Сотир Цацаров: Дупката в КТБ говори за присвоявания

Главният прокурор Сотир Цацаров коментира пред "Преса", че дупката в КТБ е свидетелство за безстопанственост и присвоявания, закриляни от висши длъжностни лица.

Обратно в новината

Коментари - Сотир Цацаров: Дупката в КТБ говори за присвоявания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Цицаров вместо да ни говориш неща,които на всички са ясни,извади всички обирджии на светло.Веднъж да види целия Български народ някой виновен.Грабителите на народа да бъдат разстреляни,или по демократично в затвора.

БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ Главния прокурор на република България използва термини от социалистическото минало. Как ви звучи - Бил Гейтс прояви безстопанственост, или Цветан Василев прояви безстопанственост. Те да не са партийни кадри назначени от Райония комитет на БКП. Червен слуга!

Ами хайде да напънем снажно тяло и да намерим престъпника извършил грабежа нали за това взимаме заплата.

Kак не се сетих по-рано!!! Присвоявания....!!! Цацаров ти откри топлата вода ! :-))))

Алоо господин гл. прокурор искаме деиствие по закон а не съобщения и оправдания. Не сте си свършили работата - СВЪРШЕТЕ Е АКО ИСКАТЕ ДА ОСТАНЕТЕ В ИСТОРИЯТА като прокурор а не като чиновник

Руската банка ВЕТЕБЕ, която уж била в консорциума за спасяване на Катебе, иска около 200 млрд рубли помощ от бюджета на Раша, защото няма пари, което прави около 4 млрд евро!!! Омански фонд, не знам какви руски простотии и тн, на руснаци не вярвай! Катебе отдавна трябваше да е фалирала

хора, на Дингила октай, ОТ, Боргас- Лефски го зоват, там!

Каква ли е била заплатата на бившия ни президент,та е успял въпреки лишенията от нея да внесе в банката 80 млн?

Цацаров това като какъв ни го съобщава? Като журналист ли? Като финансов анализатор ли? Нас ни интересува какво следва от това че прокуратурата се е сетила за неща, които на всички нас са ясни. Като има липси за 6 милиарда и на петгодишните им е ясно че е имало "присвоявания". Думите които му се изплъзват обаче е "Пладнешки грабеж". Не видях и намек дори за хвърляне на сили в разследванията, за изнасяне на истината, за тежки но справедливи наказания. Едни брътвежи на неуверен в себе си, пасивен и скопен откъм активност провинциален прокурор.

Никой няма сериозни намерения да се разкрие кой заграби парите от КТБ.Само пушилка,общи приказки,тупане на топката, докато всичко отшуми.Вече имаме 25 годишен опит...

Сакън, лоша дума, или некоя Чайка да се исере на гърбъ му? Тц тц

Ако аген Гоце има 80 милиона,нека моля да обясни как ги е спечелил ,за да се поучим от челния му опит!Не са ли това руските комисионни за неговия ГОЛЯМ ШЛЕМ???И ако това е вярно не е ли време някои хора да са в ЗАТВОРА???

най важния проблем са вложителите - цаца аз и доган сме от големите

Значи кредитополучателине не са проблем....щото няма да връщат пари...,а другите-вложители са проблем..щото си искат парите...е по-глупаво изказване не бях чула.

Цаца: Има надежда ,че няма надежда !!!!

направи нещо ако си прокурор на място вземи прибери говняра искров и го накараи да напише къде са преведени парите от ктб ...тои зане щото има докладите по разпоредбите на бнб ...то ясно че наш борат ще му хванете цървулите в сърбия ама тоя все още е тука ..

Той изтъкна"Че най важния проблем са вложителите" Евала!За него не са проблем крадците ,а вложителите!Мухъл.

Цацаров и Искров - мъже на годината! Най- силния ефект е днес да се пусне в интернет докладът на одиторите за КТБ. Тъй като е повече от сигурно, че скандалът не само ще гръмне, ами ще има и ударна вълна, премахването на банковата тайна за КТБ вече не може да се поставя под въпрос. Мисля, че КТБ може скоро да бъде наречена главата на октопода в България и няма да сме далече от истината особено ако оповестим имената на свързаните с него. Има нещо , което пада като лавина и то не може да се спре. По- лошото е, че в КТБ има руски капитали, които изглежда също са присвоени и едни недоволни руснаци ще си ги искат от нашите лапачи. Може да се разберат, но никак не е добре да лъжеш руските "другари". Все пак има една надежда за КТБ- за да не се разкрие банковата тайна и да се видят лицата, някой може да плати цялата сметка...Дали, дали, ама надали.

И ако и този път платим за тази огромна кражба ще кажа "не народ ,а мърша"Питам още колко живота ще живеете бе крадци ненаситни?Защо г-не получаваш заплата?Защо?Това което си произнесъл и едно дете да попиташ ще ти каже същото.Спинкай,спинкай ,хапвай ,хапвай охолно!

цаца , спасяваи положението брат иначе горя с 80 милиона чисто изпрани пари от взятки ...доган гори с 20 милки а серго и моника само 8 така че аз съм от наи-едрите вложители

Гоце, има много повече, в ктб му са само джобните за семки

А не може ли и с още по мек тон - може би имало присвояваня , ама така може да се засегне и обиди някой той краданл с гъза си а вие с хепнем мекия бруз . Искров няма ли да бъде осъден за престъпна небрежност в особено големи размери по време на служба или добре ,че не приватизира и отнесе и Централана банка ! Получавал е доста пари ама ,има е едно правили ,че всеки краде в сектора където работи . Разбрах, че ГЕРБ искат само да го махнат ама така не става брем някое орденче Стара планина на изпроводяк от Плевнелиев няма ли да има ?

казали: Не е Риба а е Цаца.. Т.е. за нищо не става.

И к,Во п,Раим сегис ? Толкова ти повярвах човече а ти се оказа част от конюнктурата. И Дира да не ме изтрива.

Цаца, като ти гледам гушката, от кредитчета ще да е увиснала!

"Обнадеждаващо" ще стане положението чак когато в затвора се озоват банкерите ограбили КТБ!

жената на Цветан Василев лъжеше безогледно, защо я разпитвахте само 2 часа, и защо не я задържахте, като толкова държите на истината

Tой да не вземе да извае фигура от толкова мисъл...Толкова много енергия, толкова много нещо...

Докато т. нар. "протестъри" в продължение на година и половина думкаха тъпани и надуваха свирки по улиците на София и крещяха "Оставка", "КОЙ", "Долу Пеевски" и пр. едни умни господа се нагушиха с 4, 5 милиарда лева под кроткия поглед на г-н Цацаров. Да им са честити!

Когато един Главен прокурор на република говори за присвоявания, разбирай "кражби" според мен следващата стъпка на прокуратурата е да повдигне обвинения- я противен случай Главния прокурор се принизява до махленка. А за толкова големи суми и децата знаят че присъдата е от 20 години нагоре. Така че ако наистина си имаме Главен прокурор, а не мъжка кифла, скоро ще трябва да видим в съдебната зала интересни хорица...

Ясно. .... Срок ?

Другарю Цацов, какво присвояване бе?!Това си е пладнешки обир посред бял ден , пред очите на всички ни, а вие, и вам подобните в така наречената съдебна система, сте стояли и сте гледали благосклонно, щото от краденото е капало и във ваще джобчета.Как се крадат 4 милиарда бе?!Само с помощта на такива като вас, и тия дето са управлявали ,и управляват държавата... Аз лично отказвам да възстановявам с данъците си парите на който и да било в тази банка.В нея случайни хора не са си влагали парите.

и другарката в детската градина. Мнооооого интересно.

Боци Боклука се докопа до държавното кормило и плъховете започнаха да излизат на светло! Воглаве с този преял плъх от снимката, който по заповед на Вожда, едва станал от софрата на КТБ, предизвика нейния разгром!

След като още в първия ден на новия парламент депутатите от ДПС Делян Пеевски и Йордан Цонев внесоха проект за закон срещу източването на банки, техните колеги от Атака Волен Сидеров и Десислав (Деси) Чуколов отговориха мигновено на предизвикателството и вече внесоха свой законопроект за борба с наркотичните зависимости. Както и закона на ДПС, който предвижда разкриване на банковата тайна, законът Сидеров-Чуколов ще се стреми към разкриване на наркоманската тайна, включително сред политическите лица. Ако бъде приет, нормативният акт ще задължи лекарите да публикуват списък с ВСИЧКИ лекуващи се при тях наркомани.

Спазете закона ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ! НЕ искаме да плащаме до девето коляно нечии неясни пари.... СПАЗЕТЕ ЗАКОНА СПАЗЕТЕ ЗАКОНА

"Дупката в КТБ говори за присвоявания..." Така е, и то с мощното съдействие на всички държавни органи. Въпросът вече е коя ще е следващата банка, която ще бъде разграбена?!

Подлогата на БСП-ДПС каква гуша е отпрал! Това не е недояждане със сигурност!

Тякой досеща ли се защо решаващите проблема "ктб" искат международни фирми да разследва къде са отишли парите,защото в България нямало кадърни за това?

Откри Америка. Вашку да Гама.

И защо се казва само присвоявания като ,че ли са откраднати 500 - 600 лева- Е ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ ? Тази кражба ще повлече доста фалити и изкупуване на много бизнеси на безценица (от тази банка) , печалбата на крадците няма да е 4 милярда а може и над 40 милярда да достигне . Как лесно омаломожавате нещата ,човек да се чуди и мае в каква държава живее в Индия , Пакистан ИЛИ НЕ ЗНАМ СИ КЪДЕ ? Неразкритото престъпление ще доведе до друго такова същото - такава е световната практика и специалистите в МВР много добре го знаят .

Цацаров вместо да приказва приказки, които всички знаем, е по - добре да започва да повдига обвинения на въпросните длъжностни лица, които са били част от схемата за източване на КТБ - Иван Искров, Цветлин Йовчев, Стоян Мавродиев ! Разбира се, че КТБ НЕ трябва да бъде спасявана с парите на данъкоплатеца. Няма никакъв Омански фонд, а има офшорки на Доган и мамин Делянчо и това отдавна е обществена тайна . Поне вече е ясен сценарият - доганчовците вече напълно се разконспирираха ...

Банката не е празна, тя се обира сега, пред очите ни.Това оздравяване без да се коментира какво ще стане с активите на банката-само Петрол е с над 550 бензиностанции,БТК,Булгартабак,Дунарит и т.н. И мълчат, защото вероятно с ненамерените откраднати пари ще се купят тези собствености.И мълчат, защото............

Гоше, мамин знаиш ли кои държи Дунарит? Ако не знаиш да знаиш че в момента е в Белград. Тегли пара от ктб и вкарва в негова лична фирмичка. Щото и Дунарит и Русенската корабостроителница са негови. Е за тва си приказваме

Присвояване,присвояване,присвояване,приземяване ! След като може да се крадат милиарди и никой да не вижда това, що да не си крадем ежечастно по малко ,кой колкото и както може. Явно корупцията си е нещо нормалнотук. Очевидно е ,че властта в тази територия е мафия.Всички знаем ,всички си крадем и всички си траем.Това е мафия. Сега наивниците от електората ще платят и готово. Притчата за чуждестранния инвеститор ще оправи работата. Страшно е. Чакайте Османския фонд ва ди спаси , а банкера фотоволтаик Хам Хум Цян ,весело да ви обясни как се оправят дупките,с механизми,буфери,машинки,резерви,провизии, схеми,и пунта мара.

Ако циганин е откаднал стар котел от някой двор ще му лепнете 5 години , ако човек не си е платил парното или водата 10 колекторски фирми ще го заплашат така ,че и на сън ще трепери а сега ... ПРИСВОЯВАНИЯ не може да бъде... няма как и САМО ТОВА ЛИ СЕ РАЗБРА ДО СЕГА а от кого нали в тази държава има и специални служби нали Икономическа полиция не са се заели да разработват ваксина против ебола , син език и луда крава . Имам чуството ,че живея в станата която всеки прави другия на идиот - СТРАНАТА НА ИДИОТИТЕ ! Ма какво чакате още крадците сами да дойдат при службите и да си изтръст джобовете ли

Със задоволство си спомням тролчета - изроди мои как внушихме на балъците че Борисов покровителства банката на приятелката си Цветелина . Сега пък ще им внушим че покровителствал Василев. Колко му е - балъка доказано не помни хи хии

СТИГА ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АКО МАНГО ИЛИ КОЙТО И ДА Е, ОТКРАДНЕ ЕДНА КОКОШКА, ЩЕ ГО ЗАКЛЮЧИТЕ. "НЯКОЙ" ОТКРАДНАЛ МИЛИОНИ, ВИЕ ОЩЕ НЕ СТЕ АРЕСТУВАЛИ НИКОЙ!! КАКЪВ ПРОКУРОР СТЕ ВИЕ ЩОМ ИМАТЕ ПЪЛЕН КАРТБЛАНШ И СЕ ОСЛУШВАТЕ??