Спасиха живота на млада жена с уникална операция в "Майчин дом"

Такава интервенция се прави за път в България, а е рядкост и в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Операцията в "Майчин дом", снимката е на екипа от клиниката по урология в Александровска болница. Поименно мога да кажа, кои са на снимката .

Дай, Боже здраве и живот и на момието и на докторите! Добри гинеколози, винаги на първо място е да се запазят детеродните функции на жената,естествено съобразено с нейното здраве, ако са някои касапи, ще премахнат всичко, че даже и гърдите.....за всеки случай. Хвала Вам, лекари!

Това ли е най-важното?

Уникална операция за Булгаристан, но не и нормалните държави! Стига сте писали глупости! И това момиче ако успее да забременее и да роди аз ще си сменя името!

Уникална операция за Булгаристан, но не и нормалните държави! Стига сте писали глупости! И това момиче ако успее да забременее и да роди аз ще си сменя името!

А бе добре е, можеше да е снимка от някоя ветеринарна клиника.

А бе добре е, можеше да е снимка от някоя ветеринарна клиника.

Браво на лекарите! Да са живи и здрави дълги години. Всеки плюе, типично по нашенски, но малцина се лишават с години, избирайки тази професия. Лекарите ни изчезват, така че трябва да ги уважаваме.

Х от хейтър ли идва, мрънкащ трол?

браво на лекарите. свършили са си работата. както и чистача на клиниката. ама за него браво няма. ако операция вече е правена по света то тя е е уникална вече, а рядко правена.

Доцент Славчев е гениален хирург, той и неговият екип ме спасиха от сигурна смърт след 6-часова операция - бях в терминален 4-ти стадий! Благодаря му от все сърце! Сега показателите са ми добри...Нека да си ценим хората като него, те са най-големия капитал на България! Поклон!

там, дето требва до влиза сомо уй е добре друго да не влаа...

Дано почваме да четем все повече такива новни.

С това неграмотно писане направо омаловажихте труда на тези лекари! Ало, дира, влезте в час и се научете да пишете! Неграмотници!

Клиниката е в много лошо състояние, потресаваща мръсотия на 6-етаж! Чистачи почти няма! Банята е в мухъл и слуз! Лекарите обаче са на световно ниво!

Браво, Само такива новини искам да виждам и да чета. Това е надежда, че не всички кадърни и качествени лекари са ни изоставили и са мигрирали някъде. Браво, БОГ да ги пази, да им помага в бъдеще и да ги закрия. И девойката претърпяла операцията минимум две дечица да си роди.

Още едни българи, с които можем да се гордеем :)

Браво!!! Гордеем се със вас

Целувам ръцете на доц. Божидар Славчев! Дължа живота си на него благодарение на прецизната му работа, изключителни умения и не на последно място лекарска съвест! Поздравявам сърдечно целия екип и изразявам своята признателност и тази на всичките им пациенти за благословения им труд!

Всичко това е прекрасно и браво на екипа! Но- докога ще сме силни в изключителните случаи, а не и в масовите? Докога ще сме толкова болни и масовата ни медицина ще е на такова ниско ниво? Докога медицината ни ще е толкова "еднопрофилна" за всичко- операции, операции и само операции?!! Докога няма да има качествена профилактика на "обикновените" масови заболявания? Той и Стоичков вкарваше единични голове, но колко пъти спечелихме мондиал?

Не е най-важното,но е важно- говори за качеството на пишещите в Дир-а.

Браво на лекаря, че си свършил работата Браво на алпиниста, че си свършил работата Браво на полицая, че си свършил работата Ама на всички останали които си вършат работата съвестно - няма браво. Да ви имам "мисленето".

ас