"Спаси София" стават партия, Борис Бонев даде заявка за местния вот

"На този етап не възнамеряваме да участваме на парламентарни избори", обяви кандидатът за кмет на столицата през 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един клуб по интереси .Ако се коалират за местните избори с ДБ и ПП , ще им трябват един файтон, една маршрутка и един брандиран автобус за придвижване на целия личен състав.

всички точки от мераците на поредния мошеник ми харесват! но най ме кефи точка първа ....безпартийна администрация, което ще рече, че тия новоизлюпени партийци няма да участват в администрацията! или явно и нагло ни лъжат от самото начало!

Време беше тази явна хомо дружинка да прерасне в партия ! Хубавото е , че такива нямат никакъв шанс на избори !

И мислили ли са, че съкратено ще е СС? Като СС на Хитлер. Тия акъл имат ли да се нарекат Есесовци?

Прекрасна новина за ЛГБТ+ общността!

Точно този помияр ли ще изберете? Този, който реши че само той ще влезе в общината, а гласуваха много повече глупаци и техния вот отиде ей така на вятъра. И след това този същия първи предложи да се разширят зоните за паркиране, а пък парите от тях изобщо не се знае къде се крадат... И сега чак решил да прави партия. Абе хора събудете се- поредния боклук решил да ви лъже и използва за лично облагодетелстване. Докато не ги изкараме с паветата от общината и парламента нищо няма да се оправи!

Млади и красиви. Мацките са топ. няма да върна една.

Бонев направи политическа кариера от ремонта на жълтите павета. .Много удобно пропуска, че при ремонта се ползва технология от времето, когато по жълтите павета са се движели коли с малка мощност и тегло. Една технологии на полагане на тези павета не върху пясък, а върху полусуха пясъчно-циментова основа би решило проблема, но кой да направи пробното полагане по тая технология ? може пък и да е удобно на Бонев че има проблем, иначе за какво ще има повод да вее байрака. За справка-паветата з централната част на Варна бяха положени по упоменатата от мен технология и не са мръднали.

Поредната жалка картинка. Тъпаците си търсят спасител (от какво и те не знаят) но сега им предлагат поредните "спасители". Фандъкова "правела" ремонтите лошо, а новите спасители ще ги правят хубаво. Са, че ремонтите се правят от хора дали най-ниските оферти е без значение. Изведнъж всичко ще почне да се прави от топ специалисти с хипер ултра мега качествени материали. Пък като глупаците се усетят, че отново са онодени анало ще си търсят нов спасител.

Този се прави на опозиция, но още при първото гласуване в мандата му, когато се избираше председател на СОС, той гласува за ГЕРБ. Аман от политически проститутки.

Може ли едно задължително условие за членуване в тази партия : Да докаже , че всеки кандидат-член е роден в София? Защото когато си роден в Самоковско, явно е, че не ти пука за София, защото твоята цел е съвсем друга.

Как ще спасите София? С поставянето на украинското знаме на кметството ли? Или с политкоректното преименуване на улички? Или с разрешения за прайдове? Ясно е от кои сте. Не сте независими, а точно обратното - много зависими, но скрити зад лицемерни приказки

Добре, а ти какво предлагаш? Направил ли си нещо, с което да покажеш какво можеш, какво целиш, какво искаш? Защо реши, че тези са за Украйна, за прайдове и прочие? Не е ли по-важно дали могат да променят корупционните практики, касаещи София днес? То за един мандат ще се разбере, но аз за ГЕРБ няма как да гласувам на следващи местни избори, видяхме Фандъкова какво направи в София - мизерия и мърсотия, но на ВИСОКА цена...

По гласуването, а не по думите ще ги познаете. И аз никога няма да гласувам за Герб, ама и за тия няма да гласувам.

И...участието в прайда ще стане задължително, като първомайски митинг...

Поредните джендери. Този гнусен плазмодий не се отделя от полите на майка си ще прави партия.! Да ходи да се търкат с дълбока Мара.

"Демократична Украйна" номер две се задава на хоризонта

Аслъ!

Отново се чува силен вой от герберунгелите. Музика за мойте уши. София никога повече няма да бъде ваша - лай№ари. Хапвахте, пийвахте, поръчки усвоявахте и хубави колички си купувахте на гърба на децата на София. Време е за кофите скъпи бо7луци,

Това опит за създаване на усещане за независимост на партиите в България ли е? Едните са готините, другите са лошите и водят независима политика?

Не ве има само усещане за корупция в София. 15 години не стигнаха на Герб за деткси градини, спотни площадки, спиране на застрояването и най-вече височината в някой райони. А слоугана на последният мандат на Фънди е - ремонт на ремонта.

Джендъри, които биват "разработвани" с цел неутрализиране на опозиционни вотове. Аналогията с проекта Янев е добра.

Янев: под надслов, че ще спасяваме българското - кенеф на козяк Спаси София: под надслов, че ще оправим улички и тротоарчета - кенеф на козяк Последната година освен за събаряне на паметници и за героите на усрайна, друго не са говорили. Кои герои? Които смениха имената и убиваха българите ли? Или героите, които подпалиха цял регион по настояване на една държава с 250 годишна история?

не ставате - сори. От години ви следя и имахте добри попадения. За съжаление сте дотам - лаете. На предишните избори Бонев се осра.

Да спасим София! От кого!? От Софиенци,от "ОТ СОФЕТО СЪМ", или -По принцип съм от Долно нанагорнище, ма живея ХХ години в София и имам дъщеря и сгодна жена

ляв педал!

Поредните като Бареков, Слави и Мая. Нямат шанс.

Поредният безполезен кърлеж.

Този не е подходящ за кмет на София! Имаме нужда от архитект или инжинер. София има нужда от истински експерт. Стига с разни лигави лапачи

София има нужда от човек, който има лидерски качества и топки, тоест може да се опъна на лобистки натиск, който може да управлява, да впряга и контролира администрацията да си върши работата, да планира и разпределя финанси и финансиране и да има капацитетът да вземе решения, базирани на експертно мнение. Не всеки архитект или инженер или др. тесен специалист има тези качества. Затова кметът ако е читав с нужните качества може да си назначи съответните експерти инженери, архитекти и тн, да вършат и да дават експертна оценка в областта си.

Честно казано София не е мръднала почти изобщо от над десетилетие. Града не се развива, мръсен е, грозен, с дупки по пътищата и почти без тротоари. Паркира се където може и не може. Кално е, въздуха е мръсен. Кофите не се чистят редовно, графито на всякъде. Тъмно е, дори на НДК е мрак вечерта. Светофарите почти нямат зелена вълна, един след друг те спират. Градският не е оптимизиран като разписание и коли, няма нощен транспорт.... Изброяването може да продължи 5 страници, но идеята е ясна. Май само уличните кучета намаляха ама те май щото измряха. За жалост Живота си минава, а промяна към добро няма. И като излезеш извън БГ и си казваш " ей колко е хубаво и подрвдено" и се снимаш. А кога ви е последната снимка от София?

Вярно е

София непрекъснато се развива но темповете на преселение на хора от цяла България е в пъти повече и всичките те си носят селския или провинциалния манталитет та до като всичко се концентрира тук скоро ще стане ужасно неудобно за живеене и работа.София не е планирана за такова население и няма как с това плътно строителство да стане по-добре.

Абсолютен факт... Но погледни колко минуси са ти напляскали, все едно си написал лъжи, а не очеизвадната истина... Това са троловете на статуквото, добре платени, очевидно... Знаете ли кога напоследък съм брал най-много срам... Когато роднини на жената от Украйна, на път за Германия минаха през България, през милата ни столица, не бяха идвали насам, НО толкова ме беше срам от изпочупените плочки, от грозните фасади, от боклука по улиците и дори в центъра... И ЗАЩО ме беше срам, защото съм ходул там многократно и за съжаление ще споделя, че техните градове са по-чисти, по-спретнати, по-поддържани... Та те минаха през София, не се изказваха много, но после като стигнаха до Германия ни казаха, оо, тук е много красиво, защо не дойдете и вие да живеете тук, там при вас май не е много хубаво... Аз им казвам, да, знам го това, пътувал съм много по света, вкл. в Германия, НО ми се иска да си подредим нашата Родина, а не да бягаме по света...

Боже ще повърна,поредните наследници на комуняги!!

То всички са такива наследници, пост-комунистично време, дори и ти, дори и да не ти се иска. Факт.

На мен ли нещо ми е убягнало.. в утопия ли си живея. Може ли това изказвано да бъде подкрепено с факти и анализи? много голословно звучи

Очаквано коментарите са основно от гроб тролове. Догодина Бонев ще е кмет, и най-накрая в града вече ще се орави нещо за хората, а не само за фирмите с подкупите.

Тоя ще стане кмет, когато Христо Иванов спечели парламентарни избори.

Ще видиш

Следя дейността им отдавна и смятам, че това е успешния начин за обшествена дейност - от микропроблемите на средата към големите проблеми. Чрез гражданска инициатива и експертност, през доброволчество и позитивно отношение. На една организация ѝ трябват ценности, морален кодекс, експерти, качествена комуникация и изпълними цели. Те ги притежават. Ако се опазят от корупция, алчност, самонадеяност и кариеристи, ще успеят.

И на мен ми направиха добро впечатление

Бъдете сигурни, че ще ги изкушават прилично, ще ги оплюят прилично - вече го правят, и може би ще ги сринат накрая, НО ние сме длъжни да ги подкрепим с надежда за промяна, то друго не ни остава...

Аз бих се радвал ако всеки един трол, който е оставил минус на този коментар се аргументира. Това опрелено е НАЙ-младата, интелигентна и АРГУМЕНТИРАНА формация - зад всеки техен пост седят анализи и детайли кое как може да бъде направено по-добре. Ако това не е ГРАДИВНА критика, то не знам кое е. И не мога да си обясня откъде идва ненавистта към тях. С Кои от прокламираните от тях ценности и управленски насоки не сте съгласни? Кой от критичните им постове НЕ одобрявате и смятате че настоящата общинска администрация бива критикувана незаслужено ? Нека говорим с факти, може ли?

Нали разбирате, че точно това е "тролството" - оплюва се някой с някаква цел - кажи, че сестра му е ....., пък нека той после доказва, че няма сестра... Този начин на "водене на политики" е стар като света, а в България е просто водещ... И аз мисля, че тези хора заслужават доверие на този етап и искрено се надявам да оправдаят доверието ми, че то вече няма накъде...

където има пари лукавия танцува и това ще са поредните зад които ще се скрият мръсни сделки

Тоз дихател пък къде е тръгнал?

Време беше герб имат нужда от патерици.

Олигарха се усети, че от Подмяната нищо не става и инвестира в друг проект Жокер и този ще толкова губещ.

Абе къде е Отровното трио, тия са им копие!!!

Сакатотях. Определено!

Няма такава държава.

Още едни селяндури..

Ей много боклук иска да яха загиващата евроатлантическа идея

Те това са истински джендъри, тия на ген. Атанасов са само имитация

Баш, пеперуди колкото искаш!!

Не съм сигурен, че Бонев е решението за София, но засега поне не е имал възможност да се компрометира сериозно, докато Фандъкова я видяхме колко може, чудя се как с толкова много пари София дори в центъра е кочина, изпочупена, изпонадраскана, мръсна, мизерия... Вие знаете ли, че дори в момента, когато има война, Одеса е в пъти по-чиста, по-спретната и по-приветлива. Та колкото и да хулим украинците, те дори по време на война съумяват да управляват по-добре градовете си или по-скоро ги поддържат в по-добро състояние, ако искате вярвайте, видял съм го с очите си...

Не съм привърженик на Фандъкова, ама който е и да е кмет, дори със злато да обсипе София, тя пак ще е мръсна, защото самите граждани и гости на столицата не пазят, не щадят, не съхраняват. Всичко е въпрос на възпитание, чувство за ред и дисциплина, ама точно това липсва.

Оставям настрана политически пристрастия - я добре погледни Бургас, кметът е от ГЕРБ, но избиран неколкократно заради качествата му. Как изглежда Бургас и как изглежда София, можеш ли да направиш сравнение? Там дори кварталите са облагородени - паркинги, детски площадки, зеленина, ами че Бургас е на първо място по саниране на старите блокове, към 90% от тях са санирани, с активното съдействие на общината - това са факти. А за материала си прав, НО чувал ли си за бургаските батки, там материалът е доста особен и не в добря смисъл на думата, но има и видеонаблюдение, има и желание на общината да чисти и поддържа. Същото може да се приложи и в София - активно видеонаблюдение, активна поддръжка, каквато в София липсва. Отделно ако наемат служители, които да са стимулирани с някакъв процент от глобите - така както са тия с паяците, според мен никой няма нито да си хвърля боклука, нито да троши, нито да драска по фасадите... Лесно е, ама трябва ЖЕЛАНИЕ!

Подлеза при БЪЛГАРИЯ МОЛ изобщо не се чисти,а асансьорите които се ползват от майки с колички не са виждали парцал от както са монтирани.

Колега, виждаш ли каква сила са т.нар. тролове - написал си конкретен факт - неподдържан подлез, очевидно общината не си върши работата там, очеизвадна истина - НО намира се някой да ти сложи МИНУС... Как може на черното да кажеш бяло?! Да паднеш в дупка, да се спънеш в изпочупени плочки, да се насладиш на мърсотията в подлеза или по улицата, НО НЕ - всичко е наред - за тези идиоти това е норма за чистота, спретнаност, добра поддръжка... Живеем в ПАРАЛЕЛНИ ВСЕЛЕНИ с тези тролчета...

Смучи София.....

Оти все на софрата се натискат. Що не спасяват северозапада, пустиняка му с пустиняк!

Браво! Тези поне натискат и изкарват на светло простотиите на Столична община.

Абсолютно подкрепям инициативата - реално от Спаси София до Спаси България си е точно една крачка, а и лечението трябва да почне от главата... Учителката по руски съсипа София, с огромен бюджет просто поддържаше корупцията в големи размери, как пък една сериозна строителна фирма от чужбина не бе допусната до проект в София /то и в страната де/, а само фирми близки до ГЕРБ? И всички знаем за качеството на построеното /разграбеното/...

Коя сериозна строителна фирма е какндидатствала до нещо у нас?

Аз знам за фирми проявили предварителен интерес, но още преди да подадат документи, им е разяснявано, че не могат да участват, ако не се отчетат в последсвие, разбира се всичко това става неофициално, ще кажете градски легенди, аз поне така съм чул, но фактите го доказват косвено. Интересното е, че за сметка на това български фирми участват усяешно в подобни процедури в други държави на ЕС, където незнайно защо работят качествено и твърдят, че никой не ги рекетира там, това вече също са факти...

И ние знаем,че сте един от всекидневните тролове тук та коментариите ви са платена агитация -понял?

Грешка, колега - коментарите ми са БЕЗПЛАТНА агитация, по съвест, за разлика от на други хора тук, понял?