Цацаров: Панов не e сред режисьорите, a сред изпълнителите

Да ме прощава г-н Панов, но той не e сред режисьорите. Той е сред изпълнителите. Режисьорите са хората, чиито слова и тези той повтаря.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Панов не e сред режисьорите, a сред изпълнителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сотир Цацаров е играчка в ръчичките не делянчо пеевски

Много знаеш, бе Мазна Цаца, какви са другите! Но защо не разкажеш за себе си - твоята мръсна роля каква е?!?!?!?!?

Цаца, гледай си нещото което разбираш! Не са за тебе "политическите" заигравки! Не ги разбираш тия работи!

Мамма, в Детската градина по Пет- шес пъти, е вадила на Сотирчето збръчканата пишка и на Шуши шушката Шуши, на чичо се исповеда, че яко си получава Оргъзма, сама когато, ЛОКОТО ПАДА!! Бошке, това са, Тия прасета, опосрали, Нашата България! Ще ги натеглат, има си Хора, със голямо Удоволствие, вгза!

Цацаров, с тази голяма уста като на кит, захапи и нещо по-едро, стига си се излагал с дребни риби.

Когато политиците, а сега и Цацаров нагазят яко лука, започват да измислят някакви си теории на конспирацията и какво ли не, само и само да се изкарат прави. Много , много гафове се случиха напоследък. Признайте си и си понесете кръста. Така го правят достойните хора.

Свиня и достойнство! Това са две различни неща. А КТБ, кой е срина, а дебела свиньо?

Кой се опитва да "клати" държавата ? Цялата "Протестна мрежа" се е включила в атаката срещу Цацаров, манипулират общественото мнение искат нещата да се развият като в Македония. Инсценирани скандали от чужди служби чрез Лозан Панов и Христо Иванов и очакват намеса на нашия Атлантически партньор, това ли да очакваме ?

Душко, Гергов е толкова богат, че ти си една нищожна прашинка, не се пъни толкоз. А и хич не му пука за теб. И не си мисли,че е станал ангел небесен, не е и като него има още доста, в кочината в която си. Българската младеж не заслужава тази участ.

ЗАЩО НЕ КАТО РУМЪНИЯ? ЗАЩО НЕ В СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН? ВСИЧКИ ЗАЕДНО С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!

с по-долу написаното. Всичко е вярно - шофьори стават милиардери, всички са протежета на БСП. Почти всички нагли постъпки на Цацаров си описал, но си забравил най-важната. Престъплението което Цацаров извърши престъпвайки закона - денят за размисъл. Дигна на крак цялата държава за НИЩО. То не бяха лъжи и измислици заедно с БСП и жалкият Дудук. Имало напечатани, но неразпратени бюлетини. То се плю, плю ГЕРБ, имало камиони с двойни дъна ха-ха. Можеше тихомълком да "арестуваш" бюлетините, да не се разплащат - целта беше да има резерв. Ти ни докара мръснико до това положение - опасност от вечни избири.

"да не се разплащат - целта беше да има резерв" , ако не достигнат гласовете ГЕРБ да спечели изборите да се използва резерва. :)

И олигофрените разбраха, че в "ПАНАИРА ГЕРБ -БСП" участва и БОРИСОВ надарил СВИНАРЯ - ГЕРГОВ с държавните акции на ПАНАИРА. КОГАТО ДАЛАВЕРАТА БОРИСОВ - ГЕРГОВ - КОРНЕЛИЯ СЕ РАЗМИРА, Борисов разпореди връщането обратно на държавата на акциите на ПАНАИРА. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ИМЕТО НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е ИЗПИСАНО НЕ САМО СРЕЩУ ПАНАИРА НА ГЕРГОВ, НО И СРЕЩУ ПРИВАТИЗИРАНИЯТ ПО ВРЕМЕТО НА БОЙКО БУЛГАРТАБАК. Нали се сещаш как ТИКВАТА подари на ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ акциите на БУЛГАРТАБАК. Дебелян продаде 1/3 от панаира на БРИТИШ АМЕРИКА ТОБАКО и покри масрафа си по "покупката" на БУЛГАРТАБАК. ИНАЧЕ ИДИОТИ КАТО ТЕБ ЩЕ НИ ОБЛЪЧВАТ С ПАРТИЙНО СТРОИТЕЛСТВО, КОЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С НАДПАРТИЙНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА СЪЗДАЛА ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА И ПАРАЛЕЛНА ВЛАСТ

НЕ СИ СРЕД РЕЖИСЬОРИТЕ, А СРЕД ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА УМИШЛЕНИЯ ФАЛИТ НА КТБ И РАЗГРАБВАНЕТО НА АКТИВИТЕ й ОТ ЕДИНИЯТ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БАНКАТА - управляваната от Милен Вилчев офшорка ВТБ. ТИ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕДТА ЗА ВЛИЗАНЕТО НА КАЧУЛАТИТЕ В БАНКАТА ДОВЕЛО ДО ПРЕДИЗВИКВАНЕТО НА ПАНИКА И БЕЗКОНТРОЛНО ТЕГЛЕНА НА СПЕСТЯВАНИЯТА И ПОСЛЕДВАЛ ФАЛИТ. ПОСЛЕ ПАК ТИ СИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ И НАБЛЮДАВАША КАК ЕДИНИЯТ ОТ АКЦИОНЕРИТЕ ТА КТБ КОЙТО НЕ ПЛАТИ И СТОТИНЧИЦА НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ ПРИДОБИ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ВЪЗБРАНЕНИЯТ И СТРУВАЩ МИЛИАРДИ АКТИВ НА КТБ - оператора Виваком! Вместо ВТБ ние Цацка ще плащаме милиардния кредит теглен от Борисов за плащане влоговете на ЧАСТНАТА БАНКА. ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА ЦАРСКИТЕ ХОРА ПОЗНАТИ ОТ ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ ПРОВЕДЕ ГРАБЕЖА НА БАНКАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТВОЕТО престъпно действие и бездействие. СЕГА ГРУХТИШ В КОЧИНАТА СИ КАТО ПРАСЕ ПО КОЛЕДА. ТИ НЕ САМО ТРЯБВА ДА ОСВОБОДИШ ПОСТА КОЙТО ЗАЕМАШ ТИ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ СЪДЕН ЗАЕДНО С МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ, ЗАЕДНО С ЦАРСКИЯ ПРИЯТЕЛ Спас Русев /ШОФЬОРА НА СТЕНМАРК/ Забравих ! В сред лицата управляващи акционера на КТБ - офшорката ВТБ откриваме и името на бойковия министър на финансите - СИМЕОН ДЯНКОВ!! ВСЕ ЕДНИ МИНИСТРИ НА ФИНАНСИТЕ ВСЕ ЕДНИ БАНДИТИ ЗАГРОБИЛИ НИ С МИЛИАРДИ КОИТО ЩЕ ПЛАЩАТ И ПРАВНУЦИТЕ НИ!

НА ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА СЪЗДАЛА И УПРАВЛЯВАЩА ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ФИРМИ СЪЗДАДЕНИ С УКАЗ 1 ОТ 1986 ГОДИНА СЪГЛАСНО КОЙТО ЛИЦЕТО ОГНЯН ДОЙНОВ ПОЕМА КОНТРОЛА НАД ВСИЧКИ ТЕЗИ ИЗВЪНГРАНИЧНИ АКТИВИ. СЛЕД СМЪРТТА НА ДОЙНОВ НЕГОВИЯТ НАСЛЕДНИК СТОЯН МАРКОВ /стенмарк/ продължи дауправлява държавата дато две фирми - ВЪНШНОТЪРЖГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЯХА ПЕЧЕЛИВШАТА ДЪРЖАВА, а ние простосмъртните български данъкоплатци ТЕЗИ КОИТО ИМ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ. Лицето Спас Русев придобило по престъпен начин ВЪЗБРАНЕНИЯ оператор Виваком е ШОФЬОРА НА СТОЯН МАРКОВ, А БРАТА НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ георги е неговият ЗЕТ. ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА КОЯТО СЪЗДАДЕ ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА, КОЯТО КРАДЕ , А НИЕ ПЛАЩАМЕ И ЦЕНАТА НАФАЛИРАЛИ ЧАСТНИ БАНКИ И ЗАМЕНКИ НА ВЪНШЕН ДЪЛГ И АКТИВИ ИЗВАДЕНИ ОТ МАСАТА НА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА НА КТБ. КОЙ ДА ВОДИ БОРБАТА С ТАЗИ ОПГ?! КОЙ?? ЦАЦАРОВ ЛИ? Та той и приятелят му ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ са част от тази ОПГ. ВЪПРОСА Е НЕ КАК ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ, А КАК ДЪРЖАВАТА ДА СИ ВЪРНЕ ОКРАДЕНОТО ОТ ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ СТЕНМАРК И КОМПАНИЯ!

"инфо" защо не си пишеш ника вече ?

Описал всичко,жалко ,че никой не чете ,,общественото мнение,, Защо не хване ,,режесиорите,, Досега едно знаково дело няма осъдителна присъда,всичко се оправдава и замазва.Цяла Б-я знае колко некадърен прокурор.

- Маста на цацара била полезна! - Скъпа ли е, и, къде се продава? - Бойко го дои и пресна си я лапа - Сам ли? Да му се запени тогава! На слушалката: Стаен агент Крка

Всеки ден и всеки час във вестници и сайтове на #КОЙ има материал посветен на Прокопиев ,ЛП Черния лебед на задкулисието агнешки главички и кръга Капитал.Битката е неравностойна Пеев и Цацаров с цялата държавна машина срещу Прокопев и ЛП.Малко остава и цялата власт ще бъде съсредоточена в ръцете на Дебелян и Доган.

РАЗЦЪКАЙ КОЙ ПЛАТИ МИЛИАРДИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ НА КТБ И КОЙ ЩЕ ВРЪЩА МИЛИАРДНИТЕ ЗАЕМИ ТЕГЛЕНИ ОТ БОРИСОВ -2 за възтановяване назадълженията към вложителите на една ЧАСТНА БАНКА?! КОЙ ПРЕДИЗВИКА ФАЛИТА НА КТБ ВКАРВАЙКИ БАРЕТИТЕ В НЕЯ И ПРЕДИЗВИКВАЙК БЕЗКОНТРОЛНО ТЕГЛЕНЕ НА ДЕПОЗИТИ? КОЙ ДОПУСНА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА ЦАРСКИТЕ ЮПИТА Милен и Георги Велчеви да прехвърлят ВЪЗБРАНЕНИЯТ актив на КТБ -оператора ВИВАКОМ на царския приятел СПАС РУСЕВ Защо Милен Велчев и Симеон Дянков , като представители на единият от акционерите на КТБ не платиха задълженията към ВЛОЖИТЕЛИТЕ на частната банка, а това го направи ДЪРЖАВАТА управлявана в този момент от БОРИСОВ?! ВИНОВЕН ЗАВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е НЕ КОЙ ДА Е А ТОЗИ ОТ СНИМКАТА !! БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ГЕРГОВ ДЪРЖИ 51% ОТ АКЦИИТЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАНАИР ПЛОВДИВ Това се случи с ДЕСЕТОКРАТНО повторно увеличение на апортната вноскана ГЕРГОВИТЕ ФИРМИ! Когато бе извършено това престъпление ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОС - ПЛОВДИВ БЕ ПРАСЕТО ОТ СНИМКАТА!

И като споменаваш Лозан Панов и Иво Прокопиев да беше споменал и обвързаността на Христо Иванов "Дай България" , "Отровено общество" и "Америка за България" с тях.

Няма начин на тед и менторите ти сценаристи да не намерите някой друг да ви изпълни поръчката.. На толкоз години, юрист се пише а седнал да разправя вицове от селски вечеринки тоя дето сигурно и той не се смее на тях.

Описателно : - Пенчо бре ! - Чети !! ...Пенчо НЕ чете. - Пенчо бре ! - Учи !!... Пенчо НЕ учи ...и се наредиха двойки, двойки... че И ТроянскоКонни задунаешкие тройки !

Станала си като свиня! Цацарока как та чука?

Г-н Цацаров, май само вие не разбрахте, че великото ви спокойствие приключи. Беше каквото беше. Ослушвайте се накъде да хващате, защото и без вашето съгласие нещата ще се променят!

Да беше си сменил и ника на "Протестна мрежа" поне. :)

Хич не ни интересува кой- режисьор, кой- актьор! Искаме контрол върху прокуратурата!!! Видяхме вече докъде докарахте държавата и съдебната система. Или ще работите както трябва, или АУТ.

Г-н Цацаров, Вашата работа е да намерите режисьорите, да ги обвините с читави обвинения и после съдът да ги прати където им е мястото. Досега не се е случило. Обратни примери - колкото искате. Е? Кой е крив и кой е прав?

ЦИТАТ "Над мен е само бог" Иван Татарчев, бивш главен прокурор на Република България

Двата отбора приключиха наравно в редовното време и сега вече си вкарват дузпи...

Цацаров, в България режисьори няма. Всички са изпълнители, включая и твоя милост - хахахаха

ПОДЛУДЯВАЩ SEХ ! Гледайте във филма ЦАЦА ЗА ДВАМА СЦ с ЦЦ и ТРИ МАНДА

Цацаров,Ти си сред изпълнителите .Аз съм Кури и винаги казвам истината. С много обич,ВАША кака КУРИ

От край време прокуратурата се използва за репресии. Крайно време е като в белите държави всеки прокурор да отговаря персонално за неправилни обвинения.

след като един прокурор е толкова недосегаем и овластен, той трябва да е избираем пряко от народа, а не да е назначен от някой си и задкулисието на което служи цялата политическа олигархия.

Цацаров, не си никаква прокуратура след като Масларова, Бисеров и Овчаров не са в дранголника. Прав е Панов.

Нещо не си в час ! Прокуратурлата обвинява , а съдът решава , т.е. хората на Панов трябва да решават кой къде отива.

Недей да дрънкаш глупости. От прокуратурата зависи как ще представят доказателствата. Ако не желаят някой да бъде осъден- няма да бъде осъден.

Аде правилно сте разбрали че цацаратурата обвинява ама в реалното прави има ено решаващо нещо - РЕАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ФАКТИ които цацаратурата май търси само където и наредят и като не намери скалъпва идиотщини дето и първокурсника по право се смее

А къде изоставихте назначилия го и кохортата му???Неразбирате май че идва време когата ще да отговарят ама не пред тия дето са ги назначили и закрилят....

Господин Прокурор , сложи на мястото му Панов и го накарай да съди , а не да ходи и плаче като вдовица за ....! Панов ако беше мъж щеше да има поне един крадлив политик осъден в България ! Прокопиев съди вместо Панов в България и то бедни клошари !

^^^ този е трол на заплата. пише за пари.

Докторе а ти заплатата си от "Америка за България" ли получаваш или ти е превеждат чрез "Протестна мрежа" ?

Освен, че е трол за пари е и любовница на корпулентен бизнесмен. Чете кенефни медии и търка лотарийни билети. Продукта от живота му е само биологичен отпадък.

Уни-кален BG проект, анално- вагинален, на "Грабър студио" В гламавата роля гостува Сатиро Цацаре, кв. Коматьово Режесйор: Наглецио Цицароне Прдицент: Боко Боричели

Господин Цацаров не можахте да се разберете като мъже с меката китка Панов , язък за фамилията на любимия ми футболист от близкото минало ! Този тип отиде да плаче на ББ и ЦеЦа и да те топи , той е способен клюкар , а не съдия !

Този юри е същия фюри от по-горния пост. И е трол на заплата - пише за пари.

Ти като си доктор от "Америка за България" ли ти плащат ?

Гледам на Прокопиев хората не спят и коментират ли коментират...

От търкане на лотарийни билети си се сбръчкал

Цялата "Протестна мрежа" се е включила в атаката срещу Цацаров, манипулират общественото мнение искат нещата да се развият като в Македония. Инсценирани скандали от чужди служби чрез Панов и Христо Иванов и очакват намеса на нашия Атлантически партньор .

ЕЙ ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ, ПО ПРОДАЖЕН И ПОДЧИНЕН ПРОКУРОР ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА. ПРОКОРАТУРАТА НЕ ЗАЩИТАВА ЗОКОННОСТА, А ЗАМИТА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ, Т.Е. МАФИЯТА. КОЛКО ПРЕСТЪПНИЦИ СА ОСЪДЕНИ? КОЛКО ОТ ОСЪДЕНИТЕ СА В ЗАТВОРА. КАКВО ПРАВЯТ ОСЪДЕНИ ЛИЦА В ПАРЛАМЕНТА? ДА ЗАДАВАМ ЛИ ОЩЕ ВЪПРОСИ? ТЕ СА ДЕСЕТКИ? ЗАЩО ПОЧТИ ВСИЧКИ ЗНАЧИМИ ДЕЛА ЗАВЪРШВАТ С ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ? ОТГОВОРА Е ЕДИН. СЛАБА И НЕКОМПЕТЕНТНА ПРОКОРАТУРА. ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,КОЙ СЪД ЩЕ ИЗДАДЕ ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА? А ДА НЕ ЗАБРАВЯ И ДЕЛОТО ЗА КТБ КЪДЕТО И ТИ СИ ЛИЧНО ЗАМЕСЕН.

Bravo metev! Ako taka kazvashe istinite kogato oblizvash nasranijat Guz na prostakut borisoff cena niamashe da imash! Niamashe taka da te iznasilvat komunistite!

Цацаре, ами ти какво си бе, кретен на конци... натиснат ти копчето и хайде задействаш се...

важно е кой има последната дума

Цацаров,ти защо лъжеш хората. Ясно е,че ти и само ти имаш власт п о закон и можеш да започнеш разследване срещу председателите на ВКС и ВАС ,но срещу теб никой не може да започне разследване,включително и срещата ви в ЦУМ с Гергов и Дончев.Можеш да разследваш всеки всеки за всичко.Теб обаче няма кой, няма кой да разследва и да повдигне дори обвинение ако има повод , включително и срещата ти в ЦУМ и т.н. Недейте да манипулирате и лъжете хората.

Цацаров, подавай оставка и бегай, бегай, бегай ...!

Цацаров подава оставка само по заповед на господарите си.

С тая разлика, че за Лозан Панов нищо не се е чуло, а Цацаров без да му мигне окото действа навсякъде като острието на Пеевски- да мачка бизнес конкуренцията чрез прокуратурата. Нагледен пример- КТБ.

Аме само на мен ли мим се вижда доста отслабнал главния прокурор? Гледах го преди малко в новините - ми той се стопил бе!!! Нещо го мъчи, явно...

Отново през 2016 година станаха публично известни снимки, на които се вижда как Лозан Панов празнува в компанията на адв. Божидар Банков. Банков е участвал в множество фирми, свързани с обвиняемия от прокуратурата бивш собственик на КТБ Цветан Василев /като например "Шийлдс инвестмънт", НУРТС и Тауърком", кредитирани с десетки милиони лева от банката/ и се смята, че е от приближените му юристи. Същевременно Банков е съдружник в обща адвокатска кантора с Ирина Репуц, която е председател на Християндемократическата партия, участвала заедно с Реформаторския блок на предходните парламентарни избори. Твърди се също, че Божидар Банков и брат му Веселин Банков, който е дългогодишен синдик, са изключително близки с бившата съдийка Румяна Ченалова, която е подсъдима за извършено престъпление и дисциплинарно уволнена от ВСС. Тези контакти не бяха коментирани, нито опровергани по никакъв начин от Лозан Панов, въпреки засиления обществен интерес и многократно поставяните му въпроси, което води до извод за тяхната истинност и същевременно с това изключително много компрометира, както честта, така и доброто име на Панов.

Трол бегом у лево! И да ни забравиш да си вземеш миризливи стотинчици от мамин дебелянчо!

ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ГОДИНИТЕ, В КОИТО ТИ СЕ ПРОИЗНАСЯШЕ КАТО СПРАВЕДЛИВ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ....НО, ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ УЧИМ, ЧЕ ТАКИВА "КУПЕНЯЦИ" КАТО ТЕБ НЕ ТРЯБВА ГИ ОТБЕЛЯЗВАМЕ

ЦАЦКАТА Е ПЪТНИК...СКОРО ЩЕ ТЕ ЗАБРАВИМ Г-Н "НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР"

Ако е възможно да е дегизира,като обикновен гражданин и да отиде да го подмятат,като парцал подчинените му от сф р-на прокуратура,ще забрави панов и всички други режисури.

Както, насрано дете, майка си, глледа, и се моли да му даде, скъпата играчка, реактилно самолетче

За всяко прасе идва Коледа.

Каквото кажат триото Боко-Пееф-Цацаров за мен е истина...

А те казаха че вече имаме добре работеща съдебна с-ма ... както румънската! ;)

цацаа,ако ви е трудна работата ,кажете ни го ,да вземем нещата в ръце и до месец ще бъдат всички дълбоко под тревата .само дай ни списъка и адресите !

Да ме прощава г-н Цацаров,но и той не е сред режисьорите,а сред изпълнителите!

Този скандал с Цацаров и Панов стана банален . Някой може ли да си обясни за какво става въпрос ? Не е ли време и двамата да си подадат оставки и да дойдат нови хора , некорумпирани ?

В изтеклите през м. април 2017г. в медиите стенограми /т. нар. АРГО-гейт/ от проведени срещи между обвиняемия от прокуратурата Иво Прокопиев с представители и лидери на политически партии, неправителствени организации, финансирани от чуждестранни фондации /"Америка за България" и ..Отворено общество"/, социолози, политолози и бизнесмени, като Христо Иванов, Антоанета Цонева, Николай Стайков, Стояна Георгиева, Иван Бедров, Теодор Захов, Евгений Дайнов и други, става ясно, че Лозан Панов /посочен с инициалите си ,ЛП"/, е бил обсъждан като възможен кандидат на този кръг за президент. В стенограмата /истинността на която не се оспорва от участвалите на срещите лица и беше изрично потвърдена от Иво Прокопиев/ е посочено от Христо Иванов - председател към настоящия момент на партия Да, България", че кандидатурата на Панов е неподходяща.

Алооо,ти Цацата ли защитаваш?

Цаца,отваряй третия плик!

Когато, Цвъко го донесе, в едно, Малко, бурканче, от, Марица- Плитчините, не се обърна фниманьие, на неговото У,влеченьие, с Влакчето да се заиграе! Ми5 агент Кире се отчете. Плийз Дире, препредайте!