!! Докога няма да има качествена профилактика на "обикновените" масови заболявания? Той и Стоичков вкарваше единични голове, но колко пъти спечелихме мондиал?

Целувам ръцете на доц. Божидар Славчев! Дължа живота си на него благодарение на прецизната му работа, изключителни умения и не на последно място лекарска съвест! Поздравявам сърдечно целия екип и изразявам своята признателност и тази на всичките им пациенти за благословения им труд!

ас

Браво!!! Гордеем се със вас

Още едни българи, с които можем да се гордеем :)

Браво, Само такива новини искам да виждам и да чета. Това е надежда, че не всички кадърни и качествени лекари са ни изоставили и са мигрирали някъде. Браво, БОГ да ги пази, да им помага в бъдеще и да ги закрия. И девойката претърпяла операцията минимум две дечица да си роди.

С това неграмотно писане направо омаловажихте труда на тези лекари! Ало, дира, влезте в час и се научете да пишете! Неграмотници!

Дано почваме да четем все повече такива новни.

Доцент Славчев е гениален хирург, той и неговият екип ме спасиха от сигурна смърт след 6-часова операция - бях в терминален 4-ти стадий! Благодаря му от все сърце! Сега показателите са ми добри...Нека да си ценим хората като него, те са най-големия капитал на България! Поклон!

браво на лекарите. свършили са си работата. както и чистача на клиниката. ама за него браво няма. ако операция вече е правена по света то тя е е уникална вече, а рядко правена.

Клиниката е в много лошо състояние, потресаваща мръсотия на 6-етаж! Чистачи почти няма! Банята е в мухъл и слуз! Лекарите обаче са на световно ниво!

Браво на лекарите! Да са живи и здрави дълги години. Всеки плюе, типично по нашенски, но малцина се лишават с години, избирайки тази професия. Лекарите ни изчезват, така че трябва да ги уважаваме.

Уникална операция за Булгаристан, но не и нормалните държави! Стига сте писали глупости! И това момиче ако успее да забременее и да роди аз ще си сменя името!

Х от хейтър ли идва, мрънкащ трол?

там, дето требва до влиза сомо уй е добре друго да не влаа...

Уникална операция за Булгаристан, но не и нормалните държави! Стига сте писали глупости! И това момиче ако успее да забременее и да роди аз ще си сменя името!

Дай, Боже здраве и живот и на момието и на докторите! Добри гинеколози, винаги на първо място е да се запазят детеродните функции на жената,естествено съобразено с нейното здраве, ако са някои касапи, ще премахнат всичко, че даже и гърдите.....за всеки случай. Хвала Вам, лекари!

Операцията в "Майчин дом", снимката е на екипа от клиниката по урология в Александровска болница. Поименно мога да кажа, кои са на снимката .

Това ли е най-важното?

Не е най-важното,но е важно- говори за качеството на пишещите в Дир-а.

А бе добре е, можеше да е снимка от някоя ветеринарна клиника.

А бе добре е, можеше да е снимка от някоя ветеринарна клиника.