17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да си толкова беден, значи си много тъп ! И мързелив !

Да живее ГЕРБ ! Грух грух

за да си потресаващо беден днес трябва да си отчайващо мързелив, невероятно некадърен и уникално тъп!

И да не си от ГЕРБ.

А Шопа и Брендо

Този говорител и слуга на аутсайдера от драгалевци сега ли откри топлата вода?

А той, като дава това заключение, най-вероятно е най-умният?! ...или бъркам?

А са адски тъпи, щом три пъти избират боко+цвъко-цецка , които свърх нагло се .бават с тях

Точно това изследване категорично показва , че очаквано древните Българи сме най - интелигентни в планетарен мащаб . Лесно могат да се проверят процентите на поддръжниците на " плоската " теория в останалите страни . В една " братска " такава са 42% + 27 % без никаква представа за формата ;0000 А да сме бедни в прекрасната ни Родина с чудесен климат , иникална природа , плодородна земя , най-големите запаси от злато и редки метали , изворни и минерални води и прочие благословии не е престъпление , ГЕНОЦИД Е !!! Това умишлено безумие трябва да сложим край . Окончателен . Със здраве .

Много ми е интересно къде ги правят тия соц изследвания.

Някои отговарят, че земята е плоска, а други твърдят, че Пекин е във Виетнам. Според вас, има ли разлика? Според мен, няма. Все неграмотност!

Потресаваща е неграмотността! Това се дължи на незаинтересоваността на младите хора. Правят се компромиси и затова има тотално отстъпление и в основното и в средното и във висшето образование.За ценностна система да не говорим. Около 80% от българите през последните 10 години не са прочели и една книга! Неграмотност можете да видите и в парламент и в правителство!

Аз съм сигурен, че земята е плоска. Имам доказателства и то не пара-доказателства, но лични, имперически и физически с помощта на калибровани уреди. Днес е 2019 година, съществуват лазери, дронове, прецизни жироскопи въртящи се с 80.000 об./мин. и т.н. и т.н. всичко е много по-бесно за доказване и проверка. Хоривудската компания НАСА не е в състояне да ни лъже както преди!!! Не съм неграмотен, но обратното имам 3 дипломи, говоря 6 езика, ръководя мултинационална фирма.

Ипереческ.... добре.....

У гетата, драги господине, живеят общности, които НЕ желаят да се образоват.

.... 30 години политиците направиха собствените си глави плоски за да си разширят устите та да могат да гълтат повече пара и луканка от софрата на народа, народа прост и чака да му подхвърлят трохи и слуша и гледа просташките действия на шайка политици с плоски мозъци....

Стига си се правил на интересен, бе, господин социолог. Къде е тази бедност?! Всеки ден гледам "с мъжът ми сме безработни. Всяка сутрин с кафето си купуваме по 3 талончета и ето, спечелихме 500 бона. Много сме щастливи!" Не сме виждали бедност!

плоскост във вселената е простотията върху която човекоподобните се пързалят .

Българите не сме прости!!! Прости са тези, които броят циганите за българи!

stankow

Най-точният коментар !

Колкото си по-тъп, толкова си по-успешен и съответно материално богат на тази територия. Умните, интелигентните хора са индивидуалисти, не вървят със стадото, съмняват се винаги в своите знания и подхождат критично и самокритично към всяко решение, не са доверчиви към "голите" и прости истини, даващи готови отговори на сложни въпроси. За съжаление, те не са войнстващи като самонадеяните глупаци, чиито стремежи са да бъдат водачи на стадото. Вижте ги тези в Парламента и във всичките власти освен законодателната, съдебната, изпълнителната, дори в четвъртата - медийната. Най-лошото е, че те имат власт да "разпространяват" това заразно зло - невежеството. Ако хората масово са разглезени с технологиите и заляти с океани готова информация, не са се научили да мислят заради мързела си, то как да не се доверяват на така наречената алтернативна информация. Още повече, ако нещо се обърка, то вината не е лична, а веднага се прехвърля на някой друг, на източника на информацията, който се заменя с подобен, а не с усилието да се придобие знания, които да отсеят истинното от манипулативното. А последиците не закъсняват и постоянно "давят" цялото общество. Има ли ваксина срещу това зло?

Като не си тъп, що си беден?! Българина е "умен" в решаването на кръстословици. Може да ти каже река в Азия с три букви и коя е столицата на Джибути както и че иранците не са араби а перси. Ама това е тривия, а не акъл! Едно е да знаеш че домата е плод, друго е да знаеш че не се слага в плодова салата! На 8г напуснах България. Учех, живях и работех цял живот в чужбина и съм имал познати от цял свят (дори и от Джибути!!!). Убедено мога да заява че българите са най простите хора в света! Не го казвам с леко сърце, нито защото ми е приятно! И аз съм българин (поне по паспорт - отказах да се възползвам от възможноста да взема чуждо гражданство защото не вярвам че това е необходимо.) но това е истината! Българина не е нито мъдър нито има характер. Изпълнен е с тривиални познания и се асимилира най лесно от всички други нации които съм срещал.

Достатъчно умни сме, за да познаем един трол и за да се досетим защо ежедневно ни заливат със статии и тролски писаници под лайтмотива "Българинът е тъп"- защото сме по-умни, отколкото му се иска на някого. Ако бяхме тъпи, нямаше да има нужда от тези усилия.

Богатството не е свързано с ум, а с порочност. Спомням си преди няколко години един математик реши една задача за първи път в света и му даваха награда 1 милион долара, която той отказа, при положение, че живеел меко казано скромно. Ето аз ще Ви задам една задачка-закачка, за да проверим Вашия брилянтен ум: работи си един човек земята от сутрин до вечер и изкарва реколта. Идва едно яко момче с черен "Мерцедес" и му казва "купувам всичко на 0,30 лв/ кг", което е пладнешки обир. Отива човекът да предложи стоката си в един магазин, а там му казват "Ние купуваме само от едно яко момче с черен "Мерцедес", защото иначе някой ни разбива магазина и пребива от бой собственика. Оплаквахме се в полицията, но те казаха, че нищо не могат да направят". И така - в още 3 магазина. Прибира се човекът у дома отчаян и на другия ден пак идва якото момче и купува всичко на 0,10 лв/ кг. Да се намери: изход от батака. Чакаме Вашето решение.

Какво е фашистко изказване? Кое е фашист?

С тези 11% всъщност същите като тези 8 стават почти 20%, което е съкрушително за образователната с-ма, управляващите и като цяло набедената за демокрция политическата с-ма ! Същите са и изцяло виновни за бедността съизмерима с повечето африкански държави!

Управляващите са доволни, защото постоянно се стремят да увеличат процентът на същите 20%, които много лесно се водят и манипулират. А какво е демокрацията?! "Демокрация – когато властта вече не се назначава от шепа развратници, а се избира от невежо болшинство." - Джордж Бърнард Шоу. "Демокрация – въздушен балон, който виси над главата ви и ви заставя да гледате нагоре, докато други хора се разхождат по джобовете ви." - Джордж Бърнард Шоу. "Демокрацията съществува не толкова за избавление на хората от много лошо управление, но и заради тяхното избавление от много добро управление. Деспотичния Толстой, вероятно би причинил на руснаците значително повече страдания от Петър Велики." - Джордж Бърнард Шоу. "Слепия води слепеца. Това се нарича демокрация." - Хенри Милер. "Демокрация – когато два вълка и едно агне гласуват, какво ще има за обяд." - Бенджамин Франклин.

Сит на гладен не вярва! На чужд гръб и сто тояги са малко! Homo homini lupus est! Това са велики поговорки и сентенции. Опитите да се създаде покровителствено-социално и егалитарно общество пропаднаха. Очевидно е, че принципите му са в противоречие с по-устойчивите природни закони: Законът за вътрешновидовата борба. Закон за междувидовата борба. Закон за естествения падбор. Закон за самосъхранение на индивида. Закон за отрицанието на отрицанието. Закон за количествените натрупвания и т.н., и т.н. Основни инструменти в борбата и еволюционното развитие на живата материя, и отношенията между видовете, какго и отношенията вътре в тях са: Мимикрията Лъжата Измамата Кражбата Убиството Вероломството Безпощадността Наглостта Безочието Аморалността Безнравствеността Самодоволството Егоизмът Лицемерието Ехидството Безжалостността Безразличието и прочее. Макар че част от тези инструменти са ментални и са присъщи само за Хомо сапиенс всики тях ги има в Природата. Такива обществено-икономически отношения създадохме - това и ще сърбаме. Свиквайте! Что посеешь, то и пожнешь! Богатство без мизерия няма! Както няма във физиката самостоятелни сили. Те винаги са по двойки. В основата на всяко богатство лежи поне едно престъпление! Кой го е написал, ще си го намерите сами.

Въпросът е кръгла ли е замята, а не дали е плоска. В училище ни учиха, че е сплесната на полючите, по-скоро с форма на картоф. Хората са казали, че не е кръгла, което е вярно. А кой идиот от това изведе извода, че са казали че е плоска?

*"земята"

земята е кълбо с два центъра - Б.Б. и Цв.Цв.

не го вярвахме, ама разправят, че многоапартаментният щял да смени еднокнижния начело на територията

Тъпи сте вие - дори от НАСА признаха , че Земята не е кълбо , а сплескан цилиндър. Да не говорим , че доказателставата в полза на плоската Земя от ден на ден стават все повече и по-убедителни! Но друго си е да повтаряме като зомбита това , което са ни набивали в главите в училище , без да мислим критично!

Въпросът е кръгла ли е Земята, а не дали е плоска. В училище ни учиха, че е сплесната на полюсите, по-скоро с форма на картоф. Хората са казали, че не е кръгла, което е вярно. А кой идиот от това изведе извода, че са казали че е плоска?

за българите не знам, но тоя социолог си е тъп.

ОЛИГАРХИЧНАТА БАНДИТСКА БОГАТОСТ В БЪЛГАРИЯ !!! БЕЗ ИНДУСТРИЯ , НАТРУПАНА ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН !!! А БЕДНОСТТА ПО ГЕТАТА - АМИ ДВА МИЛИАРДА ЕВРО (!) СЕ ОКРАДОХА ЗА ПРОСЛОВУТОТО РОМСКО ВКЛЮЧВАНЕ !!! ПАРИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ , ОКРАДЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И РОМСКИТЕ ТАРТОРИ !! ЧЕСТИТО НА ЗНАЕЩИТЕ !

ПРАВИЛНОТО , ОТРАЗЯВАЩО ИСТИНАТА И КАТО ЕТНОС И КАТО БИТ Е, ЦИГАНИ !!

е много съществен. И днес се смята за тъпотия да кажеш, че американците сами си бутнаха кулите, но дори най-"умните" не могат да отрекат, че тогава ни излъгаха, че са афганистанците и дори ги удариха, а 28 страници от доклада за атентата, които уличават СА си останаха секретни 16 години. Е, кой е по-тъп?

не е точно така, те честно си казаха че са извършителите са саудитци, но нали са приятели няма как да бият тях , а все някой трябва да яде бой, затова следващия по веригата го отнесе :)

Думата "честно" никак не може да се употреби в този случай :) И разбира се никого не интересува какви са физическите извършители, а кой е поръчителят. Да напомням ли защо нахлуха в Ирак или тази лъжа вече е достатъчно добре забравена :) И лъжецът също

мисля че една част от тези отговори е бъзик....мага да приема че само неграмотни..цигани ще отговорят така..в крайна сметка земята като картинка я има на много места....

Дали Земята е кълбо или не, за 99 % от хората е знание, придобито чрез образование, така че не можем да съдим за ума по придобити или не знания, а само за нивото на образованост. Може би само 1 % от хората на Земята са толкова умни, че да могат да постигнат за първи път това познание. Повечето от нас го получаваме наготово :) Трябва само да си направим труд да го научим. Колко хора преди Галилео Галилей са доказали научно, че "тя се върти"? Значи ли това, че всички са били глупаци?

В тези 8℅ процента които са посочили че земята е плоска е целия интелект на България. В другите 92% процента са зомбирани и опростачени идиоти. Които са така оплетен в политически строеве и религии и измислени институции и организации като NASA, ROS Cosmos и прочие, които харчат мишиярди за оръжия и ракетен под предлог че има космос и земята се върти и че на майната си имало някакви планети. Тъпаци сте вие 92℅ идиоти и промитите мозъци. Достатъчно е да отворите you Tube и да видите че за плоската земя все повече хора с интелект говорят. Доценти, професори хора с образование и интелект, но не като тези дето са им промили мозъците и който им плащат да ви лъжат.

придобит в you Tube

Хвърли се от края на Земята да докажеш ,че е плоска.

Във форума има откровено фашистки изказвания но още по лошо е че Дир ги допуска ежедневно.

Под бг има предвид бг граждани манголиите. Не са тъпи, а са бедни ли бре. Законите ги знаят преди юристите. И от там следва, че не са тъпи. Това ми е болно че имат по няколко коли, а източват общини, те ми казват, аз само ви информирам. Случайно по първият ден бе объркал вратата ни... Не си плащат ток, вода, квартирата под наем... И на другият ден от Германия престижна с когото няма брак, а имат 2 дете, бебе, в общината бяхме ми казва младата жена, а ОП, празни приказки, не всички, защото от макета та тракийци си харесват Каракачанов, джамбазки, историк.. Не са глупави, но... Не е моя работа, а и вече ни е все тая, дали ще е или няма да е, отидоха на много млади годините им... Явно е наследено и.. Пука ни вече

Бедността не е оправдание да си невеж, но невежеството определно може да е причина за бедност.

Да твърдиш, че земята е плоска е същото като да смяташ че ваксините увреждат, но и двете твърдения са продукт на либералната демагогия. Бедността за която говори анализатора няма връзка с анкетата, защото за негова информация тия хора нямат достъп до интернет.

И да си дъвчем езиците политиците не ги интересува, а от тях зависи дали да има или не потресаваща бедност. Дори да поискаме на избори да сменим депутатите, така е направен законът, че да не можем. Дори да искаме да се намали броя на депутатите, така е направен законът, че не можем.Дори да искаме изобщо да няма народно събрание, така е направен законът, че не можем- тоест, ние сме в позиция да се правим, че вярваме на депутатите, те си бърборят празнословията, знаейки, че никой не им вярва, но не им пука. Това е българия-една държава, в която след 20 години ще живеят само цигани, защото българите искат промяна и отиват да я търсят индивидуално навън. България ще остане една територия, която ще бъде отнета от българите поради тяхната малцинственост и дадена на друг

Всъщност има потресаваща бедност, защото са тъпи :)

тъпи са защото това е целта на либерализма да промива мозъци, бедните хора не са обект на анкетата защото не ползват интернет

Лакомията е един от седемте смъртни гряха. Като пукнете от преяждане, всичко ще си дойде на местата.

Земята е като тепсия - може да лапкаш, да лапкаш... докато я излапкаш цялата!

Когато по телевизиите показваха нормални хора и все още ги нямаше социолозите, политолозите, психолозите, политическите психолози и социалните антрополози не беше така! Тогава всички знаеха, че земята е кълбо, дори знаеха защо се сменя ден с нощ... Някои от тези изброените можеха и за климата, определен от наклона на оста на въртене на Земята спрямо плоскостта на орбитата ѝ, да говорят. Но се появиха психолозите заедно с другите -ози и всичко се обърка. Дори момичетата в училищата се бият до припадък!

Толкова години комунистите ни лъгаха, че замята била кръгла, даже като балон, сплесната. Но изтината не може да бъде скрита. Рано или късно тя излиза наяве!

Няма как да не е иЗтина.....

Преди години по време на подбор на кандидати за работа на база професионален и личностен профил , психологът който обработваше разултатите от личностния профил каза, че 25% от кандидатите не са готови да живеят в общество, на около 10% поведението им е двойствено, дори имаше откровени психопати да не говорим, че даде заключение за няколко, че те са опасни за обществото ( склонни към агресия) и трябва да бъдат изолирани. Така че нищо ново...

за полицай ли си кандидатствал?

Не, не за полицай, а за милиционер!

Не ме разсмивай много вдигна нивото на подбора за полицаи! Поне имаме примери пред очите си!

Да го кажем, че 8 процента са зевзеци и си правят шега със запитващите. И мен ако ми звънне някой анкетиращ да ме пита същия въпрос ще му кажа, че е триъгълна.

ех този галъп, ех този Първан Симеонов....какво общо има бедността и познанието?

стимулът

да не искаш да кажеш, че колкото си по-беден си по-малко стимулиран да се учиш, тъй щото да си намериш хубава работа? Това ми се струва много зеленчуково мислене.

-)

На такъв въпрос е странно, че само 8% са се пошегували с глупавата анкета.

не е до смях.. всъщност потресаващо много са хората, които искрено вярват, че има световна конспирация водена от ООН, че земята е сферична и, че всяка експедиция пратена да го докаже плоскостта - тоест с цел да стигне до ръба на земята ще бъде унищожена от секретни военни формирования. На всичкото отгоре преди няколко месеца един идиот леко се преби след като опита да се изстреля с ракета и да потвърди, че земята е плоска. Има намерение да пробва пак.

Господине, за ООН е самата истина.

И кой според гетонизира това общество!? Имах съсед строителен, прие на работа от гетото, резултата не всеки ден на работа, не всеки дин навреме на работа, всеки ден си тръгват по рано, жена му, джаветата му "дядото" му постоянно са на обекта и като си тръгват в щайгата винаги има по нещо покрито с дрехи. После след десетина дена почват да стоят при касиерката и да искат освен заработеното и авансово пари. После....спират да ходят на работа, но стоят постоянно пред касата в едно с родата.....

Това е електората на бсп.

Това е електората който "поддържа социалният мир"!!

земята е плоска, теорията не ме касае, щото на теория средният доход в Бг е 1200 лв., ама на практика моят е на половината

Ами батенце, какво да ти кажа. С т'ва мислене, дето го имаш, е нормално да си на половин заплата. Даже множко са ти отпуснали....

А твоето мислене какво е? На средно интелигентен примат, защото явно не схващаш смисъла на написаното!

калинке герберска окръглена

1. Българите не са тъпи, но малко останаха и все повече намаляват с устойчива тенденция да изчезнат съвсем. "Българин" и "притежател на български документи за самоличност" са различни неща. Видно е , че това изследване е направено не сред "българите", а сред "притежателите на..." 2. Относно "плоскоземците" по-конкретно, те водят началото си от радикална религиозна секта добила някаква популярност в САЩ около средата на 20-ти век. Сектата е едно от тези сборища на идиоти, които използват псевдонаучни аргументи за да представят писанията в Библията под формата на наука. Т.е. въпроса за плоската земя в известен смисъл е религиозен и по него не може да се съди за знания и интелект, освен ако не приемем априорно , че всички религиозни индивиди са дефинитивни тъпанари.

Цитирай Библията, за да докажеш, че тази глупост я пише там!

Още 10 години ЕНП-ГЕРБ и българите ще казват, че Земята е ВДЛЪБНАТА. Вие си ги избирате

Доказана лъжа!

Тези 8% не са "Българите", а русофистилиците, от които 80% са дебилни според един от техните мъдреци.