СОС не прие Йорданка Фандъкова да бъде изслушана за назначението Ивайло Иванов

От ДБ поискаха оставката на столичния кмет като безмълвен проводник на прищевките на Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех,Фандък,Фандък! Този за пъдарин не става, а ти за шеф на пъдарите си го назначила!?

Бойко Борисов бил "опозорен лидер"??? Вие за какви се мислите бе? Я се погледнете в огледалото! Повечето европейски лидери са прегръщали с Борисов, а Вас кой ви знае? Я се скрийте!!!

Човека си е просто партийна кандидатура. Нормално е ако Фандъкова е избрана с гласовете на електорат на ГЕРБ да се съобразява. Има съд айде като докажете че има вина в боя зад колоните тогава да говорите. Имал вина ... последния човек, който има интерес от ескалации. 100% мракобесие е точно това, което правите с "изчегъртването". Хора без вина им унищожавате кариерите с слухове и подмятания, които дори не правят смисъл.

Герберасти, вие загубихте, хи хи хи! Можете да си спестите общите приказки и лъжите, свършени сте, хи хи хи!

мдаааа... Пълен Боклук си и ти, и тоя дет защитавашшшш. Само евтин куршум за вазе, Боклук

кои гласуха с Герб???

Навремето Бонко си го хареса и го направи главен в МВР-то, се едно,че тва е негова фирма.Трябваше да го върнат в Драгоман и да шляпа по козите пътеки откъдето го взе Бонко и го издигне за по по най най професионалист.... га си и разложените от поквара управници!

Топлофикация не трябва да бъде компенсирана от май Михал в Силистра. Топлофикация трябва да продава на реални цени, а не 2 по-ниски.

Абе каква Фандъкова. Борисов след като уволни, сега назначава. Цинкови кофи да искаш...

Фъндъчева Си я изберете пак

Какво искате от даскалицата, та нали тя е от едно и също котило с ПКП? Просто е ясно, че е ПСП, а СОС е под шапката на ОПГ-герб!

СОС крие Компирка точно както НС криеше Баце, щото въпросите са неудобни.

Да ви е-деба от ДБ... и от изправи се залегни...и от промяната -подмяна и от друти разни...От пролетта само квичите къде ли не и нищо не видяха хората черно на бяло ,като безспорно доказателство.. и при два пъти избори всичките вие все се оказвахте на заден план ...и хаоса сега в държавата е очевиден...и сега пък квичите срещу избрания с мнозинство кмет на София!!Спрете се бе хора.. Вие да не сте Супермени аааа???Че има много неща които трябва да СЕ вършат и занапред е ясно...ама уважавайте ИЗБОРА НА МНОЗИНСТВОТО!!! СТИГА ОБВИНЯВАХТЕ И ВСЯВАХТЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ЗА ТОЗИ И ОНЗИ ,САМО И САМО ДА СЕ ДОКОПАТЕ ДО ВЛАСТОВИТЕ ИНСТРУМЕНТИ!.... ЕЛЕМЕНТАРНО Е ....БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА - ПРИСЪДИ И ТОГАВА ХОРАТА САМИ ЩЕ ЕЛИМИНИРАТ КОГОТО ТРЯБВА..А НЕ С ИНСИНУАЦИИ И БЕЗПОЧВЕНИ ВНУШЕНИЯ !!!

Тоя помияр Бонев иска да слугува на олигархията и престъпността в града. Няма никакви основания да иска оставката на най-успешния кмет на София.

Само дето "най-успешния кмет на София" с това си решение се доказа като марионетка на бибитко.

Да бе, най- успешният кмет на София била Фандъкова! Как ли пък не! От десетина години, бюджетът на София е по-голям от този на Брюксел - да си забелязъл някакво сходство в качеството на живот и работа между двата града? Денем с фенерче да търсиш, пак няма да намериш! То, при толкова кражби няма и как да има някаква прилика! Разбира се, в София бяха направени някои промен, но повечето са некадърни, некачествени или направо безсмислени и вредни. А ако не беше ограбването от ГЕРБ чрез Фандъкова и Ко, градът ни щеше да е в пъти по-добър.

Столична община - един от последните бастиони на крадливата шайка

А, БОЙ ДЕ!

Столична община - приют за компрометирани герберасти. С тлъсти заплати обаче, плащани от всички нас софиянци.